50116
-
lammaer #15421 Semmi gond, csak kiszámoltad a pár hónapja játszó kollégának hogy mit sipákol hiszen kapásból 6 űbertáp eventes hajóval kezd... 
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.12. 22:49:56 -
lammaer #15420 Hogy, az eventeken mindig ugyanazokat a hajókat pörgetik körbe-körbe? Akkor mit kapnak azok akik tavaly megcsináták már a winter eventet? -
Raulblanco7 #15419 Ne sértegess!
Egy csodás T6 Fleet Battlecruiser 4 tac konzollal és commander engineer bridge officerrel. -
Scimi? -
Raulblanco7 #15417 Tegnap este 2 nem hgf-es magyarral, platac fun klingonjával megy egy dps silveres gyerekkel isa, új saját rekord lett, már kezd alakulni a dps-em.
Salem az én karakterem:
CLR—Infected Space[2:36]— Dmg(DPS) —Salem 14 069 872(91 363) Imparator 8 475 621(54 331) Hodak 7 896 127(50 943) STARDUST 4 811 737(31 245) Meiri 3 621 350(23 669) -
asolyom #15416 Szívemből szóltál! -
Raulblanco7 #15415 rengeteg dologból lehet ec-t szerezni, csak keresni kell a lehetőséget. -
Plata #15414 De a T6 hajókat nem kapod meg használni,csak mint doff.
Örülök ha nincs contra nerf,mert akkor marad a biztos kis bevételem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.12. 17:10:30 -
Plata #15413 Van sok érdekes doff küldi fedesen is,én egy időben oda voltma a bartender és chef küldikért,orrba szájba nyomattam őket vulkéni karival,vettem neki lila chef és bartender doffokat sok pénzért.meg akartam szerezni a master chef címet is,de nem jött össze,amikor épül a flotta bázis véletlen a chef doffjaimat raktam be. 
A flotta bázison a bárban is sokat doffoztam.Csináltam bartender és chef chain küldiket.
És a vulkáni karimmal gyűjtöttem a vulkáni doffokat,minden doffomat elcseréltem az akadémia kertjében vulkánira. -
Plata #15412 Hű waaze mi ez a sok duma. -
Daeus89 #15411 sajna elvileg már nem lehet csak a jelenlegit ha a régi hír igaz volt (risa) egyébként meg a "dof v2.0" val is lehet szerezni ec-t olyan 50k körül . Raul egy csóri kezdő is gyorsan feltudja magát húzni mind pénz mind dili/zen ügyileg csak tudni kell ugye ... ,contrát meg csináltam triblin és nem annyira nerfelik meg ugyan úgy lehet farmolni bár szerintem ezt is 5+ karival érdemes . jah és ide tartozik admirálisos izéböl is lehet kiszedni t6 hajókat akár még pilotot is szal öhm csak csinálni kell :)
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2015.10.12. 16:38:51 -
alyr2 #15410 Lesz winter event, fogod 3 karival megcsinalod mindhárommal mas breen hajot veszel ki..es máris megvan! 2 hét alatt 3 "táp" admiralitis hajó. A Chel Grett meg nem is rossz engivel használom. -
asolyom #15409 De eddig a csóringer kezdő lehalább contraból tudott dilit és ec-t szerezni. Ha nerfelik, ahogy Plata írta, és csak az admirality narad mint dili forrás, akkor a csóringer kedő ráb@*zott. -
Raulblanco7 #15408 Ha ragaszkodunk a csóringer kezdőhöz, akkor arra csak az a válaszom, hogy elég hülye egy csóringer kezdő aki azonnal mindent akar ingyenes játékosként. Az a pöcsével játsszon aki így gondolkodik. -
Raulblanco7 #15407 van 1-2 assigment amihez kell, ezért tartok egy lilát fednél, illetve a fehér szarokat lehet cserélni sima doffra egy két assigmenttel.
kb semmi. -
Daeus89 #15406 lesz majd februárba omega event (szülinapi omega partikula ) ott lehet majd ec-t farmolni kezdő bevételnek jó és stabil
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2015.10.12. 15:39:13 -
lammaer #15405 "csóringer kezdőnek"... na annak ugye egyik sincs...
Mert ugye visszamenőleg se a risai hajót nem tudom megszerezni, se a breenest, se semelyik másikat :)
De egyelőre nem vagyok ráizgulva a doffingv v2-re. A sima doffing 95%a is kb értelmetlen kategória. A maradék 5% a contrabandolás, dili finomítás meg a pár assignment ami ad lila doffot.
Tényleg: fedesként van vmi értelmes felhasználási módja a prisonereknek? KDFként ugye dilivé alakíthatóak...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.12. 15:20:14 -
Raulblanco7 #15404 Az ingyenes szar hajók a legerősebbek, amiket ingyen ki tudtál venni. Ott a Risai 2 hajó, Ferengi Nandi, 3 Breen hajó, mindegyik azt tudja amit a promós szuperritka szuperdrága 500-600 millió ec-be kerülő hajóim, és csak ingyenes szarok. Ez rögtön 6. Ott van 4 hajó amit ingyen kaptál 1-40. szintek között.
Ezek mellett talán van egy két zenes és flottás hajód, talán t6 is. Bőven elég egy alap admirality-hez, max nem fogod 0-24-ig pörgetni őket, hanem napi 1x mint az r&d xp projekteket. -
Daeus89 #15403 Üdv . t5-t6 hajó azért kell mert ezekkel van nagyobb sansz hogy megcsinálod , ott van az risa/breen/születésnapi hajók azok is ur ek mint lobbi/boxos/promo hajók , 3 alap slot van lehet le tekerni és ott fel lehet oldani egyéb slotokat 3/5/10-nél (3/5 böl 2 van szóval sanszos hogy ott fed/klingon szint kell ) -
lammaer #15402 Hát ez szomorú, fel se tételezed rólam hogy kitartó is lehetek... :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.12. 14:01:34 -
lammaer #15401 n= 1...10 :)
Régen igy jelöltük iskolában a nagyságrendeket, lehet manapság már más betű uralkodik :) -
asolyom #15400 Mi az az n? -
lammaer #15399 Köszi, igy már értem, majd esténként kopogtatok. Mikor van fogadóóra? :)
Amúgy még a fleetes lehetőségek közt kéne körbenéznem, pl nemrég botlottam bele abba a lehetőségbe, hogya reasearchnál szintén van assignment amivel extra RandD pontokat lehet szerezni.
Gondolom van jópár érdekes dolog a fleetes épületekbe, körbe kéne járni. Persze az is tény, már igy is unom a daily ismétlődő dolgokat, mégtöbb repetitív nem nagyon fér be már egy este.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.12. 13:59:57 -
lammaer #15398 Szépen csurog vissza az áruk azért... de tény, a bejelentés előtt n*100K kategóriában volt a legtöbb, most inkább az n*1m árban vannak. -
asolyom #15397 Ahogy hallom azoknak is felment az áruk, bár ahogy láttam már 1.5 milla körül már volt. -
alyr2 #15396 Exről -
asolyom #15395 És a mirror hajót honnan a nagyanyám füléből szerezhetek majd? Az olcsóbb? -
Plata #15394 Ezèrt jönnek a mirror hajók gondolom.De a zenes sajna akkor is jobbnak számít.30 hajó akkor kell ha minden assigmentet futtatni akarod,vagy mi a szart,küldit.
Így hallottam. -
asolyom #15393 Ez azért jó nagy szemétség. Honnan legyen egy csóringer kezdőnek 30 T5-6 hajóra? Miért kell 30 hajó, ha 3 slot lesz. Most egy kicsit morcos lettem. Gondolkodom, hogy ezek után megvegyem-e a BRel packot. Úgysem megyek semmire, ha nem költök még el egy valag pénzt admirality hajókra. :-( -
Plata #15392 Jah és vannak újabb pletykák,Iq fllett szerint lehet hogy lesz T6 vesta,a kép alapján szerintem az T5. 
Állítólag be kerül egy szuper carrier,4 hangárral, 2 small craft hangár 2 normal hangár.De valszeg fedes,istenem klingonként de jó lenne,4 elite slaverrel.
-
Plata #15391 Az új admiralty systemből,amihez meg minimum 30 T5 hajó kell,de inkább T6.
Jönnek T5 zenes hajók mirror változatai nemsokára,persze zenes konzol és fegyverek nélkül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.12. 12:55:57 -
asolyom #15390 Rmélem, hogy nem igaz. Ha nerfelik, akkor mi a retekből lehet dilit, meg ec-t szerezni? Vagy ez is arra megy, hogy zenes cuccokat vegyél?
Nekem csak 2 KDF karim van, és nem is lesz 13, de eddig contrákból szedtem össze a dilimet és ec-met. -
Plata #15389 Contrából jön valamicske.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
én most benyomtam mind a hatnak, hátha hullik egy-két használható, plusz mellette marázik a klingonom, meglátjuk lehet e így bevételt termelni, amióta a béka segge alatt vannak a materialok, nem tudom hogy szerezzek pénzt, hátha így. :D -
Plata #15387 Mivel azt mondják hogy S11-el nerfelik contrát úgy gondoltam újra elkezdem a sulibánozást,nem hoz annyi pénzt mint régen,de a kis pénz is valami.
Régen sulibánozásból tartottam el magam,és akkoriban elég volt rá hogy vegyek 40-50 kulcsot.
Most 13 klingonnal contrázok amíg lehet,a fedesekkel meg sulibánozok.Minden karival fel vettem 3-3 küldit,egyikkel kettőt mert cseteltem közben és figyelmetlen voltam.
Esténként ha van időm tartok majd sulibán fogadó órákat mint rég.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.12. 12:40:26 -
Plata #15386 Sulibán doffokat lehet szerezni,ezek speckó doffok,tök érdekes képességekkel.Sajnos az áruk nagyon alacsony most.
Egy Sulibán beam overload doff most 3.5 misi exen,ami vicc.Régen ha 5 misit nem érte el az ára akkor inkább eltettem,vagy elküldtem doff küldibe.Volt hogy 10 milla felett adtam el darabját,volt amelyik 20 milla ec-t is ért,most nem tudom,és van egy bug,az egyik doffból nem esik klingon változat,még klingonnak is fedes esik,az a doff legutóbb 50 misi volt exen,most nem tudom esik-e vagy sem. -
csúnya dolog az exchange bot... :P -
lammaer #15384 Rengeteg érdekes dolog van az exen....
Ma hajnalban 5ösével dobálták fel a fleet ship modulokat 10 milláért (amit instant vissza lehet forgatni 14-15ért), meg 2 milláért R&D pack (ami kapásból megyvissz a 3-ért).
Na meg persze ott vannak a klasszikusok, amikor benézi egy-két nullával az illető :)
Jókat lehet fogni ha az ember kitartó vagy programozó :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.12. 11:54:05 -
lammaer #15383 Köszi szépen, elolvastam de az nem volt teljesen 100as nekem ogy ez mire is jó. (tudom, nálam a hiba, kissé szétszórt vagyok). Mit lehet nyerészkedni a leírt módszerrel? -
lammaer #15382 Huh, mi ez a prototype plan feldolgozásos dolog? Eseget olyasmi (úgy néz ki mint egy kártya), de eddig azt hittem csak arra a doffos assignmentre jó, ahol be kell tenni az összesből egyet és akkor kapok érte egy nagy büdos semmit.... szóval többnyire kidobtam...