50151
-
hát, pedig mást nem fogsz kapni, amíg Roddenbery fia a jogtulajdonos, állítólag elég nagy ívben szarik az egész Star Trekre, viszont a jogokat nem adja át senkinek. -
Plata #16175 Hát pedig hidd el hogy igen,láttam az összes sorozatot,bár az eredetire nem nagyon emlékszem mert 20-30 éve láttam.Vagy több.
Egy részét még fekete fehérben. -
Nekem is tetszettek. Pedig minden sorozatot láttam. A TOS az ez . Mindenféle kalandok, ma már sokszor megmosolyogtatóan. Lásd a gorn verekedés. Picardtól jött a "mély" trek, az epizódok végén a gondolattal hogy gyerekek ne drogozzatok :) Addig ez egy sima kaland sorozat volt. -
bgabor911 #16173 Hát akkor nem lehetsz valami nagy rajongója a sorozatoknak, már ne is haragudj.
A reboot filmek azok Star Trek szerű gúnyába öltöztetett szuperhősfilmek voltak, és azokból tizenkettő egy tucat, a látványon kívül a világon semmi tartalom nincs bennük. -
Plata #16172 Nekem bejött. -
bgabor911 #16171 Nem vagyok kíváncsi a rebootra. Labilis idegzetű húszévesek szexelnek, verekednek, veszekednek és hadihajót irányítanak benne, akikre a valóságban egy gumicsónakot se bíznának rá. A Star Trek soha nem erről szólt. -
Plata #16170 Itt a harmadik reboot.
Star Trek Beyond lesz a címe. -
bgabor911 #16169 Na végre, tíz éve várunk egy új ST sorozatra. Remélem elfelejtik a két gagyi reboot filmet, és az eredeti világot viszik tovább, ahol a régi sorozatok abbahagyták. -
asolyom #16168 Kell ez nekem?
Most akkor csinálhatok egy fedes karit is, hogy ki tudjam venni.
-
asolyom #16167 Arról nem szól a fáma, hogy ez a torpedó konzol hogy működik a high yield és torpedo spread képességekkel. -
asolyom #16166 Ma reggel vettem 231-ért, de most este már 235 ahogy látom. -
Chak #16165 http://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/9631363-star-trek-online:-star-trek-tv-show-giveaway -
Plata #16164 Az nem kifejezés,de nem csak ezért,hanem azért is mert 3 hét múlva talán a karfiol jön vagy a simi. 

-
harryke #16163 Gondolom majd kibújsz a bőrödből. :) -
Zemanov #16162 Na végre erre vártam. -
Plata #16161 Jön a T6 B'rel.
Katt
Vegyetek zent sürgősen,ezerrel fel fog menni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.02. 18:18:51 -
Plata #16160 Lesz új ST sorozat.
A CBS ma bejelentette, hogy 2017 januárjában elstartol az új Star Trek sorozat, melyet a CBS All Access előfizetős streaming szolgáltatáson lehet majd nézni. Alex Kurtzmanra és Heather Kadinra bízták az executive produceri feladatokat, de ennél többet egyelőre nem tudni a körülményekről.
"Az 50. évfordulónál nem találhatnánk jobb alkalmat arra, hogy megajándékozzuk a rajongókat egy új sorozattal" - mondta a CBS Teleivison Studios elnöke, David Stapf. "Nálunk mindenki tiszteli a legendás franchise-t, és izgatottan nyitjuk meg az új televíziós fejezetet Alex Kurtzman kreatív elméje és ügyes kezei segítségével."
Az új sorozat elsőként a CBS országos közönsége számára lesz elérhető, de később mind a többmillió CBS All Access előfizető hozzáférhető -
-
Raulblanco7 #16158 ha valaki antiproton fegyverzetet akar beújítani és nincs pánze nagyon drága crtd3 pen vagy crtd4-re, hanem olcsót akar, vegyen HERALD antiproton fegyverzetet, 12-es lila olcsó, esetleg 2-es lilát és felupgradeli magának. a HERALD proc nagyon op, 7% plusz sebzés 20 secre, 3x stackelődik, és itt a teljes skillekkel konzolokkal felerősített sebzésedet buffolja fel, tehát ha a beamed sol systemben 1500-at ír sebzésnek, 3 ilyen stackkal 1800 lesz.
konfigos szerint 5 fegyverrel tüzelve már kb folyamatosan fent van a 3 buff.
olcsó fegyverzetnek messze a legjobb még viszonylag gagyi szorzókkal is, crtd4 vagy dmg4 epicen pedig a legerősebb fegyver lett ingame.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.02. 14:42:28 -
Kotomicuki #16157 A földi harcoknál erősen érezhető a passzív repu-skill-ek hatása (tier I-III), míg az űrben nem nagyon veszek észre változást (tier II), pedig uo szutyok mindenhol a felszerelésem - jó, a pusewave területre hat és nagyon jól jöttek neki a másodlagos tüzelési mód cd-csökkentő, specializációs pontok, pláne, ha még oldalba, vagy hátba is kapja ezeket az ellen... -
Plata #16156 Nekem nem hozott annyit,pedig van boosterem,igaz már nem sok de van.
Az ötszáz markot mire le farmoltam tele lett a hócipőm.Pedig végig harcoltam és csináltam mindent. -
Raulblanco7 #16155 semmi extra, kb voth space battlezone csak kisebb és más fajta ellenfelekkel.
viszont legalább szép adja a markot és a terranos 1000 dilis vackot, egy stf és egy kör ott 400 markot hozott, meg vagy 5-6 olyan szutykot. -
lammaer #16154 Level 60as (én is próbáltam 56os karival és nem jelent meg a belépés opció), de sztem ne sajnáld hogy nem megy.
Szerintem annyira jellegtelen szar lett az a badlands, hogy akkor már inkább tologatom a queue-s akciókat amik ezt a markot adják, de én még1x be nem megyek abba a csillogóvillógó mindenhollángoló lagos szarba. -
Plata #16153 Ki sem próbáltam. -
bgabor911 #16152 Aszondod nem tetszik annyira mint a Kar'Fi?
-
Plata #16151 Nem.
Ronda és ronda és nagyon ronda.
-
asolyom #16150 Plata!
Próbáltad a Kara warbirdöt, ami a Gurambával együtt jött? -
Plata #16149 Nekem az első badlands bz olyan volt hogy jött 160 valamennyi mark és kb felére mentem be a másikat végi harcoltam és alig jött valami. 
És rohadt lagos is. -
Plata #16148 Hmm,talán 60-as. -
Chak #16147 Az valami csoda bug amit igyekeznek javítani, de ki hisz nekik :D
A badlands bz-n van még bug. Pl. h nem ad megfelelő rewardokat. Hiába vagy ott végig nem ad csak maximum t1 rewardot t4 helyett és persze a low fps sem kedvezz. Akkor ott a doff bugok tömkelege h a doff küldik fele nem jelenik meg meg hasonlók. Lesz még itt sok nagyméretű pecs. -
bgabor911 #16146 Hiába állok pont a badlands mellett, benne a narancssárga felhőben, semmi opciót nem ad hogy bemehetnék. -
bgabor911 #16145 Íme Canon hajó mániám újabb terméke, a USS. Stargazer. Ez volt Picard kapitány második hajója, amin szolgált.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.02. 12:21:05 -
Plata #16144 Én azt ne értem miért vették ki a storeból és a kari kreálóból a zenes fajokat.
Csak nem a kardassziai kieg miatt?Hamarabb jönne mint február? -
Plata #16143 Dehogynem,pont ott van,ds9 felett a badlands,oda repülsz és megjelenik opció hogy be menj. -
bgabor911 #16142 Amúgy ezt az új Badland battle zonet hol lehet megtalálni? Az alfa kvadránsban lévő badlandsnél résznél nem találtam ilyet. -
Kotomicuki #16141 Hát, ahhoz szüneteltetni kellene az event-eket, pár hétre, hogy lankadjon a lelkesedés a játék iránt és akkor talán visszajön - ezt meg nem nagyon fogják hagyni, meg jön az ünnepi szezon is: ők akcióznak és ezért drágul a Zen is.
227-ig esett most, legutóbb, mielőtt felment, az már "elfogadható" - a 240+-hez képest. Úgy tűnik, az ilyen nyúlfarknyi "akciókat" kell kihasználni, mert más nem nagyon lesz a közeljövőben... -
Plata #16140 Én a 150 körüli szintet várom,de nem akar jönni. -
asolyom #16139 Én is vettem egy keveset, de csak 231-ért tudtam.
Előbb nem jól fogalmaztam. Úgy gondoltam, hogy majd ha vége a dili eventnek, akkor egy idő útán várható még a 225-ös szint?
-
Nah, az nem is para. Láttam, hogy a deltás témát azt fixálták, akkor gondolom vége az althadseregezésnek :D
S11-el bejött valami masszív pénzkereseti lehetőség, vagy maradt minden a régiben? -
Plata #16137 Csak felfelé mehet.Jön Dili event.
Én is vettem 1500-at 228.ért,kellett egy kósza ötlethez.
Van 21k tartalékba,de az tabu.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.02. 11:08:56