50136
-
bgabor911 #15721 Nem tudjátok, négy nacellás heavy cruiserből várható T6 verzió? -
Plata #15720 Én eljutottam.
-
bgabor911 #15719 De a lényeg az hogy kis ésszel és segítőtársakkal (egy jó flottával) szinte bármit ki lehet szedni a játékból teljesen ingyen.
Ez azért nem War Thunder vagy World of Tanks, ahol valódi pénz belefeccölése nélkül soha nem jutsz el a top járművekig. -
asolyom #15718 Egyébként szerintem a havi kb. 15 eurós előfizetői díj nem egy őrült ösdzeg. Másra is elver ennyit az ember. -
Raulblanco7 #15717 mastercard, ők sem a szeretszolgálat, nem azért tartják fent a szervert, hogy mindenki ingyen játszhasson, nyilván a több játékos jobb, de ha nem fizetsz, akkor szenvedj hónapokig ingyen érte. -
Daeus89 #15716 És Platánál a pont , marauding vagy mifene vele lehet szerezni Plata által le írt módon dilit meg kevés kis ec-t , bár ugye ez kicsit borul so 11 be mer jön a "doff v2.0" amivel rá lesz kényszerítve a játékos hogy vegyen hajókat meg ott jön dili ec meg mindenféle marhaság majd , másik szerintem ec limit/kari slot hajó slot hajók(vagy hajók) karis slot stb bár nekem be be csúszik pár ruha :D -
Plata #15715 Klingon tud rabolni,a klingonok rabolni járnak a fedeseknek meg van a diplomácia. 
Nézd meg itt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 16:41:06 -
zsan666 #15714 Oké, több kari nagyobb bevétel. Nyitok ezzel, de nem értek a farmoláshoz :( Azt jól látom, hogy a klingon a preferált ezen a téren? Valahol valami segítség, merre mit farmoljon az ember? -
Plata #15713 Nekem nem főleg a dili és egyéb dolgok miatt van rengeteg karim,hanem azért mert nem tudok karit törölni,és néha jön valami őrült ötletem amit meg kell valósítanom,és ehhez általában új kari kell.Viszont több karival többet is lehet farmolni,ha értesz hozzá.
Leghamarabb az ec limitet kell eltörölni,mert max 10 milla ec-d lehet kezdőként,ez lószar.Ha több pénzt szerzel az elveszik.Utána jöhet az acc bank.Jobb hajó.Satubbi. -
zsan666 #15712 Azt akartam kérdezni tőletek így a pihenőben (hogy itt milyen sűrűn van szerver leállás...)), hogy van-e valami ajánlott sorrend arra, hogy a dilithium-zen váltás után, mibe fektessen be elsőnek a kezdő? Írásaitok alapján úgy tűnik, hogy karakter slot az első, nem?!
(Jelenleg ugye a négy alap helyem van csak és egy klingon kari, ami ezek szerint kevés.) -
Plata #15711 Tudom hogy nem nagy szám dps,de ez a Guramba kibaszott élvezetes hajó.
CLR—Infected Space[9:27]— Dmg(DPS) —Meiri 10 759 314(19 043) Shar'lin 10 075 124(18 219) Rhyn Vsain 8 278 677(14 705) Zvezda Two 6 796 161(12 029) Koya 2 788 746(4 980)
Ha nem DHC lenne rajta meg dbb és turretek biztos több lenne a dps.De nekem így tetszik,hagyományosan.
Valahogy nem tudom elképzelni beamboat-nak.Ha sikerülne a fegyvereit uppolnom biztos nőne dps. -
Plata #15710 Na igen,dilit lehet szerezni klingonnal,ha marauderezel vele jön sok contraband és rab,5 contra band 2000 dilithiumot ér,vagy ha critel többet.
Rabok 10-esével 1000 dilithiumot érnek.Vagy többet ha critel,dili event alatt minden duplán fizet.
Na persze aki nagyon farmolni akar az felveszi a napi küldiket,amiben csak gyilkolászni kell és dől a dili,persze klingonnal,merta klingonok oda vannak a gyilkolászásért,sőt ha meghalsz azért is kapsz dilit.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 16:07:20 -
Daeus89 #15709 Csak egy példa volt neki dili kell és nem ec :D ec-t majd szerez februárba , jah és oda elég 16 os kari is asszem csak jó doffok kellenek
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2015.10.19. 16:00:43 -
Plata #15708 Te jó ég 10+ kari milyen rég is volt az,vagy két éve. 
Rosszul gondolod a dolgot,13 KDF karim contrabandot szerez nekem,amiből pénzt csinálok.
Mivel 250 darabjával eladom őket 10-12 milláért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 15:58:59 -
Daeus89 #15707 Romulán ott lehetsz fedes és KDF es is és egy hajó kell :) hátrány hogy nincs sci hajó (t6) , vagy esetlegesen ha a pletyka igaz akkor február környékére jön a cardassiai faj ott vagy hasonló lesz mint romulán vagy lesz egy harmadik frakció , egyébként ha t6 os hajót akarsz akkor kezdetnek a Breen Rezreth Dreadnought Cruiser se lesz rossz választás és ugye ez acc szinten van , egyébként meg Ikoniai vacakkal került be eladható trait is bár az is milliós tétel , és nem 3 év mire kijön az a hajó mennyiség én még nincs egy éve hogy tolom a játékot (első zenes hajóval) de már DR pakk és hasonló dolgok megvannak szóval csak kitartás kell és Plata példáját követni 10+ kari és lehetőleg 9 KDF a zenért :) -
lammaer #15706 Hát azért annyira nem gáz - de emlékszem, amikor először számolgattam hogy mennyi zen kell ha akarok mindenféle karinak vmi érelmes hajót akkor elkámpicsorodtam én is. De mostmár lassan révbe érek...
Ami sztem fontos a dilitiumszerzésnél, hogy minél előbb üzemelj be annyi karit amennyit csak tudsz -hogy igy a napi 8000 helyett többször napi 8000 dilid legyen. Én nyáron kezdtem, 5 karim van akik contrabandbó szerzik a dilit, és most vagyok cirka a 10K zennél. A 15Ks delta pack a cél, amiben jó sok hajó van, mindenféle fajnak jut belőle csemege (me van FEdes, KDFes meg Roma karakterem is). Ha szerencsém van, akkor akciósan 12K zen lesz a pakk, szóval nekem fél év alatt sikerülkt összelapátolnom egy jó hajót mindenkinek.
Mondjuk az csak hab a tortán, hogy az első karimnak sztem olyan 1-1.5 hónap alatt összeraktam egy T6os fleetes hajót (az ügye volt 60millió EC, az 5 darab fleet ship modul miatt), mert én se bírtam volna ki addig hogy csak ilyen csutka szarokkal játsszak. Mondjuk hozzáteszem, momentán a 2 diliszerző karim ingyenes T5-ös hajójával többet játszok és jobbakat funolok mint a főkarim T6osával.
-
Plata #15705 Igen a zenes és lobis hajókon elég durva traitek vannak.
De végül is valamiből meg kell élni-e a játéknak.Mivel F2P,így a hajó eladásból élnek meg. -
Kotomicuki #15704 Jó, de van néhány tier V-ös Trait, ami egész jó, használható bónuszt ad(na) - na, de 3k Zen-ért...
Mégiscsak fel kéne kutatni azokat a nemlétező, koreai felmenőket, mer' igencsak nagy szükség lesz a trait-jeikre, meg a skill-jeikre!
-
Plata #15703 Max 5 hajó traitet tudsz használni,többet nem,igazából alapból 4 trait használható egyszerre.De flottás res labban vehető +1 trait slot. -
Plata #15702 Jah látom az egyik honlapon hogy a STO szerver halott. -
Kotomicuki #15701 Ráadásul, minden T6-os/3000 Zen-es hajónak egyéni, sajátos tier V-ös trait-je van, tehát frakciónként a 3k-t MINDEN T6-os hajóért le kell(ene tudni) tenni, ha az egyén az összes hajós trait-et magáénak szeretné tudni! 
Ez így már nem gyere be: nem 3 év múlva szeretnék "játszani" ezzel a játékkal és odáig eljutni még a családi kassza csődbevitele árán sem lehetne...
Ebből mégiscsak joined trill lesz: egyik engi a másik sci a fed-es oldalon és mindhárom karakter uo hajóval fog járni - 1 évig biztosan! -
Plata #15700 Ha akarsz Tarit-et akkor T6 hajó kell,boxos lobis vagy zenes,ha nem kell a trait csak a hajó akkor bármelyik jó.
Na nem enged fel a játék.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 15:13:53 -
Kotomicuki #15699 Köszönöm, erre voltam kíváncsi! 
Tehát: csak a legdrágább út a "járható" - ami utólag majd nem lesz annyira drága, de addig el is kéne tudni vergődni! -
Plata #15698 T5-U hajónak nincs traitje,se flottás T6-nak.
Semilyen hajót nem lehet karakterek közt cserélni,csak a zenes a többinek ingyenes lesz.
Hajót karakterek közt úgy cserélsz ha veszel lock boxos vagy lobis hajót,és nem nyitod ki a dobozából.
Flottás hajó azonnal bound,a zenes is,de azt milliószor kiveheted újra akármelyik karival.feltéve ha nem az ellenséges frakcióból van.
Hajó képességet csakis T6 hajó ad,T6 Fleet nem ad semmit.
Ingyenes T5 hajókat nem lehet upgradelni modullal,szóval az is bukta,de fleetes vagy zenest lehet,lobist megint nem mert a lobis upgradelése ingyenes.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 14:43:29 -
Kotomicuki #15697 Akkor pontosítok:
Kezdőként nem áll rendelkezésre a megnevezett EC-összeg és a Zen mennyisége is eléggé korlátozott, de szükségem volna jobb/tartósabb hajókra, aminek a legolcsóbb módja a T5-U-ra váltás lenne.
A 3k Zen-es megoldással 1 szövetséghez lennék láncolva, sokáig, a fejleszthető karakterek terén, míg az "U-modul" több frakcióba is bepillantást engedne a jobb hajókkal -> most, 1k Zen-ért mind a fed-es, mind a KDF karakterem jobb hajót kaphatna, míg + 1 hónap múlva a 3k Zen-es verzióban választanom kellene, hogy melyikkel folytatom "behatóbban" a játékkal való ismerkedést és a másik parkolópályára kerül.
(Hacsak, nem lehet 3k-ért mindhárom frakcióban elérhető, T6-os - esetlegesen T5-U-vá fejleszthető - hajót venni...; - a 3x 3k Zen megoldás nem opció jelen pillanatban.)
Kérdés:
- a T5-U hajóval is lehetne képességeket szerezni úgy az adott osztályukban (cirkáló, raptor, stb.), mint a T6-os verziókkal?
- a T5-U hajókat lehet-e karakterek között cserélni (ez esetben ez volna a legolcsóbb megoldás, ami kezdőként a legideálisabb lenne)?
- vagy mindenképpen a 3k ( * a frakcióknál elérhető hajóosztályok számával) + 500 Zen (/karakter a végleges, flottás hajónak) a "legolcsóbb" megoldás az összes, hajók adta képességek megszerzésére a karaktereimnek?
Vhogy úgy vélem, főként az egy-egy RA-t egyedül is lehozó hajókat elnézve, hogy minden apró kis előny számít, így még a hajókkal kihúzhatóak is, nem csak a repu-k... -
Plata #15696 Hajóvásárlás,ezt nem egészen értem.
Ha flottás hajót veszel az csak egy karinak jár,a többi karival is 5 modul lesz.Semmit nem unlockolsz flottás hajóval.
Ha veszel zenes hajót akkor az accountra unlockolod a hajót,vagyis utána ingyenes.T5 hajó max T5-U lehet,de nem fejleszheted T6-ra,a flottás T6 hajó nem tudja a zenes T6 traitet,olyan mint egy T5-U hajó csak 1 konzollal több van rajta.
Zenért venni modult marhaság,egy modul 8-14 milla ec exen. -
Kotomicuki #15695 Ifjak, Ifjak! 
Csupán annyi a gondom, hogy nem jártam vissza-vissza a küldetésekhez a jobb dolgokért, akár szintlépések után is, hanem egyenesen lépkedtem a storyline-ban és semmilyen zsidóskodásban nem vettem részt, így elfogyott a lendület.
Annyi igaz, hogy az ősök, többszöri rákérdezésre is nemmel feleltek arra a kérdésre, hogy van-e koreai a felmenők között, mert nagy hasznát látná az egyorrú ezek trait-jeinek és skill-jeinek - így kissé depis lettem, de azért sem adom fel!
De, visszatérve a hajóvásárlásokhoz:
Nem járnék jobban a 700/2000(4x) Zen-es hajófejlesztő modullal, ha azután, már T5-U-ként hozzáférhetne az adott hajóosztály (romboló, raptor, stb) kifejlesztendő dolgaihoz?
Árban nagyjából uo lennék: 3000 Zen a T6-os hajóért + 500 Zen a flottamodulért /db vs. 700-500 Zen a fejlesztő modulért + 2500 Zen a flottás verzióért.
Kezdőként előbb volna 2k Zen-em a 4 fejlesztő modulra - max. indítanék még 2 karaktert, hogy ki is tudjam használni azt -> már csak a dili' gyűjtés szempontjából sem volna ez haszontalan...
Igaz, egy úgy lenne jó, ha a T5-U hajók is elérhetőek lennének a többi karakternek is az acc.-on. -
Plata #15694 Le teszteltem karfiolt,mk12 dual beamekkel antiproton torpedóval hátul omni beam meg küldis omni beam,két advanced antiprotonos hangár.És 6-7k dps-el kevesebbet csinál mint Mk12 disruptor dhc-k omega torp és disruptor turretek,na meg elite slaverek.
Anti proton beamek mellé faw 3,dhc mellé rapid fire 2 van. -
Plata #15693 De valami baj van a hajóval.Tegnap hajót és traiteket cseréltem,azóta nem az igazi.szar a dps-e,szarakodnak a torpedók,valami kurvára elcsesződött a hajónál.
Kivettem matha traitet és emiatt lett megkavarodva,de nem tudom mi baja és mit csináljak vele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 13:46:44 -
Plata #15692 Nem.De kibasztam magammal.Nem mentettem ki a dps logot. 
Francbaaa.
Jah nem töröltem még,szóval még sincs veszve.
De milyen mókás már 533 533.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 13:44:47 -
Raulblanco7 #15691 remélem visszaírtad neki hogy "Te viszont gyenge vagy kiskancsó" -
Plata #15690 CLR—Infected Space[6:57]— Dmg(DPS) —Nuich 18 028 898(43 339) Garon 7 943 267(19 233) Lenard 6 784 633(16 349) Torrel 2 636 826(6 339) SchnekLe 988 201(2 399)
És még ezt is kaptam.
[10/19 1:36] [Tell] Nuich@nucaster: nice job in a bop.. :-)
-
Plata #15689 

Max. One-Hit: 533 533 (Garon)
-
asolyom #15688 Kicsit elvesztem ezzel az epohh nevelgetéssel. Addig megy a dolog, hogy gyűjtök olyan répa szerű epohh tag-eket. Ezt be lehet váltani epohh research nevű iPad-re
, de honnan lészen maga az epohh, amit a researchereknél nevelgetni lehet?
-
Raulblanco7 #15687 hehe, erről eszembejutott egy stf, annó átszereltem a hajót hogy erősebb legyen, beamek helyett dual beam bankok, és oldalazás helyett szembe lövök.
másnap mentem stf-re, lövöldözök nagyban, nézem a kis ablakban a pillanatnyi dps-t, 20.000 felett valamivel.
mondom mi a rák van itt, tegnap még 50 volt. kivette a traiteket? nem traitek bent vannak.
fegyveren nincs energia? van hogy néha átnyomon enginre ha sietni kell valahova és úgy marad, de nem, fegyveren van.
valami itt nagyon nincs rendben.
aztán leesett hogy én vagyok a hülye, körbe körbe repkedtem és csak a hátsó fegyverek tüzeltek többnyire, másnap reggelre elfelejtettem hirtelen, hogy nem beamekkel vagyok. -
lammaer #15686 Nálam most végez az első széria, megnézem mit tudnak ezek :) -
lammaer #15685 Sztem missionban simán elfér az ágyú, mert ott még én is tudtam úgy játszani hogy leparkoltam a hajót azt csak a célpont felé fordítottam a hajó orrát, elkezdtem tolatni azt hajrá).
De tény, a 45 fok kevesebb mint a 90/180/270 (tehát valóban több figyelmet érdemel), de azért azt csak észreveszi ha nem jönnek a kis golyócskák a hajójából... annyi tömeg meg nincs a küldetésben hogy a scatter volley miatt aggódjunk :) -
Plata #15684 Nálam is,3-8 misiért mennek a sulibánok,most hogy bugos a sulibán,amíg nem volt az többszörös volt az áruk. -
lammaer #15683 Nade ha nem lennének jók azok a sulibányok, akkor mitől lenne jó áruk az exen?
(amúgy nálam az ühüm igen-t jelent)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.19. 10:50:56 -
asolyom #15682 Ja...szóval nem egy nagy durranás. Akkor voltaképpen eladásra?