50181
-
lammaer #17647 Winter doffoozáshoz ugye elég csak az ESDn vagy a klingon first cityben állni? Ha jól látom egyszerre max csak 2 doff assignmentet ad.... -
Plata #17646 Kész is vagyok minden karival a doffozással.Jó lenne kicsit ökörködni is winteren,de egyszerűen nincs időm. -
Plata #17645 Én csak egyenesben,de úgysem ér utol. -
harryke #17644 Én végig mindenhol és sehol nem csúszok ki. -
Plata #17643 Én csak a hosszú egyenesben sprintelek. -
harryke #17642 Kanyarok előtt ugrasz egyet, amúgy mindenhol sprintelsz és kész egyáltalán nem nehéz persze lehet elsőre az ember elrontja biztos volt ilyen mindenkinél, de utána már könnyű. Menj végig feladat nélkül a pályán 2x-3x próbálj meg folyamatosan futni és nem sprintelni. -
asolyom #17641 Vagy csak nem tudom, hogy kell irányítani.
Inkább elmegyek 5x a Gateway to Grethorra, mint ez az ökörség.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.05. 09:17:58 -
Plata #17640 Ne szopass már.
Nem hiszem el hogy ez nehéz. -
asolyom #17639 Ahogy látom nekem nem lesz winter eventes hajóm. Lehet hogy debil vagyok hozzá, de képtelen vagyok végigmenni a korcsolyázáson. Vagy kicsúszom, vagy lehagynak.
-
Plata #17638 Tegnap mire megcsináltam az este az összes karimmal winter doffozást kivágott vagy 30 alkalommal,volt olyan kari akinél nem volt semmi baj,volt amelyiknél 4-5 gameserver not found.Remélem javítják winter bugját. -
Lokker #17637
-
Plata #17636 Az nem azért van mert nincs szerver,csak azért mert winteren vagy,és ott gyakran ki dob ezzel. -
Lokker #17635 Hoppá, gameserver not found. Szerencsére pont letudtam a korcsolyázást :) -
Plata #17634 Amikor számol vissza nyomd a sprint gombot és a karid egyszer csak kiugrik olyan 2-3 másodpercnél. -
Kotomicuki #17633 Eddig csak a kicsúszást, a pályán "kívülre" lépést büntette nálam is, ha "belül" vágtam le egy-egy kanyart, azt megúsztam...
Mindenesetre lesz idő gyakorolgatni, még jó pár napig!
Köszönöm a tippeket!
-
Plata #17632 Srácok én nem tudom melyik kanyart lehet levágni,melyiket nem,mert tisztességesen végig futom,igaz én a start előtt elkezdek futni,kb 2-3 másodpercel hamarabb. -
Konkrétan minden kanyart le lehet vágni és nem sípol ki a rendszer, de egyébként relatíve könnyű ráérezni a dologra.
A levelek törlése pedig ideiglenesen ki van kapcsolva, ki is írták valahol. -
Nem kell a jégen futni, szépen ésszel mellette a hóban :) A jégen futás csak a hosszú egyenesekben játszik. Nem nehéz egyáltalán ha megszokod. -
harryke #17629 Minden kanyarban lehet csalni én kapásból átvágom őket. -
lammaer #17628 Olvasgattam kicsit redditen, 3 tipp maradt meg:
1. Ha gurulsz (dupla gombnyomás valamely irányba) akkor automatikusan megáll a karaktered, nem csúszik. EZt tegnap én is egyből kiszúrtam, szóval kanyar előtt dupla gombnyomás, szépen befordulsz és már mehetsz is tovább
2. Ugrás dettó ugyanezt csinálja, vkinek ez jobban bejön.
3. Azt írják a pályán jópár helyen lehet csalni hogy levágod a kanyart és mégsem vesztesz. KOnkrétumok nincsenek, de ez is lehetséges opció.
Nekem a gurulással másodikra megvolt a verseny, nagyrészében amúgy is csak kocogtam.
Volt szó olyanról is hogy vegyél a kezedbe egy [RUN] módosítójú fegyvert, az is segít a gyorsabb mozgáshoz (15% rémlik, nemtom hogy csak futásra él e).
-
Plata #17627 Semmi.Csak a futkározással lehet hajót szerezni,a többi csak buli.Szerezhetsz egy rakás cuccot,fegyvert kitet satubbit.
Én egyenlőre csak dilit és tokent farmolok doffozással.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.04. 14:11:24 -
Kotomicuki #17626 Nagy nehezen sikerült nyernem egy "korcsolyázást" - sokat nem fogok, ez is éppen, hogy sikerült - , a kérdésem az lenne, hogy mi kell még az event-hez, annak lezárásához az 1000 vmin kívül, ha mégis megtörténne a csoda és összegyűlne a kellő mennyiségű szajré?!
Az üzeneteket én sem tudom törölni, csak egy megjegyzés jön, hogy log-ba tette a törlést és még másnap is uú ott virítanak azok az üzenetek... -
Plata #17625 Flottás már Mk13-ban is van. -
Köszi, lehet hogy ez a baja. Bár mintha fehér is lenne "szabadon". Mindenesetre megnézem. -
Lokker #17623 az a baj hogy demo turret stattal pont nincs exen csak az egyikkel, de ja flottásba nem is gondolkodtam :D -
Plata #17622 Annyit találsz exen mint a szemét.
Vagy nézz flottásat.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.04. 12:55:14 -
Lokker #17621 Valakinek nincs elfekvőben egy engi kit demo turret critd stattal? -
alyr2 #17620 Jah kicsit rabasztam volna ha nem engedi tovabb tolni a legelsot de 1 het es kinnt van:) -
Lokker #17619 Én január végén kezdtem a játékot így lemaradtam ezekről. Csak szóba került múltkor hogy másik karival esetleg ki lehet váltani még a régebbi hajókat is. De úgy néz ki balga gondolat volt. -
Plata #17618 Lótúrót,beszélj Q-val és átváltoztat. -
Na ilyen karaktert se láttam még, gondolom valami holo-emitter lehet
-
Plata #17616 Igen. -
oh! :D
Amúgy jól érzékelem, hogy a régi hajókat akkor nem lehet kiszedni? :(
Plata - azokra a küldikre gondolsz amik a current map fül alatt vannak, ugye? -
Plata #17614 Bazz,a kedvenc vulkáni karim tele van tutibbnál tutibb lila jó traites doffokkal,mivel vele rengeteget doffoztam,és szereztem neki sok séf meg bartender doffot,erre 5 küldiből 2 is bukta lett neki,lila jó traites doffkkal.A doffos karimnak meg fehér doffokkal nem lett bukta. 
Az idén nagyon kevés dilit ad.Tavaly egy sorozatból jött 1-1,5k dili most meg 375? -
Plata #17613 Nekem simán lehet törölni,eladtam pár doffot és töröltem lazán a leveleket. -
Raulblanco7 #17612 van, csak az új területre költözött át. -
lammaer #17611 Most mé' kamuzol? :)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.12.04. 09:49:13 -
Plata #17610 Ha gondolhatod megdobálhatlak párral.
-
gerisz23 #17609 Én simán kiszoktam szedni,még az új karikkal is.A repus store alsó fülében vannak ha kiszedted őket korábban. -
viccelsz, ki vagyok akadva hogy idén nincs piteevés :D