50113
-
lammaer #14171 Fene ebbe az STOba.
Mi a meglátásod, megérheti bepróbálnom a pakkokkal szerezni?
(Tekintetbe véve hogy a Fleet Support Duty officer Pack (ebből jön ugyi?) ára most 2 mill körül van, nekem meg kell 5 darab module (az most 70 mill), vehetek vagy 20-30 darabot belőle)
Ah, közbe megtaláltam, 0.6% esély, hát ehhez megint Raul factor kell :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.09. 09:16:26 -
lammaer #14170 Nekem is mozgatja a fantáziámat, de mintha múltkor trécseltünk volna platával, és abból én azt szűrtem le hogy nem váltja ki a rendes doffos contrabandozást (megnerfelték a belőle eső contrákat). Abból is gyanús hogy neten a contra szerzős guideoknál nem nagyon említették meg ezt az opciót.
Amúgy Mirror Vo'Quv carrierre (a hajam égnek álla klingon hajók neveitől) is rá lehet operálni ezeket a peteket? Mert akkor mi újocok is viszonylag olcsón ki tudjuk próbálni mi és mennyi esik, igen olcsó ez a hajó (2.5 mill)Mondjuk az elite slaverek ára nem emberi (45K dili, 100K fleet credit :D), de ha jól látom az olcsóbb advanced is megfelelhet (az csak 30K dili)
Amúgy plata nézted már az alerteket a delta szektorban? Asszem pont a lopkodás kapcsán beszéltünk róla, hogy ott az alert sokszor egyedül megy, mintha senki nem jönne (2-3on voltam régebben és mindig egyedül küszkodtem a noobshipemmel), szóval ott nem halnak gyorsan az ellenfelek. -
Raulblanco7 #14169 Nem csak store-ból lehet, eshet lockboxból is a duty officer pack amiből eshet 4 fleet ship module. Én tegnap nyitottam 10 olyan doff packot pont.
Egyébként többnyire az befolyásolja, hogy van-e valami új zenes hajó amihez kellene a module-ok. -
lammaer #14168 Azt érti valaki hogy a fleet ship module ára milyen logikát követ? Cirka 1 hónapja 15 milka volt darabja, aztán elkezdett csökkenni, a múlt héten már 9-10 körül volt, most meg mikor kellene megint felment 15-re.
Ha jól látom csak storeból lehet venni - tehát nincs köze lockbox nyitogatáshoz, az elmúlt eventekhez se tudom kötni. Jó lenne megérteni hogy mi mozgatja (hacsak nem egy Raul klón aki éppen most úgy döntött hogy milliárdjait éppen ennek a terméknek a piacán akarja kamatoztatni :) ) -
Plata #14167 Bármilyen KDF hangáros hajóra,kidobod őket ès harcolnak veled,közben lopkodnak. -
ezek a slaverek hogy működnek? stf alatt kiküldöd és a melletted harcoló baráti egységektől kommunikálják el a cuccot?
illetve mire lehet feldobni?
Utoljára szerkesztette: RoboKutya78, 2015.09.09. 07:42:37 -
Plata #14165 Nagyon változó,ec-t azt lopnak mindig,olyan 300-400 körül.Contrát meg kék commoditiest már ritkábban.Főleg nagyobb hajókból,red alerten a szivarhajóból főleg,vagy tac kockából.STF-en is a nagyobb hajókból szoktak 3-6 drabot lopni.Ha az ellenség gyorsan hal akkor nem nagyon lopnak. -
lassan elérek a carrierek szintjére a klingonommal, esetleg tudsz statokat mondani, hogy átlag mennyi EC-t/contrabandot/prisonert lopnak? -
Plata #14163 A slaverek lopnak és harcolnak.
-
Plata #14162 Mi az hogy,szerinted miért van nekem lopós hajóm?
jah az én lopós hajómon 2 elite slaver van. -
asolyom #14161 Most nézem, hogy az advanced orion slaver contraband-et is tud lopkodni az ellenségtől. De harcolni is tud, mint to duj? -
Plata #14160 A búbánatos ragya rúgná meg a retkes mamájukat,mé ez a ronda bogár.
Jah tényleg,azt mondta valami okostojás hogy mivel az ikony szezon lezárós képen simi bortas és ody van valószínű hogy jön a t6 változat.
Én meg néztem azt a képet kinagyítva de szerintem azok T5 hajók.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.08. 18:50:34 -
Raul - igazad volt - link -
Karvalykarom #14158 Sziasztok Sajna elérkezett az ídő már nem nagyon tudok a játékkal foglalkozni "munkám végett" ha valaki szeretné csak elcserélem "Steamen keresztűl" pénzért nem adom az irjon [email protected] mail címemre "-kibővitett ec , nemtulsok de 3x3x3 pénzes hajó minimum mind a három oldalon nem ideértve amit ajándékba kaptunk és még sok sok minden -
Azé maco mert valamelyik nagymenő ezt javasolta illetve azé mert minden ami rajta van tempolar holmi és gondoltam temolár hajó már csak használhatja. -
alyr2 #14156 Kondik kiszaradnak. esetleg a para atnedvesit ezt azt aminek nem tesz jot...stb. Én hugomnak akartam a regigepemet osszerakni a dobozaibol de pl nem indult el..pedig mikor szetszedtem elotte meg ment.. -
lammaer #14155 Én asszem tavaly gondoltam hogy előkapok a pincéből egy C64et azt megmutatom a kölyköknek hogy fater milyen játékokon nőtt fel.
Volt 3 darab C64em is, de egyiket se sikerüt beüzemelni. (mind működöt amikor eltettem). El is keseredtem rendesen, azóta nem néztem feléjük... csak tudnám a polcon mitől romlik egy egy elektronikus eszköz. -
Plata #14154 Á nem fogok vele pöcsölni. -
Ha listát csinálsz róluk, képet, akkor tudom, hol lehet megszabadulni tőlük. Nem ingyen odaadni, hanem rendes vevőket találni rá. -
Raulblanco7 #14152 őrizd meg még 1000 évig és egy múzeum biztos sokat ad érte, gazdag lehetsz. -
Plata #14151 Jah régi játékokról jutott eszembe hogy találtam elpakolva egy nagy sport táskányi ezeréves 8 bites játékot,csupa régi nes vagy milyen konzolos játék,szerintem minimum 20 évesek. -
Plata #14150 Elolvastam. -
Egy kis önreklám, Star Trek játékretró visszatekintés: link -
Plata #14148 Tudni kell hogy atom papír,és ha rosszul néz rád egy arra járó bolha már szétesik. 
De ha ügyelsz rá akkor bírni fogja. -
Miért MACO, miért háromféle fegyverfajta, és kétféle tac konzol? -
asolyom #14146 Kétségtelen, hogy ki fogom próbálni, mert ez az enhanced battle cloak nagyon érdekel, de éppen most kezd a szívemhez nőni a command battlecruiser. :-) -
Plata #14145 B'rel papír,de ha szereted és érzi hogy szereted bármit kibír.
-
Ez a tempo üt rendesen bár néha még mindig koppan egyet a szélvédőn.
-
asolyom #14143 Na de valaki aztat mondta nekem, hogy a B'Rel "papírhajó". :-P -
Plata #14142 Szerintem mindenre,mert az is protonos anti. -
asolyom #14141 Az Ancient Obelisk Set által adott antiprton bónusz a fluidic antiprotonra is jó? -
Plata #14140 Nah új hír.Bocs ha láttátok.
Katt
Vajon milyen új hajók jönnek.Remélem B'rel. -
Raulblanco7 #14139 én 4m-ra lőttem be a kívánt eladási árat. még mindenképpen várni kell, 1-2 hónapot még szerintem, aztán ha akkor sem megy fel az ára, akkor lehet várni tovább vagy eladni, most még semmiképpen.
delta prime, passz, most még nagyon itt a promo vége szinte, várj azzal is szerintem még. -
Kérdés, a Delta pakkokkal és az Attack Pattern Delta Prime-okkal szerinted még érdemes várni egy kicsit hogy visszapakoljam exre? -
lammaer #14137 Ah, megnyugodtam akkor :D -
Raulblanco7 #14136 fene, akkor nem vagyok gazdag, egyiket sem vitték el (vagy elvitték de ugyan azon az áron tett fel más is, nem valószínű), ebből ma nem lesz sok kulcs. -
Plata #14135 Galor 399,475,499,500.
Temporal 395,399,400,410,420,437,450,500. -
Plata #14134 Nem vagyok,de feltudok ugrani talán. -
Raulblanco7 #14133 platac, ha bent vagy sto-ban, vagy valaki más ha bent van és nem esik nehezére, nézzen már fel exre pls, Galor van-e fent 499 millióért, illetve Temporal Sci van-e fent 399 millióért, köszi. -
Plata #14132 Nono,nem pénzért vettem,hanem zenért,zenért is meg lehet,akciósan 12k zen volt most asszem 15k.