50148
-
lammaer #17253 Na, csak meggyütt a blekk frájdéj, 20% mindenre a c-storeban. -
gerisz23 #17252 Napi 1et tudsz csinálni 100 markal,vagy mész advanced stfet. -
Raulblanco7 #17251 Azok a hülyeségek gondolom a dél koreai irodából nyomulnak, itt dél az náluk már bőven esti időpont, szóval ha black fridayezni akarnak koreában, akkor az teljesen oké, sőt, még talán kicsit késői is ha csak délben kezdték magyar idő szerint.
A sto viszont gondolom amerikából megy, és ott a jelenlegi időpont az amikor reggel munkába kezdenek, szóval ha még csak órák múlva teszik ki, akkor sincsenek lekésve semmiről az ottani idő szerint.
most nem pontosan mondom, csak nagyjából, ami dél koreában péntek dél, az magyarországon péntek hajnali 4-5 óra, amerikában pedig csütörtök este 8-9.
ami amerikában péntek dél, az nálunk este 8 körül van, dél koreában pedig már szombat hajnali 3-4 óra.
szóval az semmit nem jelent, hogy az egyiknél kint van, a másiknál nincs.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.27. 16:35:10 -
Plata #17250 Részben igazad van,de a többi PW játékban már tegnap dél óta tart.PWI meg forsaken world vagy mi az anyám kínja és neverwinterben is.Sőt dupla xp meg dupla klán mark is jár,hálaadás miatt. -
lammaer #17249 Nahát, eddig nem is tudatosult hogy ezeknél tényleg nem kellenek ezek a "vackok". :) -
asolyom #17248 És nem kell egyéb vackokat (neural processor, isomorphic injections stb.). Köztes megoldásnak nem tűnik rossznak a nuk-nuk-rom. -
lammaer #17247 Hát tény, a nukara mark még a csapból is folyik :) -
Raulblanco7 #17246 azt ugye vágod hogy magyar idő szerint reggel 8kor amerikában talán még friday sincs mindenhol, nem hogy munkaidő és black friday hír kiírás. nyugi, majd délután 5-7 körül kiírják hogy mi lesz akciós, addig meg vársz szépen.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.11.27. 14:17:04 -
Lokker #17245 Akkor majd egyszer kiszenvedem azt is, de most a ground set utolsó darabját szedem, abból is már csak mark kell. -
asolyom #17244 Azért amíg nem jön össze a full icony set, addig nem rossz a nuk-nuk-rom, azt könyebb kiszedni.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.11.27. 14:11:19 -
lammaer #17243 Hát, ez nemrég hangzott el: link
Persze nyilván buildfüggő hiszen van amikor más jobb...
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.27. 14:09:35 -
lammaer #17242 gondolom a gömböcökért kellett megdolgozni rendesen... (nekem is azok kellenek majd, shuttléval kiszedtem 1500 markot pikk pakk mindenkinek, de gömb az nemtom honnan lesz) -
Lokker #17241 Én csak a konzolt vettem a tac karimnak, ennyivel jobb most az ikony space set? -
Plata #17240 Nah sikerült gurambára kivenni ikony szettet,jó kis strapás farm volt.
Még a sto is szopatott közbe,jelentkeztem brotherhood elitre,erre betett gateway elitre,amit igen gyorsan elbuktunk. -
asolyom #17239 Ez a ship modul nekem is bejött. Sikerült egyet kifogni 10 milláért. Ha sikerül eladni, akkor szépen lehet rajta keresni.
-
Kotomicuki #17238 Ha R&D loot esik belőle és R&D event van, akkor vajh miért...? 

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.11.27. 11:17:37 -
Lokker #17237 Lehet bugos az a szutyok stf -
Plata #17236 Nem tudom,Brotherhoodon engem is kilőnek egy lövéssel,pedig full szettben van a karim. -
Lokker #17235 Engem most jobban zavar az elit ikony ground ,hogy 2 jó esetben 3 lövéstől összeesik a karakterem tegnap óta... előtte meg 5 perc alatt legyalultuk az stf-et és szinte meg se éreztem a lövéseket, vagy bugos lett vagy sunyiban állítottak rajta.. -
Plata #17234 Engem különösebben nem izgat,nincs olyan amit megvennék.De tegnap óta a launcherben ott van a black friday meg hálaadás event többi PW játékban. -
Lokker #17233 Plata, várjuk meg az este 7 órát, ha akkor se jön semmi már mehet a jogos panaszkodás. :) -
lammaer #17232 Túl jól tejelnek a népek enélkül is? -
Plata #17231 Ha a többi PW játékban van árleszállítás,xp event anyám kínja hála adás miatt meg fekete péntek miatt akkor STO-ban miért nincs? -
lammaer #17230 Köszi a tippeket, shortolgatni szoktam, leginkább arra alapozva hogy mindíg van vki akinek nagyon kell a pénz és kiteszi áron alul a cuccokat - pl fleet ship module szokott beakadni a hálóba 10-11 millióért, instant visszarakom aktuális áron (14-15 jelenleg) és el is viszik.
Vagy amikor vki nagyobb tételben kirak packot vagy major boostert, szétszedem azt visszarakom aktuális áron 3-400K haszonért darabonként.
Tegnap is volt vki, kirakott 20 darab herald antiproton boxot 100k/darabért, kiszedtem, szétbontottam azt visszatettem aktuális áron (400K).
Ennyivel is kevesebb elite groundot kell futnom :D
Hosszú távra nem tárazok be egyelőre. Nade majd akkor megnézem név szerint a hajókat meg a traiteket, azt kipécézek párat ami az én árkategóriám.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.27. 09:55:32 -
Plata #17229 Nem az összest,csak ami pluszban kell,mert event a +100 sci pont vagy hasonló. -
lammaer #17228
-
lammaer #17227 Miror hajókat próbálom levadászni az exről, FED oldalon a sci vessel ér vmit, KDF oldalon meg kiváltottam mindenkinek a nem mirror Vo'quv Carrier-t, az 48 sci... de szenvedek a SCI követelményekkel rendesen. -
ha az event fölé húzod az egeret, akkor kiírja :) -
lammaer #17225 Sztem nem, csak az EVENTekből származó extra SCI követelményeket ignorálják.
"Ignores +SCI from Events"
Mondjuk gyanús hogy a 200 sci az egy +100as SCI event eredménye.
Az event amúgy egy rühes dolog az admirality systemben, kiirja mondjuk hogy 10eng, 10 tac, 10sci a követelmény meg valami fura nevü event, azt amikor bemész látod hogy az event miatt +50 / +100 extra követelmény van. -
asolyom #17224 Detto. -
asolyom #17223 Jól látom, hogy a romaknál a mirror hanom ilyen? Ez azt jelenti, hogy az összes sci pontot ignorálja? -
lammaer #17222 Hinnye na, ilyen is van? :)
Nekem is mindíg fáj a fejem ha magas SCI követelmény van, mert SCI hajom alig-alig akad. -
Kotomicuki #17221 Ha most (is) lesz a hajókra engedmény, akkor sem kell 20%-nál többet várni: eddig sem adtak többet.
...és ezek szerint nem csak a játékban, hanem a mögöttes területein is vannak még javításra szoruló részek, ha nem lehet egységes híreket találni az STO-ról és a benne történtekről: az a hír, ami csak a szolgáltatásokat említette, az hivatalos oldal volt, ami a hajókat is (mindent a C-store-ban), azok a fórumbejegyzések szintjén nem mutattak túl (találtam "fényképet" 10k-s delta-pack-ról is)! -
Plata #17220 Tegyél be egy olyan hajót ami ignorálja a sci pontokat.
Katt
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.11.27. 09:32:30 -
istikovacs #17219 Bent van az sto wikin a jupiter osztályú hajó.
http://sto.gamepedia.com/Jupiter_Class_Carrier
Utoljára szerkesztette: istikovacs, 2015.11.27. 09:18:31 -
asolyom #17218 Jaj de szeretem az ilyent! Bent vagyok az undine battle zone-ban, amit egyébként kellőképpen rühellek, és ledob a szerver. Visszamegyek, befejezem a egyik pont biztosítását, és utána azt mondja ez a szutyok, hogy te már ma jártál itt, úgyhogy csak 10 undine mark jár. 
Más. Van valami jobb fajta, és nem túl drága roma sci hajó? Kellene az admiralty-be, mert most pl. a Klingon Tour of Duty 10/10-re beadta, hogy 100-100-200 skill kellene. Aztat meg hogy? Egy hajóm sincs, ami 35-nél több sci skillt adna.
-
Plata #17217 ARC launcher szerint neverwinterben van,és hálaadási dupla xp meg dupla guild valami.Sőt PWI-ben is event van,meg forsaken world-ben is van black friday. -
lammaer #17216 STOban is volt tavaly black friday sale, 20% akció volt a c-storeban a cuccokra - forrás, igaz egyesek szerint csak a szolgáltatásokra (tehát hajókra nem, de ennek ellentmond hogy az xlsben van ship sale is beírva).
Én arra játszok/játszottam, hogy idén is lesz (végülis USben még nincs pentek), kitermeltem sok zent, depis leszek ha nem lesz mert jól bevásároltam volna.
UI: a linkelt XLS azt írja volt ship sale szeptemberben, ennyire szenilis lennék hogy nem emlékszem rá (a link májusi hírre mutat)
Edit: és volt basszus hogy maradtam én erről le... na mind1, 20% nem olyan nagy akció.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.11.27. 08:58:44 -
aru #17215 Pár online játék már idén rendez, de úy látszik az STO még nem vette ezt át. :( -
gerisz23 #17214 Nincs black friday játékba?