50158
-
asolyom #16103 Mondjuk a marauder azon ritka kdf cirkálók egyike, amelyikre nem lehet dual cannont rakni. -
asolyom #16102 Jaja, szomorú ügy volt.
No de folytatódjon a felfedezések és harcok kora a trek univerzumban.
-
Kotomicuki #16101 Sajnos, már nem. A kedvenc pályafutása eléggé csúfosan ért véget - és nem a dohjó-ban!
-
asolyom #16100 Bocsi az offért, de a nickedből kiindulva, szoktad követni a szumó tornákat?
-
aru #16099 Ma megint 2 óra leállás...
-
Kotomicuki #16098 Némi skill-pont és modul segítségével meg lehet velük élni, de azért az (dupla)ágyú - torpedó - turret a Raptorokon az igazi: ők könnyebben tartják a pozíciójukat az ellenfél mögött, vagy váltanak célpontot. -
Köszi behúztam ezt is :) -
asolyom #16096 Danke sehr! :-) -
Chak #16095 Újabb giveaway van ami ezúttal doff packot ad.
link -
bgabor911 #16094 Lószar sincs a mai peccsben, csak a kedden bekerült bugok masszírozása. -
asolyom #16093 Én most a marauder cruiserből csináltam egy cannon-turret buildet. A build shareerben, meg máshol is láttam, hogy többen is csináltak ilyet, és egész jól boldogultak vele. Kipróbálásra nem került sokba, mert az ágyúk olcsók voltak, a turretek meg megvoltak egy másik buildből. Az omni beam volt drága, de azt akkor is tudom használni, ha át kell végül az egészet beamre szerelni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.29. 19:51:17 -
asolyom #16092 De vissza lehet tenni őket, nem?
Mondjuk én szombatig nem leszek otthon, addig talán javítanak vmit, -
Plata #16091 Fél giga,de kurva lassan jön le,és elbassza a karidat,eltűnnek a traitjeid. -
lammaer #16090 No tényleg, a mai patchhel jöttek végül az új mirror hajók?
(mondjuk most rágugliztam a pacs nótára, és elég halovány... mi ezen fél giga...)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.10.29. 19:18:19 -
lammaer #16089 "de a vuki nagyon nyögvenyelős cucc."
És akkor még finoman fogalmaztál. Nekem csak durvább jelzők jutnak eszembe róla... múltkor borg alerten konkrétan rá se bírtam fordulni a kilövendő csoportokra hogy odawarpoljak mire kilőtték őket :) Borzalom amivel ez a hajó fordulni képes.
Viszont nagyon strapabíró, ez tény. -
Plata #16088 Jah.Akkor tényleg nem elérhető.Csak wintertől. -
asolyom #16087 Nem unlockolhattam, mert idén augusztus óta játszom.
Addig legfeljebb használom az obelisk warp coret.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.29. 18:28:58 -
Plata #16086 Nem tom,nem tudok felmenni,de a winter vendor bármikor elérhető,ha unlockoltad a winter eventen. -
asolyom #16085 Bár ha jól értelmezem a wiki leírást a ferengi vendor is csak a winter evet alatt elérhető. Ugyebár az én karim akkor még nem volt meg. Kénytelen leszek megvárni.....
De ugye a fur gyűjtéshez nem kell 13 kari?
nekem összesen van 5, de csak 3 belőle 50+.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.10.29. 18:25:52 -
Plata #16084 Na engem ma nem enged fel.Majd egy óra alatt 32%-ot frissített. -
asolyom #16083 Igen azt tudom. :-) Arra gondoltam első körben. -
Plata #16082 Vagyis a warpot nem lehet eladni,a winteres tokeneket igen. -
Plata #16081 Nem eladható. -
Plata #16080 Nekem az event alatt rengeteg jött,doffozással.Szerintem legalább 60 ezer volt,de biztos több.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
asolyom #16079 Nem akarsz eladni belőlük? :-)
Vagy a breen magot, ha úgysem használod? ;-) -
Plata #16078 Semennyire.
Nekem még a tavalyi eventről van 26 ezer. -
asolyom #16077 Egyébként az ilyen targ fur vackokat mennyire melós összeszedni? -
Plata #16076 Majd az idei eventen be pótolod,bár nekem most is elérhető,mert a karim már meg volt a tavalyi winter eventen is. -
asolyom #16075 Láttam, csak valami winter wonderland vendornál vehető targ fur és ehhez hasonló szutykokért. Ezeket meg gondolom, hogy valami winter eventen lehet szerezni. -
Plata #16074 Van breen warp mag. -
asolyom #16073 Kiveszem még hozzá a breen szttet torpdóstul, csak valami jobb warp core kellene. -
Dettó:) devidian küldinél konzol meg amúgy is van dögivel :D -
asolyom #16071 Értem. Pedig ez az egyetlen, ami komolyabb kiadás volt. Az összes többi cucc (konzol, fegyver) megvolt korábbi buildekből az orion hajóra. Amolyan fun build. :-) -
Lokker #16070 Valami tuti volt, mert tényleg 1-2 konzolnál tökölnöm kellett mire engedte useolni, meg az új küldetés végén mikor ki kell rakni a szondát, az se tökéletes. -
asolyom #16069 Jaja, ugráltam a konzolok tetjére, mint a hülye. :-) Remélem, rövidesen javítják. -
Kotomicuki #16068 A küldetésekben a konzolokat elérni, "bekapcsolni" sem mindenhol lehet normálisan, hanem magasságot és pozíciót kell hozzá találni, hogy engedje a hozzáférést - vmi nagyon nem kerek az új rendszerben!
-
Plata #16067 Jah nem csak a Reman faj nincs,de egyetlen unlockolt zenes faj sem elérhető,sem storeban sem kari kreáláskor. -
Plata #16066 Tuti nagy üzlet lenne,de most nekem csak annyi pénzem van amennyit a tarantulára guberáltam össze.
Azt meg nem teszem kockára most,lehet beszari vagyok,de biztos ami biztos.
És mivel nem jön a T6 B'rel így egy kicsit most rossz kedvű vagyok és kicsit kevesebbet játszom.
-
kareszka29 #16065 Sziasztok! Azt szeretném kérdezni meik modullt kéne beszereznem a tak-omra ha gyorsitani szeretném a kasztolást mert a dual beam ok nagyon lassan töltenek ujra? -
Raulblanco7 #16064 fel kell vásárolni több ezret, felmegy majd az ára szép lassan.