50121
  • asolyom
    500 misi...mikor lesz nekem annyi. :-)

Egyébiránt a romulán boffok marhajók. Elég jól sikerült velük turbózni a cloak cooldownt, és felhúzni a critical chance-t.
  • Plata
    Vagyis a traitek meg kit modulok érdekesek,és a dili extra special claim is érdekes,de most a Tarantulára koncentrálok.
    Ötszáz misi már megvan rá,még valamennyit gyűjtök hozzá,biztos ami biztos.
  • Plata
    Részemről nem is izgat.
  • asolyom
    Részemről csak álmodik a nyomor.
  • Plata
    De semmi hír a gold boxról,és hogy ha lesz akkor bound lesz-e és hol kapható majd.
    És láttad hogy ebben már extra special vip dili claim is lesz?
    Szerintem a kulcs ára felmegy rendesen ettől.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.10.23. 11:32:33
  • Raulblanco7
    tetszik.
    1 boxos hajó, 1 lobis, és egy ultra rare boxos hajó, kis eséllyel a lobi helyett kaphatsz egy másik hajót, szóval ultramázlistáknak eshet a boxból a fődíj hajó, és a lobi helyett az ultrare hajó egyszerre.
  • Plata
    Herald box
  • Plata
    GTA nem csak steames,többiről fogalmam sincs mi.
    GTA nekem dobozos és Social Club-os,de steamről is tudom indítani.
  • aru
    Valahogy nem izgatnak azok a programok amik csak steamen elérhetőek. FC3, FC4, GTA, AC, SC2, és még sorolhatnám bőven megy nélküle multiban is. Valahogy a Valve csodái már nem kötnek le... ami meg lekötne tőlük arra kurva régóta vár az ember.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.22. 23:43:34
  • Fabio Capello
    az első kettőnek semmi köze a New Dawnos giveawayhez :)
  • asolyom
    Majd ha aktuális lesz, akkor lecseteljük azt a bugolást.
  • asolyom
    A deszka, és egy ratyi fedes sci hajó mellé. Szerintem az ingyen slotok érték a legtöbbet.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.22. 21:41:08
  • alyr2
    az egyik topikban leosztottam par barmot. de nem akrtak buntetni..aztan kikonyorogtek..
  • Plata
    Hát neked meg mért van 4 bünti pontod?
    Csak nem némi szerven rúgtál egy admint?
  • alyr2
    azert nekem eleggé sikerül! STO Arc meg Steam nelkül megy GW2 szinten BF4 detto Aion witcher 3 SW old republic, sleeping dogs BF3 ezek mind mennek nekem eredetiben steam nelkul :D
  • Fabio Capello
    eztet mán szeressem!
  • bgabor911
    Nem tudom hogyan lehet kikerülni a Steam használatát így 2015-ben, ha az ember eredeti játékokat akar játszani, netán online.
    Sok multis játék, pl: COH2 eleve steamen keresztül működik multiban. De ha az ember eredeti játékot akar venni (többnyire szintén multi miatt), akkor a különböző helyeken jó áron vett steam kulcsokkal játszik, szintén steamon keresztül. De még ha tört steames játékot akarsz játszani, akkoz is kell legyen telepítve steam.
    Nem tudsz meglenni nélküle ma már.
  • Plata
    Kapunk +12 slotot tatyóba ingyen.
    Katt
  • bgabor911
    Köszi!
  • lammaer
    Nem kell ARC kliens a bónusz kód aktiválásához.

Ezen nagyon szépen fel lehet használni as kuponokat: https://www.arcgames.com/de/redeem/success
    (előrtte a weboldalon célszerű belépni)

VIVA STEAM!

(mondjuk steam se kell az STOhoz, steam és arc nélkül is elindul :) )
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.22. 17:49:35
  • harryke
    A dupla XP event most patch után már élni fog, ha jól tudom 150% lesz mivel T3-ig teljesítve lett bár ezt a rendszer nem igazán értem így nem biztos, hogy 150% lesz. Egészen következő hét csütörtökéig tart.
  • aru
    Mert én nem is akarok steamet használni! De rajtam kívül sokan vannak így...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2015.10.22. 15:07:31
  • bgabor911
    Azt lehet tudni, hogy ez a dupla xp-s időszak mikor lesz?
  • asolyom
    Az a conn tac teames, de csak kék. Majd ha meglesz rá keret, akkor veszek lilát.

Amúgy sulibán doffok miben jók?
  • Plata
    Próbálj venni egy lila tac teames connt,az valamivel jobb.
  • asolyom
    Ez nem volt annyira drága, mert "csak" kék. Viszont a semminél mindenképpen jobb. Van mellette egy lila torpis, egy kék conn, egy kék flight deck, és még talán egy zöld science buffos.
  • Plata
    Ha elhasználod a hajód singularity képességét X%-al hamarabb kapcsol vissza.
    Mert ugye ha használsz singularity képességet akkor nullázódik és cd-re kerül,asszem 45 sec avgy 1 perc mire újra elkezd tölteni.Ez a singularity lockout,ezt rövidíti.De ez emlékeim szerint egy kurva drága doff,ami a tal shiar command code küldiből esik.Legalább is nekem drágán kelt el asszem.
  • asolyom
    Mi az a singularity lockout? Most lett egy doff, amelyik ezt csökkenti emergency power használata esetén.

Ha jól sejtem egyébként normál (értsd nem romulán) warp core engineernek semmi haszna egy romulán hajón, ugye?
  • Lokker
    Jelszócsere megoldotta, érdekesen működik a program.
  • Plata
    Esetleg töltsd le a launchert és úgy jelentkezz be a játékba.Én így csináltam.Ha jól emlékszem.
  • Lokker
    STO launcher steamen keresztül simán beenged azzal a név és jelszó kombóval míg az arc kliens bemutat... kabaré

Ha meg arra az e-mailre csinálnék ARC accountot arra azt mondja be van már regisztrálva
    Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.22. 12:16:29
  • Plata
    A sto acc neved elméletileg jó kell hogy legyen.de passz,nekem nem steames a STO.
  • Plata
    Ki tudod venni,de a táskádba kerül,nem aktív szolgálatra,ugyanabból a hajóból csak 1 lehet aktív szolgálatban,kivéve a T5 hajókat,mert azokat ki lehet bugolni.
  • Lokker
    Hogy van ez az ARC kliens? Azzal az accounttal nem tudok belépni amivel STO launcheren keresztül (steam) belépek?
  • asolyom
    Ahogy nézem a release notes-ot, ma nem lesz új hajó.

Egyébként ma reggel néztem a klingnomnál, hogy a command cruisert megint ki tudnám venni. Ezek szerint az összes szabad hajó slotot be tudom tölteni T6 hajókkal?
  • Plata
    Már nagyon rég óta,de nem találok hozzá megfelelő alkatrészt.
  • Lokker
    Ezt mióta is tervezed?
  • Plata
    Mert minden jutalmat csak ott lehet aktiválni.
  • bgabor911
    Kösz hogy felhívtad rá a figyelmünket!
    Kár mondjuk hogy klingonul van az oldal, meg hogy ARC kliensbe kell beváltani. Miután steamből is lehet STO-t telepíteni, nem látom be minek használna valaki ARC-ot.
  • bgabor911
    Klingon forced laboros doff küldiket merre lehet fellelni?