50113
  • Kotomicuki
    De ilyesmire nem emlékszem - elég nagy klán: az utccsó szinteket húzzák a bázisokon: mi a fenének kellett volna nekik egy kezdő, akiről még semmit sem lehet tudni?! (Csak nem a hackker-támadás eredménye ez?)
    Az üzeneteim között sincs semmi - és onnan nem is töröltem semmit sem (tele az Exe'-es eladásokkal és az STO üdvözlésével kezdődik)...

Ma különösen sok barátkérés jön, teljesen értelmetlen nevű emberkéktől -> biztos a támadás folytatása, más eszközökkel (hogy törne el keze az ilyennek).

...

Kissé elvette a kedvemet, hogy 40. szinten cserélhettem mindent át Tier X-re - minden pénzem elment rá - , majd másnap, a 45. szinten mindent cserélhetek Tier XII-re - de miből...
  • asolyom
    És erre a bio-neural warheadre hat a high yield és a warhead yield chamber?
  • Plata
    Megveheted ès átadhatod,de klingonnak mást ad.
  • asolyom
    Ez mondjuk mit tesz egy borg kockával? :-)
  • asolyom
    Hm...és ha a fedes ürgémmel megveszem exen, akkor rögtön character binded lesz? Vagy át tudom bankolni a klingonomnak? Amúgy mennyi az ára exen?
  • Plata
    Fedesnek exen lehet venni,klingonnak hajóval.
    Egyébként nagyot tud szólni.
    Max. One-Hit: 508 962 (Bio-neural Warhead - Warhead Tricobalt Explosion)
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 15:15:44
  • asolyom
    Ja látom. Valami klingon raptorral jön. Csak minek adjak érte 1000 zent, ha aztán úgyis az omega torpedóra gyúrok.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.17. 15:12:13
  • asolyom
    Osztán olyant honnan lehet leakasztani? Mert én még az exe-n is keresgéltem eredmény nélkül.....
  • Plata
    Bio-neural warhead 15 kilóméterről lőhető,és cloak alól.
  • Plata
    Harq cd-je nagyobb mint normál torpedónak,de cserébe térsebzése és másodlagos robbanása van.
  • asolyom
    Hm...nekem most leesett egy Mk. XII rare bio-molecular photon torpedo launcher. Gyorsan be is tettem az Mk. XI harghpeng helyére. Igaz, hogy az alap kinetic damage picit a harghpeng alatt van, de erre hat a high yield, és a 8472 ellen még bónuszt is ad. Amíg nem lesz omega torpedó, addig jó lesz ez. Ja, és a cooldown-ja is rövidebb, mint a harghpengnek. :-)
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.17. 14:50:29
  • Plata
    Filmekben is van,de ott hajótól függ.
  • lammaer
    Szted nem tűnt fel a lőtávolság? :)

Amúgy tök röhejes az játékban ez a 10kmes lőtáv... ez csak a játékban van igy (akkor megértem, mert ugye nemlenne túl látványos millió km-rőlé lőni a kis pöttyökre) vagy a filmekben is?
  • Plata
    Ez lobis fegyó,12km a lőtávolsága.
  • lammaer
    Hát ez meg miféle hakk? Van ebből másfajta is?

• lammaer
    Ha nem vagy flottában akkor orrba szájba jönnek az invek random emberektől. Biztos elfogadtál egyet Amikor éppen nem figyeltél :)

Amúgy FC szerzés szempontjából sokat számít hogy mennyire aktívak a tagok, mennyire fejlett: ha túlságosan az, akkor elég nehezen jön az FC, mert hamar feltöltik a projekteket a könnyen elérhető anyagokkal (fleetmark, civilian doffok, common commodities) neked meg nehezen lesz lehetőséged (mert mondjuk 1 dilit beadni 1 FCért az nem biztos hogy minden ember szivevágya).

Szóval sztem pár napig nézd hogy mennyi lehetőséged van bedobálni a dolgokat a projektekbe, és ha azt látod hogy nem nagyon van, akkor nyugodt szívvel hagyd ott őket (ne felejtsd el, nézz körbe az armada fülön is, mert nemcsak a saját flottád projektjeibe tudsz cuccokat bedobálni FCért).
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.17. 14:08:03
  • Plata
    Guramba valamit javult.
    CLR—Infected Space[10:45]— Dmg(DPS) —Cooterbug 25 389 736(39 921) Meiri 7 349 967(11 484) Zack 5 705 539(8 846) Pallias 4 839 360(7 706) Tarek 4 570 693(7 175)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 13:17:11
  • Kotomicuki
    5 hajó tulajdonosi/kapitányi kinevezés van a nevem mellett a flotta log-ban: nem lehet, hogy eleve ott kezdtem?!
    A team felkérés a RA-en pár napja volt csak, ami kizárja, hogy onnan kerültem volna be - azóta csak 1 hajót cseréltem (+1-et kaptam az első küldetéssorozat lezárásaként).

Plata:
    Akkor, amíg itt maradhatok és az nem gátja a fejlődésemnek, egyenlőre horgonyt vetnék náluk - nem szeretném a kelleténél több emberrel megutáltatni magam.
    Mindenesetre, köszönöm a nagylelkű felajánlásodat!
  • Fabio Capello
    A képen amit tegnap betettél, aktív a flottagomb, vszeg flottában vagy. Minimap alatt a lemutató nyilacska melletti ikonra nyomj rá (a három csillagflotta jel), utána roster és leave fleet.
  • Kotomicuki
    A szöszbe is: OUTLAWS - de hogy kerülök oda?!

Egyetlen felkérésem volt, egy RA alatt, hogy álljunk össze csapattá, de nem emlékszem, hogy flottáról is szó lett volna... - ez nekem magas.
  • Kotomicuki
    Nem tudok róla..., nem emlékszem, hogy elfogadtam volna bármely felkérést is.
  • Plata
    Nem tudtalak meghívni,mert már flottában vagy valahol máshol,szerintem.
  • Kotomicuki
    Köszönöm!
  • Plata
    Már flottában vagy.
  • Plata
    Ok küldök invet amint végeztem doffozással.
    Bocs hogy eddig nem küldtem,de zűrös innen játszani.És néha elfelejtem hogy mit is akartam mert közbe jön ez vagy az.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 10:55:59
  • Plata
    Az 500k-s álomhatárt átléptem torpedóval, a következőt meg szerintem soha,következő vágy az hogy legalább 750k-t üssek torpedóval.Vadkutyával megvan de az nem számít az nem egy torpedó hanem 4.De a torpedós hajó fejlesztését most felfüggesztettem,van még 250 misim azt a Kolasi-ra akarom költeni.Már vettem 4 fleet fegyó 2 engi konzolt neki.Warp kellene még,csak nem tudom milyet szerezzek neki,fleet elitet,vagy mást.Még maradt kb 30k fc-m.
  • Plata
    Nekem nem a dps a lényeg,hanem a max one hit.Az meg most 508 962.Kemocite szerintem nem dobna rajta,ráadásul lagoltat is,abból meg nem kérek.
  • Fabio Capello
    pedig a torpedós hajóddal olyan tüzijátékot csapna, hogy hujujuj :D viccen kívül amúgy, a szakik azt mondják hogy dob legalább egy 10k extra dps-t, 15-öt is, a megfelelő skillezés mellett.
  • Plata
    Kemocite aszondják jó,de nekem nem kell mert lag meg nemkő.
  • Fabio Capello
    én tegnap kis híján elértem a 30k-t egy félkész builddel (mondjuk mögöttem voltak a flottás csapattársak, de amúgyis 25k környékén hoz). Kíváncsi vagyok ha egyszer kész lesz a build (kellenek még flottás tac konzolok, plasmo, tachyokinetic, bioneural, kemocite weaponry - mondtam, hosszú a bevásárlólista... xD), akkor mit tud majd alkotni a Tempest.
  • Kotomicuki
    De az tényleg abból áll össze!

Taktikus Titusz@titmoszisz a karakterem "neve"!
  • Plata
    Sikerült,megvan a 3 trait.És szintet is lépett a karim,majdnem kettőt.

Raul tudnál nekem ajánlani valami űr traitet ami dhc mellé jó?
  • Plata
    Jobb kattintás a karid portréjára és látod,vagy a hajódra.
  • Kotomicuki
    Ez a név miből áll össze? A játékbéli karakternév@ARC account név a helyes megoldás?
  • Plata
    Mégsem lehet olyan kevés játékos,beta kvadránsban 27 insta is van.
  • Plata
    Flotta tagnak kell lenni,mert flotta projectbe kell tenni cuccot,anélkül nincs.
    Ha megmondod mi a karid pontos neve például Kotomicuki@Kotomicuki akkor küldök neki invet.De kell a játékbeli teljes neve.
  • Kotomicuki
    Fleet Credit szerzéséhez mindenképpen "klántagnak" kell lennem, vagy van más megoldás is? (pl. az aksikat 2 FC-re taksálja - csak hol adnak az aksikért FC-et...)
  • Plata
    Persze.Úgy értem a trait passzív,be kerül a hajó traitek közé.Nekem mostvár van beam overload és hy torpedó passzívom és olyan ami a hangár peteket erősíti,most lesz meg comm cruiseré.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 09:08:32
  • asolyom
    Én most cseréltem le a sci command cruiserre, hogy annak is kiszedjem a traitjét. Ezek egyébként passzív traitek?
  • Plata
    Majdnem lebuktam hogy STO-zok,annyira belemerültem Red alertba.