50149
-
Plata #16654 Én ezt a skillezést és buildot nem használnám,fegyverek és a konzolokban is van elég sok hülyeség szerintem.
-
Kotomicuki #16653 A 60-as fed-essel meg tudtam úgy csinálni ezt részt, hogy az el-elhalálozásomig egy-egy nyavalyást leszedtem, így egyre fogytak és egy egyre tovább bírtam: az utolsó 2-3 már egy menetben megvolt. De ezt a KDF-est túl hamar kicsinálja a falka ahhoz, hogy érdemben sebezni tudjon.
Ezért is gondoltam arra, hogy a Zen-es hajóval tovább bírhatja és azzal talán összejöhet majd ennek is. -
Plata #16652 Aux beam nincs. -
asolyom #16651 Hm...nem is tudom. Én megcsniáltam ezt a küldit többször is, 60-as karival, és 25 körülivel is, KDF-es romulánnal és fedessel is, és nem volt gond. Még az a Recluse sem volt komoly ellenfél. -
Kotomicuki #16650 Amikor a csajszi benyögi, hogy a karaktered az egyetlen, bevethető egység és neki kell feltartania a görénysereget, akik a "napújraélesztőt" akarják kicsinálni. Ez után kell Khal Drogo-t kihúzni a pácból - szintén "éjdekesz", hogy ha ott vagy a közelében, akkor olyan hatékonyan tudja püfölni a Tholian-okat..., de amíg távol vagy, addig csak simogatja őket. -
asolyom #16649 És hol van ott a gond? Ott, ahol vissza kell menni megvédeni ennek a Kal Dano nevű figurának a hajóját? Ott szokott lenni egy Reculse, aztán az elhúz, és marad néhány Orb Weaver (Kristály Takács
)
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.12. 16:10:19 -
Kotomicuki #16648 Egen! -
asolyom #16647 Melyik epizódról beszélünk? A Sunrise? -
Raulblanco7 #16646 igen, bár ez inkább jobb pvp mint pve build. -
Kotomicuki #16645 De, ha nem számítana, hogy 52, vagy 60, akkor ez a karakterem el van átkozva! :)
Mind a 4 karakternek hasonlóan gagyi felszerelése van, tehát ez sem lehetne a "problémaforrás"... (jó, a fed-es Sol szettel jár)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.12. 16:07:37 -
lammaer #16644 Tudtommal igen. -
lammaer #16643 Hát, én is pont a KDFes TAC altommal csinálom, igaz mirror qin-el, de az első két alkalommal nem volt gondom (nekem végig lvl 60 volt). Meglátjuk milyen lesz a harmadik, éjjel - ha ráérsz akkor - akár csinálhatnánk közösen is ha lehet... (még sose toltam közösen epizódot)
Nem hinném hogy az számít hogy 52 vagy 60 vagy....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.12. 16:03:30 -
Kotomicuki #16642 Hhmm, a "Frozen-es" karimnak "nem engedi" kivenni a 3. darabot a legújabb epizódból: az utolsó előtti csatarésznél, ahol kétmaréknyi apróságot kéne elagyalni, egyszerűen alig akarja őket sebezni, míg ők hihetetlenül hamar leépítik a Qin Heavy Raptor-omat...
(lehet, hogy az ajándék, T5-ös, 2,5l zen-es hajóval kéne vele is próbálkoznom?!
)
Az első 2 darabnál még nem volt 60-as, így az könnyebben ment!
Ezt azért tartom érdekesnek, mert a másik 60-as karimmal, aki fed-es, sikerült ez a küldetés - neki az új, szettes torpedója van a hozzá való, szintén küldis konzollal, míg a KDF-es Quantum torpedót használ - , még ha ennek a résznek vele is többször neki kellett futnom - itt a KDF-est, ahányszor taccsra vágták, annyiszor sérült egy alrendszere (de csak neki, a többi 3-nak nem).
Az 54. és 52. szintű karakterem meg még könnyebben átevezett ezen a részen, pedig az egyiknek pont uo torpedója van, mint a 60-as KDF-esnek: az 54. szinten a HP-csíkon is látszódik a becsapódás "nyoma", míg a 60.-on észre sem venni, hogy egy sorozat fúródott a Tholian-ba...
Ismét az az érzésem, hogy a brigád fogott egy jól felpumpált karaktert és hozzá igazította a nehézségi szintet.
Ugyan, a most meglévő, 2k Zen-emből mást terveztem venni, de lehet, hogy még ebben a hónapban mégiscsak egy Mat'Ha Raptor-ra ruházok be, amin 1/3-ával több a HP és már csak ezért is jobban bírja a gyűrődést, hátha összejön a Frozen 155k HP-s ellenfele is vele! Esetleg kihúzom a repus szettekig - még egy hónap és sok-sok dili' - , azokkal már csak-csak lehet vmit kezdeni...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.12. 16:01:18 -
asolyom #16641 A featured episode weekly reward ugye account-onként csak egyszer vehető ki? -
istikovacs #16640 Akkor építhető ez a build? Mert a torpedós buildekkel nincs sok tapasztalatom. Scinek jó lehet, mivel az aux miatt a fegyverekre nem sokat lehet építeni. (mondjuk, a vesta jobb lenne aux dhc helyett aux beamekkel) -
Raulblanco7 #16639 emergency power to képességeken is erősít kicsit, de hogy mennyit azt nem tudom.
van ahol én is csak 6-ig húzom, de ha odateszel 9-et, akkor sem lesz nagy baj.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.12. 14:32:02 -
Raulblanco7 #16638 több dps ha kicseréled. -
istikovacs #16637 Sziasztok !
Nézem ezt a buildet, de számomra nem világos, hogy az electro-plasmát miért maxolta ki? Nem elég rá pl 6 pötty? Ez egy sci build, amit odenknight segített a srácnak összerakni. Gondokozok, hogy kéne egy ilyet csinálni, sok build fut most ezzel a felálással (particle torpedo, neutronic, exp. proton beam, hátra meg gravimetric photon, Antichroniton Infused Tetryon Turret , Advanced Thoron Infused Polaron Beam Array) hozzá adapted maco 2 set, és solanae deflektor.
Gyakorlatilag egy torpedo build.
http://www.stoacademy.com/tools/skillplanner/?build=conceptsci_8568
https://www.youtube.com/watch?v=YNKP5lZri3M&feature=youtu.be
Ezek is ez alapján készültek:
https://www.reddit.com/r/stobuilds/comments/3bzb0v/uss_curiosity_fleet_pathfinder_exotictorp_build/
https://www.reddit.com/r/stobuilds/comments/3liqhk/50k_science_vesta_torpedo_and_exotic_build_with/
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.11.12. 13:54:13 -
Plata #16636 Igazából azt hittem a hajóra szettnek a Terrant fogod ajánlani.
De ezt az ikonyt sem lesz piskóta kifarmolni.
-
Plata #16635 Vagyis akkor gondolom ez helyett is plasma sebzőst. 
-
Plata #16634 A sima az amit már 1-es szinttől gyárthatsz a spéci az amit 15-től. -
Zemanov #16633 Az a craftolás csak conductive-ot kell gyártani értelmes doffal hogy ur legyen. -
asolyom #16632 Oké, és a flow vagy a partgen verziót ahogy emlékszem. :-) -
lammaer #16631 öööö.. ezt most nem vágom. Mi az hogy "SIMA" konzol meg hogy CRAFTOLT?
Azt hittem az a craftolás amikor az R&D fülön az enginering alatt gyártok egy konzolt komponensekből (mert ezt csináltam, volt felesleges nyersanyag, 5 percre bedobtam level 15 engi skillel mkII-re a konzolt, ki is sült de mindig csak egy sima VR lett). -
Raulblanco7 #16630 igen, annyit amennyi sci konzol helyed van. de plasma sebzésest vegyél, ne valami szar hull vagy pajzs healest. -
Raulblanco7 #16629 kell tankra is dps, az amplifier nem elég. engem mindig lő minden stf-en a cruiseremmel, de ott nekem is amplifier van. bár csak 1db. -
bgabor911 #16628 A tac és sci hajóknak a nullifier a jó igen, de ugye a Cruisernek, aminek pont a tankolás lenne a feladata, hogy őt lőjék ne pedig a DPS csináló glasscannonokat(pl:scimitar), az nem tud meglenni amplifier konzol nélkül. Az én fed cruiseremen három sci amplifier konzol van(plusz attract fire cruiser command és threat generationon max pont), mégse mindig tudom magamra vonni az AI tüzét, csak úgy az esetek felében. Nem működik túl jól ez a része sem a játéknak, sajnos az AI hajlamos a neki legtöbb sebzést okozót lőni, és az ugye sosem a cruiser lesz. -
asolyom #16627 Akkor a nullifier jobb. Ebből érdemes többet rakni? -
Plata #16626 Gagyihajó?
Adok én neked leszólni a Gurambát.
Ha játék közelbe jutok,sztem csak leállás után,megcsinálom. -
amplifier - plusz threat, minden téged fog lőni
nullifier - minusz threat, lehúzza rólad az agrót
Utoljára szerkesztette: Fabio Capello, 2015.11.12. 12:15:33 -
asolyom #16624 Jaja, ezt Raul is írta. Igazából nem vágom a különbséget az amplifier és a nullifier között. -
Raulblanco7 #16623 http://skillplanner.stoacademy.com/?build=gagyihaj1234_0
boff skillek cserélve, ami üres az nem üres, csak nincs ikonja. az 1-es helyén lévő commandot passzolom hirtelen, hogy mit kellene oda.
szett cserélve, háháhá.
konzolok cserélve itt ott, 1 engi hely van, passz hirtelen.
skillfán is módosítottam saját izlésem szerint. -
Plata #16622 Azt azért nem.Csak amit kilehet hozni. -
Raulblanco7 #16621 max dps-t akarsz vagy mi? -
Plata #16620 De ha jobb lenne tőle akkor érdekel,mert az lenne a cél hogy minél többet kihozzak a kicsikémből.Szóval ha van ötleted rá mond,ha tudom kijavítom majd a skillplannerben,de arra csak este fele lesz időm. -
Signature sci konzolok, pl. Plasma-generating Weapon Signiture Nullifier -
asolyom #16618 Embassy? Ezt kifejtenéd bővebben? -
Embassy Mk
Weapons Mk
Embassy Rarity
Lobi Console Mk
Tact Console Mk
Lobi Console Rarity
Tact Console Rarity
Weapon Rarity
Warp/Sing Core -
asolyom #16616 Oké. Akkor az a locator. A fegyver upgrade után a tac konzoloké a prioritás, ugye? -
Raulblanco7 #16615 eps rcs konzolért vagyonokat fizetnek, de valahogy nem érzem úgy hogy használnom kellene.