50105
-
Plata #13762 Dili szempontból nem túl jók a foundry küldik,nem adnak sokat,és sokat kell tökölni velük.Nekem már legalább 3 karival kellene megcsinálni a romulus nukara dyson repus küldiket,de lusta vagyok hozzá.Pedig mindegyik ad 32k dilit. -
lammaer #13761 Hát, nekem tetszett a christhmas eve küldetés vmi dragon nevü csákótól. Viszonylag rövid, harcos küldetés, gyorsan lement és adta a dilit. Csak ne felejtsd el elkezdés előtt benyomni azt a küldetést ami a foundry review bonuszt adja. -
asolyom #13760 Pont dili szempontból jó :-) -
lammaer #13759 Milyen értelemben jó?
Sztem ha újonc vagy, a hivatalos sztori küldetések elég élvezetesek és azokkal a hajókkal meg fegyverekkel amit kapsz meg ami a lootbol esik teljesen jól játszhatóak.
Én egyfoundry küldit tologattam az elején rendszeresen, a loot-o-matic 3000-et, napont egyszer. Onnan rengeteg loot esett, amit eladtam, a jobbakat meg felraktam a hajóra. Annyi van hogy ezért a küldetésért nem jár a dilithium reward mint a többiért, mert túl rövid :) -
Plata #13758 Ha elèred a 30-as szintet már 4 skillt használhatnak,ha előlèpteted őket. -
asolyom #13757 Tudtok ajánlani valami jó Lt. Comm. szintű foundry mission-t? -
asolyom #13756 Viszont akkor az ugyanúgy függ a rangtól, gondolom, hogy hányat tud a földön használni. -
Raulblanco7 #13755 földön mindnek 4 képessége lehet. -
asolyom #13754 Azt tudom, csak az űrben egyszerre csak 1 ablak van, ha zászlós, kettő ha hadnagy stb. A földön gondolom, hogy másképpen lehet. -
Plata #13753 Max 4 képessége lehet. -
Negritis #13752 valószínűleg valamiért blockolva volt az ip/port amit az STO használ, ideiglenesen szoktak ilyen hibák előjönni karbantartások környékén de általába 3-4 órán belül rendbejönnek -
Nekem is simán ment a DCS is meg a falcon is. A neverwintert nem indítottam el de a launchere ment. Egyedül az STOnak irta ki amit neked. Lehet hogy a szerver cluster az a része állt ahová a T csatlakozik. Vagy csak a routolásukkal volt gond. De attól még cumi :) -
asolyom #13750 A bridge officereknél csak az ürben van korlátozva, hogy hány képességet tud használni? Ha előléptetem mindet pl. hadnaggyá, akkor a ground missionben több dolgot tud csinálni? -
aru #13749 Volt már ilyen más szolgáltató esetében is, hpgy egy-egy valami nem akart menni (játékok, weboldalak). Az IT ezen területéhez, hogy miért lehet nem igazán értek, de elő szokott ferdülni. :) -
Plata #13748 De csak STO volt elérhetetlen,más MMO futott vígan.WoT és Gta Online is simán ment.
Meg mással sem volt gond.Felnéztem Hearthstone-ba meg heroes of stormba,no meg kicsit D3-ba is.
Viszont STO launcher szerint gond volt a szerverrel.
Mert launcherben ez fogadott:The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected.
Meg hogy login server down.Vagy mi a rák. -
Raulblanco7 #13747 Nálam is, és több klántársnál is ment hiba nélkül minden tegnap este.
Viszont prohardveren is a t-home-osok panaszkodtak, hogy nem tudnak belépni, szóval valami köze biztos lehet. -
Raulblanco7 #13746 Mert mindenki annoraxot akar, csak nincs pénzük rá és ilyenkor akarják összeszedni, szóval minden szart szórnak ezerrel fel exchangere, vagy hogy megvehessék a hajót, vagy hogy vegyenek packot amivel nyithatnak, és nem vesznek azt, amit eddig vettek, így minden ára zuhan.
Az annorax kereskedés nagy buli, tegnap 3-at vettem, 100 + 75 + 75 millió profittal adtam tovább őket. Azon meg packon kívül mást nem nagyon vesznek most az emberek. -
Plata #13745 Ma reggel felmentem és letoltam 16 karival. -
istikovacs #13744 Gondoltam én is, csak aru azt írta, neki jó, és még sok magyar fent is van.
Érdekes lehet, hogy a szerver nem megy, de neki meg megy a játék:) -
Mert most nem szolgáltató hiba volt hanem valamiért megállt a szerver. Gondolom nem tervezett mert akkor verték volna előre a harangot. Ilyen van, valami kikönyökölt a rendszerből :) -
istikovacs #13742 Srácok, és mi köze a t-homenak, ahhoz, hogy nem lehet játszani?
Nálam is t-home van (30 megás), de a wot, wows, tera megy. Sőt a newerwinter is.
Akkor az sto miért nem?
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.08.17. 08:11:09 -
Lokker #13741 én legalább 1 hete be se léptem. :) nekem most lett volna kedvem játszani kicsit, de hát... evvan -
lammaer #13740 Akkor ennyi, irány a filmnézés. Úgyis kell néha egy kis szünet. -
Lokker #13739 itt is t-offline van és nem megy -
Plata #13738 Deeee. -
lammaer #13737 Hát akkor lehet hogy ugyanannál a szolgáltatónál vagyunk. Plata, véletlenül nem thome-os tetszik lenni?
(nekem most az updater próbálkozik vmi 27mb-os patch letöltéssel, de nem képes egy byteot se haladni).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.16. 20:35:50 -
aru #13736 19:30 óta játszom és még sok más magyar flotta tagjai is, :) -
Plata #13735 Háát hivatalosan: STO Game server: DOWN -
aru #13734 Prombléma nálatok, mert nálam és másoknál is müködik. -
Plata #13733 Ki hogy rohadna meg,de el szórakozom WoT-ban az édes kis scout tankommal.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lammaer #13732 Akkor ma kimarad a shard szerzés :)
Én is felpatchelem a WoTot éppen, megszerzem azt a szutyok BTt ha már adják ...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.08.16. 19:28:18 -
Plata #13731 Jah,nálam is csak STO szar.WoT ment probléma nélkül.
Úgy kb két és félóra loading után betöltött és elindult,viszont a karit hiába választom ki,nem tölti be.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.16. 19:16:34 -
lammaer #13730 Hát, akkor biztos vmi thomeos dolog.. reggel még ment jól, most nem indule, csak egy loading van a launcherben. Újraindítottam routert/gépet, minen más megy, csak ez nem... -
Plata #13729 The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected. -
lammaer #13728 Vmi döglött lehet náluk, n a játékba se tudok belépni, nem indul el rendesen a kliens :) -
nekem négy éve tűnt el a teljes inventorym a bankban, sose kaptam vissza a cuccokat, de még egy választ se a supporttól... :D
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.08.16. 17:31:36 -
asolyom #13726 Mondjuk én játszani tudtam. -
asolyom #13725 Rendkívül ügyfél orientáltak. :-) -
Lokker #13724 Látod? A készítők se akarják hogy előfizess. :) -
Plata #13723 Nekem el sem indul a játék.