50145
-
Plata #17010 Nem sebzés,ez híl,gondolom ennyit hílelt magába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.20. 08:53:40 -
alyr2 #17009 És ezt kibe? -
Plata #17008 Kép lemaradt.
-
Plata #17007 Random ISA-n láttam 26 milla hílt csinált valaki sunrise szettel.
-
lammaer #17006 Fene megeszi, KDF oldalon az éjjel szinte soha nem indult el a fleet alertes shuttle (de még a spire se nagyon). Bezzeg a vaultra meg mennek, pedig az hosszabb és macerásabb. -
Kotomicuki #17005 Hhmm, ebből a 2 (sunrise+ új) küldetésért járó szettből egész jó pajzs- és energia-szipkázó sci karit lehetne építeni..., egy most kezdőnek mindenképp. -
gerisz23 #17004 Ha markot akarsz szedni akkor jó,amúgy meg jó móka is egyben. -
asolyom #17003 Azért így jobb, hogy külön space és ground traitek vannak. Bezzeg a remanomnak nincs operative traitje.
csak a boffoknak.
Ez a shuttle event jó? -
Plata #17002 Ha a Roma kariknak meg marad az hogy 4-5 operative traitjük is lehet,akkor lehet csinálok egy torpedóst. 
-
gerisz23 #17001 Nekem megint megállt a a töltés:/ -
asolyom #17000 Aha, látom már. Nem olvastam el pontosan, hogy már mostantól lesz váltás. -
Plata #16999 Mert most a traitek megváltoztak. -
asolyom #16998 Miért dobja el az összes traitemet ez a fostalicska minden update után?
-
Az buli lesz, van 10 karakterem napi Mirrorra... :D -
Plata #16996 Nekem el sem indul a launcher. -
gerisz23 #16995 Én is patcheltem már leállás alatt csak 52%nál megállt. -
csütörtök van, két óra és jön a szokásos heti DDOS :D -
Raulblanco7 #16993 szokás szerint patcheltem leállás alatt, de egy kariváltás kb 5 perc. vagy még nagyon ébredezik a szerver vagy már most nagyon haldoklik. elkiabáltam, azt hittem végre sikerült a kariváltás mert már töltötte a mapot de kivágott megint.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.19. 18:31:52 -
gerisz23 #16992 Majd promokor lesz érdemes venni,az meg még nincs.
Server zöld,de megint beakadt a letöltés,ujraindítottam a launchert most egyáltalán nem megy.
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2015.11.19. 18:28:23 -
asolyom #16991 Hogyér van most egy r&d pack? -
gerisz23 #16990 Ilyenkor kell befektetni pakkokba-mármint ha promo lesz. -
engem most az r&d felhúzott olyan 120 milla környékére, az utóbbi pár napban hanyagoltam az upgrade event miatt, szinte csak buktam rajta, most megint volt rajta egy kis nyereség - viszont ha jól vettem ki, most megint nem éri meg majd csinálni mert lehet hogy promo lesz. -
lammaer #16988 Az orb weaveresre gondoltam, amikor repülni ugyan tudsz csak nem tudsz kijönni belőle és átlőni se lehet miközben tégedmeg lőhetnek. Tény, FAWos hajónak nem akadály, DHCsnél már inkább problémás (bár a turretek elintézik, csak lassabban meg be is kell célozni egy nodet). Lényeg hogy idegesít.
@Raul: hála istennek playertől még nem láttam, akkor remélhetőleg a fal se lesz népszerű.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.19. 17:29:06 -
harryke #16987 Minden másra ott a Master Card... -
Plata #16986 Szerver nincs de patch jön,és 907 Mb. -
Plata #16985 Raul nincs valami jó tipped pénz keresésre?
Lehet hogy megpróbálnék kicsit kereskedni.
A nyolcszáz milla megvan Tarantulára,de jó lenne egy orb weavert is szerezni,de az 500 misi.
Bár be vallom engem kibaszottul untat az exen való kereskedés.
Ezért is farmoltam inkább össze a pénzt doffozással,ahhoz nem kell exen vacakolni.Bár nagyon lassú.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.19. 17:20:51 -
Plata #16984 Torpedós és dhc-s hajóval is könnyű kijutni.A nagy hálót szétverheted bármivel gyorsan, a kis szart ami bezár egy csöpp ketrecbe azt fawozhatod. -
asolyom #16983 Ilyenkor kétségtelenül nagyon előnyös a faw+beam kombó az ágyúkkal szemben.
-
Plata #16982 A tarantula lövése ami bezár egy nagyon kicsi hálóba és a hajód hullja elfogy.Azt is kilehet cselezni,Didi vagy karfiol konzol kihoz belőle,de kobali szettel is túl tudod hílelni magad.Meg mittomén mivel lehet kijönni belőle. -
Raulblanco7 #16981 Nézd vissza, respawn gomb környékén ott van ami kiírja hogy milyen sebzésektől haltál meg.
A tarantula szuper feltöltős lövésén kívül más nem igazán kellene tudjon egy lövéssel megölni, bár nézőpont kérdése, annak sem igazán. -
Raulblanco7 #16980 Csak mondom, hogy az a gömb szerű háló amit az orb weaver lő rád, az bent van a játékban már vagy 3 éve mint játszható tholian orb weaver hajó konzolja, szóval bárki használhatja pve-n az ellenfelekre, ha olyan hajón van, vagy pvp-n ellened.
Befele lőni Te tudsz ha a csapattársad bezár abba pár ellenfelet, csak ők kifele nem, viszont egy faw és széthullott az egész. -
Plata #16979 Szerintem arra gondol amit a tarantula lő rá.
Ki lehet belőle szabadulni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.19. 16:39:26 -
asolyom #16978 Melyik az a tholian gömb? Pont múltkor Platat kérdeztem, hogy mi a fene az tholian ra-en, ami ha elkap, akkor azonnal meghalok, akkor is ha full pajzzsal és 100% hullal vagyok. Csak nem a gömb az? -
lammaer #16977 Hogy én mennyire utálom azt a tholian gömböt (ami pl az elerten van). Rohadt idegesítő....
Remélem úgy csinálják meg, hogy PVEben a playerekre ne hasson, mert ha igen, akkor az első dolgom lesz PVP kérése PVE meccsekre, hogy agyonlőhessem aki használja ezt a konzolt :D
A web wall megy ugye a mostani küldetésben van, az is elég irritáló.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.19. 15:32:01 -
asolyom #16976 Van egy pilot spec. manualom, de nem igazán tudom, hogy melyik boffra használjam el. Gondolom, hogy főleg tac. boffra érdemes. -
harryke #16975 Új információk a következő LOCKBOX-ról, ami valószínűleg Terrán vagy(!) Tholián lesz. Íme egy két érdekes információ mit fogunk találni benne.
Lockbox 18 (Terran / Tholian)
•Console:
•Tholian Sticky Web Wall •Creates a level {Magnitude} Barrier Field {Duration} •{Default} x25 {m.MagnitudePerSecond} •probably some kind of damage to the enemy
•Disables Cloak
•Reduces Turn Rate and Flight Speed for 10 sec
Ez a konzol nem egy halót, hanem csak egy falat csinál, ami így néz ki(kép a poszt alján)
•Traits:
•Might not even belong to the lockbox...
•Agony Modulator •Agony Modulator: {Magnitude} Physical Damage Per Second {Duration} (Ignores Shields)
•Blissful Agony •When targeted by a Control effect: •+{Magnitude} Resist Confuse, Disable, Hold, Placate {Duration}
•+{Magnitude} Hit Points/sec {Duration}
•Another Unknown Effect
•(Can trigger once every 30 sec)
•Don't know if they are ground or space at the moment
•Uniforms:
•Kal Dano Uniform •(képek hamarosan)
Tholián Web Fal
-
lammaer #16974 Ok, akkor rakd össze a Vo'quv carriert a Qin raptorral :) -
asolyom #16973 Ezt próbálta már vki?
http://www.stoacademy.com/tools/character_editor.php -
Plata #16972 Hát ebben van egy pici igazság meg sok hülyeség is.
-
alyr2 #16971 Hat akkor ne vegyel semmit mert minden hajo a masik kopija +-1 konzollal kb, azonos kategoriaban :D a dyson hajok nak van tactical mode, ugy kapank +1 front weapon slotot meg weapon energiat. Az en esetemben pedig -1 sci skillt. (nem szoktam hasznalni)