50113
-
Kotomicuki #14571 De ilyesmire nem emlékszem - elég nagy klán: az utccsó szinteket húzzák a bázisokon: mi a fenének kellett volna nekik egy kezdő, akiről még semmit sem lehet tudni?! (Csak nem a hackker-támadás eredménye ez?)
Az üzeneteim között sincs semmi - és onnan nem is töröltem semmit sem (tele az Exe'-es eladásokkal és az STO üdvözlésével kezdődik)...
Ma különösen sok barátkérés jön, teljesen értelmetlen nevű emberkéktől -> biztos a támadás folytatása, más eszközökkel (hogy törne el keze az ilyennek).
...
Kissé elvette a kedvemet, hogy 40. szinten cserélhettem mindent át Tier X-re - minden pénzem elment rá - , majd másnap, a 45. szinten mindent cserélhetek Tier XII-re - de miből...
-
asolyom #14570 És erre a bio-neural warheadre hat a high yield és a warhead yield chamber? -
Plata #14569 Megveheted ès átadhatod,de klingonnak mást ad. -
asolyom #14568 Ez mondjuk mit tesz egy borg kockával? :-) -
asolyom #14567 Hm...és ha a fedes ürgémmel megveszem exen, akkor rögtön character binded lesz? Vagy át tudom bankolni a klingonomnak? Amúgy mennyi az ára exen? -
Plata #14566 Fedesnek exen lehet venni,klingonnak hajóval.
Egyébként nagyot tud szólni.
Max. One-Hit: 508 962 (Bio-neural Warhead - Warhead Tricobalt Explosion)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 15:15:44 -
asolyom #14565 Ja látom. Valami klingon raptorral jön. Csak minek adjak érte 1000 zent, ha aztán úgyis az omega torpedóra gyúrok.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.17. 15:12:13 -
asolyom #14564 Osztán olyant honnan lehet leakasztani? Mert én még az exe-n is keresgéltem eredmény nélkül..... -
Plata #14563 Bio-neural warhead 15 kilóméterről lőhető,és cloak alól. -
Plata #14562 Harq cd-je nagyobb mint normál torpedónak,de cserébe térsebzése és másodlagos robbanása van. -
asolyom #14561 Hm...nekem most leesett egy Mk. XII rare bio-molecular photon torpedo launcher. Gyorsan be is tettem az Mk. XI harghpeng helyére. Igaz, hogy az alap kinetic damage picit a harghpeng alatt van, de erre hat a high yield, és a 8472 ellen még bónuszt is ad. Amíg nem lesz omega torpedó, addig jó lesz ez. Ja, és a cooldown-ja is rövidebb, mint a harghpengnek. :-)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.17. 14:50:29 -
Plata #14560 Filmekben is van,de ott hajótól függ. -
lammaer #14559 Szted nem tűnt fel a lőtávolság? :)
Amúgy tök röhejes az játékban ez a 10kmes lőtáv... ez csak a játékban van igy (akkor megértem, mert ugye nemlenne túl látványos millió km-rőlé lőni a kis pöttyökre) vagy a filmekben is? -
Plata #14558 Ez lobis fegyó,12km a lőtávolsága. -
lammaer #14557 Hát ez meg miféle hakk? Van ebből másfajta is?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
lammaer #14556 Ha nem vagy flottában akkor orrba szájba jönnek az invek random emberektől. Biztos elfogadtál egyet Amikor éppen nem figyeltél :)
Amúgy FC szerzés szempontjából sokat számít hogy mennyire aktívak a tagok, mennyire fejlett: ha túlságosan az, akkor elég nehezen jön az FC, mert hamar feltöltik a projekteket a könnyen elérhető anyagokkal (fleetmark, civilian doffok, common commodities) neked meg nehezen lesz lehetőséged (mert mondjuk 1 dilit beadni 1 FCért az nem biztos hogy minden ember szivevágya).
Szóval sztem pár napig nézd hogy mennyi lehetőséged van bedobálni a dolgokat a projektekbe, és ha azt látod hogy nem nagyon van, akkor nyugodt szívvel hagyd ott őket (ne felejtsd el, nézz körbe az armada fülön is, mert nemcsak a saját flottád projektjeibe tudsz cuccokat bedobálni FCért).
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.17. 14:08:03 -
Plata #14555 Guramba valamit javult.
CLR—Infected Space[10:45]— Dmg(DPS) —Cooterbug 25 389 736(39 921) Meiri 7 349 967(11 484) Zack 5 705 539(8 846) Pallias 4 839 360(7 706) Tarek 4 570 693(7 175)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 13:17:11 -
Kotomicuki #14554 5 hajó tulajdonosi/kapitányi kinevezés van a nevem mellett a flotta log-ban: nem lehet, hogy eleve ott kezdtem?!
A team felkérés a RA-en pár napja volt csak, ami kizárja, hogy onnan kerültem volna be - azóta csak 1 hajót cseréltem (+1-et kaptam az első küldetéssorozat lezárásaként).
Plata:
Akkor, amíg itt maradhatok és az nem gátja a fejlődésemnek, egyenlőre horgonyt vetnék náluk - nem szeretném a kelleténél több emberrel megutáltatni magam.
Mindenesetre, köszönöm a nagylelkű felajánlásodat!
-
A képen amit tegnap betettél, aktív a flottagomb, vszeg flottában vagy. Minimap alatt a lemutató nyilacska melletti ikonra nyomj rá (a három csillagflotta jel), utána roster és leave fleet. -
Kotomicuki #14552 A szöszbe is: OUTLAWS - de hogy kerülök oda?! 
Egyetlen felkérésem volt, egy RA alatt, hogy álljunk össze csapattá, de nem emlékszem, hogy flottáról is szó lett volna... - ez nekem magas. -
Kotomicuki #14551 Nem tudok róla..., nem emlékszem, hogy elfogadtam volna bármely felkérést is.
-
Plata #14550 Nem tudtalak meghívni,mert már flottában vagy valahol máshol,szerintem. -
Kotomicuki #14549 Köszönöm!
-
Plata #14548 Már flottában vagy. -
Plata #14547 Ok küldök invet amint végeztem doffozással.
Bocs hogy eddig nem küldtem,de zűrös innen játszani.És néha elfelejtem hogy mit is akartam mert közbe jön ez vagy az.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 10:55:59 -
Plata #14546 Az 500k-s álomhatárt átléptem torpedóval, a következőt meg szerintem soha,következő vágy az hogy legalább 750k-t üssek torpedóval.Vadkutyával megvan de az nem számít az nem egy torpedó hanem 4.De a torpedós hajó fejlesztését most felfüggesztettem,van még 250 misim azt a Kolasi-ra akarom költeni.Már vettem 4 fleet fegyó 2 engi konzolt neki.Warp kellene még,csak nem tudom milyet szerezzek neki,fleet elitet,vagy mást.Még maradt kb 30k fc-m. -
Plata #14545 Nekem nem a dps a lényeg,hanem a max one hit.Az meg most 508 962.Kemocite szerintem nem dobna rajta,ráadásul lagoltat is,abból meg nem kérek. -
pedig a torpedós hajóddal olyan tüzijátékot csapna, hogy hujujuj :D viccen kívül amúgy, a szakik azt mondják hogy dob legalább egy 10k extra dps-t, 15-öt is, a megfelelő skillezés mellett. -
Plata #14543 Kemocite aszondják jó,de nekem nem kell mert lag meg nemkő. -
én tegnap kis híján elértem a 30k-t egy félkész builddel (mondjuk mögöttem voltak a flottás csapattársak, de amúgyis 25k környékén hoz). Kíváncsi vagyok ha egyszer kész lesz a build (kellenek még flottás tac konzolok, plasmo, tachyokinetic, bioneural, kemocite weaponry - mondtam, hosszú a bevásárlólista... xD), akkor mit tud majd alkotni a Tempest. -
Kotomicuki #14541 De az tényleg abból áll össze!
Taktikus Titusz@titmoszisz a karakterem "neve"! -
Plata #14540 Sikerült,megvan a 3 trait.És szintet is lépett a karim,majdnem kettőt.
Raul tudnál nekem ajánlani valami űr traitet ami dhc mellé jó? -
Plata #14539 Jobb kattintás a karid portréjára és látod,vagy a hajódra. -
Kotomicuki #14538 Ez a név miből áll össze? A játékbéli karakternév@ARC account név a helyes megoldás? -
Plata #14537 Mégsem lehet olyan kevés játékos,beta kvadránsban 27 insta is van. -
Plata #14536 Flotta tagnak kell lenni,mert flotta projectbe kell tenni cuccot,anélkül nincs.
Ha megmondod mi a karid pontos neve például Kotomicuki@Kotomicuki akkor küldök neki invet.De kell a játékbeli teljes neve. -
Kotomicuki #14535 Fleet Credit szerzéséhez mindenképpen "klántagnak" kell lennem, vagy van más megoldás is? (pl. az aksikat 2 FC-re taksálja - csak hol adnak az aksikért FC-et...) -
Plata #14534 Persze.Úgy értem a trait passzív,be kerül a hajó traitek közé.Nekem mostvár van beam overload és hy torpedó passzívom és olyan ami a hangár peteket erősíti,most lesz meg comm cruiseré.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.17. 09:08:32 -
asolyom #14533 Én most cseréltem le a sci command cruiserre, hogy annak is kiszedjem a traitjét. Ezek egyébként passzív traitek? -
Plata #14532 Majdnem lebuktam hogy STO-zok,annyira belemerültem Red alertba.