50148
-
gerisz23 #17173 Én külön meghajtóra telepítettem,de elvileg csak a saját könyvtárából törölhető a combatlog reader.-vagy uninnstallálható
-
asolyom #17172 Ha a max. one hitre mész, akkor nyilván a torpedók a jók. Nekem a Tvaro alapvetően beamekre épül, de így is egy rövid tholian ra-en a destabilized plasma torpedóm lőtt 52k max. one hitet. Emlékeim szerint 11k körüli dps-t hoztam, az utánam következő 5k alatt. Majd még megnézem egy borg disconnected-en, vagy ilyesmin. -
alyr2 #17171 Hogy tudom uninstallalni? Vezerlopultban nincs..ARCbol nem lehet..launcherbol sem..uninstall .exe sincs.. -
Plata #17170 Sajna nekem már nincs meg a linkje.De az enyém már kicsit elavult is,azt hiszem van újabb. -
asolyom #17169 Tudtok adni egy linket a combat log readerhez? Köszi. -
alyr2 #17168 Kemoval mindket karim nyerne vagy 10k-t pluszba..a torpedos tuti -
Plata #17167 Mentem egy random isa-t,csupa balfasz.
CLR—Infected Space[13:39]— Dmg(DPS) —Garon 21 838 436(26 928) Romaan 10 887 709(13 425) Etilen Ben 6 676 208(8 212) Av8tor 3 875 703(4 732)
Egyszer sem haltam be,pedig az összes tetű rajtam lógott.
Ez az etilen meg egy kemocite vitéz volt,sokat nem ért vele,ha jól láttam 1.2k dpst adott neki. -
alyr2 #17166 Nalam spread 3 high íield 2 meg tac team van bennt(tobb skill nincs is mert sci) sima mk12 torpedos konzolok.spreaddel 120k folott is sebeztem yield volt 190k is. De ahogy nezegettem nalam az emission plasma torpedo felhoje sebez spread utan aranylag sokat a tomegben. -
Plata #17165 Csak 4 tac skillem van,Tac team,attack pattern beta(mert néha bugos és hílel),high yield 3 és Attack pattern omega.
Bio neural+ pattern beta+beta doff együtt hílel. -
asolyom #17164 Eddig nem igen méricskéltem a dps-t, meg a sebzésemet, de most már bemegyek egy stf-re, és megnézem, hogy az alapvetően egyáltalán nem torpedós Tvarommal mit birok lőni.
Combat log readerrel nézzem? -
lammaer #17163 Emlékszem, szó szerint undorítónak nevezett... :P
Amúgy skillekben mit tolsz? Gondolom nem nyomod a spreadet (mert az nem egy NAGy bumm), egyesével vadászod le a célpontokat?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.25. 13:32:00 -
Plata #17162 Mi a fene,nem tudtam gépnél lenni,erre 15 perc afk után kivágott. -
Plata #17161 Harq az 140k körül critel.A másodlagos robbanása meg talán 40k körül.A Neutronic torpedó is 100+,de azt sem tudom pontosan.Mert engem főleg a bio meg vadkutya érdekel,terran torpedó az is olyan 180k körül azt hiszem.De az elég változó,függ attól mennyi hp-ja van az ellenfélnek.Secondary torpedo tube olyan 30-50k
Múltkor ISA-n volt egy másik torpedós,600+K-t sebeztem konzollal meg 500 fasz tudja már mennyit bioval,oszt a gyerek rám írt hogy mocskosul brutál a sebzésem.Kíváncsi volt mi van a hajómon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.25. 13:24:52 -
lammaer #17160 Neked is "csak" a bio neural robban akkorákat, nem? Legalábbis mindig azt látom a posztjaidban, a harpenget nem (pedig tudom ám hogy van olyan i s a hajódon) :) -
Plata #17159 Figy 20k sebzés torpedóval szerintem annyi mint a semmi,20k-t sebezne egy torpedóm törölném a karim,nekem 200k sebzés torpedóval már para.Olyankor mérges vagyok és hisztis. 
Egyébként 300k felett is lehet vele sebezni,mert volt szerencsém egy hasonló lökött alakhoz mint én,neki is torpedós karija volt csak neki roma,és azzal a szarral 300 valamennyit lőtt.De nekem a 300 is kevés,amíg a B'rel konzol 500-600k közt critel addig nem fogok át térni egy fele olyan erősre.És annak a marhának csupa fleetes epic szar konzolja volt.Meg mittomén milyenek.Nem olyan szedett vedett mint az enyém.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.25. 13:05:58 -
asolyom #17158 Azért a 20k körüli sebzést nem nevezném alignak, továbbá én az előbb csak a hyper plasmához hasonlítottam, nem máshoz. :-) -
asolyom #17157 Ez igaz. Nekem benne volt a romulán starter packban. -
bgabor911 #17156 Csak az egyik ingyen kivehető, a másik meg 2000 ZENbe kerül. -
Plata #17155 Ha peched van az arcodba robban,de amúgy lassú és alig sebez. -
asolyom #17154 Szerintem a destabilized plasma torpedo sokkal többet ér, mert az nehezebben lőhető le, és több sebzést is ad, igaz az csak a T'Varon használható. -
alyr2 #17153 Jah az arkif hajo szett ad megint valami 10% körül, e az csak azokon a hajokon hasznalhato. igy a romulan fegyver es arkif szet mar +20 % korul van +5 flottas tac consol mar egesz jo bonusz -
alyr2 #17152 A torpedo nem rossz csak lassan megy és kilőhető. De ha roma space sett van a hajon akkor a normal torpedo sebességgel fog haladni, az uj repu meg a kiloheto torpedok sebességét növeli talan 20% körül.Igy már nem rossz, persze skillt is kell rakni a torpedo részre hogy legyen ertelme hasznalni. -
asolyom #17151 Én is romulán repus (space) szettet akartam rakni, de itt többen felvilágosítottak, hogy van annál jobb. Nem használom a romulán (fegyver) szett egy darabját sem. A hyper plasma torpit egyszer próbáltam (a zero energy conduittal együtt), de nem voltam tőle elájulva.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.25. 11:47:54 -
bgabor911 #17150 Ennél többről van szó, több romulán hajós konzol szett ad plazmára sebzésnövelést, és ugye a T5-től fölfelé a romulán hajókhoz csak a romulán karakterek fének hozzá. De például az egyik ilyen szet tárgya, a plasma quad cannon is plazma. -
harryke #17149 Admirality-ben bent van már azóta mióta Admirality rendszer van csak képe nincs.
@Plata
Tac Sci mindegy a lényeg Engi hajó lesz és én ennek nagyon örülök :D -
bgabor911 #17148 Hogyan volt neked ha most kerül majd csak be? :D -
bgabor911 #17147 Köszi. -
Plata #17146 Engi tac Sci a sorrend.Nekem már többször is esett,de nem jegyeztem meg pontosan,főleg mivel a képe egy nagy fehér kocka. -
harryke #17145 Statja admiralityben:62, 33, 31
Tehát:
ENG:62
Science:33
Tactical:31
Ebből biztos, hogy 5 Engi konzolja lesz a többi már kérdéses konzolok szempontjából.
A harcsáról annyit, hogy én még semmit nem hallottam, mármint olyat, ami kicsit is alátámasztaná, hogy lesz belőle T6-os verzió az ilyen TT csetes pletykák meg csak spekulációk én addig nem tervezek előre míg legalább egy olyan mondatot nem látok leaks-es információkban, amikből kiderülne ,hogy jönne, de, ha mégis jönne szerintem majd S11-el, DE, ha valamit tudok róla kiírom neked ide vagy játékban írok neked. :) Mondjuk, ha van valami új érdekes dolog azt ide mindig kiszoktam írni.
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.25. 11:40:48 -
Plata #17144 Nekem már volt Breen rezreth pár karimnak, ha jól emlékszem 31-62-31 a statja vagy 62-31-31.
Kit érdekel a breen rézgatya,azt mond meg mikor jön a karfiol.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.25. 11:36:07 -
harryke #17143 A 2015 Winter Event hajója, amit kaphatunk a Breen Rezreth Dreadnought Cruiser lesz, ami T6 hajó lesz. A hajó Engineering hajó lesz várhatóan 5 Engineering konzollal 4 Science konzollal és 3 Tactical konzollal ez a konzolkiosztás nem végleges, de az 100%, hogy Engineering hajó lesz. Lesz egy beépített fegyvere, ami a Polaron Spinal Lance lesz hasonló, mint a Galaxy-X Dreadnought-nál a Phaser Spinal Lance és a Rezreth univerzális konzolja, ha minden igaz Transphasic Torpedo Defense System lesz és a Mastery Trait a Siege Destroyer névre fog hallgatni, amely ???-nak/nek hatására +? egységet ad a maximális alrendszerekhez, tehát, ha 125 a határa, akkor például lesz 130 vagy 135, amíg hat ez a Trait.
És a Winter event December 4. kezdődik, de én ezeket már a másfél hónap alatt többször is kiírtam :D
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.11.25. 11:34:12 -
lammaer #17142 Viszont ebben a plazmázásban ezek szerint semmi romulán karakter specifikus dolog nincs, igaz?
Csak a roleplay, hogy romulán hajóra, romulán repus szettet rakunk... -
alyr2 #17141 Én mostanaba lottem azzal a beammel 140k critet..overload 3 hatasara( ha a híperfluxal tettem volna csunya plasmaeges kerult volna a hulljara :D -
No meg a romulán kisérleti plazma a torpedóvel és a konzollal adja a plazma hyperfluxot is. Az főleg az elején tud szépeket hasítani. Most hogy lassan itt a tél, van valami hír hogy mi lesz a téli event hajója? Mikor is kezdődik? -
alyr2 #17139 1,38V megy a procinak es minden energiagazdalkodas ki van kapcsolva (de a te procid ki kell tapasztalni mind maskeppen viselkedik)
Utoljára szerkesztette: alyr2, 2015.11.25. 10:59:54 -
alyr2 #17138 konzol fegyver torpedo 2set bonusz adja asszem 9% plasma dmg -
asolyom #17137 Melyik romulán szettről is beszélünk? -
bgabor911 #17136 Ugyanilyen processzorom van. Megkérdezhetem milyen tuning beállításokkal érted el a 4.5Mhzt? -
bgabor911 #17135 Mindenkinek első dolga rávágni a romulán szettet a gépre ami plusz plasma sebzést ad.
Amúgy próbáljátok ki a plasma/romulan plasma helyett a Plasmatic Biomatter fegyvereket exchangeről. Az alap plazmákhoz képest új hang és fényeffektjeik vannak, marha jók. (Amikor végre az STO fejlesztői rájöttek hogy nem kéne minden beamnek és cannonnak ugyanolyan hangúnak lennie, merthogy ez is hangulatteremtő elem. Persze ugyan mit tudnak ők a hangulatteremtésről :D) -
lammaer #17134 Ha admiralityban klingonként a FEDes kampány jut el level 10ig, akkor azért ugye egy klingonként is hasznlható hajókártya jön?