50116
-
Plata #14414 Kihagytad a delta bugot.
-
Raulblanco7 #14413 hát, baszott egyszerű erre botot csinálni, az igaz, én is tudnék, de inkább kihagyom. régen használtam botot farmolásra, de azóta pár nagy botost bannoltak, nekem meg van anélkül is elég a számlámon már, szóval nem kellene kísérteni a sorsot, dilibug, ferengi szett bug, contra farmolás, nehogy már csak a plusz 1 ráadásra várjanak.
manuálisan szoktam nézegetni néha, így is el lehet kapni 1-1et, pl shesharból vettem 40-ért egy elárazottat. -
"Vridak a doffos"
besírtam. :D -
Plata #14411 S-o-h-a. -
asolyom #14410 Korábban szó volt a tr-116-os puskáról, a borg ellen ezt is modulálgatni kell? -
Plata #14409 Tényleg tegnap beakartam rakni a romulán boffokat,de kiment fejemből,most bepótolom.
Ha megveszed a DR packot minden romulán karinak ilyen boffok járnak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #14408 Na végül csak 5 project lett,kíváncsiságból raktam be még bím meg wdhc-t.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.15. 08:47:45 -
Plata #14407 Csak nem bírtam ki és indítottam még egy bím projectet.
És UR lesz,de pont olyan mint a tegnapi.
-
Plata #14406 Kész lett a tegnapi craft adag megint,öt cuccből egy UR többi VR.Ma csak egy wdhc-t csinálok,de az nem lesz olyan szar,Acc CrtHx2 Rapid lesz.
A tegnapi bím sem olyan rossz.
-
Plata #14405 Nem ment az olyan gyorsan.Elég sok pénzt lehetett keresni egy ideig cuccok eladásával.Akkor még nem volt ilyen craft rendszer, a cuccokat doffozással gyártottuk.És eszement drága volt egy warp vagy singu mag.Volt olyan hülye aki 25 misit is adott egy kis szintű lila magért.Na meg positron deflector is magas áron ment.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.15. 08:12:12 -
alyr2 #14404 Aztan rajott az a sok ember hogy az elso kari utan tartalmatlan szar lesz az egesz:D es elmentek massal elverni az idejuket:D -
Plata #14403 Nem tudok róla,de szerintem csökkenő.Amikor kijött a roma kieg,hatalmas tömeg játszott,volt hogy nem engedett fel a szerver mert sor állt,és az 50 ezredik voltam a sorban.De azóta hanyatlik,DR óta drasztikusan.
Volt idő mikor órákat kellett várni a játékra mert akkora sor ált.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.15. 07:53:52 -
lammaer #14402 Tényleg, arról van infó hogy egy adott időszakban hány ember online egyszerre? Első blikkre tényleg vicces, amikor vmit rossz áron teszel fel instant lekapják, persze ha tudom hogy van fenn 20K player amiből pár K éppen az exet bújja akkor már teljesen érthető :) -
lammaer #14401 Jaja, itt az ideje megnézni egy epizód DS9et, amig backlistre teszik az IP címeiket. -
lammaer #14400 A fleetes hajókra menj rá. A 40-50 millió EC soknak tűnik, de pl elite ground küldikkel meg lehet oldani. Sokkal hamarabb meglesz mint az a rengeteg dili ami a zenes hajókhoz kell. Ráadásul ugye az EC szerzés sebessége csak rajtad múlik, a dilit meg max azzal tudod gyorsítani ha több karit húzol, de az sztem rendesen odab*sz a játékélménynek, nem feltétlenül pozitív irányba (munkahelyyé válik a játék)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.14. 22:38:08 -
Plata #14399 Meg gyüttek a hackerek,hogy a tört volna le az apjuk némiszerve. -
Plata #14398 Tojd le a hülye fejét. -
én is mennyiszer kaptam már hatemailt, amikor lecsaptam egy-egy elárazott cuccra, nem tudom minek erőltetik ezt, h látod h ki vette meg a cuccodat. -
Plata #14396 Hát aki hülye,az így járt. -
nem mintha nem szajkózná évek óta mindenki, hogy mielőtt kiteszed, kattints ki a boxból ahova az árat írod be, és akkor szétválasztja neked ezres nagyságrendekben. sebaj. :D -
Plata #14394 Muhahahahahahahahahahahahahahaha,hülye állat. -
:D
redditen épp ma tört ki egy hiszti, hogy szarul árazta be a cuccát (szokásos egy nullával kevesebb), és hogy azonnal elvitték, és tuti hogy csak bot lehetett mert ilyen gyorsan ember nem találja meg, és report to GM yadi-yada, stb. :D
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.09.14. 19:56:44 -
Plata #14392 Hidd el nem olyan nehéz pénzt szerezni,csak kicsi unalmas.
-
lammaer #14391 Az hagyján, de nincs is annál nagyobb élmény mint amikor veszel X kulcsot sok-sok millióért, kinyitod a dobozokat és esnek belőlük ilyen 10-20-100Ks dolgok.
Nemrég kipróbáltam ezt a kucsnyitogatást (mert rajta volt a listámon), pillanatok alatt seggére vátam 30 milliónak, azt egy nagy büdös semmi lett belőle. Ez már az unatkozó milliárdosoknak való. -
lammaer #14390 Nem, 90% kedvezményre gondoltam :P -
Kotomicuki #14389 Igen, kötött a torpedó, így nem lesz belőle nagy zsé! 
Hhmm, "csak" 3 misi..., az semmi... előbb kell az inventory-t megnyújtanom, minthogy annyim összejöjjön!
Asszem, ennek a karinak még nem fogja futni T6-os, elit járműre, mert másra fog kelleni a Zen! -
Plata #14388 Torpedó,discard,mivel kari bound.
Lock boxot nem nyitunk forintért,azt ec-ért nyitunk,veszünk kulcsot exen és úgy.Egy kulcs olyan 2.8-3 millió ec,pontosan nem tom.
Harminc perc múlva vége a dupla xp-nek,én őszintén szólva úgy szoktam karit húzni hogy nagy karival előre legyártom neki a fejlődős cuccot minden 10-edik szintre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.14. 18:31:23 -
Kotomicuki #14387 Hihetetlen jól adja az XP-t a duplázó hézvége: egy küldetés = +2 szint -> már 30-on vagyok.
Annyi az átka ennek, hogy nincs felszerelésem, mert kevés loot-ból jutottam el idáig - van 80k kreditem, ami nem sok a VIII-as dolgokhoz...
Ezekkel mit volna célszerű kezdeni:
Lila Hargh'peng VI torpedó 17k-ért (jutalom, inkább eladnám: kell(ene) a zsé - de mennyit érhet?!) egy 100-assal üt többet, mint a VII-es, alap torpedó
21 db Year of Hell Lock Box (HUF-ot nem adnék a kinyitásáért - netán, gyűjtsek dili'-t és vegyek rajta Zen-t, abból meg kulcsokat?!) -
Raulblanco7 #14386 Az a baj, ahhoz hogy eladj egy flottát, max rangon kell lenned, hogy kirúgd a tagokat, amik esetleg nem kellenek az új tulajnak.
Max rang kell, hogy az új tulajt is max rangra léptesd elő, különben nem tudná használni a flottát.
És persze ki kell rúgni rajtad kívül a többi max rangos karaktert, a te flottádban ez jelen esetben én vagyok, 2 hét per karakter, durván 40 hét. Platac 1 karaktere további 2 hét, LTZOLE-nak is van pár karaktere, nagyjából egy év lenne. Meg persze, nem vagy max rangon.
(90%-os ár 9 milliárd, kétlem hogy el tudnál tenni annyit, esetleg 10%-os 1 milliárdra gondolhattál.)
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.14. 16:22:01 -
lammaer #14385 FEDes flotta nem kell? Eladom neked azt amelyikben én vagyok :D Akciósan, megkapod 90%os áron.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.14. 16:06:55 -
Raulblanco7 #14384 nem játszom kdf vagy romulán karakterrel, bőven elég az 1 fed engi, tac és sci karakter. az engi warp core kivételével teljesen 14 epic cuccokban.
a tacra meg sci-ra így sem volt még időm és pénzem (na jó mindkettő lett volna csak nem foglalkoztam vele).
Elég 3 karakterrel játszani, amennyit én játszom.
Bázist meg minek húzni, költeni rá a dilithiumomat, ha kell egy kdf bázis, akkor veszek egy fullosat, 10 milliárd ec körül mozog az ára állítólag. -
Plata #14383 Tisztelt Raul Raulovics Raulov,addig hùzz fel egy KDF sci karit amìg nem késő.Most olcsó minden,ès ha jön a klingon szuper drenya kell alá egy particle skilles sci. :p -
Raulblanco7 #14382 a klingon flotta nem érdekel, van saját klingon flottám, és már tier 0 minden. -
Plata #14381 Jah,te még nem is tudod,valami külföldi armadában vagyunk. 
Vissza gyühetné a flottába,elő léptetnélek vadmirálissá,és szekáljanak tégedet mindenféle levelekkel,én úgyse értem mit vakerolnak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.14. 12:44:50 -
Raulblanco7 #14380 hm, ez nem hülyeség, meg kell majd kérdezni a magyar flottát milyen a kdf flottája. -
Plata #14379 Azé az is genyaság volt hogy DR packhoz csak a romák kaptak borg boffokat. 
Nem kicsit faszák a DR packos boffok,de csak romulánnak járnak borgok.Fednek klingonnak nem. -
Plata #14378
-
Plata #14377 Egyébként van több magyar klingon flotta is,amiben én vagyok az a,hűű mi is a neve,talán Curse of the Empire?Asszem,aztán van az a flotta amiről csak a k anyázva tudnék írni,őket ne is említsük.Aztán van a Magyar Flotta klingon flottája,nem tudom pontosan mi a neve,hülyeséget nem akarok írni,és ott van még a (b)alfa(sz) direktíva klingon flottája,aminek megint nem tom a nevét.
Magyar Flotta klingon flottája talán Magyar Horda?Ha nem akkor bocs.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.14. 12:29:46 -
Raulblanco7 #14376 igazából ami nagyon op az a harci álcázós hajó, hozzá kijövetelből a boffok amik nagyon megdobják a sebzést, a scimitar és 1-2 konzol, pl a pajzstöltős. -
Raulblanco7 #14375 az a legundorítóbb chat a játékban, már a név jelentése is az, No Pay, ingyen segítenek másoknak ezzel azzal, undorító.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.14. 12:26:15