50134
  • asolyom
    Pedig nekem azt írja az omni plasmára, hogy cannot equip mora than 1 item.
  • Kotomicuki
    Jó, de ezt én - meg úgy tűnik lammaer fórumtárs is - , a saját tapasztalataim/-nk alapján, helyből tudom/-juk cáfolni!
    Ill. ha egyedül vagy - story, RA, stb. - , akkor uú semmit sem ér a csak sima, de maxos felszerelés!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.16. 14:39:24
  • kareszka29
    Köszi
  • Plata
    Minden 10-edik szinten,ha fedes vagy elmehetsz az admirálishoz dumálni utána a hajógyárba és ott is kell pofázni,utána kapsz tokent.
  • kareszka29
    Kérdeznék egy épitő jellegüt! Ugye 10 szintenkét kaphatok ujj hajót meg is kapom mert az első 10 szint után ugye tudtam egyet venni de most nem engedi csak dilitiumér ennek igyke lennie vagy bugos?
  • Fabio Capello
    ez így speciel pont nagyon nem igaz, a FAW alatt is csak azokra lő, amik targeting range-ben vannak.
  • lammaer
    "attól még a piloting sokat számít."

De mutass rá nekem bármire azon a videón amiban megnyilvánult a "piloting"... pozícionálás nincs benne, idpőzítést nem látok... FAWnál ugye nincs sok teendő, mert az lő mindenre amit lát.

TANULNI AKAROK! :)
  • Fabio Capello
    Pont az ellenkezőjét mutatják be - friss karakterrel, nulla pénzzel a "nagy" cuccokra, fullos reputáció nélkül is lehet korrekt sebzést elérni.
  • lammaer
    Itt a videoban kimondottan mutatta hogy nincsenek spéci traitek, és a másik guideban is írták hogy semmi trait. Csak fehér felszerelés meg a Boff skillek. Ezé nem értem én eztet :)
  • Kotomicuki
    Tehát, akkor az a videó is csak arra példa, hogy ha nincs semmid, akkor senki vagy a harcmezőn - hiába is szeretnék az ellenkezőjét láttatni!
    Kezdőként, azzal pár kék és lila cuccal közel zéró effektivitást tudsz felmutatni... (mire saját magad tudnád gyártani, addigra megvetted/beszerezted a kellő dolgokat - egy szingli karakterre vetítve, nem egy egyszemélyes maffiahálózatot működtetve)
    ...és sokan azt hiszik, hogy majd Zen-ből/valós pénzből meglesz nekik minden...
    Itt tényleg csak az számít, hogy hány éve csinálod, gyűjtöd a loot-ot, kereskedsz és mennyi "akcióban"/event-ben volt részed, ami dobott is vmi értékeset, használhatót!

Plata #15548:

Hhmm, ezt még kipróbálom, hátha lesz haszna is azoknak a méregdrága fejlesztéseknek, ahol, ha nem görgeted odább a mi kell hozzát, akkor jókora veszteséget csinálnak...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.16. 13:53:54
  • Fabio Capello
    Ebben a runban nincsenek, csak az alapok, amik a karival jönnek. Amúgy, hiába beamboat, attól még a piloting sokat számít.

Plata - a Reman Marauderre gondoltam
  • Plata
    Nos én klingonal azt szoktam csinálni hogy előre tudom hol jönnek a roma hajók,és a videó előtt elkezdem lepakolni a konzolokat.
    És amikor jön videó meg romulánok,a konzol elkezdi enni őket.

Ezeket rég csináltam még,kiskarival.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.16. 13:43:44
  • Plata
    Csak átkozottul jó traitek vannak nekik,lobis sok sok milliós traitek,és hajó traitek.
  • Plata
    Nah bővebben kifejtem a dolgot,a hajódon 3 omni beam lehet,1 sima craftos 1 küldis és 1 repus.
    Például így.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.16. 13:25:46
  • Plata
    Nagyon sok küldiben van 3 részes opcionális,de nem látod,csak partyban.Régen végig jártuk a küldiket partyban és csináltuk őket accolade-k miatt.
    És vannak rejtett küldik is,amit trikorderrel találhatsz meg.
  • Plata
    T6 Galaxy Dread megvert minket dps-ben.
    CLR—Infected Space[3:03]— Dmg(DPS) —Finne 16 683 199(91 165) Atero 9 691 988(53 844) Tharon 8 994 380(49 969) T'Por 1 312 626(7 173) Kala 399 677(2 546)

• Plata
    Csak akkor látod ha partyban vagy.
    Ha egyedül mész csak a sajátodat látod,ha partyban akkor többiekét is megkapod,egy accolade helyett jár 3 kaszt függő és egy mindenes.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.16. 13:10:50
  • Plata
    Nem,3.
  • lammaer
    ÖÖö.... sztem egy kezemen meg tudom számolni ahol többszemélyes volt a küldi (mármint hogy van engi/tac/sci opció), mert a többségnél nem láttam ilyen variációt. Vagy mellénéztem valamit?

Nekem a küldetések kimondottam az STO singleplayer részét jelentették eddig...
  • asolyom
    Omni beam tényleg csak egy lehet hajónként?
  • lammaer
    De most komolyan nem értem: ez ha jól látom egy sima FAWos beamboat, amivel semmi mást nem kell csinálni csak bemmenni a tömegbe és mindig broadsideot mutatni. Nem látok benne semmi titkot, trükköt, meg pilot skills-t (amivel tömjénezik, hogy lám a videó a példa arra hogy a skill számít).

Nekem is van beamboatom, de abból soha nem jön ki 10K, itt vmi árulás van. Pedig én se keverem ám a dolgokat, AP beam mind, a AP illetve BEAM sebzés növelő modulokkal... (mikor melyik adja a nagyobb százalékot), van egy-két fleetes komponens is, meg lilák.

Mit kéne látni ezen a videón ami nekem nem tűnik fel?

Azt még megértem hogy a hasonló koncepciót hirdető 9800DPSes buildből nekem nem jön ki 3000nél több, me biztos béna vagyok a nagyobb helyzetfelismerést igénylő DHC buildhez. De egy beamboaton mi az isten hiányozhat hogy neki 3x annyi DPSe van mint mondjuk nekem....
  • Plata
    Küldis Romulán hajókat sose közelítsd meg,minimum 5 kilóméter távolságot tarts tőle.
    Kezdőnek vagy gyenge felszerelésű hajónak nem ajánlott meg közelíteni őket,egy tapasztalt és jól felszerelt hajóval már más tészta.
    Én a romulán küldiket szeretem,mert azon a szinten nekem már 4-5 uni konzol figyel a hajóimon,és halálba szopatom őket.
  • Plata
    A legtöbb küldi igazából többszemélyes,a Frozen küldi minden jutalmát akkor kapod meg ha partyban nyomod,1 tac 1 sci 1 engi kell a full jutalomhoz.Mivel a játék háromféle opcionális küldetéssel fut.
  • Kotomicuki
    Hó-hó! Ilyet is lehet?!
    ...és én - aki alig tud hozzátenni a dolgokhoz - is megkapnám a jutalmat és "érvényes" lenne a küldetés teljesítése?!

De, lehet... , csak még korán van!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.16. 12:19:38
  • Plata
    Frosen isteni küldi,imádoom.Főleg klingon oldalon,mert halálba szopatom a hajókat.
    Ma este ha gondolod elmegyek veled,és szét durrantom a hátsójukat.

Nem Frozen a neve?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.16. 12:17:56
  • Kotomicuki
    De azért az is látszik, hogy önállóan, így nagy eredményt nem lehet elérni (pl.) RA-n, ha nincs meg a kívánt létszám - ha meg megvan, akkor a nagyok, a jobban felszereltek visznek el megint mindent.
    Mégiscsak kellenek a XIV-es, mély-lila/sárga dolgok is - meg a többi körítés - az önállósághoz, hogy ne kelljen másokra várnod, másoktól függened!

...

KDF oldalon is megkaptam az elsőre, meg másodikra sem átugorható sztori-küldetést: "Frosen"!
    VIII-as dolgokkal nem megy, de félig X-essel sem lehet a Romulán csatahajón "átevezni" - próbáltam a torpedó/tornyos és a nehézágyús/tornyos felállást is (mindkettőhöz, alapból jók az "ingyen" Boff-ok; vö: a fed-es oldallal... )!
    Sz'al, most visszavonultan gyűjtögetek - má' megin' - , aztán majd vmikor újra próbálkozok...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.10.16. 12:10:58
  • Plata
    Orion Maraudert?
    Jah,vagy mire gondolsz?
  • Fabio Capello
    A Marauder contactot is megnézted? Esküszöm az egy szektorban többet ad néha, mint simán a Current map/First Officer/Tactical trió kompletten...
  • Plata
    Tegnap 11k-t értem el eventes engi karival,és nincs neki high end gearje,csak a legolcsóbb ami exen volt.
  • Fabio Capello
    Azoknak, akik úgy gondolják, hogy csak high-end gearrel lehet DPS-t elérni
  • Fabio Capello
    Leeta de ocsmányul néz ki, a Mirror viszont bejövős.

EC exploitra meg én is vadászom, kéne úgy hatszáz lobi... :'D
  • Plata
    Túrót,csak egy linket küldtem Raulnak,amire érdemes ránéznie.
    Jah ha tudsz Ec exploitot szólj,még csak 329 misim van és jön a Taranrtula,de ma nincs contra küldi,így nehezen jön össze az 500 misi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.16. 10:07:43
  • Plata
    Valami idő utazás lesz már megen.
    Mellesleg jön egy új Boff zenért.Kelll.ezer darab belőle.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.16. 10:06:11
  • Fabio Capello
    már megint exploitoltok... :D
  • lammaer
    "We will be featuring two new story arcs this season"

Vajon ez azt jelenti hogy elkezdenek két sztorivonalat és egyesével jönnek a küldetések hónapokon keresztül, vagy már kompletten jönnek október végén?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.16. 10:02:06
  • Plata
    Jah Raul ment neked PM,nízd meg izibe.
  • Plata
    Tévedtem a tegnapi patchban javították Gurambát is.
    Bár nem írták,de javították.Mintha a váltás is javítva lenne,vagy majd harcban jön elő.
    Már nem borg kocka a Guramba.

• Plata
    Jön S11.
    Katt.
  • Plata
    Raul ezt meg neked hoztam.
    Link.
  • Plata
    Hát magyar honlapot nem tudok,de olvass vissza,sokat beszélgettek itt a pénzcsinálásról.
    De amíg nem éred el az 50-es szintet ne nagyon foglalkozz vele,akkor ráérsz.
    Aki meg szeretne flotta meghívót az légyszi írja már meg privátban a karaktere nevét,mert név nélkül meghívót nehezen tudok küldeni.