50162
  • Plata
    Szerintem borgnál néha bugos.Múltkor a trill sci karim akárhol lőtte őket flank volt,meg mikor bementem űr trait nélkül akkor is minden lövésem flank volt majdnem.
    De ha nagyon izgat tegyél fel egy Subspace Jumper-t,az a hátába tesz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.24. 11:17:54
  • gerisz23
    Support sci hajó,sokat ne várj tőle.A Jem petek jobbak amúgy ha tratek használatát nézzük,cannonos meg BOs trait is működik rajta.Majd kipróbálom vmikor.
  • Raulblanco7
    a játékban annak is van eleje és hátulja, meg kell keresni melyik és azt lőni. mondanám, de ha nem vagy nagy dps, akkor inkább lődd ott ahol a többiek, mert a pajzsot sem bontod le egyedül míg a többi 4 kilövi a legközelebbi oldaláról, ha nincs kellően magas dps-ed hozzá.
  • asolyom
    Hogy értelmezendő a flanking egy borg kocka vagy gömb ellen? :-)
  • Raulblanco7
    kinézete nem rossz a jupiternek, de a statok borzalmasak, ilyen statokkal ingyen sem kellene.
  • Plata
    Félek a jupiter megint olyan hülye áradatot hoz mint annó a fasztrox vagy a simi.
    Amikor behozták a caitian fütyi carriert nem lehetett hetekig random stf-re menni,mert sok retardált barom azzal jött,és kb szart sem ért vele,tac engi sci mind azzal a szutyokkal jött.
    Amikor bejött a scimi megismétlődött,azt hittem a simi egy rakás szar hajó mert annyi béna barmot még nem láttam mint ami akkor volt randomon vele.
  • Plata
    Nézd meg a statját,ez szerintem ugyan olyan szar lesz mint a szartrox.
    A hangárja nem rossz,de ez egy support hajó szerűség,commander boff slotok vannak benne,3-3 fegyvere van,6 a fordulása.
    Vagyis cannont nem fogsz rátenni,így nem tudod használni a cannon hangár traitet sem hozzá.Ez egy vacak sci support tehén.
    A karfiol akár hogy nézed battle carrier,jobb fordulás több fegyver,van rajta dhc is.Még a pajzsa is jobb mint ennek.
    Csak a karfiolnak 4 tac 4 sci 3 engi konzolja van.És fegyverre meg auxra ad pluszt.Viszont így is 30k pajzsom van vele.
    Ha választanom kéne hogy T5 Karfiol vagy T6 jupiter,nincs az az isten hogy a jupitert választanám.
    Főleg ha kijön a t6 Karfiol.Ami azonnali vétel.
  • bgabor911
    De szerinted a legszebb carrier a Karfi, szóval szerintem mi ketten eltérő mértékegységrendszerrel dolgozunk. :D
  • Plata
    Hát baszott randa,és kell a halálnak.
    Már mikor lehetett rá szavazni akkor ellene szavaztam.
  • bgabor911
    Tyű vazze, láttátok már az új Federation carriert?

Elég szép lett, de amin az állam leesett azok a hozzá való az új Fedes frigate petek fegyverzete. Nekem úgy tűnik hogy elég szépen zárójelbe tesz minden eddigi petet.

1x Quad Phaser Cannons (Fore)
    1x Dual Heavy Phaser Cannons (Fore)
    1x Photon Torpedo Launcher (Fore)
    2x Phaser Turrets (Aft)
    Abilities:
    Torpedo: High Yield I
    Cannon: Scatter Volley I
    Scratch the Paint

És ez még csak az ec-ért kapható alapváltozat, az elite az High Yield III-al és Scatter Volley II-vel szaladgál.
    Azt hiszem a fleetes változatot első nap magamhoz szólítom. :D
  • Plata
    Lehet,nekem már jött 40+ orion tac-al.
  • Kotomicuki
    Hhmm, KDF oldalon az Orion Tac karim messze több Contra'-t szed, mint a 2 Joined Trill, de ezeknél is megfigyeltem, hogy az engi többet hoz, mint a sci.
    Az Orion + tac vmi titkos contra'-gyűjtő "fegyver" lenne?
  • Plata
    ARC launcherben próbáld.Arc launcherben a kis Arc jelre kattintva lejön egy menü,ott redeem a code.
  • Nomad90Hun
    E-mailben kaptam vmi kódot ami elvileg adna lvl 60-ig vmi xp boostot meg 1 lvl 60-as set geart plusz 1 tier 6-os sci hajót ingyen, beaktiváltam miután beléptem a megadott linken, ott weboldal közölte is h köszöni szépen, ingame meg semmi jelét nem láttam.

Hivatalos forrásból jött a levél elvileg.
  • Plata
    Milyen kódot?
  • Nomad90Hun
    Nah beaktiváltam kapott kódot a weboldal szerint viszont ingame semmi jelét nem láttam sem, hogy kaptam volna bármit is.
  • asolyom
    Akkor nem kapkodok vele. Úgyis kellene még karakter slotot venni, hogy legyen rá helyem.
  • Plata
    Sci skillezés a leg fosabb,mert annál aztán már tényleg figyelni köll.
    Tudnod kell hogy milyen boff skilleket használsz majd és ahhoz igazítani.
  • asolyom
    Akkor lehet, hogy nem árt néhány respec tokennel felkészülni. :-)
  • Raulblanco7
    eléggé a használt boff skillektől függ a sci skillfa.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.23. 14:06:01
  • asolyom
    Sci kariról jut eszembe, tudnál mutatni egy fedes sci skillezést? Szeretnék egy ilyen karit csinálni, nem akarom eltolni a skillezést. Köszi.
  • asolyom
    Köszi. Ennek a remanomnak már van egy ur ampos flottás magja, majd meglátom, hogy ezzel akkor mit kezdek.
  • Raulblanco7
    ha feltolod UR-re akkor megkapja az amp szorzót, onnantól a cd csökkentős része miatt egész jó, ha nem egy 4db-os warp core-os szettet használsz, akkor teljesen jó választás lehet, én a sci karakteremen használom.
  • asolyom
    A Butterfly epizódos temporal overcharged sing/warp core milyen? Gondolom, hogy egy flottás magnál nem jobb, ugye?

Mondjuk a shuttlera jó lesz mindenképpen.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.22. 21:07:13
  • asolyom
    Ja, a House Pegh.
  • Plata
    Jah,valami heraldos küldit tolsz?
  • asolyom
    Mi mi? :-)

Meg tudom ölni, csak nehéz. A többi herald fing hozzá képest.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.22. 18:57:43
  • Plata
    Micsoda?Merre?Miért?Hol?Mi?
  • asolyom
    Van ez a harbinger of M'Tara nevű görény. Ezt mivel lehet kinyírni?
  • lammaer
    lehet már mindenki AFKzik :D
  • asolyom
    Most valami extrém szutyok csapatba sikerült kerülni a mirror eventen. :-(
  • harryke
    Subspace Integration Circuit konzol se valami rossz.
  • lammaer
    hát, 4 perces CD a point defensen, nem tűnik nagyon shuttle küldi barátnak (ami tart ugye 5-6 percig).
  • Plata
    Van,csak szopás,mert pont olyan ami atom drága,lásd a torpedós konzol klingonnak 80 misi mert plasmonic leech mellé tették.
    Vagy vegyél point defense system konzolt,az elérhető klingonnak tholian lock boxból.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.21. 13:32:29
  • lammaer
    KDF oldalon nincs valami nem zenes cucc a shuttléra? Mind az isometric mind az aceton assimilator csak FED számára elérhető EXről, a KDFes meg vegyen zenért hajót ha akar... mekkora kicseszés má...
  • Plata
    Amíg ilyen barom ronda kell a picsának.
    Fedes új hangár sem igazán érdekel.
    Talán Bio-neural warhead-et lövöldöznek.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.21. 08:00:31
  • harryke
    Az új Carrier traitje már meg is található a játék fájlokban, íme ez lesz a trait:

Activating any Intelligence Bridge Officer Ability or Tractor Beam I, II or III:
    •Grants Torpedo: Transport Warhead I to all hangar pets within 10km

Na most jönni fog valami új pet, aminek lesz valami jó kis torpedója esetleg quantum(tricobalt nem hiszem :D) vagy a régiek kis vacak photon torpedóit lövöldözi majd a pet.
  • Plata
    Na ez a Carrier nem lesz valami szép.
    Katt
  • Plata
    Ha van magas particle gen skilled az iso igazán nagyot tud ütni.
    Egy profi kezében több száz ezret sebez.
    Theta Radiation vent is nagyon jó még shutlle küldiben.
  • asolyom
    Olyan, mint a Vault című epizód, csak itt csapatban kell segíteni Obiseknek a Tal Shiar ellenében.