50115
-
lammaer #14693 Gyakran találkozok azzal a rövidítéssel hogy A2B ship...
Ha jól értem ez az auxilarity 2 battery rövidítése, de nem vágom hogy ez pontosan mit takar. Gondolom ez is vmi hajó fitt fajta mint a beamboat/gunboat/torpedoboat, csak valahogy a battery használatán alapul (amit szintén nem vágok hogy micsoda).
Tudna valaki felvilágosítást adni? :)
-
lammaer #14692 Isteni lehet egy olyat vezetni :)
Na, legalább megoldódott a kérdés, már napok óta vbámultam a statokat meg jegyzeteteltem csata közben hogy mi mekkora, azt hittem paranoiás vagyok :) -
alyr2 #14691 a Ha'feh nagyon fordul, de csuszik is, ja. De a t6 intel warbird tokeletesnek mondhato, gyors fordulekony es nem csuszik -
Raulblanco7 #14690 ennyit számít.
ebben a jhas a király, 180 fokos fordulat menet közben, kicsit még sodródik hátra aztán megindul előre :)
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.23. 14:11:12 -
lammaer #14689 Skacok, lehetséges az hogy egy papíron azonos karakterisztikájú romulan hajó "másként" repül mint egy klingon?
Egy Ha'feh-ről meg egy Mirror Qin-ről van szó... amelyek papíron nagyon hasonlónak néznek ki:
Ha'feh:
Turn Rate:16
Impulse Modifier:0.20
Inertia rating:40
Qin:
Turn Rate:15
Impulse Modifier:0.20
Inertia rating:60
Mindkét karimnál maxolva van a mozgáshoz kapcsolódó Starship implse skill, az enginekben semmi extra, traitból mindkettőnél benn van a +25% speedet meg turnt adó repus trait (nukara asszem), de a romulan olyan mintha driftelne csak: rohadt jól fordul de nincs sebessége, míg a klingon meg jól fordul de megy is - kb úgy lehet vele repkedni mint egy zuhanóbombázóval. Egyszerűen a romával nem tudok lecsapni és elhúzni, cserébe persze ott tudok kóvályogni a célponton, gyak olyan mintha egy helikoptert vezetnék....
Hiába adok rá több hajtóműenergiát, gyorsabb les ugyan de jobban is fordul, azaz megint szinte helyben fordulok meg vele...
Ennyit számítana az intertia rating vagy vmit nem veszek észre....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.23. 14:04:52 -
istikovacs #14688 Capello: igen, a beleölt idő senkit nem érdekel, nem is szándékozok azt pénzre váltani.
Raul:, igez, az 500 millió ec érhet valamit, ahogy néztem többen 100millió/17.5 dollár áron adják el néhányan, agy az 500 az már ömagában is ~ 90 dollár. a 2m dili meg a kis plusz. Nem tűnhet soknak a dilithium, de 8000/ nap finomítgatással azért sok.
Ezért gondoltam 100$-ra, mivel a nagy többség t5-ös, és alatta a hajók, úgymond értéktelenek, ruhák csak annak értékes, aki öltözködni is akar. Boundlek, szintúgy. van akinek ér valamit, van akinek semmit.:) -
Raulblanco7 #14687 Jah, hogy csak 100 dollárt akarsz érte. Annyit ér az ec-d és a dilithiumod is, szóval reális lehet. -
Raulblanco7 #14686 Az a baj, hogy hiába számolod össze, sok ruha, sok kis hajó, sok egyébhajó, lehet hogy aki megveszi az accod a 10%-át sem használná, szóval szerintem az nem sokat ér hogy milyen t5 meg kis hajóid vannak. A t6 még oké. -
Raulblanco7 #14685 az ec-d és a dilithiumod ér kb 130-150 dollárt, a többi viszonylag értéktelen, azok elég alap cuccok azokon az eladó accountokon amikkel emberek 2-3 évig játszottak, kb az összes cuccodra számolsz egy 50-100 dollárt aztán jónapot.
Én playerauctions weboldalon adtam el annó ec-t és kulcsokat, de ezt az 500 milliódat meg a 2 millió dilithiumból a kulcsokat, ennél többet vettek tőlem egy nap alatt is, ott láthatod a többiek árát is... persze ez mindig necces, tilos cuccokat adni venni igazi pénzért, ezért simán bannolhatnak.
Max lifetime és egyéb már nem beszerezhető cuccok dobnának az áron.
-
Igen, csak az első fele, hogy mennyi pénzt/időt öltél bele, mint minden eladó játékaccountnál, senkit nem érdekel, a tartalom az ami számít. Valuta, különlegességek, nem/nehezen megszerezhető hajók, ilyesmik. Ha a 20-as szintű karakterének van egy kibontatlan Bulwarkja például, az önmagában elég okot ad a 250 dodós árra. Ha van 10 karaktered, amiken nincs semmi használható (még finomítható dili se), akkor örülj, ha a 30 dollárt valaki kiköhögi. -
istikovacs #14683 Igazából, függő lettem. Még csak ezt az eventet, meg csak azt a hajót, meg még ezt stb... Napi szinten leülök, csak doffozni, az kb 1-2 óra. Ha nem lenne account, akkor nem csinálnám, legalábbis nulláról nem kezdeném újra az holt biztos. Ezért gondolkozok az eladás mellett, mert más legalább jól járhat vele, hiába "csak " silver account.
A linkelt odalon van néhány elmebeteg, aki a 3 sima karakterét, ami 30-as 20-as szintű árulgatja 20-50 dolllárért, meg a másik, aki 250 dollárért. Igaz, abban jhas hajótól kezdve wellsig minden van.
Én olyan 100 dollárra gondoltam, de csak ezt az oldalt találtam ami "pörög" is. Szerintem felteszem, aztán lesz ami lesz, igaz sosem adtam még el gamer accountot, így kicsit parázok a buktatóktól (elutalja, én vissza a jelszót, mi van, ha azt mondja nem jött meg, stb....) -
Plata #14682 Hát én 100k-nál többet az beztos,a store kb 75%-a megvan,pilot t6 hajók nincsenek meg,meg a battlecruiser pack,a többi hajó megvan,kivéve amit utálok,mint a fütyi carrier,vagy hasonló. 
32+ karim van mind 54 vagy több.Van amelyik karin több ezer lobi értékü cucc van.
Na megint írtam,most már ezzel fogom szétlőni a hátsótok.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.23. 12:03:22 -
istikovacs #14681 Okés
-
istikovacs #14680 Este majd összeadom, mennyi zent is adtam ki eddig, amit egy nulláról kezdőnek meg kéne venni. Kíváncsi vagyok rá.
-
Plata #14679 Lifetimer accot kapsz olcsóbban.Na de most télleg lépek fejrevadászni kicsit. -
Plata #14678 Nem mókás hanem kurva jó.Na de ha én folyton ideírok soha az életbe nem végzem el a fejvadászós küldimet,meg a napi és heti küldit,úgyhogy megyek,bepattanok az űrhajómba és vagy félóráig nem írok,mert most fejvadászni megyek. 
Jah előtte lehet benézek piacra,mert a csaj kari ruhájába valami új dye modul kéne,
-
istikovacs #14677 Nem túl sok, de ha nulláról kezdi valaki, akkor a lifetimet is meg kéne venni...300 dollárért
Én meg kb 100 dollárra gondoltam
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.09.23. 11:49:39 -
Plata #14676 Hát nem túl sok,az a baj egy lifetimer acc eleve többet ad. -
asolyom #14675 Most már igencsak várom azt a B'Rel-t. :-) Jó ez a command cruiser csomag, mert szinte mindekit szét lehet trancsírozni vele, de azért a B'Rel-el is mókás álca alól lövöldözni. :-) -
istikovacs #14674 Van rajta vagy ~500 millió ec, és 2 millió finomított dili.
2 fedes karakter (tac+sci) 60-as mindkettő. Tacnál kb ~50 spec pont, scinél kb 10. Fele fedes zenes hajó megvan, ami számít, az a t6-os phantom, eclipse, experimental sci+ összes eventes hajó(solanae, kobali, 3 breen téli eventes+ 2 nyási risai hajó+ ferengi nandi)
10 kdf (6 klingon, 4 romulan) ezek csak 55-ösek, contaband boffozásra. (romulan zenes, valdore, d'deridex, mogai, t3dhelan)
+ az ajándék tier2, és 3--as hajók,. 70%-a a fedes ruháknak megvan.
Fedesnél 300 boff, ebból kb 100 lila, 150 kék, maradék zöld.
ec limit feloldva, vettem vagy kétszer bank helyet, szóval még van sok kis szarság, ami így elsőre nem ugrik be. (ds9 bundle, ..enterprise era, tos bundle stb...)
Plusz egy csomó r& d nyersanyag..
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.09.23. 11:47:42 -
asolyom #14673 Hát ez az! :-) Pedig jó lenne! -
Plata #14672 Azzal nem.Azt nem mondta senki hogy lehet mozgatni. -
asolyom #14671 No de az csak a finomított dilivel működik, nem? Az ásvánnyal (ore) nem..... -
Plata #14670 Igen.Minden most kijövő t6 hajó packnak lesz fleetes változata,mert ezek cross faction packok lesznek.És nem super packok.
A super packos hajóknak majd nem lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.23. 11:38:35 -
Plata #14669 Rohadt egyszerű,felteszed exchange-re olyan áron amin senki ne veszi meg.Mondjuk kérsz 25000 diliért 1000 zent,vagyis felkínálod 25-ös áron,amiért az életbe nem fogsz kapni. 
Másik karival törlöd az ajánlatot és leveszed a dilit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.23. 11:37:50 -
asolyom #14668 És annak is lesz fleetes változata? -
Plata #14667 Az hogy jön. -
Plata #14666 Attól függ,ha F2P acc,akkor kb semmit,főleg ha nincs rajta zenes hajó.Meg egyéb értékes dolog.
Ha van rajta pár milliárd ec,párezer zen,pár milla dili,sok sok unlockolt zenes tartalom akkor érhet. -
asolyom #14665 Múlkor megemlítésre került, hogy a karakterek között hogy lehet finomított dlithiumot mozgatni. Arra van valami mód, hogy "dilithium ore"-t rakjak át egyik karitól a másikba? -
ez attól függ, mi van rajta. -
istikovacs #14663 Sziasztok !
Adott el már valaki közületek sto accountot? Vagy ismer olyat akinek sikerült?
Egyébként milyen árban mennek? Találtam egy oldalt, de 50$-tól felfelé van minden. Csak kíváncsi vagyok, mennyiért lehetne eldani.
Szívesen megválnék tőle, így 3 év után....
https://www.epicnpc.com/forums/189-Star-Trek-Online-Accounts-Items
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.09.23. 11:25:36 -
keresd a Negotiate Prisoner Exchange küldetéseket akkor. -
Kotomicuki #14661 Köszönöm a válaszokat! 
Nem klingon vok, így sok hasznom nem fog ebből (sem) származni!
-
asolyom #14660 Plata!
A T6-os B'Rel-ről van valami hír? -
Plata #14659 Ha klingon vagy 10 darabért kapsz 1k dilit. -
őket a saját frakciódban nem fogod tudni használni, ha KDF-es vagy, beválthatod őket dilithiumra, ha fedes, akkor vannak officer exchange küldetések, ahol "használhatóra" cserélheted őket. -
Kotomicuki #14657 A Brig(?)-ben lévő doff-okkal mit lehetne kezdeni - csak a leléptetést ajánlja fel - , ki lehet őket szedni vhogy (pl. magasabb szinten)?
Mert 2 zöld is bent van már - az egyiket úgy vettem - és jó lenne, ha vissza lehetne hozni őket. -
Az első kettő az gáz, a második kettővel, ha értelmesek már lehet kezdeni valamit.
Kicsit áron alul, de eladogattam a legutóbbi event hozományait, 270 milla jött össze, és még van cucc amit ki tudok tenni, első körben megvettem a Krenim Imperiumot, meg egy Plasmonicot, a maradék pénzt pedig megpróbálom megforgatni r&d dobozokkal. -
Plata #14655 Nekem ez a bugos klingon enginél minden napos,bugos a doff rendszere,általában jó néhány küldit nem tudok elindítani mert szerinte nincs operations doffom elég,közben meg ott virítanak.És a doff küldikbe sem rakja be neki a rendszer magától doffokat,nekem kell mindig manuálisan berakni.Gondútam elmegyek kicsit craft farmolós karival stf-re,de már az elsőn elment az életkedvem,és le is léptem,294 1457 4152 és 7454 dps-es csapattársakat fogtam ki.Egy rohadt nanite gömböt nem tudtak négyen lelőni.Eldurrant az agyam,és elküldtem őket melegebb éghajlatra és kiléptem.Ne már hogy T6 hajóval valakinek 294 dps-e legyen bazdmeg.
-
szokott ilyet, nekem is pl. ott van hogy Security doff kell a küldihez, rányomok, és a harminc sec doffomból egyet se látok.