50116
  • Lokker
    Mennyi volt a legnagyobb amit torpival sikerült sebezni?
  • Plata
    Tettem fel exre 55 misi értékben cuccot,remélem reggelre elkel,veszek majd fleet ship modulokat.
    Na ötöde már el is kelt.Remélem reggelre többi is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.01. 22:08:47
  • Plata
    Igeeeeen,csinálok is egy kis pénzt,veszek fleet ship modulokat és felkészülök a mirror repus T6 brelre.Akkorát fog ütni mint áááálllat.
  • Lokker
    Neked való :)
  • Plata
    S11 repu akart lenni.
  • Plata
    Új hír van.S11 reou.
    Torpedós lesz.
  • Plata
    Még nem volt szó rerunról,szóval biztos nem lesz még S11,és a mai patchnotes egy nagy nulla.
    Star Trek Online: Release Notes: October 1st, 2015
    By LaughingTrendy Wed 30 Sep 2015 03:03:26 PM PDT

General:

Resolved an issue which was occasionally causing maps to crash.

Known Issues:

The R&D Daily mission for Cannons incorrectly rewards Argonite Gas.
    Some players are not able to reclaim the Breen Chel Grett and the Dyson Science Destroyer.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.01. 16:25:47
  • asolyom
    Köszi. Jó tudni.

• Raulblanco7
    október közepe vége, 15-22-29 közül valamelyik csütörtökre tippelnék.
    nincs még prepatch, szóval hírtelen s11 biztos nem lesz ma, előbb szerintem 1-2 hétig megy majd prepatch.
    ha lockbox rerunba kezdenek, akkor tudhatod hogy na 1 hét és s11
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.10.01. 15:37:03
  • asolyom
    És az S11 mikorra várható? 2 hét? 2 hónap?
  • Plata
    Szerintem majd s11 körül,mert a Defiant az ds9-es hajó,és az S11 Ds9 season lesz.
    És a defivel jön b'rel.
  • asolyom
    Ja jó, de amíg még a zenes hajó sincs meg. Az jöhetne mán!
  • Plata
    NoP Public Service a cset neve.Tudtommal tök nyílt cset,bárki felmehet.
  • Plata
    T5 shipyardot igénylő hajót és hangárt.
    Mit gondúsz honnan a mámzi seggéből vettem az elite hangárjaimat.
    Elite hangárhoz is T5 izéhozé kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.01. 14:24:27
  • asolyom
    T5-ös mit?
  • Plata
    NoP cseten vehetsz T5-öst is,én is ott veszem.
  • asolyom
    Eh...ha jól rémlik a klingon flottában "csak" T3-as van. Azért remélem, hogy előbb-utóbb lesz jobb is. Addig majd tolom a zenes hajóval. Csak jönne már.....
  • Plata
    Ha megvan a zenes a fleetes csak 1 modul,de van egy nagy gebasz,t5 hajógyár kell hozzá,nem t3 mint a többihez.
  • asolyom
    Aról tudni vmit, hogy a fleet B'Rel mennyibe fog kerürlni? A szokásos 20000 fleet credit, és 1 ship modul, ha megveszem a hajót a C-Store-ból?
  • asolyom
    Azt is vettem ki belőle. :-)
  • lammaer
    Hát nekem nincs betárolva semmi, én csak shortolgatok :)
  • Plata
    Heti küldetésből nem az upgradet kell választani,hanem a spec pontot.Az ezerszer többet ér.
  • asolyom
    Nekem ebből a Midnightból részből pottyanó universal tech upgraddel sikerült Mk. XII-re húzni a harghpeng torpimat. Korábban nem annyira szerettem, mert nem hat rá semmilyen torpedós skill, de most kezdem megszeretni. Szinte mindig célba talál, és nyomja rendesen a sugárzást, ami ellen a pajzs sem véd.

Ahogy néztem mától valami nanite-es space skill jön a Midnightból.
  • Plata
    De jó is lenne ha jönne egy upgrade event.Kéne upgradelni fegyvert és konzolt a T6 gurambára,de így simán nem éri meg eszetlen sok pénz.
  • Raulblanco7
    Most semmi per pill, az ilyen filléres doff szórakozást lehet nyomni, de semmi nagy tételben jelenleg. Én is csak várom hogy menjen fel a delta alliance doff pack ára, már 3m környéke, még 1m-t kellene ugrania. Acceleratorok is kezdenek jó áron lenni, tech 4-500k-ért már jó, quality 500 felett jó, 2x tech az totál random, 1,5 felett már jó, de sokszor van hogy valamiért 2m-ra is felmegy, 2x qulity jó lenne 3,5-ig, de ez a 3 sem annyira rossz.

mindegy, várok még velük, egyelőre nem adom el a készletem, hátha jön egy upgrade event ami megdobja az árakat.
  • lammaer
    Téged nem féltettünk eddig se :D
  • Plata
    Az nagyon jó,ha a már dismisselt hajók is számítanak.
    Ha kiveszem a DR meg command hajókat plusz a többi t6-ot akkor el leszek én látva,legalább is fed oldalon dögivel.
  • lammaer
    Hát, ha tényleg csak 3 assignment slot lesz akkor csak az "aljanépnek" van értelme mirror hajókat gyűjteni... :)
  • lammaer
    Ejj ha már itt vagy, nincs valami gazdasági tipped az EChez?

Most kibontatlan R&Đ pakkokkal zsidóskodok, meg a major boostokkal, tud kb 20%-ot ingadozni az áruk, de ez elég babramunka :)

Bontogatni - ha jó a kalkulátorom - akkor nem nagyon érdemes ( a kékek ára kb pariban van a pakkok árával, a catalystok meg nyersanyagok ára a béka segge alatt)....
  • Raulblanco7
    Valami olyan rémlik hogy egyszerre 3 assigment futhat majd, szóval a sok hajóval csak nagyobb a választékod a jobb eredmény érdekében.

A mirror hajók azért lettek baszott drágák, mert világosan leírták, hogy pl a zenes assault cruiser, a mirror assault cruiser és a fleet assault cruiser mindhárom 1-1-1 külön admirality hajó lesz, így a mirror hajók a legolcsóbb extra hajók a rendszerhez.

A rendszer a már dismiss-elt hajót is beszámítja, szóval nem kell hely sem neki, kibontod, dismisseled, megvan admirality hajónak oszt pá. Ugyan ez zenessel is.
  • Gundark 1 1
    Mondjuk valahol logikus hogy a Guardianom ne annyit érjen mint a Miranda amivel kezdtem :)
  • Fabio Capello
    Ugyanolyan rendszerben lesz mint pillanatnyilag az itemek - fehértől a liláig, függően attól, hogy milyen tierben van a hajó.
  • lammaer
    Amúgy jó húzás a az STO részéről, valszeg felpörgeti majd a rendszer a zenes pakkok eladását, mert tuti hogy a zenért vehető hajók sokkal jobbak lesznek az admirális rendszerben mint a simán elérhetőek.
  • lammaer
    A blog szerint az admirality rendszerben minden olyan hajót használhatsz amivel tudnál repülni ha éppen ahhoz támadna kedved (tehát valamilyen úton módon megszerezted/megvetted/unlockoltad). Nem kell felszerelve se legyen.

MINDEN hajó játszik, csak a drágább hajók valószinüleg jobb statokkal rendelkeznek majd - minden hajónak 3 statja lesz, a elindíthatósága pedig azon múlik hogy milyen hajókat teszel bele - a hajók össz statja el kell érje a küldetésnél meghatározott értéket.EGy küldetésre ha minden igaz max 3 hajót tehetsz be.

Kép a hajó statokról

Kép a küldetésk stat igényeiről

Gyanítható - logikus, hogy a drágább hajók statjai jobbak lesznek, de ugye szegény ember vizzel főz - és itt jönnek be a mirror hajók. Azok is játszanak (MINDEN hajó játszik, még a T2-k is, mivel azt írják ALL ship), tehát ha unlockolsz mindenféle mirror hajót, akkor értelemszerűen több admirality hajód lesz, tehát több küldetést tudsz futtatni.

Ennyi a történet hogy miért mentek fel a mirror hajók árai.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.01. 08:48:50
  • Plata
    Jé csütörtök van,nem,nem lesz.Tudtommal,de én most rohadtul el vagyok havazva.Szerintem ma is max este leszek.Még doffozni sincs időm.
  • asolyom
    Ma is lesz új hajó?
  • Plata
    Még 2-3 hét és meglátjuk.
    Még jó hogy az eventes hajók ingyen kivehetőek most már minden karinak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.01. 07:31:39
  • asolyom
    T5 hajó is jó lesz az admiralityhez?
  • asolyom
    És mi köze ennek a mirror hajókhoz az exe-n? Azok között noncs T6. Hacsak nem az emberek szabadulni igyekeznek tőlük, hogy T6 hajókat szerezzenek be?
  • Plata
    Arra leszek kíváncsi többször kivehető-e lesz majd a Delta Rising hajó pack meg a többi,ha igen,nem lesz gondom,kiveszem DR hajó packot meg command packot párszor.De ha mégsde,akkor is fed oldalon egy 20 hajót biztos kitudok szedni t5-6.