50168
-
A gond nem csak ez. Ha egy csatahajóval mész szétszednek. Nem egy romboló odavág pár torpedót és kész, hanem megjelenik mondjuk egy St Louis cirkáló és darabokra lő. Mert neki van 15 120as ágyúja. Neked meg hiába vannak 360asok vagy még nagyobbak pukkan egyet és kész. Az hogy egy csatahajón kéne lennie használható másodlagos fegyvereknek amik épp 120 mm-s ágyúk az nem érdekel senkit. A legjobb mégis az amikor a csapatod összegyűlik egy helyen és várják hogy előkerüljön az ellenség. Akinek persze hordozója van és kb 2 perc alatt torpedózza szét az egészet. A probléma az hogy nem dolgozik együtt senki senkivel. -
Plata #17873 Hát a bibi ott van hogy a legtöbb hülye a prémium játékosok közül kerül ki.
Nekem öszvissz 1 prém hajóm van,az is zárt bétáért járt.
Igaz prémium repülőm meg tankom az van pár.
De azt sem saját pénzen vettem,hanem zsoldból vagy bugolt pénzből.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.14. 09:57:39 -
Raulblanco7 #17872 Az ingyenes játékok mindig vonzzák a retardáltakat. Ez elérhető neki, ezzel játszik. -
Plata #17871 Dyson és Vesta is jó hajó,mind a kettő jó sebzős,a Vesta konzol szettje nagyon ütős.Azt hiszem 4 képessége lesz tőle.Konkrétan mindre már nem emlékszem.De az egyik híler aura, a másik aura vissza lő minden torpedót ha jól emlékszem és kinetikus sebzést nyomat,harmadikra nem emlékszem,negyedik meg egy buborék amitől halhatatlan leszel.Speciális dhc fegyverzete van,3 darab Aux DHC.Ezek phaser dhc-k,amik nem fegyver energiából kapják az erejüket hanem aux energiából.
A dyson pack nagyon jó torpedó sci-nek is elmegy simán,főleg ha dyson fegyver szett van rajta.Három dyson konzollal ennek is lesz egy rakás képessége.Villámszórástól kezdve a spéci pajzsig mindenféle.Nekem ezen is DHC van és torpedó,full dyson repus szettel és dyson fegyver szettel.
A Dyson pack elég egyedi cucc,az ingyenes Solana szettel is használható mert azzal még több képessége van.De nekem a Dyson repus jobban bejön. -
Plata #17870 Én mondtam,és ez magasabb tierben még rosszabb.
Arra vigyázz ha van prémium cirkáló a csapatban ne arra menjen amerre te,azok a retardál kitakamik,vagy hogy hívják,ész nélkül dobálják a torpedókat,egyszerre vagy 20 torpedót tud kilőni,és szarik rá hogy mi van közte meg a cél közt.Mert prém hajót venni pénze van,de esze használni az nincs.Nekem volt szerencsém olyan csatához amiben hülye buzi kilőtt 3 csapattársat is. -
asolyom #17869 Egy kis off:
Csak ránéztem a World of Warships-re, és maga a játék tényleg nagyon jó, de a csapat tagok néha eszméletlen gyökerek. Némelyek úgy mennek, mintha rajuk kívül senki nem lenne a pályán. Simán neked mennek, letorpedóznak. Csak azt nem tudom, hogy az ilyen retardáltak miért akarnak MMO-t játszani. -
Kotomicuki #17868 Igen, igazad van (10k a Dyson is), csak csaponganak a gondolataim, mert Augusztus vége óta kínlódok ezzel a játékkal és már nagyon szeretnék játszani is végre.
A vesta pakk a 4 fleet konzol ellenpéldája volt, a dyson meg a vesta-é - persze, hogy a drágább a jobb, vagy az érné meg jobban. :)
Bár, ha azt veszem, akkor a Varanus is 2k Zen, ahogy a 4 fleet modul: minden T5 sci hajó egy árban van/volna (+ a T5-U tokenek).
A 4 fleet modul, most 62 misi volna az ex'-en: ~15,5 milla/db.
A fejlesztések még mindenképp igényelnének 4-5 millát (3 fegyver és 2 tac konzol, meg a többi konzol)...
Lehet, hogy mégiscsak a fleet-T5-U lesz és egy fenékkel ülök meg egy lovat: amíg meg nem unom a játékot - ehhez lenne most elegendő erőforrásom (a hónap végére).
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.13. 17:17:28 -
Plata #17867 De a vesta az nem cross faction.Csak fedes,cross faction sci hajó az a Dyson,de az 3x3 hajó és 10k zen,azt hiszem.Az árában nem vagyok biztos.És meg sem tudom nézni. -
Kotomicuki #17866 De, nekem nem most lesz 50-60 misim, viszont van közel 600k dili'-m...
Csak sci-nek nem vennék most hajót - az 500 Zen-t azért nem sajnáltam volna rá
- , hanem mindenképpen Cross Fraction megoldáson gondolkodom, első körben.
Az ajándék T5-ös után a téli event is engi hajót dob ("T6"-ost), így olyan bundle-t kéne néznem, ami tac-sci: az Alita-s/"Juhtúró"-s ilyesmi lenne. -
Plata #17865 A Vesta sci hajó,tac-nak enginek nem lesz túl jó.
Vesta veszett jó hajó,aux dhc-i vannak,jó konzol szettje és jó képességek,de max sci karinak.
A Vesta pack 5k zen a fleet sci hajó amit szeretnél meg 4 token,az meg kb 50-60 misi,most nem tudom mennyi a modul.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.13. 16:09:04 -
Kotomicuki #17864 Köszönöm!
Így már nem olyan jó bolt - pedig, az ingyen-token még megvan!
Igaz, sokkal drágább, de akkor már a Multi-Mission bundle is "olcsóbb", 5k Zen-ért - mind a 3 karakterek 3 hajó. A tokennel meg azt a járgányt javítom fel belőlük, amelyik szimpatikus... (és az admirality-be is lenne mit dobni)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.13. 16:00:36 -
Plata #17863 Félre érted,ha a zenes változat megvan akkor kapod 1 tokenért,ha az ingyenes akkor 4.Már pedig neked az ingyenes van,vagyis akkor miért kerülne 1 tokenbe?
A fleetest lehet fejleszteni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.13. 15:19:46 -
Kotomicuki #17862 Egész jól elvagyok a sci karim hajójával, így megnéztem a játékban, hogy van-e belőle fleet-es változat.
Van, de ott 4 fleet-konzolt ír ki az árnál, holott arról volt szó, hogy ha megvan az alapgép, akkor csak 1 fleet-konzolba kerül a flottás változat - az lehet a gondja, hogy még nem vok 50. szintű, vagy tényleg 4 konzolba kerülne (annyiért meg már túl drága volna)?!
Vmint, az adatlapján szó van arról, hogy ezt a flottás járgány még tovább lehet fejleszteni a tokennel T5-U-vá...
Ami után már egész pofás sci-tac hajó kerekedne belőle - 11 konzolhellyel! Ezt tényleg meglehet(ne) lépni, vagy csak elírtak vmit?! -
Kotomicuki #17861 A 40. szitű karimnál folytatódott a fejlesztés: megkapta a Felderítő Tudományos Járgányt, aminél 3 tac konzolhely van (a másiknál csak 2).
A 3 UR beam maradt UR (Mk VIII -> Mk X és még a 300k-s 2x-ezők sem segítettek), de az UR mag regulátor Epic lett, a másik maradt VR -> mindez 2 millió EC-ért és így nagyon visszaesett a színváltó készség aránya, ami idáig még tűrhető volt!
Ezek szerint: az Mk II-esnél kéne a 4x-ezőt hozzáadni, hogy akkor hátha jobb arányban változik a szín, mint följebb?
A járgányt kipróbáltam ütközetben (a sci konzolok még hiányoznak és Boff-ok skill-kiosztása sem tökéletes még) és kissé visszaesett a lendülete (ehhez hozzá tartozik, hogy eddig mindig tac hajóban ült (gondolva az admirality-re és kitudja mikor lesz meg a Zen-es hajó(park)) -> a sebzéskiosztásnak a mértéke az adott szinten jobb volt, mint most (ezen a szinten a tac hajó +1 tac konzolhellyel jár)), de még így is nagyon jó az - a nagyon korai próbagyártásból származó, 3 db Rare beam-et (Mk VIII) nem bántottam: helyettük majd húzok föl friss, VR ketteseket, ha lesz megint pénzem, ill. 2 mag regulátort is (a X-es epic megy majd a kicsiknek, ha elérik ezt a szintet). -
Kotomicuki #17860 Mert az, idáig parkoló pályán volt (11. szint, féltucat doff küldetés - amiknél 30% alatti a sikertelenség esélye, azaz: valószínűleg nem hullik el a brigád bennük) és csak az utolsó előtti, ami ma lett 40. szintű, volt a premierfényben - és még neki sem teljes a felszerelése: tac hajóban ül, de sci a lelkem.
Az antiproton mag regulátornál mindegy, hogy beam-nél, vagy cannon-nál gyártom le, üzemelni fog mindkettőnél, mert különbséget, idáig, nem fedeztem fel rajtuk?!
...
Kotomicuki #17853:
Kiegészítés: a 60.-as fed-es ágyúi, uo mérési körülmények között és még mindig csak hajó + kari módosítókkal, tudnak 950-et, a hátsó ágyúk 500-at és a 360°-os beam 550-et (DpS/db).
Ennyit jelent a karakterszintbeli különbség (ellenfelek nehézségi szintje) és a fegyverzet-felszerelés minőségi szintje!
...
asolyom #17826:
Nukara Prime: Transdimensional Tactics (Elite)
Ami sikerült - nem rajtam múlott :) - , az meg a Defend Rh'lhho Station (Elite) küldetés volt.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.12. 12:37:32 -
Az EVE az nekem olyan mértékben komplikált, hogy nem bírtam megérteni harmadik nekifutásra se, hogy mi hogy működik... -
Plata #17858 Viszont ha egyszer megveszed utána játszhatsz vele,nincs havidíj.
Bár ha kilőnek a párszáz dolcsiért megvett hajódból,vagy esetleg ellopják,akkor lehet cumi van.
Mert ha azt nézed itt nincs havidíj,még az EVE-ben ott ha jól emlékszem 4500 körül van.
Ha később lesz benne nem csak PVP tartalom engem is érdekelni fog,bár ha bármikor szétlőhetik később is bárhol a bányász hajóm akkor lehet nem.
EVE-ben azért vannak legalább biztonságos területek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.12. 12:05:28 -
Szinte ingyééé hozzád vágják!
-
alyr2 #17856 Epp most váltok melot iden 3. alkalommal:D Így pénzem is lesz rá :D -
Raulblanco7 #17855 Akinek van Star Citizen csomagja, izzítsa a launchert, ma kiadták a 2.0-t, lehet tölteni és játszani. Alfa, bugos, fél - 1 óránként crashel, de van, az a lényeg, lehet menni hajókázni, űrállomást foglalni, hajókat elfoglalni, ev suitban aszteroida mezőt átrepülni, űrbázis falán lévő lyukból űrjahókra gépfegyverrel lövöldözni, felrobbanó űrhajóból katapultálni majd nézni a végtelenbe, kifogyott üzemanyaggal a semmi közepén csodára várni.
Végre az első kis mini részlet Az űrhajós mmo-ból.
Teszt szerverről gameplay videók összevágva trailernek, ez így néz ki ténylegesen:
Egy ideig STO azt hiszem mellőzve lesz részemről :D
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2015.12.12. 01:31:14 -
Plata #17854 Miért nem gyártottál a kiskaridnak konzolokat? -
Kotomicuki #17853 Az utolsó opció a kilépés Q párbeszédéből - ha mégis számolni kéne (vkinek) őket. 
...
Az rare/UR Mk VIII-as hajóval 2.-ra lenyomtam (1.-re túl közel mentem és szétszedte a torpedósorozat a hajót, a 2. nekifutásnál az acc-os beam-ek és a FaW már távolról elintézték őket) a "Shadow Play" "ajtónállóját", ami megállította a 60. szintű karimat - az ő hajójára kellenének majdan a saját előállítású cuccok, hogy hasonló csúfság ne fordulhasson elő vele.
A 37. szintű karim hajóján 900 közeli sebzést mutat az ábra az UR beam-eknél (hajó+kari bónuszokkal, a Boff-skill-ek még erre jönnek rá) úgy, hogy a 3. mag regulátor csak Mk II-es uncommon - ezt a legkisebb karitól oroztam (loot tárgy, nem vett, vagy gyártott) [a másik kettő VR és UR Mk VIII].
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.11. 21:33:23 -
asolyom #17852 No, hogy tosznák meg!
-
Kotomicuki #17851 Beszélni kell Q-val. Az utolsó előtti(?) opción végigmenve ajánlja fel a visszatérést.
Igen, feltétlenül meg kellett lépniük ezt az "egyszerűsítést"! Enélkül olyan sivár volt a játék!
..és biztos, hogy a játékból való kidobásokra is csak ez a megoldás lehetséges!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.11. 21:13:31 -
asolyom #17850 Remek. És akkor hogyan tovább? -
asolyom #17849 No, közel vagyok az első 1500 ikóniai markomhoz, és akkor kivehetem a mocit, meg a deflektort.
Utána már könnyebb lesz a következő 750-et begyűjteni, és a tier 5-tel meg jön újabb 750, amivel a pajzsot meg tudom venni. Gömböcském már bőven több van, mint ami a komplett szetthez kell.
-
Plata #17848 Nem lehet elhagyni winter wonderlandot.
-
Plata #17847 Napi egy alkalommal azért letolom a winter doff küldiket,meg egy kis klingon admiraltyt. -
Lokker #17846 Én is csak a winter eventes küldit csinálom a hajóért és annyi volt.
Pedig most mark event van és ki tudnék szedni még egy flottás konzolhoz való fm-et meg ikony markot.
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2015.12.11. 16:40:04 -
Plata #17845 Jah,de nem voltam fent ma,mert beteg vagyok és nem volt hozzá kedvem.
Na jó igazából azért nem volt hozzá kedvem mert elment a játéktól a kedvem egy kicsit.
Se tarantula se T6 Karfiol.Még a dupla karis farmoláshoz sincs kedvem.
Jah látom.
Resolved an issue that caused some players to get the error Gameserver Not Found when attempting to login to the Winter Wonderland.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.11. 16:37:03 -
Lokker #17844 Nincs, ki is volt írva hogy lesz karbantartás megint. 2 órás -
Plata #17843 Mi a ragya,nincs szeró? -
Kotomicuki #17842 :D
Az összes levelemet én sem törölném. "Érdekes", hogy máshol meg működik az általam, először vázolt módszer is, csak itt nem...
Örültem volna egy olyan gombnak is, ami a tőzsdei eladásokat (az "üres" leveleket) kitörli, egy klikkre - de az onnan visszajövő árus leveleket meghagyja.
De az biztos utópia lenne már, ha azt kérném, hogy egy klikkre vegye vissza a tőzsdés dolgaimat a levelekből - ha van hozzá hely az invertori-mban - , majd törölje az összes, "üres" tőzsdéset... (upsz, de hülye is vok: még csak a XXI. században járunk, ilyet majd csak a XXII.-től kívánhatok..., ill. mégsem: ez már nagyon lerombolná a játékélményt, hiszen ezek után már szinte csak a játékra kéne összpontosítania az egyednek és elmaradna az "élmény", hogy ő is csinálhat vmi "hasznosat" a játékidőben)
Hát, pl. az a próbálkozásuk már dicséretes volt, amikor behozták, hogy feltölti neked - ha van mivel - a repus dolgokat, csak odáig nem jutottak el, hogy mindet egyszerre, netán: egy kattintással el lehessen ezt intézni, ne csak a "húzást" spórolja meg.
De sebaj, talán majd ők is fejlődnek és egyszer minden, rendesen működni fog!
Ne húzd fel magad, nem gondolkodhat mindenki (tökéletesen) "angolszászosan"!
:D
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.11. 16:21:30 -
zagren #17841 Mert a játékosállomány nagy része IQ bajnok :) Jézusom hová fejlődik a világ. Már lassan egy mezei majom több kreavitással fog rendelkezni. Mint egyes .................. :)
-
Plata #17840 Én nem törölném ki az összes levelem,van benne pár olyan amit nem kéne. -
Raulblanco7 #17839 Fent a legfelső sorra nyomsz egyet, kijelöli az összeset, delete selected, kitörli az összeset. nekem is 100+ levelet kitörölt tegnap így 2 kattintásra.
Bármi mást csinálsz, akkor csak bénázol, és a hiba benned van jelen esetben.
És akkor jöjjön a Cryptic válasza a Te tegnapi stílusod szerint: Rohadjon meg ez a szemét játékosállomány, hogy megcsinálunk valamit normálisan de még ahhoz is hülyék hogy két kattintással használják
-
Kotomicuki #17838 Már rájöttem, hogy mi volt a baj: a csoportos törlés csak az ablakban látható leveleken működik, én meg kijelöltem az összeset, ami nem fért bele a megmutatható mennyiségbe, így csak egyet törölt közülük, amin a kijelölés állt.
Ha csak annyit akarok, "csoportosan" törölni, ami a képernyőmön látható (lehet húzni a levelezés ablakát, de a szövegmező is uú, állíthatatlanul növekszik), akkor működött nálam is. -
Raulblanco7 #17837 nem csak delete-re nyomtál delete selected helyett? akkor töröl egyesével. nekem működött a csoportos törlés tegnap. -
Kotomicuki #17836 Határozottan fejlődnek: újra tudok egyesével leveleket törölni, mert a csoportos kijelölés az (még mindig) hatástalan!
Hogy vmi jót is mondjak: nyertem egy comp' race-t -> 4-en indultunk és az utolsó rész nekem jött be legjobban!
Kaptam 12 nyúlfarkat!
-
Kotomicuki #17835 Nekem csak patch-el, már több, mint 2,5 órája ez a szemét! 
Kiléptem arc-laucher-ből és az exe-t indítottam: egyből normálisabb tempóban teszi a dolgát, hogy rohadjon meg ez szemét brigád, hogy még ilyet sem tudnak normálisan leprogramozni!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2015.12.10. 21:45:21