50132
-
asolyom #15997 Egy plasma-disruptor hybrid beamre a plasma infuser, vagy a disruptor induction coil hogyan hat? 50-50%? -
Plata #15996 CLR—Khitomer Space[9:06]— Dmg(DPS) —STARDUST 15 976 982(29 316) Jess 12 401 413(23 355) Meiri 8 072 476(14 894) Seistouce 6 536 313(11 993) Lucynda 2 549 918(4 820)
Én probe-oztam.
Ez a seistouce marha nagyot lőtt.
Max. One-Hit: 525 075 (Advanced Radiant Antiproton Array - Hypercharge)
-
Plata #15995 Nem tudom,nincs orion pasi karim,lányoknak meg nincs.Max más fajta implantátum.
-
asolyom #15994 Meddig tart ez a bónusz időszak? -
asolyom #15993 Az orionoknál mik azok az implantátum szerű cuccok? -
Plata #15992 Tudod, a KDF oldalon ha az összes zenes hajó megvan az sem hátrány,minden kis tier klingon hajón valami fun vagy op konzol van.
Vagy maga a hajó egy álom. -
asolyom #15991 Mondjuk r&d material gyűjtésére sem volt idő, mert még a Q'onosról el sem jöttem, és már level 15 voltam. Egy másik kariból raktam át anyagokat. Így kicsit fara,uci, hogy küldihez van kötve az előléptetés, és nem szinthez. :-) -
asolyom #15990 Marha jó, hogy pillanatok alatt felkúsztam 19-es szintre az orionommal, viszont free ship token hiányában csak zenes hajókat tudok kivenni. Még jó, hogy kdf oldalról elég sok hajó megvan. Minden tierből legalább egy zenes hajó, de van ahol kettő is. -
kareszka29 #15989 Köszönöm szépen ez sok jó infó de valóban egyenlőre pve ben nyomom mert kb 2 hete játszom sokmindenre azse tudom még mi hatalmas a játék épp felfedezem még -
Plata #15988 Tuti nem pvp.
-
harryke #15987 Hát pont nem a borg repu a legjobb egy PvP tanknak, mert gondolom PvP-re csinálod másra tank karit felesleges. Van az-az alap tank build, mint a Borg Deflector,Engine Kobali Warp Core és egy Elite Flottás ResB statos pajzs ez egész jó kis konfig. A Repuban meg a traitok jó, ha 1 használható. Én jelenleg full Kobali szettet használok minden darabja csak egy tank buildnek kedvez. Nagyon hosszú lenne ezt itt elmondani, hogy miket szedj ki, hogyan alkalmazd a konzolokat, milyenek legyenek fent, ha esetleg játékban megkeresel Praetor Mol'Rihan@harryke akkor szívesen segítek bármiben ott kicsit egyszerűbb, mert mutatni is tudom például a konzolokat. Véleményem szerint a borg reput max t2-ig érdemes kiszedni, ha csak tankolásra gyúrunk.
Ezt a qvestelést, hogy érted? Markokat, és procikat STF-"ekből" szerzel. Például KSA, ISA, CSA.
A ZEN acc szinten működik, tehát, ha beálvtasz 8e dilithiumot ZEN-re a zegyik karidon és kapsz érte mondjuk 10 ZEN-t akkor azt az összes karin látod és használhatod. Dilithiumot úgy teszel át másik karakterre, hogy az átvinni kívánt Dilithium mennyiséget átváltod ZEN-re, majd fellépsz arra a karidra, amire akarod tenni a dilithiumot. A ZEN-t visszaváltod dilithiumora, amit az előbb ZEN-re váltottál és kész azon a karidon van a dilithium. -
kareszka29 #15986 Üdv mindenkinek! Olyan ügyben kérném tanácsotok hogy tankot szeretnék késziteni erre állitolag a borg repu a legjobb nos ezt qvestelni is lehet vagy csaj joinokkal szedni mert örülnék ha qvestelhetnék .Iletve lehet e dilit vagy zent küldeni karirol karira? -
Plata #15985 Kár hogy acc bound,eladnám.
-
Lokker #15984 Ship upgrade token -
asolyom #15983 Aha, értem. -
Plata #15982 Mert roma és klingonnak nem szint függő hanem küldi. -
asolyom #15981 Az orion engimet pillanatok alatt felhúztam 15-ös szintre, gyaníthatóan a bónuszok miatt. :-) Viszont nem értem, hogy miért nem kaptam tokent új hajóra lt. commanderként? -
Plata #15980 Elméletileg igazad van,de dps mérő nem ezt igazolja,van nekem ugye Fer'jai frigate hangárom,és biza a slaver vagy interceptor le előzi dps-ben.
A xindi frigate hangárokat lehet nem,de azt nem is néztem dps mérővel.Csak múltkor klingonoknál csekkoltam le az elite hangárokat,és meglepődtem hogy slaver vagy interceptor jobb mint fer'jai. -
Plata #15979 Egy rendes carrier 4-3 fegyverzettel van,és mehet rá akár quad cannon is.
-
Raulblanco7 #15978 egy carrier 3-3 fegyverzettel van szerelve, esetleg dread 4-3, szemben egy cruiserrel ami 4-4, szóval legjobb esetben is 75%-ot kellene produkálnod, petek nélkül, így ez a petek adják a dps-t, eléggé naív, főleg ha megnézed mennyit sebeznek a petek. -
Plata #15977 Gorn mókás de tohonya.Lethean nincs,de Orion Klingon és Joined trill no meg ferasan engim van.
Ferasan is mókás mert magasra tud ugrani.Kifejezett command cruiser skillezésem nincs,vagyis van de az eventes kari. -
asolyom #15976 Köszi. Majd akkor még megálmodom. -
bgabor911 #15975 Én rendes frigate petekre gondltam, amikből max négy van kint összesen. Sokkal jobban bírom őket mint a kis fighter légypiszkokat, amik egy csúnya ézéstől elpusztulnak. A frigatokat kevesebben vannak, így könnyebben számon tarthatók, és nagyon ellenállóak, szinte mindig megérik az öt csillagos állapotot.
"interceptor egyszerre 12 darab van kint,ha te állsz ezeket hílelgetni kb 0 dps-ed lesz"
Ezt meg nem tudom értelmezni. A hordozók nagy többségi science hajó, tehát saját DPS-e szinte elhanyagolható (nem is az a célja). De azt sem értem hogy egy-egy engineering team vagy hazar emitter elsütése miért vetné vissza a DPS-est. Mindegy. -
Raulblanco7 #15974 kb a tökmindegy kategória. vagy legyen alien, annak nincs gagyi kötelező personal trait, mint némelyik fajnak. -
asolyom #15973 Esetleg még orion is benne lehet a pakliban, bár nem tudom, hogy van-e olyan faj, amelyik különösen alkalmas engi-nek...vagy tök mindegy? -
asolyom #15972 Plata!
Felhúznék egy kdf engi karit a command cruiserhez. Mutatnál egy skillezést hozzá? Köszi.
Még nem tudom, hogy miféle lény legyen, mert a gorn és a lethean is szimpi. :-) Majd a kdf flottába is jelentkeznék vele. -
Plata #15971 Még életemben nem láttam,és elég sokan pofáztunk cseten. -
Raulblanco7 #15970 nem hiszem hogy kötözködni akart, én elhiszem hogy nem látott mást rajtam kívül és azért kérdezte meg, bár elég érdekes sztori, mert nem volt nálam barátlistán, hogy csak azért lássa az enyémet mert azon van, szóval vagy mindannyian ignorálva voltatok nála egyesével, vagy passz. furcsa. -
Plata #15969 Kíváncsi leszek mennyi drenya esik majd.
Tegnap poén volt az a hülye gyerek aki próbált kötözködni hun cseten.
-
Plata #15968 Legtöbb petet hílelni fölösleges,slaver vagy interceptor egyszerre 12 darab van kint,ha te állsz ezeket hílelgetni kb 0 dps-ed lesz,és másra sem jut időd.
Ha nagy hangárod van azt már érdemes néha,de ha van breen trait akkor azt is fölösleges.Mert ha magadat híleled a peteknek is jut.Vagy rakj be egy repair platformot és az majd híleli,ha van kedve. -
Plata #15967 És ezt csak most mondod?
-
Raulblanco7 #15966 A delta duty officer packban van egy trait is ami petekhez van, scramble figthers. Pontosan nem emlékszem, de mikor valamit csinálsz akkor a petek kis időre sebezhetetlenek, többet sebeznek és gyógyulnak. Delta promó alatt 20-25millió volt, most drágább. -
bgabor911 #15965 Jegyezzük azért meg, hogy direkt módon ugyanúgy tudod őket gyógyítani mint bármelyik másik hajót.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.10.26. 09:33:03 -
Raulblanco7 #15964 Tegnap szórakozásból átmásoltam a főkarim 30x a redshirt szerverre, lett így 8760 kulcsom, teszt jellegből nyitottam 8000 xindi terrestrial boxot, 41 hajó, 1/200 alatt kicsivel. 760 temporal, 4 hajó, itt is a kb 1 /200 lesz a drop rate, kb minden boxnál az, nem is meglepő.
Ajánlani ugyan tudom mindenkinek, szórakozásnak nem volt rossz, de azért nem összehasonlítható a főszerverrel, ott 50 boxot kinyitni nagyobb élmény mint a tesztszerveres 8000 volt, egyszerűen ha nincs tétje, mert úgyis csak teszt szerver, akkor lényegtelenné válik az egész, nincs meg az az izgalom nyitás előtt, hogy vajon lesz-e benne valami, vagy nem.
Majd kedden újracsinálom, csak akkor az új boxot tesztelem, kíváncsi vagyok az ultra-rare 2. hajó drop rate-jére. -
asolyom #15963 Én azért kiszedtem a remanomnak az ingyen romulan markokat. Most már ezer fölött járok, kb. a fele megvan annak, ami az advanced reman space set-hez kell. Csak éppen még Tier V-ig ki kellene húzni a romulan reput. -
aru #15962 Ha meghal a pet akkor nullázódik. Van ship trait amivel tudod javítani őket, azt hiszem a breen carrier adja. -
asolyom #15961 Lenne egy láma kérdésem a petekkel kapcsolatban. Elvileg ugye a csillagok mutatják a tapasztalati szintet. Viszont ez nálam mindig lenullázódik. Van mód a csillagok megtartására? -
lammaer #15960 Mint az összes többit eddig....
Zen store (kistérkép alatt a gomb), promotions fül.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.25. 19:31:13 -
asolyom #15959 Hogy lehet kivenni? -
aru #15958 Nekem sokat nem ér az összes ág ki van húzva. Ideje lenne már nekik a commandot is t5-ig megcsinálni...