50116
-
Plata #15461 Hajó és boff kicsit más,boffok nem nagyon izgatnak,bár ha tehetném fedeseknek Orion lányok lennének.
-
lammaer #15460 Na pont te mondod, ako azért repül bizonyos hajókkal meg azért szórja rájuk a zent, mert olyan jóóóól néznek ki... :)
Meg szarsz a DPSre, csak nagyot robbanjon meg látványos legyen (ez utóbbival egyetértek amúgy... :) ) -
Plata #15459 Hát ha két napig pöttyözték a krenim boffok homlokát akkor basszák meg a rezet. -
Kotomicuki #15458 De, ha azt egy kétnapos leállással megtudják oldani, akkor miért is ne....?! 
-
Plata #15457 Nem mondod komolyan hogy ilyen baromság miatt képes voltál írni nekik. 
Ki a ragyát érdekel krenim boffnak foltos-e a feje vagy sem.Felőlem ha unikornis szarva lenne az sem izgatna.
Krenim boffot nem azért kell venni mert ragyás a homloka hanem mert cd csökkentő.
-
aru #15456 3 napja vettem krenim boffot amit meg is bántam. Kinézetre messze van az a krenimtől és még rá sem lehet rakkni a 2 bogyeszt a halántékára... Toltam is egy tiketet, hogy meg kellene oldaniuk vagy visszacserélném az elköltött fizetőeszközökre. Nyilván le fogják szarni, nálam meg mégjobban elássák magukat!
-
aru #15455 Miért is? Hazamegy az usákok este 6 órakor vár 2 órát és már játszik is... -
bgabor911 #15454 Nyugati partiaknak az este 10. :D
Szóval igen, senkinek se jó. -
Plata #15453 De pont bele számolta.
-
aru #15452 * este 8.
-
aru #15451 Szerintem nem számoltad le a -7 óra eltolódást! Ami itt hajnali 3 az náluk este 10.
-
ez senkinek se lesz jó, itteni idő előtt hajnali háromig fog tartani. Egyébként csak az éves nagyrutint csinálják az összes arc-játékban, meg magán az arcon is, tavaly is valamikor ilyentájt volt. -
aru #15449 Egyszer csinálnák úgy, hogy az európaiaknak is jó legyen... Annyi eladott zenből futhatná rá! -
bgabor911 #15448 Jól van, akkor majd holnap ránézük.
Azt hallottam közben hogy az Arc-nak van valami megakarbantartása most, azért a leállás. -
Plata #15447 Be volt jelentve,én már egy hete szóltam. -
bgabor911 #15446 Nem tudja valaki hogy mi a frászkarikáért van 12 órás karbantartás kedden?
Rendkívüli és súlyos eseménynek tűnik. -
Plata #15445 Szopás,holnap nyúzós napom lesz,valszeg nem is tudok délelőtt doffozni sem,max majd este esek be.Bukom egy napit contrát az istenit. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 18:40:30 -
Raulblanco7 #15444 launcher szerint éjfélig, weboldal szerint hajnali 3-ig. -
Plata #15443 Raul éjfél 1-ig leállás.Azt hiszem.
Elbaszták az Új Fek'Ihri Pack-ot,és most javítják.
-
Raulblanco7 #15442 Ahogy nézem ma nem fogunk sto-val játszani. -
Plata #15441 Seduce groundon elsüthető skill orion karinak,ha a trait ki van választva.
A seductive meg passzív.
Seductive
Passive
99,999 sec
+20 Confuse resistance
-10% Threat Generation
+20 Placate resistance -
Plata #15440 Némelyik boffnak űr traitje van,nauszi boffnak +sebzés,human boffnak hull repair asszem,és vannak még olyanok akik critet adnak van olyan ami cd-t csökkent.A seductive az a lányoknak van,és ground képesség,be vetik bizonyos képességüket amitől az ellenség megzavarodik és a sajátjait lövi.
A seductive ikonja boffoknál ilyen.
Jah keverem mert Seduce és seductive is van nekik.
Ez a ground skill.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 16:20:13 -
lammaer #15439 Mondjuk ez engem is érdekelne, hogy a lila boff mitől lila és hol látszik rajta ez (nem a szine, hanem hofgy ő olyan sokkal marha jobb).
Nyilván nem a magával hozott aktív skillekben keresendő a történet (hiszen mindenki ugyanazt tanulhatja meg, és általában a skillek ára elég csekély, egy-két lockboxostól de sztem az egy doff se tudja alapból).
Olyat láttam hogy egyes boffoknál a ground meg space skillek fölött van néha egy-egy extra mondat (pl orionosnál vmi seductive), de számszerűen sose láttam hogy az mégis miért jó - meg az se világos hogy ez most csak őrá érvényes, vagy én is kapok miatta vmi bónuszt. Volt egy két lilám az inventoryba, de egyiktől sem estem hasra leírás alapján.
Kiváncsi lennék pl egy sokkmilliós BOFFra, hogy ő mégis miért annyi amennyi...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.13. 16:14:43 -
Plata #15438 Lilának messze jobb a traitje,de a sima boffoknál van jobb,fleetes vagy egyéb.
Van amelyiknek speciális és jó erős traitje van.
Ne kérdezd tőlem melyikek a legjobbak,annyit tudok hogy fleetes meg a krenim kurva jó,a többiről passz,Raul ért ezekhez a dógokhoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 13:00:40 -
Kotomicuki #15437 Nyernék bármit is azzal, hogy a zöld bridge Off.-okat lilára cserélem?!
A Klingon karinál már a 4. "külsős" kerül "beszerzésre" és ebből 2 lila, amit a "gép" adott, ott meg van zöld és kék is, amit váltani tudnák.
Igaz, ez nem kevés befektetést igényelne majdan - a kellő képességek megtanítása/cseréje - , de ha hozna vmit a konyhára, akkor meglépném.
Mondjuk, nagyon "éjdekesz", hogy a Klingon Tac-nak alig kell változtatni a tisztjeinek a "tudástérképén", míg a Fed-esnél egy kezemen meg tudom számolni a valóban használhatóakat - a 4-nél, összesen! -
asolyom #15436 Hehe...én legalább nem idegeskedem, mert külföldön vagyok. :-) Ha csütörtökig megcsináljàk, akkor jó. -
kiveszik az egyik szervergépet, úgyse kell
-
Plata #15434 Vajon mit csinálnak.Mit basznak el.És milyen event lesz a jutalmunk a hülyeségük miatt. -
ezt már egy hete meghirdették kb :) -
Plata #15432 Luke álj át a sötét oldalra.
-
Raulblanco7 #15431 SOHAAAA, nem vagy az apááááám! -
Plata #15430 Raul meg a torpedó. 
Még a végén elkezdesz klingonozni.
majd a T6 Karfiol át csábít a klingon oldalra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.13. 09:48:57 -
Raulblanco7 #15429 most hogy a tacom nagyjából egész használható, az engi eddig is jó volt, bár azt is át kell alakítani, 30k dps kevés, kell majd annak is kis erősítés. szóval, sorrakerül a science is, marad az annorax, 6-800 milliós hajó, naná hogy használom, tudjon bármit is. de persze jó is mellette.
ezt nem fogod elhinni, 6 beam mellett 1 torpedót is fent hagyok elől, az engi és tac úgyis full beam, ezen hagyok egy torpedót ha már science.
az engire meg rakok andoriai fézereket, minap megint láttam őket, és a dmg buff miatt már nem is olyan vészesen szar az elite acc dmgx3-as verzió, viszont a sötétkék színe és a hangja fantasztikus. enginél és a scinál a fegyverzettel nem megyek maxra, inkább ami tetszik. enginél szép fegyver lesz, scinál meg polaron az iso szett miatt.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.10.13. 09:28:13 -
Plata #15428 Jó lenne de sajnos nem. -
Plata #15427 Hát nehezen de feljutottam,viszont STO is le fog állni nem csak ARC.Ezt írta ki mikor feljutottam.
We will be performing shard maintenance on October 13th from 6-3 PM Pacific (13:00-22:00 UTC). Please check the forums. -
lammaer #15426 Most rakják be targoncával a hangárokba az új B'reeleket, de mivel nehezebbek és nagyobbak lettek mint eredetileg tervezték, kicsit macerásabb az elhelyezésük.
Amúgy meg ja, miféle network improvement lett volna az amit megcsinálnak 1 óra alatt. Sztem még a szervereik se állnak le / fel annyi idő alatt... :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.13. 08:53:52 -
lammaer #15425 Inkább csak csóringer, de nem feltétlenül kezdő :) Már ami az évek számát illeti.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.13. 08:54:08 -
Plata #15424 Na mi a ragya,az 1 óra leállás 12 óra leállásra változott.Tudtaaam. 
On October 13, our teams will be performing an extended maintenance to make networking improvements on our servers.
October 13 starting at 6:00 am PT and running to 6:00 pm PT -
Raulblanco7 #15423 Mentségemre legyen mondva, hogy ingame hozzám képest 10 játékos kivételével mindenki más kb csóringer kezdő :D -
Plata #15422 Minden évben új van.