50113
-
asolyom #13890 Most nézegetem ezt a Starfleet Uniform Code PDF könyvecskét. Van itt service, meg tactical uniform, meg még sok más is. Van egyébként valami mód a karaktereket gyorsan "átöltöztetni", vagy csak a szabónál megy? -
Plata #13889 Hát azért jobbat is lehet venni. -
Plata #13888 Gw-hez biztos jó,de nem tudom mennyibe kerül és milyen. -
Lokker #13887 2db crtdx2 crth esett tizenvalahány alkalomból utána már hányingerem volt attól a külditől. 1 nap többször is letoltam és mindig más stattal esett. ezt a felveszem/leadom dolgot nem próbáltam, de ha lesz kedvem a játékhoz akkor megnézem, jelenleg Diablo3 jobban leköt, hogy kijött az új patch. :) -
Zemanov #13886 Srácok a Psychological warfare trait-et érdemes megvenni sci karinak? -
Raulblanco7 #13885 azok amiket az epizód küldik dobálnak, azok a legpraktikusabbak. -
Plata #13884 Amíg nem veszed meg a végleges fegyvereidet és csak küldizel addig tök mindegy,de küldizésre phaser vagy disruptor.Antiprotont nehezebb kis szintre szerezni,ha csak nem magadnak craftolsz.Ha romulán vagy akkor meg plasma mert annak az való. -
asolyom #13883 Mk VIII-X szint körül melyik a legpraktikusabb energia fegyer hajóra? Disruptor, plasma, tetryon, antiproton? -
Plata #13882 Nekem is kell,nekem minden karinál megvan a 100,és nincs egy fehér doffom sem,így vennem kell +2 kari slotot meg egy acc bank slotot,de remélem kristályból telik rá.Szeretnék segíteni a flotta bázis építésnél doffokkal is,nem csak fm vagy provisionnal meg dilivel.De ehhez új kari kell,csinálok majd egy romulánt,felhúzom 11-ig és doffozok vele.
Két soros acc bank meg rohadt kevés craft alapok pakolásához,ezért kell még legalább 1 sor. -
lammaer #13881 Doffozáshoz kéne új kari, mert be van telve a 100as slot mindegyiknél, a napi contrabandoláshoz meg a colonial assignment chainekhez.
Én maradtam a Research packolásnál, megvan a napi adrenalin szint amikor kinyitom azt a pár (szó szerint) darabot amihez értelmes áron jutottam. -
Plata #13880 Vadkutyánál ahányszor felveszed annyiszor más a stat.Legalább is klingonnal olyan volt. -
Raulblanco7 #13879 tegnap csak unaloműzésből elkezdtem játszogatni exchangen kis filléres szarokkal. amit mondtam, doff, de csak 20-30db, meg advanced reward packokkal, 70k-ból nap végére 10 millió. persze csak unaloműzésnek jó, normálisan kereskedve az a 10 millió 1 jó vagy rossz vétel, attól függ melyik irányba :) -
Raulblanco7 #13878 mindig ugyan az a felvétel - drop játékban. de lehet hogy másnap másmilyen lesz. valahol láttam már ilyet, hogy x időnként változik a reward item statja, talán a sela-s iconiai epizódban ahol a romulán armor meg pajzs van, ott a fegyver mintha mindig változó stattal lenne. -
lammaer #13877 itt irták 3 hónappal ezelőtt hogy a blood of ancienrtsnél menni kéne ennek az eldobom/felveszem dolognak, de nekem nagyon nem akart mást adni. -
Plata #13876 Elvileg ha a küldi jutalom változó stattal rendelkezik,akkor küldi felvételénél látszik milyen lesz.Legalább is vadkutya torpedónál működik,de lehet hogy az a beam mindig ugyanaz. -
lammaer #13875 És sikerült?
(aúgy neten írta vki, hogy elvben amikor felveszi a küldit mutatja hogy milyen beamet dob, ha nem tetszik dobod a küldit és újra felveszed - akkor mást ad. De én úgy láttam nekem mindig ugyanolyat adott szóval nem pörgettem a küldetést, inkább mentem 1-2 elite groundot azt megvettem exen azokat...) -
Raulblanco7 #13874 Azért mert egy kezeden meg tudod számolni hány darab kinyitatlan dobozos bulwark van még a játékban, és jelen állás szerint soha többé nem is lesz újra elérhető. Múzeumi darab, és így a ritkasága baszott drágává teszi. Jelenleg nem érdekel, de ha ott tartok majd, hogy 100k lobi megvan, akkor az lesz a következő, hogy hajóparkot gyűjtök, akkor veszek egyet. -
Plata #13873 Mi bánatos zúzmaráért érne meg 1 milliárdot? -
Raulblanco7 #13872 64.000 lobi, már discardolnom kellett a fehér, zöld, kék khellid peteket, mert 62-nél elfogyott a bankomban a hely. pedig nekem lifetime-osként alapból baszott nagy van. főkarinál tartom őket, de annak sok a cucca, át kellene raknom a tac vagy sci karira. 100k után a következő az lesz, hogy nyitok minden hajóból egyet és beteszem a saját flottám bankjába. az lesz a múzeumom.
bulwarkot mondjuk esélytelen lesz, azt venni kell, tegnap hirdettek is egyet 1 milliárd ec-ért. -
Plata #13871 Én most épp egy exploiton dolgozom.De nem akar összejönni. 
Lényege hogy addig verem a levegőt légycsapóval amíg meg nem hajlik a tér és képződik egy féregjárat Raul bankjába.
-
Zemanov #13870 Cserepes virág XD ez jó volt. -
Raulblanco7 #13869 ami eladható az mind filléres. ha nem lenne az, akkor mindenki azt farmolná és mégis az lenne, mivel a nehézségi szint ezeknél az epizód küldiknél olyan, hogyha egy cserepes virágot ültetsz a gép elé, az is letolja simán.
stf advanced már egy kicsit nehezebb, bár még mindig lófing, de azt nem tudja megcsinálni minden analfabéta, így ott kevesebb a reward, valamennyi kis értéke van.
sok pénzt gyorsan mastercarddal vagy exchangezéssel lehet szerezni.
vagy exploittal, de per pill nem igazán van. vagy csak nem tudok róla hogy van.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.25. 14:05:08 -
a legtöbb storyline reward karakterhez kötött. :) -
asolyom #13867 Akkor ez ezek szerint karakterhez kötött. Jó tudni, ennyire még nem mélyedtem bele ebbe a küldetésbe. -
Raulblanco7 #13866 rosszul sejted, nem adható el. de ha eladható is lenne akkor kb 3-500.000 ec-t ha érne. -
asolyom #13865 A klingon karakteremmel most vagyok a "Temporal Ambassador" résznél, amiből elvileg "esik" egy Kamarag cirkáló. Ha jól sejtem, akkor ez eladható az Exchange-en, amíg a dobozt nem bontom ki. De milyen áron lehet egy ilyen hajót eladni? -
Raulblanco7 #13864 3-4 havonta felbukkan 1 vagy fél órára Padre.
passz, nem ígért semmit, majd kiderül.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.25. 10:17:26 -
Plata #13863 Visszajön játszani,vagy csak felnézett? -
Plata #13862 Padre-val régen nem találkoztam,kb tavaly novemberben láttam. -
Raulblanco7 #13861 Gudi is volt fent, pár napja, de az annyira nem hatott meg. Padre pár havonta felnéz kicsit.
Dok logolt be tegnap.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.25. 09:48:13 -
Plata #13860 Vagy Gudi? -
Plata #13859 Na ki?Csak nem Padre?Bár ő csak egy éve inaktív.De tegnap hulla fáradt voltam már,20 kristályt csináltam végig.
Még 3 nap és vége hálistennek.
-
Raulblanco7 #13858 Plata, tegnap korán mentél aludni, lemaradtál arról, hogy ki logolt be 2 év inaktivitás után. -
Plata #13857 Csak kész lett a mai kristály,20 karival már kicsit húzós.Három nap és kb 14 karival kész. -
Plata #13856 Ez eventes kari.Delta eventre csináltam.
Van olyan klingon karim akinek már a második kristály készül.Volt neki elmaradva múltkori eventről,befejeztem vele és újra felvettem és már 7/14. -
Rendes vagy marás karakter? -
Plata #13854 
-
Plata #13853 Nem 11.
Mai kristály előtt csináltam a képet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.24. 19:22:54 -
már 10 shardod van? baszki bele kéne húznom, kimaradt egy jópár nap.
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.08.24. 19:17:11 -
Plata #13851
Bal oldalt a repuk jobb oldalt a repu markok látszanak.