50116
-
lammaer #14614 Most a research és technology boostokból is 25%al több esik pack nyitáskor, igaz? -
Kotomicuki #14613 Ha ezt előbb tudom...
-
asolyom #14612 Így igaz. Utána a specializációs pontok jönnek. -
Kotomicuki #14611 Csak 366k pontot lehet kiosztani a karakter Skill-jeire?! Azaz: nem lehet mindent max-ra húzni, hanem választani kell?! -
asolyom #14610 Plata!
Vettem a flotta bázison bortasqu egyenruhákat. Hogy a ceremonial az díszegyenruha azt vágom, de mi a különbség az operative és a guardian között? :-)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.18. 19:36:25 -
Kotomicuki #14609 De jó pár fejlesztés, küldetéls, RA után is csak uú 1000 a kiosztható XP-mennyiségem <- és ezt nem értem.... -
Raulblanco7 #14608 nem, csak már 50-esen mindenki baszott tapasztalt, te is, így lassan leszel nagyontapasztaltabb. -
Kotomicuki #14607 Hhmm, az 50. szinten megállt az XP-növekedésem! 
Mi a jó szösz van?! Fizetős a játék további része?! -
asolyom #14606 Az első tholian red alerten azt sem tudtam, hogy ki merre hány méter.
-
Kotomicuki #14605 Csak engem szívat a játék az állandó ledobálásaival?!
Amúgy, tényleg nem RA-kat mentem eddig - az valóban csak az 50. szinttől elérhető - , csak DSE-ket, mert most, hogy az "igazi" RA-n voltam...
-
istikovacs #14604 Jacqueline@koko19760126
-
Raulblanco7 #14603 istikovacs név nem ismerős, mi az ingame neved? -
lammaer #14602 Igen, a dupla XPnek több értelmét látom (sajnos a delta farm az újoncoknak nem jelent megit semmit).
De nem baj, úgyis takarékra tettem az STOt egy darabig, most csak contrázni szaladok be, meg beloggolok az exre nézegetni az árakat, nem játszom aktívan. -
lammaer #14601 Az a 80 azért van, mert minden nap (vagy minden 20 órában) az első mark bevételeden bónusz van.
(minden markra külön külön, tehát 1 bónusz a borgra, egy a romira stb stb).
Szóval ha markot farmolsz, akkor az elején célszerű mindig futni 1 küldetést az összes markra, és csak utána ráfeküdni valamelyikre. -
istikovacs #14600 Raul, ez a delta farm mit is takar tulajdonképpen?
-
Raulblanco7 #14599 van már kb 1500 r&d packom, nincs az a felár amiért egyesével adjam el a cuccokat. -
Addigra kész lesz a festés, írok botot, és jóság lesz :D (utóbbi csak vicc nyilván :D)
Amúgy szerencsére olyan buta mókusok mindig vannak, akik az Ascending Price szerint nézik, nem PPU szerint az árakat, így azért lehet eladogatni a dolgokat. :) -
Raulblanco7 #14597 jövőhéten megint dupla xp, delta farm ezerrel, azt se felejtsd el :) -
Raulblanco7 #14596 küldték az invet, elfogadtad, ennyi, semmi hackertámadás, vagy varázslat, te rányomtál, pont.
igen, az ec eladók most karit csinálnak és barátnak jelölve spammelnek mindenkit eladó ec-vel. -
asolyom #14595 Magas ez nekem, mint nyúlnak a farzseb! Volt már, hogy borg red alerten összeszedtem 80 omega markot is, de a utóbbi pár alkalommal 12-nél több nem jött alkalmanként, és így kicsit nehéz az 500-at összekaparni a kinetic cutting beamre. :-( -
lammaer #14594 Hát nemtom az R&Đhétvége mire lesz jó. A nyersanyagok árai már most is a béka segge alatt vannak, ez még jobban be fog tenni neki szvsz. Erre most még rádob hogy pavlovilag mindenki nyitni fog, sztem hosszú hetekig nem lesz értelme foglalkozni nyersanyagokkal.
Max a craftereknek jó, az meg nem én vagyok mert nem akarom most égetni a dilit... -
Plata #14593 STF-en eső dobozban is van bónusz. -
Kotomicuki #14592 Ezen a hétvégén sem unatkozunk...
Már csak R&D dobozokat kéne beszereznem... - gondolom, Exe'-n jóval drágább annál, mint amit most megengedhetek magamnak.
Sebaj, némi plusz alapanyag és (R&D-)XP sem jön rosszul. -
Plata #14591 Zomg.
Max. One-Hit: 235 673 (Javelin) -
asolyom #14590 Azért nem értettem, hogy miért írtad a cloakot. Viszont EBC alól bármilyen torpi lőhető. :-) -
Plata #14589 Jah,te ahhoz enchanced battle cloak kell.
-
asolyom #14588 A command cruiseremmel nem bírom álca alól lőni ezt a bio neural warheadet. :-( -
Plata #14587 Van valakinek ötlete arra hogy a picsába tudnám felrakni steamre a STO-t?Mint nem steames parancsikon volt eddig fent,de véletlen kitöröltem,és most nem érzékeli a játékot a gépemen.Vagy feltenné a steames STO-t,de kompletten az egész játékot. -
Plata #14586 Megnyitod a flotta bázis fület és ott vannak futó projectek. -
asolyom #14585 A fleetes projektekbe hogy tudok cuccokat tolni? Van már kb. 150 fleet kreditem, és próba gyanánt nem ártana vmi. -
asolyom #14584 Az sejtettem. :-) -
Plata #14583 De ingyen max Mk12-ig megy. -
asolyom #14582 Most 56-os szinten vagyok, tehát elvileg a Mk. XIV-et is tudok használni. -
Plata #14581 Ha egyszer megszerezted bármikor ingyen upgradelheted,de előző hetekben voltak ground és egyéb szettek is.De a szinted fölé ne upgradeld különben nem használhatod. -
asolyom #14580 Ja, de múlt héten ugya csak a deflektor volt, nem az egész szett. -
asolyom #14579 Oké. A deflektor, amit kiszedtem csak ma délutánig volt ingyen upgrdelhető, vagy a patch után is megcsinálhatom, amikor már az impulzus hajtómű lesz a jutalom? -
Plata #14578 Minden featured küldis cuccot.Sajnos a többi szett neked nem elèrhető.Majd ha 60 leszel lesz újra elèrhető. -
asolyom #14577 Tényleg ingyen lehet upgrdelni ezt a sol deflektort? Ezt nem is tudtam. Majd a patch után meg is nézem. :-) Mától meg talán impulzus hajtóművet ad a Midnight.....
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.17. 16:23:22 -
Plata #14576 Nemjòl tudod,45 szinten max mk11 lehet.Ötvenes szintől mk12.Mondtam csináld meg featured küldit,ingyen szettet ad,amit ingyen mk12-re upgradelhetsz. -
Plata #14575 Semmi.