50118
  • asolyom
    Mármint a Scimi a legjobb dps hajó?
  • Plata
    Na bakter véletlen klónokat csináltam a boffjaimból.
    Rájuk akartam adni a KHG armort,és nem csak a ruhát raktam rájuk hanem a karakterem kinézetét is.
  • Daeus89
    20% os akcióval pl fekete pénteken még olcsóbb is(lehet defiant packal jön akció megint), és ugye mint videókba lehetett látni a legnagyobb dps hajó + az első T5-U fejlesztés ingyenes
  • Plata
    Nem.
    Nincs az a máramarosi vadkecske aki rávenne hogy scimire beamet tegyek.
    Szarok a dps-re,nekem scimi életérzés kell nem valami langyi beamboat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.20. 10:16:56
  • asolyom
    Jópofa dolgokat tud ez a Scimi pack, de mégiscsak T5, úgyhogy az 5000-es csomag mellé, kell az upgradre is költeni.

Amúgy nem túl lomha jószág az ágyúkhoz?
  • Plata
  • Plata
    Itt is tud,ha megveszed a full packot.
    Mellesleg bementem egy újabb ISA-ra.Kár volt,vesztett ISA-ra kerültem.
    CLR—Infected Space[5:15]— Dmg(DPS) —Bellamy 5 298 214(17 371) Meiri 4 350 700(16 234) Rockmus 1 433 637(4 625) Kelly 1 219 991(3 974) Fearful 356 620(1 150)
    Rájöttem miért vesztették edl,ez a rockmus egy buzi,szar risa hajójával ráhúzta a nanitokat köcsög generátorra.
    Őszintén szólva csúnyán bészóltam neki és leléptem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.20. 09:50:39
  • asolyom
    A Scimiről jut eszembe, hogy a filmben álcából is tudott lőni
    :-)
  • Plata
    Picsába,most felhúztam magam jól ISA-n,random ISA.eflelejtem bekapcsolni combat logot.
    Maga a dps-em nem izgatott,de borg kockába 276k-t lőttem javelinnel,ezt jó lett volna elmenteni magamnak.
    Másik hogy közben jött telefon és nem tudtam odafigyelni és meghaltam,ettől még pipább lettem.
    Gurambával meghalni nekem rohadt nagy ciki.
  • Plata
    Nem vagyok érte oda,a faehtet sem szeretem,dhelan sem jött be.Mondjuk a dhelan szettel nem volt rossz,de nem is az igazi,ha romulán vagy és Tac vagy Sci karit akarsz a scimitar a legjobb.Bár lehet enginek is,nem próbáltam,engivel T6 didiben ülök full didi szettel vagy command cruiserben.Az Aelah is bejött,bár az nem tankolós hajó,hanem dps szerintem.
    Én már nagyon várom a t6 scimitart,nem tudom milyen lesz,de remélem nem 3 részes,mert az kibaszás lenne,hova a francba férne 6 konzol.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.20. 08:51:14
  • asolyom
    Én azért ezzel is élvezem a játékot. Tetszik a plazma torpis konzolja. Mondjuk tény, hogy pl. Borg RA-en, ha egyedül vagyok, fingot nem ér. :-)
  • Plata
    Nem vesztettél semmit, a T5 Tvaro kicsit ótvar-ó.
  • asolyom
    Jó lenne, mert pont emiatt nem akartam zent költeni a T5 Tvaro upgradelésére.
  • Plata
    Elvileg S11-el jön,meglátjuk.
  • asolyom
    Az viszont azt jelenti, hogy várható a Brel-Tvaro csomag, ugye? :-)
  • Plata
    Department heads-ben vagy current map részben nézd,van előzménye a küldinek,4 részes chain.
    Lock box rerun event van,jövőhéten új box érkezik.
  • asolyom
    Ha jól sejtem ez a cardassian exchange program doff küldi, és valahol a cardassia prime környékén várható, de melyik szekcióban kell keresni? Personal?

Meg ha jól láttam ma reggel mintha már nem Year of Hell doboz esett volna...
  • Plata
    Raul az éjjel megtolták az eventet rendesen,este 27% körül volt az event,most reggelre már 68%.
    Jah és nyitogatják az orb weavereket rendesen.
    10/20 7:13] [System] [GameplayAnnounce] T'Pau@thewrecker92 has acquired a Tholian Orb Weaver ship!
    Doffozok,és ilyenek jönnek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.20. 07:14:20
  • Plata
    Fehér doff berakása fleet projectbe ok,abból lila doff vétele,nem ok.Vegyél hajó felszerelést.
    Fehér doffból lehet zöldet kéket csinálni másképp is,ott van a kardassziai exchange program,ingyenes mindenkinek.
    Contrabandozáshoz tactical security és operations doff kell főleg.
    Egy reput ki húzni napi projectel 40 nap,ha van acc bankod és t5 repus karid 20.
    Ec limitet meg igen gyorsan át lehet lépni.nem nehéz.
    Ha van már több száz ezer fleet credited és nem tudsz vele mit kezdeni vegyél lila doffot,Ha szerencséd van és esik 10% sebzést adó doff ami a borg ellen jó,az kapásból 50 millió.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.20. 06:41:21
  • Kotomicuki
    Egy kezdőtől, a pálya széléről:
    Az attól függ, hogy mennyi időt szánsz rá és mik az elképzeléseid a játékkal kapcsolatban: csak röpködsz és lövöldözöl - fun - , vagy "komolyabban" nekifekszel a munkának és legalább 4 karakterrel gyűjtögetsz.
    Utóbbinál az account bank nagyjából az első, ha olcsón akarod a hiányzó cuccok beszerzését megoldani a karaktereidnek - hogy 10 milla EC-d lesz, ez a veszély nem fenyeget oly hamar, mint ahogy felüti a fejét az igény a dolgok körbeadására a karakterek között, ahogy azok fejlődnek -> gyakorlatilag egy garnitúrából megoldható így a sok karakter "naprakészen" tartása, ha némi időbeni eltolás van a fejlesztésük között.
    Ha nagyon komolyan gondolod, akkor Boff-helyek bővítése - ha kell - , boff-csomagok beszerzése és a boff-ok fejlesztése lesz a következő, amire költeni fogsz:
    - fehér boff eladásra fleet credit-ért a fleet-bázison, amiből akár színes fleet-boff-okat is tudsz ott venni, némi plusz dili hozzáadásával (ha flottatag vagy)
    - ha nem vagy flottatag, akkor legyél az; különben a fehérekből is csak zöld boff-ot tudsz csinálni
    - zöld és kék, ha megfelelő számban vannak, akkor fejlesztésre: zöldből kék, kékből lila
    Ugyanis, egy mezei sikeres projekt 5 dili'-t hoz a konyhára, míg ha ez kritikus, akkor jóval 100 fölött és ezekből sok van, ami 1 óránál is rövidebb kifutású és egyszerre 20 futhat egymás mellett.
    Mivel nem fenyeget az a veszély, hogy halomban fognak állni a contraband-os küldik, ezért már csak azért megéri a boff-állományt felfejleszteni, hogy az a kevés biztos, hogy sikerüljön, ill. minél több legyen a kritikus siker, ami extra hasznot hajt - nem csak a contra'-soknál.
    A játékban nagyon sok idő kell a fejlesztésekhez (pl. a repu-k az "U" végében), így lesz bőven idő a dili'-Zen gyűjtésre - bányászéletre a Bajor szektorban (dili' és R&D alapanyagok) és botanikust-zoológust játszani a New Romulus-on (Romulan Mark, dili', XP)!
    Célszerű még időt áldozni a DSE-kre, majd az RA-kra is, mert ezek is hoznak egy keveset konyhára (XP, dili', loot) - az utóbbiak meg kellenek a fejlesztésekhez is - és nagyon jól oldják a monoton munkával járó feszültséget.
    Nagyjából ennyi a kezdő élete...
  • Plata
    Tuti.
  • bgabor911
    És hány ősz hajszálat szedtél össze közben? :D
  • bgabor911
    Nem tudjátok, négy nacellás heavy cruiserből várható T6 verzió?
  • Plata
    Én eljutottam.
  • bgabor911
    De a lényeg az hogy kis ésszel és segítőtársakkal (egy jó flottával) szinte bármit ki lehet szedni a játékból teljesen ingyen.
    Ez azért nem War Thunder vagy World of Tanks, ahol valódi pénz belefeccölése nélkül soha nem jutsz el a top járművekig.
  • asolyom
    Egyébként szerintem a havi kb. 15 eurós előfizetői díj nem egy őrült ösdzeg. Másra is elver ennyit az ember.
  • Raulblanco7
    mastercard, ők sem a szeretszolgálat, nem azért tartják fent a szervert, hogy mindenki ingyen játszhasson, nyilván a több játékos jobb, de ha nem fizetsz, akkor szenvedj hónapokig ingyen érte.
  • Daeus89
    És Platánál a pont , marauding vagy mifene vele lehet szerezni Plata által le írt módon dilit meg kevés kis ec-t , bár ugye ez kicsit borul so 11 be mer jön a "doff v2.0" amivel rá lesz kényszerítve a játékos hogy vegyen hajókat meg ott jön dili ec meg mindenféle marhaság majd , másik szerintem ec limit/kari slot hajó slot hajók(vagy hajók) karis slot stb bár nekem be be csúszik pár ruha :D
  • Plata
    Klingon tud rabolni,a klingonok rabolni járnak a fedeseknek meg van a diplomácia.
    Nézd meg itt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 16:41:06
  • zsan666
    Oké, több kari nagyobb bevétel. Nyitok ezzel, de nem értek a farmoláshoz :( Azt jól látom, hogy a klingon a preferált ezen a téren? Valahol valami segítség, merre mit farmoljon az ember?
  • Plata
    Nekem nem főleg a dili és egyéb dolgok miatt van rengeteg karim,hanem azért mert nem tudok karit törölni,és néha jön valami őrült ötletem amit meg kell valósítanom,és ehhez általában új kari kell.Viszont több karival többet is lehet farmolni,ha értesz hozzá.
    Leghamarabb az ec limitet kell eltörölni,mert max 10 milla ec-d lehet kezdőként,ez lószar.Ha több pénzt szerzel az elveszik.Utána jöhet az acc bank.Jobb hajó.Satubbi.
  • zsan666
    Azt akartam kérdezni tőletek így a pihenőben (hogy itt milyen sűrűn van szerver leállás...)), hogy van-e valami ajánlott sorrend arra, hogy a dilithium-zen váltás után, mibe fektessen be elsőnek a kezdő? Írásaitok alapján úgy tűnik, hogy karakter slot az első, nem?!
    (Jelenleg ugye a négy alap helyem van csak és egy klingon kari, ami ezek szerint kevés.)
  • Plata
    Tudom hogy nem nagy szám dps,de ez a Guramba kibaszott élvezetes hajó.
    CLR—Infected Space[9:27]— Dmg(DPS) —Meiri 10 759 314(19 043) Shar'lin 10 075 124(18 219) Rhyn Vsain 8 278 677(14 705) Zvezda Two 6 796 161(12 029) Koya 2 788 746(4 980)
    Ha nem DHC lenne rajta meg dbb és turretek biztos több lenne a dps.De nekem így tetszik,hagyományosan.
    Valahogy nem tudom elképzelni beamboat-nak.Ha sikerülne a fegyvereit uppolnom biztos nőne dps.
  • Plata
    Na igen,dilit lehet szerezni klingonnal,ha marauderezel vele jön sok contraband és rab,5 contra band 2000 dilithiumot ér,vagy ha critel többet.
    Rabok 10-esével 1000 dilithiumot érnek.Vagy többet ha critel,dili event alatt minden duplán fizet.
    Na persze aki nagyon farmolni akar az felveszi a napi küldiket,amiben csak gyilkolászni kell és dől a dili,persze klingonnal,merta klingonok oda vannak a gyilkolászásért,sőt ha meghalsz azért is kapsz dilit.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 16:07:20
  • Daeus89
    Csak egy példa volt neki dili kell és nem ec :D ec-t majd szerez februárba , jah és oda elég 16 os kari is asszem csak jó doffok kellenek
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2015.10.19. 16:00:43
  • Plata
    Te jó ég 10+ kari milyen rég is volt az,vagy két éve.
    Rosszul gondolod a dolgot,13 KDF karim contrabandot szerez nekem,amiből pénzt csinálok.
    Mivel 250 darabjával eladom őket 10-12 milláért.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.19. 15:58:59
  • Daeus89
    Romulán ott lehetsz fedes és KDF es is és egy hajó kell :) hátrány hogy nincs sci hajó (t6) , vagy esetlegesen ha a pletyka igaz akkor február környékére jön a cardassiai faj ott vagy hasonló lesz mint romulán vagy lesz egy harmadik frakció , egyébként ha t6 os hajót akarsz akkor kezdetnek a Breen Rezreth Dreadnought Cruiser se lesz rossz választás és ugye ez acc szinten van , egyébként meg Ikoniai vacakkal került be eladható trait is bár az is milliós tétel , és nem 3 év mire kijön az a hajó mennyiség én még nincs egy éve hogy tolom a játékot (első zenes hajóval) de már DR pakk és hasonló dolgok megvannak szóval csak kitartás kell és Plata példáját követni 10+ kari és lehetőleg 9 KDF a zenért :)
  • lammaer
    Hát azért annyira nem gáz - de emlékszem, amikor először számolgattam hogy mennyi zen kell ha akarok mindenféle karinak vmi érelmes hajót akkor elkámpicsorodtam én is. De mostmár lassan révbe érek...

Ami sztem fontos a dilitiumszerzésnél, hogy minél előbb üzemelj be annyi karit amennyit csak tudsz -hogy igy a napi 8000 helyett többször napi 8000 dilid legyen. Én nyáron kezdtem, 5 karim van akik contrabandbó szerzik a dilit, és most vagyok cirka a 10K zennél. A 15Ks delta pack a cél, amiben jó sok hajó van, mindenféle fajnak jut belőle csemege (me van FEdes, KDFes meg Roma karakterem is). Ha szerencsém van, akkor akciósan 12K zen lesz a pakk, szóval nekem fél év alatt sikerülkt összelapátolnom egy jó hajót mindenkinek.

Mondjuk az csak hab a tortán, hogy az első karimnak sztem olyan 1-1.5 hónap alatt összeraktam egy T6os fleetes hajót (az ügye volt 60millió EC, az 5 darab fleet ship modul miatt), mert én se bírtam volna ki addig hogy csak ilyen csutka szarokkal játsszak. Mondjuk hozzáteszem, momentán a 2 diliszerző karim ingyenes T5-ös hajójával többet játszok és jobbakat funolok mint a főkarim T6osával.

• Plata
    Igen a zenes és lobis hajókon elég durva traitek vannak.
    De végül is valamiből meg kell élni-e a játéknak.Mivel F2P,így a hajó eladásból élnek meg.
  • Kotomicuki
    Jó, de van néhány tier V-ös Trait, ami egész jó, használható bónuszt ad(na) - na, de 3k Zen-ért...
    Mégiscsak fel kéne kutatni azokat a nemlétező, koreai felmenőket, mer' igencsak nagy szükség lesz a trait-jeikre, meg a skill-jeikre!