50113
  • asolyom
    Most nézegetem ezt a Starfleet Uniform Code PDF könyvecskét. Van itt service, meg tactical uniform, meg még sok más is. Van egyébként valami mód a karaktereket gyorsan "átöltöztetni", vagy csak a szabónál megy?
  • Plata
    Hát azért jobbat is lehet venni.
  • Plata
    Gw-hez biztos jó,de nem tudom mennyibe kerül és milyen.
  • Lokker
    2db crtdx2 crth esett tizenvalahány alkalomból utána már hányingerem volt attól a külditől. 1 nap többször is letoltam és mindig más stattal esett. ezt a felveszem/leadom dolgot nem próbáltam, de ha lesz kedvem a játékhoz akkor megnézem, jelenleg Diablo3 jobban leköt, hogy kijött az új patch. :)
  • Zemanov
    Srácok a Psychological warfare trait-et érdemes megvenni sci karinak?
  • Raulblanco7
    azok amiket az epizód küldik dobálnak, azok a legpraktikusabbak.
  • Plata
    Amíg nem veszed meg a végleges fegyvereidet és csak küldizel addig tök mindegy,de küldizésre phaser vagy disruptor.Antiprotont nehezebb kis szintre szerezni,ha csak nem magadnak craftolsz.Ha romulán vagy akkor meg plasma mert annak az való.
  • asolyom
    Mk VIII-X szint körül melyik a legpraktikusabb energia fegyer hajóra? Disruptor, plasma, tetryon, antiproton?
  • Plata
    Nekem is kell,nekem minden karinál megvan a 100,és nincs egy fehér doffom sem,így vennem kell +2 kari slotot meg egy acc bank slotot,de remélem kristályból telik rá.Szeretnék segíteni a flotta bázis építésnél doffokkal is,nem csak fm vagy provisionnal meg dilivel.De ehhez új kari kell,csinálok majd egy romulánt,felhúzom 11-ig és doffozok vele.
    Két soros acc bank meg rohadt kevés craft alapok pakolásához,ezért kell még legalább 1 sor.
  • lammaer
    Doffozáshoz kéne új kari, mert be van telve a 100as slot mindegyiknél, a napi contrabandoláshoz meg a colonial assignment chainekhez.
    Én maradtam a Research packolásnál, megvan a napi adrenalin szint amikor kinyitom azt a pár (szó szerint) darabot amihez értelmes áron jutottam.
  • Plata
    Vadkutyánál ahányszor felveszed annyiszor más a stat.Legalább is klingonnal olyan volt.
  • Raulblanco7
    tegnap csak unaloműzésből elkezdtem játszogatni exchangen kis filléres szarokkal. amit mondtam, doff, de csak 20-30db, meg advanced reward packokkal, 70k-ból nap végére 10 millió. persze csak unaloműzésnek jó, normálisan kereskedve az a 10 millió 1 jó vagy rossz vétel, attól függ melyik irányba :)
  • Raulblanco7
    mindig ugyan az a felvétel - drop játékban. de lehet hogy másnap másmilyen lesz. valahol láttam már ilyet, hogy x időnként változik a reward item statja, talán a sela-s iconiai epizódban ahol a romulán armor meg pajzs van, ott a fegyver mintha mindig változó stattal lenne.
  • lammaer
    itt irták 3 hónappal ezelőtt hogy a blood of ancienrtsnél menni kéne ennek az eldobom/felveszem dolognak, de nekem nagyon nem akart mást adni.
  • Plata
    Elvileg ha a küldi jutalom változó stattal rendelkezik,akkor küldi felvételénél látszik milyen lesz.Legalább is vadkutya torpedónál működik,de lehet hogy az a beam mindig ugyanaz.
  • lammaer
    És sikerült?

(aúgy neten írta vki, hogy elvben amikor felveszi a küldit mutatja hogy milyen beamet dob, ha nem tetszik dobod a küldit és újra felveszed - akkor mást ad. De én úgy láttam nekem mindig ugyanolyat adott szóval nem pörgettem a küldetést, inkább mentem 1-2 elite groundot azt megvettem exen azokat...)
  • Raulblanco7
    Azért mert egy kezeden meg tudod számolni hány darab kinyitatlan dobozos bulwark van még a játékban, és jelen állás szerint soha többé nem is lesz újra elérhető. Múzeumi darab, és így a ritkasága baszott drágává teszi. Jelenleg nem érdekel, de ha ott tartok majd, hogy 100k lobi megvan, akkor az lesz a következő, hogy hajóparkot gyűjtök, akkor veszek egyet.
  • Plata
    Mi bánatos zúzmaráért érne meg 1 milliárdot?
  • Raulblanco7
    64.000 lobi, már discardolnom kellett a fehér, zöld, kék khellid peteket, mert 62-nél elfogyott a bankomban a hely. pedig nekem lifetime-osként alapból baszott nagy van. főkarinál tartom őket, de annak sok a cucca, át kellene raknom a tac vagy sci karira. 100k után a következő az lesz, hogy nyitok minden hajóból egyet és beteszem a saját flottám bankjába. az lesz a múzeumom.
    bulwarkot mondjuk esélytelen lesz, azt venni kell, tegnap hirdettek is egyet 1 milliárd ec-ért.
  • Plata
    Én most épp egy exploiton dolgozom.De nem akar összejönni.
    Lényege hogy addig verem a levegőt légycsapóval amíg meg nem hajlik a tér és képződik egy féregjárat Raul bankjába.
  • Zemanov
    Cserepes virág XD ez jó volt.
  • Raulblanco7
    ami eladható az mind filléres. ha nem lenne az, akkor mindenki azt farmolná és mégis az lenne, mivel a nehézségi szint ezeknél az epizód küldiknél olyan, hogyha egy cserepes virágot ültetsz a gép elé, az is letolja simán.
    stf advanced már egy kicsit nehezebb, bár még mindig lófing, de azt nem tudja megcsinálni minden analfabéta, így ott kevesebb a reward, valamennyi kis értéke van.
    sok pénzt gyorsan mastercarddal vagy exchangezéssel lehet szerezni.
    vagy exploittal, de per pill nem igazán van. vagy csak nem tudok róla hogy van.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.25. 14:05:08
  • Fabio Capello
    a legtöbb storyline reward karakterhez kötött. :)
  • asolyom
    Akkor ez ezek szerint karakterhez kötött. Jó tudni, ennyire még nem mélyedtem bele ebbe a küldetésbe.
  • Raulblanco7
    rosszul sejted, nem adható el. de ha eladható is lenne akkor kb 3-500.000 ec-t ha érne.
  • asolyom
    A klingon karakteremmel most vagyok a "Temporal Ambassador" résznél, amiből elvileg "esik" egy Kamarag cirkáló. Ha jól sejtem, akkor ez eladható az Exchange-en, amíg a dobozt nem bontom ki. De milyen áron lehet egy ilyen hajót eladni?
  • Raulblanco7
    3-4 havonta felbukkan 1 vagy fél órára Padre.
    passz, nem ígért semmit, majd kiderül.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.25. 10:17:26
  • Plata
    Visszajön játszani,vagy csak felnézett?
  • Plata
    Padre-val régen nem találkoztam,kb tavaly novemberben láttam.
  • Raulblanco7
    Gudi is volt fent, pár napja, de az annyira nem hatott meg. Padre pár havonta felnéz kicsit.

Dok logolt be tegnap.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.08.25. 09:48:13
  • Plata
    Vagy Gudi?
  • Plata
    Na ki?Csak nem Padre?Bár ő csak egy éve inaktív.De tegnap hulla fáradt voltam már,20 kristályt csináltam végig.Még 3 nap és vége hálistennek.
  • Raulblanco7
    Plata, tegnap korán mentél aludni, lemaradtál arról, hogy ki logolt be 2 év inaktivitás után.
  • Plata
    Csak kész lett a mai kristály,20 karival már kicsit húzós.Három nap és kb 14 karival kész.
  • Plata
    Ez eventes kari.Delta eventre csináltam.
    Van olyan klingon karim akinek már a második kristály készül.Volt neki elmaradva múltkori eventről,befejeztem vele és újra felvettem és már 7/14.
  • Fabio Capello
    Rendes vagy marás karakter?
  • Plata

• Plata
    Nem 11.
    Mai kristály előtt csináltam a képet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.08.24. 19:22:54
  • Fabio Capello
    már 10 shardod van? baszki bele kéne húznom, kimaradt egy jópár nap.
    Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.08.24. 19:17:11
  • Plata

Bal oldalt a repuk jobb oldalt a repu markok látszanak.