50074
  • PiszkosFred
    Csak tudnam, hogy ez mitol Star Trek :)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.07. 22:51:59
  • PiszkosFred
    Nem, csalni nem akarok, nem kockaztatom meg a bant :) Marad a kattintgatas.
  • Orbancapitan
    dettó
  • Plata
    Passzolom,én minden karival kézzel rakom be,sőt néggyel még a doffot is én választom be,mert defektes nála.
  • Orbancapitan
    hát a doff bindért ban járt és mai jár mert bot kb
  • Plata
    Nem akarok nevet mondani,egyrészt mert eszembe nem jut ki is volt,másrészt meg nem szíp árulkodni,de tudom hogy van aki bindelte valahogy eventet.
    Vagyis a doffozást.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.07. 19:19:34
  • Plata
    Nem minden karimnak vannak jó doffjai,de a kis orion boszimnak igen,először is van neki küldetéses és recruit epic doff.
    Sajnos nem emlékszem melyik külderés ad epic doffot,de van olyan.
    De gondolom valamelyik voyager küldi,mert voyager doff jár érte.
    Plusz mivel baromi sok fc-t kiszedtem vele így vannak UR doffjai.
    Bár a régi vulkáni karimnak is jók vannak,d eneki bartender és chef van sok,mert toltam vele a mókás bartender és chef flottás küldiket.
    Sokféle chef és bartender boffot szereztem vele,mert egyedi fajú bartender és chef egyedi kajákat ad a replikátorhoz.
    A recruit kariknak 200-300 slotos doff rooster van.
    Többinek 100.
    Plussz évekig toltam a suliban küldiket,onnan is van sok,néha szeretek ds9 körül csinálni chain assigmentet,ha critel az is adhat baromi jó doffot.
  • Orbancapitan
    én egyszer dec 24-én kipróbáltam akkoriba még tokkeneket át lehetet váltani event jegyekre amiből össze szedted a hajót a futás és player vs player futó verseny mellett. nagyjából egy buyout opció volt később jött be leváltva a lobi buyout
    de viszont nekem nem jött be mert nem lehetet használni másra is a gépet
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.12.07. 19:13:53
  • Orbancapitan
    jah a hógolyó elolvad wonderlandon kivül ha meg telik az inventory kb 10 perc az olvadás
  • Orbancapitan
    régen azt csinálták h vmilyen makróra bindelték az f betüt és csak hógolyót gyűjtöttek de nem tudom h a sto anticheat rendszere h viszonyul 3rd party makróra ami nem razeres cucc v asus-os és csak a hó emberes harc volt lutri mert ha ott hagytad a géped órákig akk lehet h meghaltál.
  • PiszkosFred
    Az nem meglepetes, hogy nagy a csapat nala, ez vele jar a sok-sok ev jatekkal (nalam is max letszamban vannak az ESO-ban, swtorban es a wowban, az evek alatt osszegyulik) :)

Csak pont a napokban gondolkoztam azon, hogy kellene felgyorsitani vagy egyszerusiteni, akar macroval vagy valamivel, ami nem tiltott a a "belepes-ESD-doff check-Akademia-doff check-WW-doff check-kilepes" (masnap visszafele ugyanez) utvonalat, mert nem hogy 10 perc, de egy-masfel ora sem mindig eleg az osszes karakteremmel (es nincs 36, meg 20 sem), mire mindent lekattintok.

Ami a gond, hogy 90%-ban FED karaktereim vannak, nekik meg a legtobb doff kuldetes 9 utani valtasnal erheto el napkozben, de a meloban nagyon necces lekattintgatni mindent, mert itt most aktivan kell csinalnom - arra gondolok, hogy egy TFO-s eventen siman otthagyom a hajot ket hangarral aztan elvan amig en alttabolok es dolgozok, de itt ha alttabolok, megall a folyamat :)

Na mindegy, gyulnek mindenesetre a tokenek, igaz, hogy lassan, de azert gyulnek.
  • Orbancapitan
    de hány karival? XD
  • Plata
    Cöcöcö,le vagy maradva,epic és ur doffot használok. XD
    Láttam Kolln-t ma is.
  • Plata
    Én csak egy helyen veszem fel,winteren,felveszem át logolok. XD
  • Orbancapitan
    hangsúly a 36 karin van fred :D Meg a overpowered doff roster mert farmolásból jöttek a kékk/lila doffok xd
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2024.12.07. 18:23:43
  • PiszkosFred
    10 perc?! Mit csinalok akkor rosszul, amikor 15 karakterrel majdnem felora :)
  • Plata
    Ugyan már 36 karival kb 10 perc.
    Szerintem érdemes farmolni,az a 800 tokenes cucc még érdekel.
  • Orbancapitan
    nincs mire + eladásra meg bot-al kéne farmolni
  • Plata
    Nem farmolsz winter tokent?
  • Orbancapitan
    ki derül később
  • Plata
    Kérdés hogy vajon hány hajó lesz és legó lesz-e vagy sima.
    Ezenkívül csak fed vagy lesz klingon esetleg lekvár vagy roma?
  • Plata
    Még ha csak állna,de ma táncolt is. XD
  • Orbancapitan
    csak annyi biztos h az ark royal benne lesz
  • Plata
    Hát ettől nem vagyok lenyűgözve.
    A főnix és egyéb szövegből amit értettem az ok,de ez a 15-ös bundli nem győzött meg.
  • Orbancapitan
  • Orbancapitan
  • PiszkosFred
    Van par ilyen, a FED akademian a professzornal a sarokban (hid feloli reszen) szokott allni egy seven vagy six nevu noi human (vagy alien?, nem neztem infot) jatekos karakter, akarhanyszor arra jarok, mindig ott all.
  • Plata
    Ez a játékos éjjel nappal ugyanott dekkol.
    Láttam éjszaka is,reggel hatkörül,délfelé és most is. :D
  • Plata
    The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected.
  • Plata
    Megnéztem,de csak a sajátom van.
  • PiszkosFred
    Nezd meg az utolso belepeseket es engedelyezett eszkozoket, ki tudja, lehet tenyleg valami accounttal kapcsolatos zsivanysag van a hatterben.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.12.05. 17:59:48
  • Orbancapitan
    v vki távolról használta épp az steam acc-od
  • Plata
    Steam játékot mindig az eltávolítással törlök le.
    De érdekes hogy az nvidia panelen is láttam a játékot.
  • PiszkosFred
    Nem tudom, nem jartam meg igy. Ha a steamen belul a "jatek eltavolitasa"-val torolted, akkor a steam ezt regisztralja esn em frissit. Ha siman csak ledorezoltad a ssdrol, akkor lehet, hogy a steam a frissites miatt eszrevette, hogy "serult" a telepites es elkezdte kijavitani. De csak tippelek, sosem jartam ugy, hogy magatol csinalt volna a steam egy torolt jatekkal.
  • Plata
    Nem tudom mi történt,tényleg épp csak bekapcsoltam a steamet indítottam a sto-t és láttam hogy valamit frissít,azt írta ki frissítés,jobban megnéztem láttam 57 giga és olyan játékot tölt ami nincs is a gépen.
    Nem rég töröltem le mert zavart hogy úgysem játszom vele és folyton frissíti magát.
    Esetleg az lehet hogy jött ma új frissítés és még nem vette észre hogy le van törölve a játék és emiatt indult be a hülyeség nála?
    Már ESO-val is csinált érdekeset steam,amikor mittomén hány száz giga peccset töltött le.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2024.12.05. 17:02:54
  • PiszkosFred
    Van a steam://rungameid/jatekid-je parancs, ha azt berakod te, vagy valaki mas valahova, akkor elindul a futtatasi folyamat (ha nincs telepitve, akkor a telepitesi), de ezt neked is jova kell hagynod, helyet kivalasztani, stb. vagyis automatikusan nem fog elindulni.
  • Orbancapitan
    nem
  • Plata
    Láttatok már olyat hogy a steam teljesen magától fel akar rakni egy játékot a gépre?
    Gondoltam kicsit ráérek felugrom a játékba napiküldire,elindítom a steamet majd a STO-t erre alul a steam fülön látom hogy valamit frissít,megnézem 57 giga letöltés van még hátra. :O
    Egy régi játékot akart feltenni.Pedig a STO-n kívül máshoz nem is nyúltam.
  • Plata
    Felmentem romulán bankos kiskarival,igaz a sok doffozástól már 40-es szintű.
    De eszembe jutott bankolás után hogy már megvan neki a 20 óra gameplay és kivehetem vele a recruit jutalmakat,bár nem rendes kari csak doffszerzésre és bankolásra van.
    Erre azt látom hogy a temporal jutalmakat nem tudja kivenni mert szürkék és másik recruitnál is egy csomó láda elérhetetlen.
    Kicsi a szintje vagy mi a fene?
  • Plata
    Úgy emlékszem 4 óránként van váltás.
    Kivéve a nagy küldetéseknél,itt arra gondolok ami 8 vagy több órás.
    Azt ritkábban lehet elkapni.