50134
-
Plata #14794 Figy,sose használj kétféle sebzés tipusú fegyvert.Neked van polaron,tetryon,disruptor és phaser is.
Válaszd ki melyik tetszik és abból vegyél beam array-t.Cannont és turretet tényleg nem ajánlom,a cannon asszem 90 fokos szögben lát,vagyis ami előtted van azt tudja sebezni,de neked lassú lomha cruisered van,az ellenség úgyis elmászik oldalra és akkor max a turretek sebzik.Az meg édes kevés,és a két tac konzolod max a két dual beamre hat másra nem.Csináld meg a solana küldit háromszor és van solana szetted,szerezz hozzá obelisk warpot,az nem jut eszembe melyik küldiből esik. -
Plata #14793 Repuhoz nem kell sem pénz sem fleet kredit,csak elmész a repuhoz tartozó stf-re.Kapsz markot beteszed repu projectbe,mindig csak a napi küldit indítsd. -
Plata #14792 Star cruiserre rakni ágyút nagyon nagy marhaság,nem tudod kihasználni,nem tudsz ráfordulni.Beam array és faw.
Neutronium alloy és field gen is van ingyen,második vagy harmadik delta rising küldi jutalma.Bár mk13-at ad elsőre.
Neutronium alloy szerintem rohadt olcsó,és a field gen sem drága,régen egy ilyen field gen mk11 minimum 3 milla volt kék színben.Most nem tudom mennyi az ára.Nem vettem már rég. -
Minden megszerezhető küldetésekből.
Phaser Beam Array - többféle küldetésből
Antiproton Beam Array - Fluid Dynamics küldetés
Neutronium Alloy - Reunion küldetés
Field Generator - szintén Reunion küldetés
Az ingyenes szettek nagy része (Solanae, Kobali, ezt a kettőt ajánlom) - szintén küldetésből szedhető ki
Az egyetlen amire pénzt is kell áldoznod, a boffjaid tréningelése és a tac konzolok.
A beam array-t azért javasoljuk, mert egy lassú lomha dögben ülsz, ami nehezen fordulna rá a célpontokra a jelenlegi fegyverzeteddel, ez már önmagában DPS-csökkenés. A beam arrayoknak nagy a tüzelő szöge, így gyakorlatilag ha melletted, az oldaladban van, akkor is teljes tűzerővel fogsz tudni lőni rá. -
Kotomicuki #14790 Sehol: 495 a Romulán (ez a legnagyobb, a többi ennél kevesebb) és van 140 Fleet Marks-om is, 100k kreditem nagyon ritkán van. -
Kotomicuki #14789 "3 neutronium alloy" - eléggé drága ketyerék, pénzem még nincs ennyi és gyártani sem most fogok tudni. Az alap XII-es verziókra futná jelenleg, az meg nem tudom, hogy elégséges-e...
"field generator" - na, ez se olcsó, ez is inkább gyártásra váró termék...
Nem gondoltam volna, hogy a fél életemet gürizéssel kell töltenem, ebben a játékban is!
Hhmm, tehát jelenlegi taktikai konzolok csak a 250 fokban tüzelő sugárvetőkre hatnának jótékonyan és ha a tornyokra is ki akarnám terjeszteni a plusz sebzést, akkor azt prefire chamber-errel tudnám megoldani?!
Ill. tudnék még mindkét fajtánál (sugarak és tornyok) a féleségre is menni (pl. plazma)?
Tehát, amíg csak 2 TC helyem van, addig célszerű volna a Beam Arrays-eknél maradnom (oldalra +/-35 fokban lődözve) és ezeket DEDM és féleség konzolokkal (pl. disruptor) feljavítani?! -
Plata #14788 Jah bazdmeg,figyelmetlen voltam. 
Én is azt akartam a commandernek. -
asolyom #14787 Ez a Sol Defense set nagyon is jó, főlev, hogy ingyen van. -
Két EptS felesleges, inkább egy epts1 és eptw3, főleg nyolc beam mellett, ha megírja hogy hol tart, akkor én is összedobok egy buildet -
Plata #14784 Hajót kb inkább ilyenre csináld.
Katt -
A kérdésem még mindig fennáll, hol tartasz a reputációkkal, hanyas szinten vagy, mi az anyagi kereted?
Pöppet elfuserált hajó, de semmi menthetetlen.
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.09.26. 16:44:58 -
Plata #14781 Figy a hajódon van legalább 4 féle fegyver,ez rossz,egy fajta legyen,ez egy star cruiser,tegyél rá 7-8 beamet.Meg esetleg egy torpedót.
Konzolok rosszak,kivéve az Rcs,tegyél be 3 neutronium alloyt,kék pajzs konzol maradhat másik kettőt dobd ki,és rakj oda egy borg konzolt,meg egy field generatort,tac konzolokhoz meg mondjuk disruptort,ha minden fegyvered disruptor. -
Plata #14780 Hááát,nem nagyon jó,sőőt nagyon nem jó.
Csináld meg 3 alkalommal a midnight küldit,lesz egy hajó szetted.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.26. 16:36:39 -
Kotomicuki #14779 Ez meg a karakter skill-ezése... -
Kotomicuki #14778 Elméletileg a hajóm... -
asolyom #14777 Ezt akàr Tuvok is mondhatta volna. :-) -
Kotomicuki #14776 Ahh, ez nem kis munka lesz..., de köszönöm! -
Plata #14775 Próbáld meg ebben elkészíteni és elmenteni,majd az elmentett linket rakd be.
Katt -
Plata #14774 Mert hülyék hozzá.Sírni egyszerűbb.
-
hanyas szinten vagy? -
Kotomicuki #14772 T5-ös Star Crusier:
Előre van 2 db, XII-es Bank 241-245 sebzéssel és 2 db, X-es ágyú 200-al, mindegyiken van Acc és Dmg is.
Hátra 4 db, XII-es torony 135-140 sebzéssel, kékek: a dupla Acc-tól a dupla Dmg-ig és ezek keveréke - a rám lőtt torpedókat befogni nehezebb, mint eltalálni, de ez sem megy mindig.
Deflektor: XII-es, kék Positron [Em] [Ins]
Hajtómű: XII-es, lila Impulse [Full] [Turn]x2
Warp: X-es, zöld Field Stab. [Coi]
Pajzs: XII-es, lila Shield Array [Cap] [Pla] [Reg]
EC-k: 2x +3,8 a Fegyverek energiaszintjéhez, egy lila +40% +20% a forgáshoz, és 4 sugárféle ellen +30-at adó, lila védő ketyere
SC-k: 2 db, +14,1 és +7,5 pajzsregeneráló, és a legénység újraélesztéséhez +35-öt adó bizbasz
TC-k: a sugárfegyverek sebzéséhez +7,5-t és +15-t adó konzol
A 4 akkufélét használom, mint "devices".
Van még tartalékban egy Ancient Omni-Directional "torony" [acc] [arc] [dmg] 161-es sebzéssel és egy a pajzs- és energiaszívás ellen +30-at adó, tudományos konzolom is.
A pajzsok így 6022-n állnak , a phaser, disruptor, plasma és tetryon ellen 22,9%-ban védenek és a hajó 4,2 fok/sec-el pördül (nekem, ez utóbbi már elégséges, negyed gázon is).
A gond az első pajzzsal szokott lenni, hamar lelövik és csak II-es szintű az újratöltése a tisztemnek - ez még úgy is kevés, hogy rá-rá nyomok a nyílra, ami a másik 3 oldalról szív el "pajzsot" az elsőhöz...
A célpontok gyakran "eltűnnek" a kijelölésből - gondolom, ez is skill és konzol dolga lenne -, ill. a torpedókat nehezen tudom kijelölni, így azok gyakran beütnek - minél nagyobb az ellenfél, annál nagyobb valószínűséggel (T2-ig nincs gond).
A crew rec. 6,8%/min., a bónusz támadás 0%, a kritikusok esélye 2,5%, a kritikus sebzésbónusz 50%.
Mindehhez 53. szintű a fedes taktikusom.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.09.26. 15:54:17 -
asolyom #14771 Na ne! Ennyire szemetek nem lehetnek! És akkor mi a retekből lehet majd dilit szerezni? -
lammaer #14770 Azt nem értem, miért kell a FEDesnek sírni? Mintha el lenne bárkitől zárva hogy gyorsan csináljon egy KDF karit ha kontrabandolni akar.
Kb 2 óra alatt meg lehet csinálni... -
Plata #14769 Nem logikus,mert klingonoknak ez alap tevékenység,hogy embereket rabolnak meg lopnak csalnak rabolnak. 
Ha a klingonokkal kitolnak a fedesek is megfogják érezni. -
Szerintem meghallgatták a fedesek sírását :) Mert pl nekem mint fedesnek kb 1-2 esik naponta átlagban. Ezért nem a miénket emelik fel mittomén "kalózvadászat" címszóval, hanem a tiéteket csökkentik . Lógikus :) A cseten volt a sírás hogy miért ilyen kevés a kontránk. Mire mondtam hogy akkor menjél klingonokkal és meg van oldva. Ja azt nem. -
tedd be a hajód buildjét, kipofozzuk. Taccal nem kéne hogy semmi problémád legyen - a másik felére válaszolva pedig, torpedós hajót nagyon nehéz jól csinálni, és a játékban elérhető "alap" torpedók nem is feltétlenül alkalmasak rá. -
Kotomicuki #14766 Az eddigi, eléggé szerénynek nevezhető tapasztalataim alapján, kellene egy üss és fuss karakter, ami a tervek szerint a 10 km-es határon ide-oda járva eregetné a torpedóit és ellent tudna állni a pajzs és más elszívásnak, valamint nem nagyon hatna rá a bénítás, hajtómű megbolondítás sem.
Ezen dolgokra melyik faj és melyik osztály keveréke volna a legideálisabb, esetleges hajóosztállyal megtoldva?
A föderációs taktikussal eléggé szenvedek, mert izomból alig nyom le bármit is: küldetéseket kell feladnom, mert egy-egy csatahajó leküzdhetetlen akadályt jelent - első karakter, jól eltolva, T5-ös hajóval, amin még van 2 db T. X-es fegyver is: tiszti buff-ok nélkül max 2400 a DPS-e.
Ebben a formájában legfeljebb kutató-gyártó jövő várhat reá... -
Plata #14765 Nos,doffozok,és bár megfogadtam sokszor hogy doffozás közben nem csetelek,sajna mégis cseteltem.
És el is baszták a kedvem csúnyán.Azt a pletykát hallottam hogy S11-ben a hajós küldikhez kell majd contraband,ez így jó hír,mert ugye drágulna.
De a másik hír hogy a klingon contrabandozásba belenyúlnak és át dolgozzák.Ettű viszont kurvára rossz kedvem lett,mert ez csak egy dolgot jelenthet,hogy elbasszák és szarrá nerfelik.
Haza vágták a kedvemet egy héte. -
alyr2 #14764 ez egy nesze semmi fogd meg jol..semmi erdekes nincs benne -
Plata #14763 Ezt a mai hírt én nem értem,gugli fordítóval meg még kevésbé.
Katt -
asolyom #14762 Rühellem ezt a hierarchy battleshipet a vonósugarával együtt! Ja, és persze valami singularity jump szerű képessége is van a rohadéknak.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.25. 19:12:25 -
lammaer #14761 Most ment early accessbe, majd 2-3 év múlva nézzük ahogy csendben kihal... -
Plata #14760 De attól még van,valami közösség építgeti.lassan kész is. -
lammaer #14759 Eh... hócipőm tele van a "van benne potenciál" játékokkal... többségük megreked vmi félkész állapot szintjén. -
lammaer #14758 Te, a Star War galaxiest nem zárták be pár éve? -
lammaer #14757 Oh, sztem a nem volt olyan aki ne pótvizsgázott volna minimum 1x valszámból... (én is buktam elsőre annó, csak nem egy helyre jártunk? :) ) -
Raulblanco7 #14756 kérdés mennyire összetett a játék, a star citizen pont a másik véglet lesz, létező legrészletesebb legszebb grafika, de emiatt kevés előre megépített hely. kevés persze 100 naprendszer, de akkor sem egy végtelen mint az ilyen semmi grafikás verzióban.
annyira nem érdekel a grafika, eljátszom én szívesen ezzel is, csak legyen érdekes a játék, aztán 2 érdekes közül már lehet választani a szebbet. -
Plata #14755 Az elgondolás nem rossz,de ennél még a WoW grafikája is sokkal szebb. 
Ha meg felfedezőst akarsz ilyen grafikával akkor ott van a Star Wars Galaxies.
-
Raulblanco7 #14754 ez egy nagyon jó kis játék lenne ha olyan lesz amilyennek írják, csak a grafika van lebutítva.
igazából a sto-nak kellene ilyennek lennie, csak szebb grafikával és sto hajókkal helyekkel.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.09.25. 13:05:01 -
Raulblanco7 #14753 jól hangzik, lehet kipróbálom majd.