50162
-
Chak #16147 Az valami csoda bug amit igyekeznek javítani, de ki hisz nekik :D
A badlands bz-n van még bug. Pl. h nem ad megfelelő rewardokat. Hiába vagy ott végig nem ad csak maximum t1 rewardot t4 helyett és persze a low fps sem kedvezz. Akkor ott a doff bugok tömkelege h a doff küldik fele nem jelenik meg meg hasonlók. Lesz még itt sok nagyméretű pecs. -
bgabor911 #16146 Hiába állok pont a badlands mellett, benne a narancssárga felhőben, semmi opciót nem ad hogy bemehetnék. -
bgabor911 #16145 Íme Canon hajó mániám újabb terméke, a USS. Stargazer. Ez volt Picard kapitány második hajója, amin szolgált.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.02. 12:21:05 -
Plata #16144 Én azt ne értem miért vették ki a storeból és a kari kreálóból a zenes fajokat.
Csak nem a kardassziai kieg miatt?Hamarabb jönne mint február? -
Plata #16143 Dehogynem,pont ott van,ds9 felett a badlands,oda repülsz és megjelenik opció hogy be menj. -
bgabor911 #16142 Amúgy ezt az új Badland battle zonet hol lehet megtalálni? Az alfa kvadránsban lévő badlandsnél résznél nem találtam ilyet. -
Kotomicuki #16141 Hát, ahhoz szüneteltetni kellene az event-eket, pár hétre, hogy lankadjon a lelkesedés a játék iránt és akkor talán visszajön - ezt meg nem nagyon fogják hagyni, meg jön az ünnepi szezon is: ők akcióznak és ezért drágul a Zen is.
227-ig esett most, legutóbb, mielőtt felment, az már "elfogadható" - a 240+-hez képest. Úgy tűnik, az ilyen nyúlfarknyi "akciókat" kell kihasználni, mert más nem nagyon lesz a közeljövőben... -
Plata #16140 Én a 150 körüli szintet várom,de nem akar jönni. -
asolyom #16139 Én is vettem egy keveset, de csak 231-ért tudtam.
Előbb nem jól fogalmaztam. Úgy gondoltam, hogy majd ha vége a dili eventnek, akkor egy idő útán várható még a 225-ös szint?
-
Nah, az nem is para. Láttam, hogy a deltás témát azt fixálták, akkor gondolom vége az althadseregezésnek :D
S11-el bejött valami masszív pénzkereseti lehetőség, vagy maradt minden a régiben? -
Plata #16137 Csak felfelé mehet.Jön Dili event.
Én is vettem 1500-at 228.ért,kellett egy kósza ötlethez.
Van 21k tartalékba,de az tabu.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.02. 11:08:56 -
Raulblanco7 #16136 dili hétvége után nem lejjebb szokott menni. -
Raulblanco7 #16135 Passz, nagyon vészes bug nincs, amivel találkoztam:
ha lerakod tálcára a játékot akkor a elmászik a fényesség beállítás, sötétre rakja a képet és vissza kell állítani.
ds9 és esd néha megakad töltésben és 1-7 percet kell várni mire betölt, lehet a többi nagyobb soc zone is, de én csak ezeknél tapasztaltam.
más vagy nem volt, vagy olyan jelentéktelen hogy nem maradt meg. -
asolyom #16134 Értem. Akkor egyelőre nem is nagyon gyúrok rá.
Látom, hogy még mindig 231 dili/zen a legolcsóbb árfolyam. Várható, hogy ez kicsit lejjebb megy? A dili hétvége után vennék egy kis zent. -
Nah, végre van egy kis időm leülni játszani, 1-10-ig mennyire bugos a S11? :D -
Raulblanco7 #16132 évfordulós hajókat nem igazán szoktak visszahozni, de majd meglátjuk februárban. -
lammaer #16131 Ne görcsölj, élvezd a sztorikat. Most vagy a játék legjobb részénél, amikor még minden új és érdekes, hagyd hogy a történetek vigyenek előre. Ami loot esik a küldetésekből az nagyjából elég ahhoz hogy le tudd a sztorikat küldeni, ne siess belevágni az unalmas grindbe.
A lényeg kb annyi, hogy a hajódat úgy szereld fel hogy egyfajta sebzéstípusra gyúrsz (küldetésekhez kb mindegy melyik), és a hozzátartozó sebzésnövelő TAC konzolokat rakod fel. Tehát ne keverd egy hajón a tetryont az antiprotonnal, meg a beameket a cannonokkal. Oszt akkor nem lesz gond a sztorikkal.
Amúgy is, amikor majd tudod hogy mi kell a sztorikból, bármelyiket újrajátszhatod akárhányszor.
Eljön majd a gürcölésnek az ideje is, level 60 után, amikor mást már nem is csinálhatsz csak újra és újra végigjátszhatod ugyanazokat az értelmetlen csatákat, csak hogy gyűljenek a különféle pontok (reputáció, XP egyebek). -
Plata #16130 Kétféle Breen szett van,a konzol szett és a pajzs moci deflektor warp szett. -
asolyom #16129 Kár. Így viszont négyes szett csak a breen maradt, vagy a repus szettek. Vagy szedek valami hármas szettet, és egy flottás magot. -
Plata #16128 Nem hinném,minden év fordulón új hajó van,ha egy karival kiszedted a többinek ingyenes. -
asolyom #16127 Hm...lehet, hogy mégis a kobali set lesz a command cruiseren. Van rá esély, hogy a kobali warp coret megint ki lehet szedni anniversary eventen, mint idén januárban? -
Plata #16126 Földön sose nézd.
A zenes tudtommal nagyon jó. -
bgabor911 #16125 De ez földön is kimagasan keveset mutat.
Amúgy maga a jelenség azért van mert a földi résznél nem számolja rá a módosítókat. -
asolyom #16124 Ahogy látom az összes space cucc a földön más statoz mutat, és fordítva, azonban konkréten erről a fegyverről nem tudok nyilatkozni, mert nem használtam soha. -
bgabor911 #16123 Srácok, a küldiből kiszedhető Retrofit Phaser sebez rendesen, és csak a földi környezetben van elírva a sebzése az inventoryban, vagy bugos és alig sebez? Melyik? -
zsan666 #16122 Értem, köszi, próbálkozom. Az a baj, nem szoktam átböngészni a küldiket, ami felbukkan elfogadom, ha "megéri" megcsinálni, így lövésem nincs mit kellene feltétlen megcsinálni. Korábban valaki linkelt be egy leírást a jobb cuccokat dobó küldikről, ideje lenne átnéznem :) Bár fingom nincs, milyen felszerelések azok, amikre gyúrni kellene... -
Plata #16121 Nem tudom meg mondani.romulánnal szerintem sosem csináltam.De szerintem próbáld meg a küldit,elvileg kéne romulán változatot is adni.
De az a warp amúgyis elég szar,csak akkor jó ha antiproton fegyót használsz,bár akkor is van jobb.Szerintem próbálj valami másik küldis magot szerezni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.01. 20:30:47 -
asolyom #16120 Nekem a reman hajómon flottás mag van, de a breen szettben van singularity core is. Bár az is szettben ér vmit, a reman hajómra meg reman repus szettet akarom.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.01. 20:18:55 -
asolyom #16119 Mákonya! 
Nekem most már az orion engim is elérte az 52-es szintet, így kinyílt az admirality rendszer. Itt is 17 hajót tudtam neki összehozni ugyanúgy, mint a remanomnak. A nagy öregek erre biztosan legyintenek, de pillanatnyilag nincs többre lehetőségem. A mirror hajók nagyon drágák lettek sajnos. Ennél a karakteremnél a winter eventes breen térhajtóműre gyúrok. Ez a karakterem most egy An'Quat command cruiserben ül. Baromi jó kis hajó ez.
-
zsan666 #16118 Van ez a Sphere of Influence küldi s benne ugye a Obelisk Subspace Rift Warp Core, ami nem használható Warbird tipuson. Szóval a set bonus nekem nem fog összejönni belőle az ajándék ar'kif tactical carrier warbird retrofit hajómon? (klassz írás lett, bocs érte) -
Plata #16117 Sima lila,semmi accelerator,csak mk10-ről mk12-re akartam uppolni,erre 0% eséllyel epic lett.
-
asolyom #16116 Sima lila tech upgrade volt, vagy valami accelerator is? -
Plata #16115 Vegyél mk10-et és uppold.
-
harryke #16114 Plata, elég lesz legalább olyan helyeken ne híreszteld, ahol ott vagyok, mert nekem:
-430 valahány Lock Boxból 0 hajó
-múlthéten 23%-ra baszta megadni az Epic-et
-tegnap újrapróbáltam 26% és nem lett Epic a XIV-es Neutorinum Alloy-om
:D
Esküszöm felmegyek a hajódra és kifosztom a bankodat :D -
Plata #16113 Ma Mk10 flottás neutronium alloy 0% eséllyel azonnal epic lett.
-
Lokker #16112 Az új fegyver viszont érdekesnek tűnik azzal az ellenségtől elveszem magamat gyógyítom effekttel. De valószínűleg marad az AP a favorit. -
Plata #16111 Érdekes.De nem túl nagy szám. -
Lokker #16110 cheat
látom felraktad az új küldis torpedót. vélemény?
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.10.31. 14:03:49 -
Plata #16109 Hatalmas szerencsém lett ma,4% eséllyel beadta epicre a torpedómat upgrade.
-
asolyom #16108 De jó, hogy nem vagyok otthon, így nem idegesítem magam.