50116
-
Plata #15058 Bementem Borg Red Alertre karfiolal,volt két nulla juli fedes,egyedül letoltam és ilyen kurva sok xp-t kaptam,3k xp hiányzik szintlépéshez. 
Jah meg szivarból loptak slaverek 2-asával kontrát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.02. 15:32:54 -
aru #15057 Viszont most nézem, hogy a fed résznek van egy olyanja, hogy Tour of Duty 0 of 10, ami 10x 20 órás assigment és azzért 2 spec pont jár. A klingonnál ugyan ez 30k diliért. E mellett még gyülik az XP és úgy szinteződik az egész Admiralty és nyilnak meg a slotok. Meg van itt valami Deck Assigment is ami talán bizonyos XP szintnél ad jutalmat. Elég összetett lett.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.02. 15:28:22 -
Plata #15056 

-
aru #15055 Javítottam, nem spec pont hanem spec XP. Fedesnek is vannak klingon assigmentek és inkább azok adnak dilit, de assigmentenként 50-100 körül így az alján.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.02. 15:19:59 -
Plata #15054 Dili +spec pont gyühet dögivel..
Wazze ha 30 karival csinálom egyszerre akkor dölni fog a dili.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.02. 15:18:12 -
aru #15053 EC, Dilithium, XP, Spec XP, VR R&D material pack. Ezekkel találkoztam, de gondolom a nagyobb szinteken jobbak lesznek.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.02. 15:17:44 -
Plata #15052 Nem tudom mit tud a zahl trait,de az új küldis trait nem jó?Az is valami hílelős fos.
Azt hiszem a sci karimnak veszem meg majd Tarantulát,annak van recluse,és a két részes tholian szett is több kint a semmi,a fullra úgysem lesz pénzem,és tudom hogy kedvem se hogy kifarmoljam,mert annyi pénz farmtól meg is unnám a játékot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.02. 14:25:37 -
Raulblanco7 #15051 azon gondolkozom, hogy azzal a hajóval a 75 felé is mehetnék, az már nem tudom milyen channel lesz, de a goldra 50-75k között írja.
fegyverek csak 14 ur, azokon lehet még erősíteni, szett csak 12-es very rare, azon is. warp sima 12 flottás ur.
hajó traitek közül cd csökkentők bent vannak, de astika nincs. zahl trait kell életbenmaradáshoz.
konzolok 12 ur és 14 ur között, tac konzol sem mind 14-es szerintem. boffok mondjuk fed létére nauszikaiak, azokat még régen megvettem a plusz dps miatt. duty officerek fogalmam sincs mik vannak bent, azokkal is lehet még erősíteni, pl crtd-s energy weapon doffokkal, konzolból meg betenni egy embassys plasmásat, szerintem az sincs neki.
Tegnap vettem egy galort 100m-ért :D remélem elkel mára exchangen, elnyitogatom a profitot rajta :D -
Plata #15050 Nekem azt mondták jön tholian tarantula,mobilon láttam képet róla,azt mondták az infó Iq fleetől van,mert továbbra is nyomják az infókat,csak már nem publikus,és az Iq fleet szerint drenya áradat jön.Még az idén T6 Vesta és Tarantula is lesz.És nekem a tarantula kelll.
-
Raulblanco7 #15049 Tholian Tarantula, Temporal Dread, bajban is lennék, már így is jól el vannak eresztve hajókkal a karaktereim, és biztos hogy nem fogok 3nál többel játszani.
Jah, tegnap bekerültem DPS Gold channelre, mentem egy sima DPS bronze isát, és pont mindenki baszott erős volt, így sikerült egy 54.900 dps-t összehozni, azzal be is hívtak oda. -
Plata #15048 Nem érdekel a jutalom,inkább beszéljük le hogy elteszel nekem egy Tholian Tarantulát ha nem tudom addig összeszedni az árát.
-
lammaer #15047 Milyen rewardok voltak egy egy küldetésért?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.02. 13:41:20 -
Raulblanco7 #15046 köszönjük kapitány, de már megtaláltuk, jó a többes szám helyett inkább E1.
Platac, azt írják, hogy a doff küldizésnél sokkal jobb jutalmak lesznek benne. -
Plata, amúgy rájöttem mi volt az az ability amit mondtál anno, hogy insta leszedte kb a cd-det, Chroniton Jolt -
Plata #15044 Szerintem eleinte lesz ez divat,de utána mindenki leszarja magasról ezt is,max ha xp-t ad arra jó lesz hogy szintezzük a karit.
Ha jól számoltam,fedes karival 32 T5-6 zenes hajót tudok kivenni,plusz az eventes hajók. -
aru #15043 Úgy értettem az eladottat, mivel a kibontottat másképpen nem tudod eladni. -
eladottakat tuti nem, de dismisselt hajókat meg fogja adni -
aru #15041 Most voltam teszten. Kimaxolva kb 8 slot lesz amibe lehet rakni 20 órás, 1 óra alatti, és pár órás assigmentet. Ha folyamatosan akarja használni valaki akkor jó sok hajó fog kelleni, mert szinte minden assigment után van CD hajó karbantartás néven.
Úgy láttam visszamenőleg nem fogja megadni a játék a "hajó kártyát", nekem az összes régi mirror hajóm nem volt benne, csak az éppen a ship slotban lévők. Amilyen pénzéhesek el tudom azt is képzelni, hogy csak az éppen ship slotban lévő hajókat tudod csak használni és eladottakat nem. Ez esetben dőlni fog a zen ship slot vásárlára sokaknál, de ezt nem teszteltem.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.02. 13:05:22 -
asolyom #15040 Nekem sajnos GW nincs, csak Tyken's Rift III, de az sem rossz, főleg hogy van olyan kék doffom, ami plusz rifteket generál.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.02. 12:52:26 -
Plata #15039 Szerintem ebben a küldiben túl gyöngék,GW-t raksz rájuk közéjük egy erősebb torpedót az egész bagázs kihal.Baltim raider vagy mi a rák szokott falkában repülni asszem,egy olyan falkába beküldesz egy harqpenget döglik az összes.Ha meg Gw-t raksz rájuk vadkutyát meg bio neuralt beküldöd döglik a drenya is meg az egész szaros bagázs. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.02. 12:47:43 -
asolyom #15038 "az űrcsata kimondottan tetszik"
Jól lehet tolni a torpedo spread III-at.
-
asolyom #15037 Én azt a tetryon pulse generatort ki sem vettem, nem volt rá szükségem. Viszont a többi cucc nagyon baba! -
lammaer #15036 Azt ugye tudod hogy újrajátszásnál a videókat lehet ugrani escape-vel? Úgy végig lehet döngetni raja hogy ihaj, elég szerencsések vagyunk hogy egy viszonylag jó rewardot adó küldetést ilyen gyorsan le lehet tolni...
Nekem csak a közepe uncsi nagyon, az űrcsata kimondottan tetszik, jó pörgős, nem ilyen repkedj a és B közt és szkennelj le húszmillió dolgot... -
Plata #15035 Jah és Raul ha látod,lehet hogy mégis jön a Tarantula.
Temporal Dread,Tholian dread,Breen Dread,Ikony dread.És T6 Vesta.
A Tarantula olyan szép képen hogy az nekem biztos kell.
De egyenlőre csak Coming soon....
Ha jön tarantula akkor majd egyet rakj el nekem és én ki grindelem az árát,bármi áron.
-
lammaer #15034 Mert, hullámzik annyira a zen ára hogy számítson bármit az hogy reggel vagy délután veszed meg? (én nekem nem úgy tűnt hogy nagyon mocorogna egy napon belül). -
Plata #15033 Bassza meg most jut eszembe,venni akartam zent,de reggel doffozás közben megzavartak,gyorsan lenyomtam és léptem is.
Vagy 5k zent akartam venni mert úgy láttam olcsóbb.
Jah tényleg a nap pletykája ki is ment a fejemből,lehet hogy jön T6 Vesta.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.02. 10:39:03 -
lammaer #15032 Ezért játszhatunk mi, türelmesebbek ingyen :D -
lammaer #15031 Egyelőre 12-15 közt hintázik....
-
Kotomicuki #15030 Már csak a fegyver feljavító modul hiányozna a Midnight-ból, végigszenvedem a videókat és csatákat, erre, amikor a végén kirontunk a komplexumból, akkor M'tara nem hajlandó kommunikálni és itt bukik a mutatvány - ~fél óra ismét kárba veszett...
-
Plata #15029 250 darab 11 misiért. -
asolyom #15028 Milyen áron megy az most? Legutóbb, amikor néztem akkor 40-45K körül volt. Érdekes, erről is több véleményt olvastam. Van aki azt mondja, hogy nehogy eladjál contrabandot, van aki meg azt, hogy igenis adjál. :-) -
Plata #15027 1250 contrabandot. -
asolyom #15026 Hát pedig az EC-ben szegény embernek nem megy másképpen.
-
asolyom #15025 Miket tettél fel? :-) -
Plata #15024 Hülye nem vagyok hogy zenért vegyek. -
asolyom #15023 Az durván 4 kulcsnak az ára (kicsit kevesebb), ami 500 zen, és a modul ára is 500 zen a storeban. -
Plata #15022 Azannya 14 misi a fleet ship modul.nem ócsó.
Vettem hármat,mert legalább annyi kell.
Na bakter most jut eszembe még egy kell.Küldöm melózni klingonokat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.02. 07:18:11 -
Plata #15021 Szerintem ad majd olyan 20-25%-ot,talán többet.De dupláját biztos nem. -
Lokker #15020 Duplája? :D -
Plata #15019 508k.Ezzel a szettel remélem sokkal több lesz.