50116
-
Raulblanco7 #14977 nem kell semmit rakni rá, ha megszerzel egy hajót, megkapod kis kártyában mintha egy doff lenne és onnantól küldözgetheted assigmentekre. ez egy sima doff rendszer, csak doffok helyett hajó képek vannak, és úgy szerezhetsz többet ha szerzel magadnak hajókat, ennyi. -
bgabor911 #14976 Akkor hogy lehet az hogy exchangeről fogynak a pakkos hajók rednesen, meg drágulnak is? Azok csak T5-ösök. -
Plata #14975 Fel kel őket is szerelni rendesen,szettet fegyvert konzolt satubbi.
-
asolyom #14974 Csak éppen ezek a hajók ki vannak belezve. Ilyenkor mi van? -
Plata #14973 Jah. -
asolyom #14972 Akkor ez úgy lészen, hogy mondjuk most a klingonomnak megvan a T6 command cruiser pack, akkor ezt a három cruisert lehet küldikre küldeni? Közben meg mondjuk én egy T6 B'Relel repkedek majd?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.09.30. 20:11:00 -
Plata #14971 Jah admiralty. -
Plata #14970 Jön az admirality system,és a küldetésekbe majd T6 vagy Fleet t6 hajó kell. -
bgabor911 #14969 Mi a frász zajlik amúgy exchangen a pakkos hajók árával? -
bgabor911 #14968 Az enyém Borg témás. :D
-
Plata #14967 Jah nem csak brutál de fun is,meg kurva hangos. -
Plata #14966 Spread 3 skillel elvileg 20 roma torpedót lő ki,de nem vagyok benne biztos,ès megsem tom nèzni mert melòzom.De az overwheilming trait a roma repus torpedóra azthiszi Hy torpedó.Így ha lövöd spread skillel roma torpedót akkor mindre ra buffot. -
asolyom #14965 Elvesztettem a fonalat, melyik torpedóról is beszélünk? -
Még 2-3 éve olvastam valahol, hogy egy frissítés olyat hozott, hogy ow frakció alapú mass pvp. Területfoglalós. Vagy az csak terv? Mert nézegettem videókat pvp-ről és az mind arénás. Most akkor csak arénás pvp van? Mondjuk, ha tényleg marha sok idő kell kifarmolni a jó cuccokat akkor kb. mindegy is. 1 hónap alatt napi ~2 óra játékkal 1:1 arányt lehet hozni pvpben, akkor azt mondom ok, de ha ennél sokkal több, akkor az nekem nem megy. Se időm se energiám annyit játszani. :( -
lammaer #14963 Jól olvasom, 100% az esélye annak hogy jön a 3kmes AOE damage? Mert akkor tényleg brutál lehet ha egy spreaddal megküld 10+ darabot egyszerre :)
Az overwheilming biztos hat rá a spreaddal? Mert hogy nem látom odaírva hogy by default ez high yield torpedó lenne...
-
Igen, jópofa úgy is, de én csak a plasma hyperflux miatt tartom :) azért az még mindig eléggé üt. Most az AP-s hajómon tettem egy neutronicot előre. Szép ahogy spread 3mal beterít mindenkit :) meg azért elég komolyat is üt. -
asolyom #14961 A torpis Brelnél mivel szoktad gyengíteni az ellenség pajzsát? -
Plata #14960 Spread 3 skill ès overwheilming force trait kell hozzáakkor durva. -
Plata #14959 Nah volt egy kis időm és fel lógtam.Az én romulán tank engim ilyen.Nekem bejön.
Katt
-
alyr2 #14958 a romulan torpedo a romulan/reman hajoalkatreszekkel fasza, mert akkor a sebessége egyezni fog a tobbivel. -
lammaer #14957 Jaj, mindg jössz ezekkel az anekdótákkal, hogy "régen minden jobb volt" :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
asolyom #14956 Mondjuk ideiglenesen a borg, vagy romulán konzol is használható, legfeljebb nincs szett bónusz. -
asolyom #14955 Akkor csere. :-) De akkor kell hozzá a deltás konzol is. -
Plata #14954 Az upgrade és az új craft rendszer előtt szinte mindenkinek ugyanolyan cucca volt,max más szett.De mindenkinek mk12 vr volt,mert az volt a legjobb,ez az epic meg egyéb vacakság DR-el lett.Mikor én kezdtem a játékot még S5 idején,mindenkinek egyforma felszerelése volt,KHG MACO Omeaga vagy Borg szett,kinek mi tetszett,de mindet ingyen vehetted ki,nem kellett hozzá se repu se dili,elmentél elite STF-re,akkor még az Elite Stf 50-es szintől volt.És kaptál tokeneket amit szettre váltottál.Idővel annyi tokened lett hogy még a szomszéd macskáját is KHG vagy Maco szettben járattad,vagy eladtad a tokenedet diliért.A legértékesebb token 2304 dili volt utána levő 11xx és a legértéktelenebb meg 500 valamennyi,egy elite STF-en kaptál mindenféle tokent,szerdai napokon dupla adagot.
De egyébként a jó build akkor is számított.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.09.30. 12:55:33 -
Plata #14953 Jobb,neutronicnak nagyobb a sebzése,és nem lelőhető. -
lammaer #14952 A romulén hyper plasma nekem csalódás volt. Sajnos lassú és lelövik a mobok, szóval csak nagyon közelről eleresztve van értelme. -
lammaer #14951 Ezért irtam hogy a build is kell. Meg persze érteni hogy mit hol meddig. De ha mondjuk megvan az alapkoncepció (pl egy beamboat), akkor már az számít hogy kinek van minden epicen meg mindenféle zenes trait meg konzol meg felhúzott repus szutyok.
De pl arra kiváncsi lennék, hogy csinálnák vmi low cost tournament buildet (nincs titkolózás, megyezés szerint egy build, millós traitek meg csilivili pucc nélkül) és megnéznénk hogy mennyit számít a skill (tehát a manőverezés, az hogyan időziti a rutinos róka az aktiv skillek ellövését). Biztos számít, de vajon akkor is 15:0 lenne egy PVP meccs vége? :)
Aztán persze lehetne olyan is hogy megbeszéljük hogy a keret X mill EC, no trait / no boff / csak exen megtalálható dolgok, és ki mit tud kihozni belőle.... itt már ugye lehetne titkos buildeket eszkábálni és esetleg izgalmasabb lehetne a PVP.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.09.30. 12:41:43 -
asolyom #14950 Plata!
A torpis BRelre jobb a deltás neutronic torpedó, mint a romulán hyper plasma? -
Kotomicuki #14949 Itt üt vissza a túlbonyolított és eltúlzott "játékmenet"/grind: pl. egy HotS-hoz képest 0 eséllyel PvP-zhet a már 3 hónapja játszó.
A PvE meg piszok unalmas/monoton tud lenni, pláne, ha a benne szerezhető fizetőeszköz mennyiségét és a célként megjelölt felszerelés ellenértékét is összevetjük...
Ezt, szerintem a fanatikusok is megunják: belőlük sem pénzelnek sokat, egy idő után -> semmivel sem lesz jobb a játékélmény, uo lapos, gyűjtögetős-harácsolós marad a méregdrága dolgok beszerzése után is.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.09.30. 12:23:01 -
Raulblanco7 #14948 a felszerelésed elég kis része a dolognak, bárki bemehet 14-es full epic cuccokban, az nulla még. jó pvp build nélkül lepkefing vagy. -
Plata #14947 Swarmert én semmilyen formában nem venném ki.Győnge lepkefingok.
Elite swarmernek is asszem 3k hullja van,borg speher elfingja magát mind meghal. -
lammaer #14946 Hát, értelme nincs és az újoncnak nincs esélye mert sztem az ütőképesség nagyrészt a szettből jön, az meg attól függ ki mennyi idő óta grindeli a dilit meg az ECt. Meg a lobit. Meg a zent.
Nyilván kell hozzá build meg némi skill is, de sztem arányaiban nem az a jelentős dolog.
Ladder rendszer kéne meg értelmes reward - pl ha lenne egy PVP repu rendszer ami mondjuk a győzelmekért kapott repu pontokért adna vmi használhatót máris lenne értelme. De igy hogy azon kívül hogy elvesztegetjük az időt azzal hogy az öregeknek játszunk céltáblát... -
Megéri kivenni az elit hangár peteket? Konkrétan most az obelisk swarmersek érdekelnének, mert AP a hajóm. van dilim dögivel de sajnálom rá :) A fóumokon azt mondják hogy nem rossz, de van akkora különbség az advanced és az elite között hogy megérje? -
Raulblanco7 #14944 maga a pvp működik, sokan pvp-znek, de azok többsége channeleken. inkább az a gond, hogy nagyon erősek már a hajók, és egy átlagtól jobb 20-30k dps-ű pve játékos is lepkefing egy jó pvp-snek. -
alyr2 #14943 hat én probalkoztam:D Kerrat kb ha vannak bennt akkor meghalsz azonnal(alca alol szettorpedoznak 2 masodperc alatt..a masik az arena szeru meg kb halott, multkor kb 3 orat vartam aztan feladtam(nem volt opponent) ha van akkor ha nyersz kapsz ugy 30k EC-t meg valami kis minimal mast ha vesztel akkor asszem 20k EC...bolondnak is megéri:D -
Plata #14942 Jónak mondod,sosem érdekelt a pvp.
-
alyr2 #14941 aztan varakozhatsz fél napot míg behív:D vagy elore leszervezett meccseket tolsz kb mindig ugyan azok ellen :D a kvazi semmiért! megéri! :D -
Plata #14940 Működni működik,de azt tudni kell hogy pvp-n csak akkor van esélyed ha mindened fullos,csak a traitek kerülnek vagy 300-400 misibe,utána starship traitek jönnek,ott már 1 trait kerülhet 200 misibe.Meg párszáz misibe kerülő skillek,sok sok millióba kerülő konzol.És akkor nem beszéltünk még a full epic felszerelésről.Amihez kell pár milliárd ec meg párszáz ezer dili. -
bgabor911 #14939 Nem mintha az STO-ban úgy különösebben működne a PvP rész. -
Kösz! Nekem is most már meló van. :)