50128
-
Plata #15190 Craftos torpedó a nyavalyát,Craftos pajzs.
Nem tom hol jár az eszem.Amit viszont tudok múltkor Raan a kis engi karijának vett exen valami Ur craftost valami jó stattal,nem emlékszem de vagy Cap vagy Reg stat volt rajta,lényeg hogy a karijának 30+k pajzsa és 90+k hullja lett.Elmentünk egy gyors kristályra kipróbálni milyen harc közben,és emlékszem igen morcos volt hogy kidobott egy rakás pénzt a pajzsra,mert harcban a pajzsa szinte nulla volt,azt hiszem vagy 3k vagy 13k pajzsot mondott.És Kristály után le is cserélte. -
Plata #15189 De ha lősz a craftos torpedóval akkor a béka segge alá megy a pajzs.Nem? -
Raulblanco7 #15188 Elvileg az új craftos pajzsnak van a legnagyobb alap hp-ja, aztán lehet a romulán stackelve a bónusz hp-t megelőzi, passz.
Iconiai pajzsot mondták legutóbb a legjobbnak, de egy flottással is jó vagy még. -
Plata #15187 Nem tudom én a KHG vagy Maco pajzsot szeretem. -
bgabor911 #15186 Melyik amúgy a legjobb pajzs most a játékban? Az adaptive fleetes pajzsok tudják a legnagyobb resisteket, a romulán covariant meg a legnagyobb shield hit points-ot, jól tudom? -
DarkBlade #15185 Eddig "csak" admirality hajók estek admirality -ból. T6 lila, és kék. -
Plata #15184 Egyenlőre semmilyen,csak spekuláció. -
lammaer #15183 Milyen hajó lesz? Csak admirality hajó vagy repülhető is? (én eddig arról tudtam hogy csak admiality hajókat adnak) -
Plata #15182 Rohadt mobilnet.dupla üzenet. -
Plata #15181 10 küldièrt cserébe 30k dili/kari.T5 hajó vr,t6 hajó ur,t7 epic lesz küldikben. -
Plata #15180 10 küldièrt cserébe 30k dili/kari.T5 hajó vr,t6 hajó ur,t7 epic lesz küldikben. -
Raulblanco7 #15179 majd nerfelik, messze még a megjelenés. -
Plata #15178 Azt mondják klingon admiralty küldivel 30k dilit is lehet szerezni. -
ha lenne türelmem, eltöltenék egy napot a voth groundon a karijaimmal, az adna legalább egy hétre elég dilit... -
Raulblanco7 #15176 valószínűleg ma is kell pár stf a főkarikhoz, annál a háromnál begyűjtöm a napi 8k-t, a többi farm karival csak amennyi jön épp. -
Plata #15175 Fura a contra ára ugrik felfelé,esti árhoz képest 1 misivel többet ér.
-
Plata #15174 Igaz,emlékszem mikor valaki hun cseten mondta hogy vett exen egy rakás slaver hangárt,mert azt hittem egyszer használatos,és mellesleg fedes volt nem tudta miért nem tudja berakni a hajójába.
Lesz ma STF túra?Mennék KDF roma deltás karival,venni akartam neki KHG szettet,de az omega markját beolvasztottam,utána jutott eszembe hogy kéne a szettre.
Már 795 van.
-
de, igen, ő az. -
Plata #15172 Bakker el is felejtettem,ma láttam egy igazi vad aknás játékost,eszetlen sokat aknázott,percenként le rakott legalább 2-3 akna felhőt,biztos volt neki akna cd meg tac skill cd csökkentője mert állandóan plasma akna felhőket dobottt ki.Nem tudom mennyire volt hatékony vagy mennyi volt a dps-e,red alerten nem szoktam mérni. -
Plata #15171 Nem az a híres csaló?Mintha ilyesmi nevűt emlegettek volna cseten.
Többszász elacsi és több száz xindi boxom van,de a régi xindi,az újból asszem 80 darab van.Nekem az elacsi meg a vizes xindi volt a kevdencem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.06. 11:33:27 -
tegnap tiszteletét tette Tot (@jaffastargate), isteni egy óra volt :D -
Raulblanco7 #15169 Trade chaten is elhangzik néha az a mondás, hogy "másodpercenként születik egy idióta" szóval megeshet. -
Plata #15168 Sajna nekem nem az új xindi hanem a régi xindi boxból van sok. -
biztosan van... Mindig van olyan hülye, te is tudod :D
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.10.06. 11:10:45 -
Plata #15166 Ki az a beteg állat aki a slavert megveszi 7 milláért? Mikor 3000 ec a hajógyárban? -
most néztem, az orion slaverek 7 milláért mennek, az advanced meg darabonként 30k dili, beteg O.O
nekem is kéne dilit gyűjteni, kezdenek kifutni a karakterek, de nincs most della arra, hogy dobozokat nyitogassak mining claimért :/ -
Plata #15164 Raul állj át a sötét oldalra,és gyere velem Gurambázni. 
-
Raulblanco7 #15163 Én is hajókra gyűjtöm, de igencsak kérdéses, hogy megéri-e ezt, hogy kijöjjön egy olyan amilyen kell, vagy hamarabb elfogy kulcsokra, főleg ha rerun és kulcs sale jön tényleg :)
Végülis egy-egy hajóra venni zent bármikor belefér.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.10.06. 10:31:02 -
Plata #15162 Ide vele, 
Kell a dili nekem is,igen mert kell a T6 Karfiol avagy Drek'Hi.Bár ha hamarabb jönne karfiol és vagy Drek'Hi akkor úgyis azt venném meg sci bundle helyett.
-
Raulblanco7 #15161 én is vettem párat a héten 140-150.000 ec / db áron
sokan fognak elrakni, nerfelik is a kemot, állandóan ezt hallani, nem biztos hogy lesz ez megint ennyi.
platac, én is gyűjtöm most a dilit, minden farm karival lebányászom a rich claimet, meg doffok, 6 nap alatt 660.000 dili, egész jó -
az a fajta, amiben a kemo van, kurvasokért megy -
Plata #15159 Lehet meg nézem mennyibe kerül exen xindi box,szerintem minimum100 darab biztos van.Raktam el jó párat,de már fél éve nem nyitottam ki egyet sem.
igazából most ami rohadtul izgat az a T6 drenya statja,remélem a T6 Guraba nem valami fél cruiser szerű engi szar lesz.Remélem ugyanolyan tac hajó lesz mint a T5.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.06. 10:18:19 -
Plata #15158 Lehet,arról folyt a diskurzus ki mennyi xindi boxot fog felvásárolni. -
Raulblanco7 #15157 ők sem tudják, csak tippelgetnek, van rá esély. -
Plata #15156 Raul nem tudom igaz-e,trade cseten mondták,csütörtökön indul a lock box rerun week.
Doffozok és közben csetelek,meg olvasom csetet. -
Plata #15155 Ha lesz akkor 5k és 2.5k.Ha lesz.Nekem nyóc nekem ez a cucc azonnal kell.Mert erre vártam. -
asolyom #15154 Azért titkon remélem, hogy lesz vmi induló discount. -
Plata #15153 Sacc 6000 zen egyben,hajónként 3000 zen. -
asolyom #15152 Ennek a drenya packnak az áráról tudni valamit? -
Plata #15151 Két esetleg három hét.