50136
-
lammaer #16721 "B'rel és a torpedó hajó,na ott már kicsit elvetemültnek kell lenni,és enyhén őrültnek."
Demostmé? Ha jól olvasom, a rajta lévő enhanced battle cloaknak pont az a lényege hogy lehet "köpenybe rejtőzve" eregetni a torpedókat... a múlttkor PHn ugye el is magyaráztad hogyan kell a különböző CDjű torpedókat összevariálni hogy hatékony legyen 2-nél több torpedóvető is.
@bgabor: sztem már többször körbejártuk, azért nem érted hogy némelyek miért törekednek hatékonyságra, mert van aki a sokadik STFet meg a grindet már nem funból hanem muszájból tolja (mert kell a mark, token, dili, akármi). Ilyenkor a hatékonyabb build rövidebb grind :)
Nekem minden karimon - amelyikkel harcolgatok - két hajó (vagy két fitt) van: egy FAWos ami kb tvnézés közben is működik, meg egy DHCs vagy DBBs amit meg akkor tolok amikor élvezni akarom a játékot. -
gerisz23 #16720 Úgyám,de cannonozáshoz kell ügyesség is,beamezéshez max az időzízésre kell figyelni. -
Ebben csak az a vicces, hogy a föderációs hajók durván 95%-a phaser arrayokat használt (és torpedókat). :P Az egyetlen hajóosztály ami hivatalosan cannonokkal volt felszerelve, a Defiant volt. -
bgabor911 #16718 Én a magam részéről sosem értettem hogy egyeseknek abból áll a harcmodor, hogy leállítják a gépüket a célpontal szemben, azt lövik a dual beam bankjaikkal meg omnijaikkal amíg fel nem robban, és közben püfölik a skillek gombjait mint valami elvetemült a WoW-ban. Semmi manőverezés, semmi torpedó vagy cannon.
Ilyenkor mindig felmerül bennem hogy vajon láttak már ezek Star Trek csatát életükben?
-
Plata #16717 Raul beragadt a ferengi karid.
Azt mutatja hogy online vagy.
-
gerisz23 #16716 Köszi!
Baltimra kellene valami über build pvpre.Még a végén dbbzni meg torpedózni fogok vele.
Tegnap upoltam 2deflektort,egy enginest meg 2 iconian pajzsot is epicre-különböző karikon persze.
Még van hátra pár cuccos:) -
Plata #16715 Ha nagy dps-t akarsz csinálni akkor bármelyik hajó megfelel beam-el és faw-al,ha élvezni akarod a játékot és igazán jó élményt átélni,akkor beülsz egy klingon hajóba.Lehet hogy csinálsz 100k dps-t egy bím hajóval,de sosem fogod azt az élményt átélni amit egy Guramba ad dhc-vel.
Vehetsz párszáz millióért promós csúcs csilli villi hajót,de akkor sem fog a nyomában érni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.13. 09:38:11 -
Plata #16714 Cimbi a Guramba az egy siege destoyer,a klingonok a Dominium háború végén hozták be ezt a brutál hajót.
Én nagyon szeretem,azért van rajta 1 darab sima disruptor dhc mert anélkül el sem tudom képzelni.
B'rel és a torpedó hajó,na ott már kicsit elvetemültnek kell lenni,és enyhén őrültnek.
A karfiol meg egy szeretni való carrier,ami fordulékony és jó tankos. -
Plata #16713 Nekem mindegyik megvan így nem érdekelt,báár Leeta-val tudnék mit kezdeni.
-
lammaer #16712 Fene egyen má' meg :), addig döngicséled hogy Guramba, B'rel meg Karfi, hogy már azt számolgatom, a fekete pénteken (agyonverem a cryptiket ha nem lesz minimum 20% leárazás) hogyan fognak beleférni a Zen keretembe ezek :)
A cloakos torpedóboat nagyon kecsegtető, a vukinál meg rászoktam hogy carrierrel tök jól lehet félafk módon harcolni - a gurambát meg nemtom mire jó de azt is beleégetted azagyamba.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.13. 09:01:58 -
lammaer #16711 A leirás szerint ez VOLTa t6 pakk: (mert már nincsen)
Tier 6 Mirror Guardian Cruiser (Federation)
Tier 6 Mat’Ha Raptor (Klingon)
Aelahl Light Warbird Battlecruiser (Romulan)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.13. 08:50:36 -
gerisz23 #16710 Azt hol lehet kivenni?
Illetve mit ad pontosan a 10 $-os pack? -
Plata #16709 Ma péntek van és tizenharmadika,vagyis lehet szerezni klón doffot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.13. 06:51:18 -
Plata #16708 Figy szerintem nézd át a beállításokat,mert tuti elitre vetted a nehézségi szintet.Csak nem vetted észre.
Mert nem létezik hogy az a küldi ennyire nehéz legyen.Letoltam én is több karival torpedóssal gurambással,semmi nehézség nem volt benne.Csak kurva unalmas. -
Plata #16707 Ne röhögtess már,valamit rohadtul elcsesztél a hajóddal.Abban a küldiben sem kihívás sem nehézség nincs,még torpedós hajóval is lenyomtam lazán,pedig azon nulla védekezős konzol van,meg semmi olyan ami védi. -
aru #16706 Nekem jutott és megvan az epic Leeta boff is. Jó vétel volt 11db hajó 10 dollárért. -
Kotomicuki #16705 A Marauder-be átültetve meglett az aprólék, már csak az utolsó csata nem akar összejönni: a gép még gyenge (alig tudtam rá összeszedni a dolgokat: most FAW-ozok, sok a hiányzó alkatrész is) és ez Khal Drogo is inkább csak fut a harc elől, minthogy segítene benne.
A kis Marauder-eket a radioaktív felhőjével egyből leszedi, a kirakott tornyot szinte helyből kilövik, a tac kari bónuszai meg lópikulát sem érnek, ha nem fullextrás a hajód, de főként a fegyvereid... (az engi legalább fel tudja gyógyítani magát, a sci meg szemétkedni is tud ezen felül, de a tac...)
Ezek után ezen küldetésekbe csak jóval 60. szint alatt fogok bele, hogy az utolsó forduló is messze elkerülje még a 60-at, vagy tényleg az utolsó szegecsfejig kiglancolt, T6-os hajóval! -
bgabor911 #16704 Elfogytak már sajnos a T6 pakkok, csak 2500 olyan volt, nekem sem maradt. -
aru #16703 Igen nem néztem, köszi. -
Plata #16702 Szent szar most nézem, a boff skillek közt van olyan ami vagy 200 milla meg van amiről asse tom mi az isten. -
Lokker #16701 Bezony, én be is zsebeltem, egy delta komp és a t6 pack -
dillen #16700 Akkor ajánlj fel minimum 10 $ - t és megkapod ha jól értem. -
Lokker #16699 ott írja alul... "2. If you want the T6 bundle, bump your price up to at least $10. There is no tile to indicate that you will get the T6, but as long as you pay at least $10 and there are still $10 tiers remaining, you will get one." -
aru #16698 A t6-os pakkot hol lehet venni, nekem sehogy nem adja be...? Csak a 8db t1 választható.
Utoljára szerkesztette: aru, 2015.11.12. 22:07:07 -
zsan666 #16697 Pontosan mi is ez az upgrade event? Mellesleg a fejlesztést sem tudom, hogy működik - nem próbáltam, nem olvastam utána még... -
Közben jótékonykodjatok
A Cryptic összefogott a Leetát alakító Chase Mastersonnal, és gyűjtést tartanak - 15.000 darab T1-es hajó 1 dollárért, és 2500 T6-os pakk tíz dollárért. Ha összejön az álomhatár, akkor pedig mindenki aki vett csomagot, kap egy Mirror Leeta doffot. -
Plata #16695 Van szerver.
Hozzá tenném hogy én fleet B'rel-t használok.
Nekem ez a szar ma nem jön le,asszem visszahúzok Sith sorci történetet húzni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.12. 20:30:18 -
asolyom #16694 Majd akkor én is megnézem. -
Plata #16693 Nem hinném,már ki tudja mióta használom a B'rel-t de már rég zakkant. -
asolyom #16692 Nem lehet, hogy az valami stf bug is lehet. Emlékeim szerint pl. borg ra-en nekem sikerült kinyiffannom, amikor bekaptam vmi borg torpedót álcában.
A vadkutya az vadwaur akar lenni?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.12. 20:25:04 -
Plata #16691 Neutronic,vadkutya,bio-neural,harqpeng.
Terran és küldis quantum.Asszem.
A B'Rel álcában borg stf-en amikor ki be megy álcába hajlandó benyelni a sebzést nulla sebződéssel,annyit látsz hogy immune Immune Immune.
-
asolyom #16690 Nekem reman karim van (de kdf) full T'Varo szettel. Tényleg bugos a B'Rel? Csak az álca, vagy ez a 400-500k konzol is? Nekem van egy torpedós klingonom (command spec.), de nem nagyon próbáltam még, csak kivettem neki a hajót. Majd akkor ránézek. Milyen torpikat nyomtál a B'Rel-re? Azt hiszem, hogy a B'Relre írtad, hogy egy lövéssel kinyírta a tholian főnököt?
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.12. 20:19:44 -
Plata #16689 T'Varo-hoz reman kari kellene,és fedes,asszem.
De ehhez minimum 600 lobi kellene.A full T'Varo szett az megvan.
600 lobi meg az most miniumum 600 misi.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.12. 20:14:29 -
Plata #16688 De a Guramba egy goromba állat,a tvaro meg nekem elég papír.Amíg gurambával 2-3 kilóméterről be tankolod a tac kockát addig tvaroval visítva futsz előle.Őszintén szólva torpedós hajónak beztos jó lenne,de nincs az az isten hogy még egyszer bele kezdjek,főleg mert a t6 brel pont ugynaolyan bugos mint a T5.Vagyis sok sebzést benyel mert bugos az álcája.A konzolja 400-500k körül lövöldözik,míg a romulánnal nekem 90k körül jött csak.Bár cseppet sem torpedós karinak adtam oda. -
asolyom #16687 Nekem már lejött, de hiába, mert a szerver offline.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.12. 20:04:11 -
asolyom #16686 Nekem tetszik a feelingje, mint neked a Guramba. Tudom, hogy nem leszek vele DPS huszár, de nem is ez a cél. -
Plata #16685 Kipróbáltam a T'Varo-t,de nem nagy szám,és nem is nagyon fogom használni.
A frissítés iszonyatos lassan jön,eddig 1%.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.12. 20:01:51 -
asolyom #16684 Csak egy kis szösszenet a részemről, ha már nem tudunk játszani. Tudom, hogy te nem szereted a T'Varo-t, de nekem a mégis a szívem csücske a B'Rel mellett. A TOS-ban kedvenc részem a Balance of Terror, és baromi feeling nekem, hogy tudok ugyanolyan destabilizált plazma torpedót lőni. 
Ha lesz fölös zenem, akkor a TOS roma egyenruhát is megveszem. -
Plata #16683 H2?Az mi?
Sw ToR-t toltam,Belsavis-on a dutyiba próbáltam épp betörni. -
DarkBlade #16682 Csak nem H2+ -t tolsz? :)