50112
  • Raulblanco7
    energy credit cap a zen store-ban, 10m helyett 1 milliárd ec.
    és logolj ki-be megvétel után
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.14. 11:03:17
  • Raulblanco7
    jah, defense protocolból vettem is gyorsan 3-at 20/db áron, ennyiért promó előtt egyet nem kaptam volna :D
    doff még nagyjából tartja magát, de a 350 helyett már csak 170 volt tegnap. protocol 70 helyett 20, scramble fighter tán 100 körül volt, most 35, delta prime meg 70 volt amiért láttam hirdetni.

most nem nyitom ki, később is csak ha nem tudom eladni, én inkább eladni akarom majd őket, azért 550db 1 nap alatt is 3850 duty officer, azokat nem egyszerű kinyitni.
  • Gundark 1 1
    Csak egy kérdés urak most kezd szorítani az EC limitem. Mit kell vennem ahhoz hogy sokkal több ec-m lehessen? Vagy elég kibővíteni az inventoryt? Köszi :)
  • Fabio Capello
    gondolom a simákat most felesleges kinyitogatni, a benne lévő eddig "értékes" dolgok most nagyon zuhannak az exen. A Deltás trait is 300 millióról hatvanig esett vissza tegnap :/
  • Raulblanco7
    a sima duty officer pack igen, 1-1,5m-ra ment le. ennyire olcsóra nem számoltam.

a promó már érdekesebb, 15-ről indulva lement 11 - 10-ig, aztán elkezdett felmenni, egészen 16-ig, majd újra visszament 10 körülre.
  • Fabio Capello
    nevermind, hülyeséget kérdeztem. :D
  • Fabio Capello
    10 milláról 1-1.5 millára esett? O.o
  • Raulblanco7
    imádom a promókat. nyitogatással nem voltam túl szerencsés, 210 db körül nyitottam és 2 hajó esett. az a kb minimum aminek esnie kell annyiból.

viszont, a doff pack olcsóbb lett mint amire számítottam, 1,5m-ért is vettem sokat, 1m-ért is sikerült jópárat, szóval filléres tétel lett, 550db körül van már, majd még veszek sokszázat ilyen áron, szerintem felmegy az vissza 3-4m-ra promó után pár hét alatt.

kereskedés is jó lett, vettem 6db-ot 500m-ért / db, elmentek 580, 550, 525, 525, 640, 550-ért. sajátból az elsőt használom, másodikat 550-ért adtam el.
    kíváncsi vagyok, mire hazaérek lesz-e exen, tegnap nem igazán volt fent egy sem 1-2 másodpercnél hosszabb ideig, azonnal megvette valami magamfajta és árulta 500 felett channeleken.
  • Plata
    Nekem az egyiknek 11 van.
  • Fabio Capello
    Én most jöttem rá, hogy az egyik karimnak van még négy shard az előző eventből... :D
  • Plata
    Nekem is kész 15-el.
  • Gundark 1 1
    Én majd 10 körül megyek, fel de az én 3 karimmal gyorsan meglesz :D meg beszedem a napiajit is :)
  • Plata
    Én már hetedik karival megyek kristályra.
  • Zemanov
    Srácok húzzatok fel STO-ba 2 spec a mai ajándék!
  • Plata
    Nah haza gyüttem,figy a zenes sci packtól én már félek.Ma voltam fent reggel és amit olvastam nem tetszett.
    Jó lehet hogy hülyeség,majd meglátjuk,azt pletykálták sci pack s11 után jön és lehet valami idegen hajó lösz,de valszeg nem kicsi hanem 3x3-as pack és 10 vagy 12k zen,ami ha igaz akkor részemről máris bukta.De az is lehet hogy új spec hajó lesz és nem idegen faj.
    Jelenleg van 7,4k zenem,ha sikerül mirror akkor kapok még 750k dilit,az kb 3k zen.De én abból venni akartam T6 defi packot ami 6k zen lesz vagy 5k akciósan,és venni akartam belőle T6 gurambát,ami vagy 3k vagy 6k mert pack.Szóval semmiképp nem maradna scire,vagy sci packot választom és a kedvenc hajóm nem lenne meg.Szóval most a kedvem ilyen.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.13. 17:08:44
  • Plata
    Én sem veszem észre sosem ha írnak nekem.Max akkor ha itt szól.
  • Raulblanco7
    Megnézem, mert úgy járok mint a prohardveren, tegnap vettem észre, hogy valaki írt privátot, áprilisban, még a johnwill féle új flottázás után kaptam egy kamuregtől 4 anyázós levelet 4 nap alatt, viccesek voltak. Mindig csak beléptem, írtam, bezártam, nem is néztem postaládát, de tegnap jót röhögtünk a leveleken ts-en, szegény gyerek vérig sértve érezte magát, amiért nem válaszolok neki :D
  • Zemanov
    Cryptic szerint lehet de amúgy mindenki boxosnak várta.remélem igazad lesz és lesz valami fasza zenes sci hajó is mert abból nem igen vagyunk eleresztve.
  • Plata
    Nem,ez eleve promós hajónak volt várva asszem.
  • Zemanov
    Azért jó nagy szemétláda ez a Cryptic ennek a hajónak a krenim boxba kellett volna lennie az Imperium mellett.erre most bedobták promóba.persze megint minden csak a pénzről szól a játékos meg le van szarva csak viríccsa a lóvét.
    Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2015.08.13. 12:08:55
  • Fabio Capello
    én úgy vagyok vele, hogy egy ilyen hajó ne is legyen az.
  • Plata
    Ez nagyon nem.
  • Fabio Capello
    úgy legyen, de jogos, az extrán nyitott lobiból be lehet ruházni egy lobis hajóra, ezt bele se számoltam.

(írtam amúgy privátot, ha úgy érzed, majd nézd meg, ha nem akkor nem :) )
  • RoboKutya78
    akkor ez nem küldis hajó lesz sajna:(
  • Raulblanco7
    sheshar közelebb van a scimihez mint ez. ez csak egy nagyon ígéretes sci faw cruiser.
  • Raulblanco7
    12-15 között marad az szerintem, drágább nem lesz. Lemegy promó alatt 200 zen-re a doff pack, az pedig kicsit kevesebb, mint 2 kulcs ára, szóval 7.6 - 8 millió lenne a reális ára, de nem marad annyi, mert most is 10-11. A pack átveszi majd ennek a helyét, talán drágul is majd valamennyit a nagy érdeklődés miatt, a doff pack lesz az ami a 10-11-ről leesik, passz hogy mennyire, de mondjuk tippelek egy 4-5 milliót, talán kevesebb is lesz, passz.

12 promo, 4 pack ára az 8m különbség, 100 pack per hajó, szóval 800-ba kerül egyet kinyitni, abból 500-at ér a hajó, 150-et a lobi, annyira nem vészes, jah, jó lesz tippnek a 12m promo, 4m doff pack.
  • Fabio Capello
    hát, gyakorlatilag kaptunk egy cross-faction scimitart, egyszerűen brutális statjai vannak ennek a hajónak
  • Plata
    Így külsőre nem nagyon tetszik a hajó,és most nincs is rá pénzem.de lehet később majd farmolok rá pénzt.Mert stat alapján nagyon jónak néz ki,dhc-s hajó,fasza hangárral.Csak tényleg randa,de majd ha Raul szerez magának,majd megnézem az övét.És ha jó akkor esetleg.Bár leghamarabb csak szeptemberben lesz esély nagy lóvéra.De tudok várni.
    de ha jön infó arról hogy hogy fog kinézni a T6 sci destro vagy sci drenya akkor lehet hogy egyáltalán nem érdekel,ha szép lesz a T6 zenes.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.13. 11:51:23
  • Plata
    Meg a zen árát is megfogja dobni.
  • Fabio Capello
    gondolod, hogy ilyen alacsonyan marad majd az ára? Most, így még a promó előtt is 10-11 milla között mennek ezek a doff pakkok, a promó az gondolom azért meg fogja dobni
  • Raulblanco7
    Tegnap max a Krenim Imperium Warship eshetett az embereknek, az van a mostani boxban július közepe óta.
    Ez a hajó ma estétől eshet majd a delta doff packból.

Első napokban biztos hogy 500 környéke marad az ára, talán még exen sem lesz fent egysem pár másodpercnél tovább.

Kitermelni viszonylag egyszerű, veszel 50 doff packot, kb 12-15 millió lesz exen darabja, és addig nyitod amíg nem esik. Ha elfogyott és nincs hajó, kezd újra. De többségében olcsóbb lesz megvenni, mint kinyitni, de mindig van pár mázlista aki 2-őt is nyit 3 packból.
  • Fabio Capello
    kizárt, ma indul a promó :)

amúgy igen, olyan lesz mint a Bulwark / bogár promó, deltás pakkból eshet, vagy tíz lobit kapsz, vagy egy hajót (~1.25% eséllyel)

Exen ugyanúgy lehet majd venni a pakkokat ahogy eddig, a promotion! tagre kell figyelni, a promó végén pedig minden pakk visszaáll a régibe, nem lesz megszerezhető.

Amióta kiderült hogy promó lesz, azóta grindelem az EC-t, de nem tudom hogy meglesz e időben, reménykedjünk :D
    Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.08.13. 11:36:34
  • Plata
    Legalább is valami olyanra emlékszem hogy tegnap nyitottak.
  • Plata
    Semmilyennel.
    A Krenim sci dreadnought esik promo packból.
    Vagy megveszed 400-600 milla ec-ért.Nem tudom mennyi a pontos ára.

We are running a promotion from 9AM PDT on August 13th to 10AM PDT on August 27th! For a limited time that will provide an additional bonus when opening a Delta Alliance Duty Officer Pack!

Vagyis kis eséllyel esik Delta alliance doff packból.
    Jah már tegnap esett pár embernek a hajó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.13. 11:26:47
  • RoboKutya78
    Ezt a krenim ajándék hajót milyen feladat sorral lehet majd kitermelni??
    Remélem nem túl nehéz feladat sor lesz hozzá.Ebbe a melegbe a notim az újrapasztázás és hűtőpad ellenére is keményen felmászik 70 °C környékére
    Nem tudom mi az ideális de még terhelés nélkül is 45-50°c között mocorog a motyóm.
    Mondanám azt hogy valakit megbíznék hogy farmolja ki nekem legalább a két sci karakteremnek hogy legalább azoknak meglegyen, de ahogy látom mindenkinek lesz dolga elég:)
  • alyr2
    Én ezekben az esetkekben irok be teamre minden jo kivansagot aztan elhagyom az instat..( igy randommal mar nem megyek sehova, meg amugy sem..a lelki bekem fontosoabb mint a megszamlalthatatlan fogyatekos..)
  • Plata
    Vissza is.
  • asolyom
    Ment privi
  • Plata
    Ha nem mondod meg a karid nevét nem tudom elpostázni.
  • Plata
    Ha megmondod mi az karaktered neve akkor el is postázom.