50135
-
Plata #16440 Egyedül egy ISA azért kemény,és kell hozzá nagy dps. -
asolyom #16439 Egyébként a Raul által ajánlott VR herald antiproton is jól megy nálam, pedig csak crtdx2 + crth. -
asolyom #16438 Ja, ultra rare :-) -
asolyom #16437 Mi az az ur beam? -
asolyom #16436 Életemben először bementem egy pve queue-ra, óvatosságból alap szinten. Nem volt nehéz. Romulán hajókat kellett kiszabadítani tholian fogságból. Azért így egyszerűbb markokat szerezni, mint a naponként ismételhető küldikből, vagy red alertekből. Loot is jött vagy 100000 ec.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.08. 20:20:20 -
aru #16435 Nem nagy kunszt de szerintem nem hajótól függ az, hogy egyedül le tudod e nyomni. Én az ajándék t6-os ferengi hajót használom mostanában azzal is megvolt egyedül. Veszel rá sok [acc] [crtd]x3 UR beamet vagy cannon és azzal simán megy. Délelőtt 500 ezer környékén volt darabja.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.08. 20:03:39 -
Kotomicuki #16434 Mert láttam, hogy van, aki egyedül is tudja csinálni - mire végignyomok 4 skill-t és indítanám a zuhét, már el is tüntette őket (nem feltétlen sci karival).
Nekem meg nincs még olyan hajóm, se felszerelésem, ami ezt tudná és ez tűnt a legolcsóbb megoldásnak.
A borg-os RA amúgy is kedvez a "kiscsoportos" harcászatnak: nem futnak egymás védelmére, így egyenként lehet szétverni a csapatrészeiket. A boss már más tészta, de néha elég jó loot-ot dobnak a kicsik, ha mást nem, akkor legalább azt elhozom és 100k nettóval több vok. -
asolyom #16433 Miért akarod te egyedül csinálni? -
asolyom #16432 Bár a borg shield neutralizer úgyis leszívja a pajzsot, akármennyit is raksz erre a skillre. -
Kotomicuki #16431 Szeretnék már egy Borg-RA-t egyedül is végigcsinálni tudó hajót, hogy ne kelljen a T5-ös szutykaimmal mindig másokra várnom és a repu-pontok mellett loot-ot is csipegetnék már, ha lehetséges volna - és ne 500 milla EC-ről induljon a mutatvány bekerülési költsége.
Tholian-ra nem egészen ideális ez, mert azok nagyon sokan és eléggé távol is vannak egymástól, de egyből megindulnak a társaikat vegzálók felé és ezt az össztüzet egyedüli hajó úgysem bírná - de, legalább a Borg-okkal nem volna problémám... -
Plata #16430 Nekem nincs maxolva a karim ilyen téren,és t5 hajója van,de 260 és 280 a grav gen meg partgen skillje.De olyan 10 kilóméterről is összerántja a népet.Én nem torpedósra csináltam csak sima fun sci karinak fun hajóval. -
Kotomicuki #16429 Plata és bgabor911:
A terv az volt, hogy a GW összerántja egy kis masszává a sokaságot és ebbe durran bele a területre ható torpedók özöne és 15 sec múlva a Tyken's Rift is. (azonos skill-ezést igényelnek, "csak" 15 sec-kel eltolják egymás indíthatóságát, de, ha együtt még hatásosabbak lennének...)
Mindenképp nagyobb "szívóhatást" és sebzést várnék el a GW-től, tehát konzoloznom kell - ehhez meg egy 5 sci konzolhelyes hajó jobban jönne a Vukinál.
Tényleg jobb volna, ha pontosabb lenne a wiki és nem kéne ua-okat a kérdéseket 500x feltenni, mert nem konkretizálja a dolgokat - egyáltalán: hol a fórumtémán belüli kereső; régen még láttam, de most...
Aux battery?
Ahhoz jó lenne a skill-je is, de arra meg nem raktam pontot...
Mindenesetre: köszönöm, mindkettőtöknek a segítséget!
-
Plata #16428 Magas part gennel már többet sebzel mint fegyverekkel.
Igaz nekem nem sok hajlandóságom van ahhoz hogy 500-ra vigyem a partgent. -
asolyom #16427 Ha jól tudom, akkor a power insulator skill. -
Melyik konzol vagy tulajdonság jó a energia és/vagy a pajzs szívás ellen? -
bgabor911 #16425 Attól függ hogy mit akarsz. Ha összerántani és úgy tartani akarod az elleneket, akkor Gravity well 3 kell, maxra húzott aux energy, kimaxolt starship graviton generators, meg egy-két Graviton generator sci konzol, minél erősebb. Esetleg mielőtt elnyomod, aktiválj egy aux batteryt, azzal tudod még erősebbé tenni.
A particle generator konzol csak a sebzését növeli, de őszintén szólva a GW nem sebzésre való, hanem crowd controlra.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.11.08. 17:08:59 -
asolyom #16424 Benéztem én is ebbe a Badlands bz-ba, de ez nem lesz szívem csücske. Volt lag rendesen. Meg nem tudom, hogy melyik szutyok terran hajó úgy leszívja a pajzsot, mintha borg lenne. Amúgy pedig undine battle zona újabb kiadása. 
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.08. 16:27:14 -
Plata #16423 A wiki szar,a particle generator konzolja nem így néz ki.
De nem csak az hat rá,ha rá még a graviton generator skill is.
Katt.
De ne ilyen szutyok konzolt vegyél,vegyél flottásat,atom erős és durva flottás konzolok vannak. -
Kotomicuki #16422 Kérdés: a Gravity Well-re csak ez a konzol (Science - Particle Generator) segít rá?
A sci karakterem mindkét skill-jét (Starship Particle Generators, Starship Graviton Generators) max-ra húztam és adok neki 75 AUX energiát (némi pluszt ad még hozzá a Vuki) is, de nem esetem hasra a mutatványtól, így vmivel kéne még erősíteni azt, akár a védelem gyengítése árán is! -
Plata #16421 Mi a fene történt,exen 25 ,milla a legolcsóbb shield polarity doff.
-
asolyom #16420 Nincs nekem akkora szerencsém. :-) -
Plata #16419 Én is tolom admiraltyt ezerrel,de van egy kis gubanc,sok karival csinálom és sokszor figyelmetlen vagyok és kifelejtem a tour küldit. 
Tegnap fedes klingonnal egy nap alatt 2 spec pont jött össze.Pedig 60-as kari.Az volt az egyetlen fedes kari amit felhúztam 60-ra,a többi az admiraltytól lett 60.Mióta megy az admiralty rengeteg szintet léptek a karijaim.Mondjuk xp event is van. -
aru #16418 Grat, szép erős sci hajó! :) -
DarkBlade #16417 Meglett admiralty -ban a fedes lv10. Ilyen kártyát kaptam link.
Szerk.
+30K Dilithium Ore.
Utoljára szerkesztette: DarkBlade, 2015.11.08. 07:08:20 -
Plata #16416 Aha,levélben kapod,ha kapod. -
asolyom #16415 Ez mi a tököm? Ingyen hajó? -
harryke #16414 Szerintem ez az az üzenet, amit a Craptic elég régóta inaktív felhasználóknak küld, ami tartalamz egy Starship Upgrade Req. vagy mit Master Key-t meg 10k Skill Point Bonus Pool-t, de nem vagyok benne biztos.
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.07. 18:19:02 -
asolyom #16413 Ez mi a tököm? Ingyen hajó? -
harryke #16412 Összeszámoltam, íme:
Föderációs hajók(kompok nélkül): 137 darab
Föderációs kompok: 11 darab
Klingon Védelmi Erők hajói(kompok nélkül): 100 darab
Klingon Védelmi Erők kompjai: 5 darab
Romulán Köztársaság hajói(kompok nélkül): 67 darab
Romulán Köztársaság kompjai: 4 darab
Lock Box/Lobi/Promóciós/Ingyenes Event-en megszerezhető hajók(kompok nélkül): 49 darab
Lobi kompok: 4 darab
Összesen minden kompot és hajót összeszámolva minden kasztnál 377 darab hajó található meg a játékban jelen pillanatban. Az tény, hogy a Craptic előre tervez, de biztos nem most fog még több, mint 150 hajót kiadni Föderációs oldalra legalábbis ez a 137 darab hajó is 5 év termése bár az tény DR óta egyre több hajó, de, hogy kitudjuk használni azt a rengeteg slotot az nem az elkövetkezendő 3 évben lesz.
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.07. 18:16:17 -
Plata #16411
-
Plata #16410 De 5 slot ingyenes többit megveheted zenért. -
Chak #16409 Ez a blog egy lore azaz egy kisebb történetet mesél el. Konkrétan a roncsá lőtt USS Defiantról és a javításáról szól. Meg egy bajba jutott engineerről. Közvetlenül a Midnight küldi után. Fun, de semmi egyéb. -
Chak #16408 Cryptic előre gondolkodik és nem a jelenlegi hajó számhoz ad új ficsört. Évről évre egyre több hajó kerül be a játékba és egyszer még az a 300 is be fog telni. Igaz nem egy hamar az biztos. Admirality ha eléred a lvl 10. ad egy epic hajó cardot mind a 2 kampányban, de ennél többet kétlem h adni fog. -
asolyom #16407 Hm...akkor nem értem. Ha hazaértem, megnézem. -
lammaer #16406 Ez egy novella, sztem semmilyen érdemi információt nem tartalmaz :)
-
harryke #16405 Curse of the Empire shipyard-a T4-es és, ha jól tudom T5 kell ,mert plata tegnap B'Rel-t (T6) vett ki és, ahhoz T5 kellett, tehát gondolom ehhez is. -
harryke #16404 Köszönjük az infót viszont az a kérdés, hogy kasztonként van-e 300 hajó összesen, mert, ha csak saccolnék fedesnek, ha van összesen lobis és egyebekkel bevéve 100-150 és lehet még túlzok is(?) KDF és ROM-nak jóval kevesebb. Persze lehet most mondani, hogy kapunk admiralityból is hajókat, de vannak kételyeim, hogy az a 300 slot ki lesz-e használva teljesen.
Mivel annyira ráérek össze is számolom az összeset a kompokkal együtt, mert majd azokat is lehet használni.
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.07. 17:53:10 -
Chak #16403 Dry Dock silvernek alapból fog adni 5 slot és goldnak 10-et. Plusz 300-at pedig lehet venni storeból ahogy a doff vagy ship slotot is. -
asolyom #16402 Csak kell hozzá a fleet t6 tvaro a plusz konzoljával. Ahhoz meg fleet ship modul, de mèg nincs annyi ec egyelőre, kell még egy kis idő.
Azt néztem, hogy Curse tagként a shipyardban is meg vehetném, ha igaz. -
asolyom #16401 Kdf remanom van.