50164
-
Plata #17950 Volt egy kis dilije a Gurambás karimnak gondoltam 1 szintel magasabbra húzom az ikony szettjét.
Warp mag és deflector nem csak mk13 lett neki de UR is. -
Plata #17949 Hát ec nem izgat,dili mining clain-em nincs.Xp event jólenne,mert a legeslő karimnak vagy 4 hajó traitje kellene,de xp event nélkül nincs kedvem hozzá.Ott van neki berakva sok hajó,de traitek sehol,és át kéne ültetni battlecruiserbe utána fleetbe,de először traitek.
Van olyan 890 misim tarantulára,többet nincs kedvem csinálni.
Nem jött se tarantula se T6 karfiol,és emiatt nagyon elment a kedvem mindentől.
-
gerisz23 #17948 Dili event lesz,ha vki esetleg nem tudná.Aztán xp majd upgrade event.Ha mákom lesz talán több ect is tudok csinálni mint amire számítottam. -
Plata #17947 A negyedik rész nekem kimaradt,meg sem vettem,le sem töltöttem.
Kipróbáltam a játékot más gépén,de nagyon nem jött be,meg főleg hogy milyen szarul volt optimalizálva.De a városi pálya sem tetszett meg a sztori sem.GTA San Andreas után a 4 nekem nem jött be,főleg hogy még buzi kiegje is volt.
De az öt az nagyon bejött,már kétszer végig vittem a sztorit.
Online-ban van két karim,egy 101-es és egy 26-os szintű.A 101-es karival ennyit játszottam:PLAY TIME: 10D 22H 22M
17.8 milla dolcsit szereztem vele,amiből 16.3 milliót elköltöttem.
Van két luxus apartmanja egy kertvárosi háza és egy ház a bank mellett,ha kiraboljuk könnyen tudjunk menekülni.
Na jó ruhára meg kocsikra is költöttem.Meg van saját helije,meg egy jet na meg motorcsónak. -
Plata #17946 Nekem telefonra küldtek emailt meg sms-t hogy mikor jön.
Mondjuk már valamikor éjjel jött telóra jelzés hogy elindult a csomag,de aztán telóra jött email meg sms hogy ekkor és ekkor jön a csomagom.
Gyerekeknek karácsonyi ajándék felét netről rendeltem. -
asolyom #17945 Eh....nem csak STO és MMO vonalon vannak csökkent agyú wolfok.
Könyv csomagot hozott volna az okos futár. Itt állt 10 percet a kapu előtt, de becsöngetni nem volt esze, hanem betűzött a kapuba egy cédulát, hogy itt járt. Felhívom, hogy nem kellett volna-e becsöngetnie. Azt mondja, hogy nem mert a feleségem azt mondta neki telefonon, hogy mindjárt kimegyek. No de akkor minek a csengő, úgy egyáltalán?
No comment.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.16. 14:57:23 -
Plata #17944 De én is elugrottam a lövegtornyos páncélkocsimért ,de ti meg ki estetek szerverről vagy mi.Épp utol értelek titeket,erre pont ki estetek. -
Raulblanco7 #17943 Sztori nagyon jó, a 4 gagyi volt ehhez képest, imádom a sztori módot. az irányításban visszatértek a régihez, nem a 4 féle élethűbb fonalat követik. online kb 20-40 fős instákra vannak bontva, ugyan az a nagy szabad világ, csak sokan vagytok. vannak eventek, amikor az egész map azt csinálhatja, vagy csak mászkálhattok gyilkolászhattok.
tegnap platac is ezt mondta, én meg badwolf egy lövegtornyos páncélozott kocsival mentünk és gyilkoltuk a többieket, platacot is akartuk, de passzív módban volt, ilyenkor nem megölhető, meg persze ő sem bánthat mást.
és akkor vannak a különböző munkák, amik 4 - 20 fős betöltős pályák, vagy 20 féle fajta, verseny, ejtőernyő, death match, surviver
illetve vannak a heistek amik a 4 fős nehezebb sorozat küldik multiban. -
Plata #17942 Az ötödik rész sztorija jó,csak kicsit rövid,nem egy hanem három főszereplő van. -
lammaer #17941 Hát, mindenképpen a virágboltot próbálnám ki, mert a 4 nagyon nem jött be (leginkább az irányítása nem tetszett, nekem nagyon csúszkált a karakter, nagy volt a tehetetlensége...), csak kiváncsiskodtam hogy milyen az online. -
Plata #17940 Szerintem meg buli az online,én június óta tolom vele.Most a Yachtra gyűjtök,ha lesz Yacht-om hívok testőröket és lelövetem velük Raul-t. 
Részemről jól el szoktam lenni benne,néha csak bringázom egy jót,vagy golfozok,de sokszor járok bankrablásra.
mások általában inkább egymás kinyírásával foglalkoznak,de én passzívban játszom. -
Plata #17939 Ha felmész Online-ba mehetsz zárt szerverre ahol nem lesz senki és mehetsz nyíltba is,ahol lesznek sokan,de kapcsold be a passzív módot,akkor nem tudnak megölni.Online-ban azt csinálsz amit akarsz,autó versenyezhetsz,küldikre mehetsz.
Ha eléred a 12-es szintet és van egy High-end lakásod,az kb 205 ezer dolcsinál kezdődik,akkor indíthatsz Heist-eket.
Mehetsz sok féle küldetésre,vannak elborult küldik,eventek.De akár golfozhatzs teniszezhetsz,vagy felszedhetsz prostiket.
-
bgabor911 #17938 Szerintem ne adj ki rá pénzt, mert nem éri meg. Nem egy rossz single player játék, elvan vele az ember néhány hétig, de messze nem Fallout 4 vagy Witcher 3 szint. Singlet viszont akármelyik virágbolti verzióval tudsz.
A multi meg? Néhány ismerősöm megvette, kemény két hetet játszottak vele, azóta el se indították.
Szerintem a GTAV körül sokkal nagyobb volt a hype, mint amit a minősége indokolt. Nem rossz időtöltés a történetet végigvinni, de ennyi, semmi több. Nagyon nem ér meg 15 ezer forintot. -
Plata #17937 Az Enterprise-t imádtam,legalább ötször megnéztem.Szerinted miért tudtam egyből pár hónapja hogy az a hajó Harry képén honnan van? -
bgabor911 #17936 Az Enterprise harmadik évadja végig pörgős volt, jól megmutatta hogy lehet ezt a műfajt értelmesen is csinálni, ha valaki veszi rá a fáradtságot.
Szerintem mindig szomorú, amikor valami komplex, értékes dolgot lebutítanak azért hogy az egyszerű, ostoba embereknek jobban bejöjjön. Nagy veszteség. A Star Trek is így járt. -
Plata #17935 Megveszed a GTA 5-öt mehetsz Online-ba és bulizhatsz,de ha lehet ne DVD-sen vedd meg,az atom szopás.Jó van hozzá szép térkép,gyönyörű doboz meg egyéb fos,de a dobozos játék frissítése a Rockstar szervereiről jön le,az meg kriminális,a STO pöcsölése ahhoz képest túró.
Az alap játék 55 giga,a nyáron raktam fel akkor az 5 giga frissítést a rockszar szervere 1 nap alatt szedte le,mert állandóan megszakad a kapcsolat vele.Havonta jön 1-2 új DLC,tegnap is jött egy jó,minden DLC ingyenes.Mondjuk ez csak 52+998+512Mb-os frissítés volt,és most kivételesen kb 20 perc alatt le jött,de dobozosra sokan panaszkodnak,nem csak én,steam-es verzióval nincs gond,simán frissít mindig.Állítólag.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.16. 12:27:32 -
lammaer #17934
Amúgy hogy van ez a GTA online? Egyszer megveszi az ember azt van egy nagy perzisztens világ vagy sok kicsi online szerver van?
-
Plata #17933 Is. -
Lokker #17932 Húha, ez most STO topik? -
asolyom #17931 Ne is mondd! Most nemrég a WoW-ben, a csóka befigyel valamilyen flancos premium rombolóval. Mint a meszes berongyol az ellenség közé, mert hát ugye ő a leggyorsabb, a szegény csatahajók, és cirkálók csak cammognak. Elkezd a torpedóival lövöldözni tizen akárhány kilóméterről (az mellékes, hogy a torpedók hatótávja 5-7 km), amik persze valami szigetbe csapódnak, utána pedig elsüllyed, mint a kő. Annyi agya már nincs, hogy felderítse az ellenséget, és szóljon a csapatban levő cirkálóknak, és csatahajóknak, aztán amig azok lekötik az ellenséget, addig ő az észlelési határon lavírozva szemezgethetne magának.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2015.12.16. 09:23:24 -
Plata #17930 Na lol,békésen kocsikázom a városban,útban a ruha bolt felé,mire két ismerős tömeggyilkos autózik el mellettem.
-
Plata #17929 Ne várd hogy az új sorozat hasonlítson a régiekre,jók voltak tényleg jók,de néhol már már túl lassú volt a sztori.Sokszor vontatott sőt unalmas volt,mert olykor annyira szájbarágós volt a sztori mintha értelmi fogyatékosoknak akarták volna elmagyarázni. -
bgabor911 #17928 Tudom én, mindig a legújabb ZEN-es hajóban feszítők a leggyanúsabbak. :D -
bgabor911 #17927 Tudom én, a szarra sokkal nagyobb a kereslet. A régi Star Trekekben volt finomság, stílus, intelligencia és elegancia. Csupa olyan dolog aminek nincs helye a mai világban.
Kiválóan jellemzi a Hollywoodi filmek célközönségének értelmi színvonalát az, hogy a számukra filmeket gyártó cégek tizenöt éve ugyanazt a szuperhősős receptet adják el nekik minden egyes hónapban. Tudom én persze, hogy sok gond volt a régi Star Trek filmekkel, de erre a problémára nem az volt a megfelelő megoldás hogy kicseszett szuperhős/halálos iramban popcornmozivá degradálják le az egészet.
Na mindegy, talán majd az új sorozat végre méltó lesz a nagy elődökhöz. Remélem, mert azt ne gondolja senki hogy a szuperhős stílusban emlékezetes filmet lehet alkotni manapság így hogy tizenkettő egy tucat belőlük, ha marad ez az irány akkor a Star Trek el fog tűnni.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.15. 19:40:28 -
Plata #17926 Mellesleg 250 ezerbe kerül hogy a hajó másik helyre parkoljon le.De Online már tele van yacht-okkal.Tele a tenger bazi nagy hajókkal,nyugisan nem is lehet repkedni part közelben mert egyből figyelmeztetnek hogy szétrúgják a segged.De hajóval sem lehet közelbe menni.
Meg jön a tél GTA Online-ba,lesz hó meg egyebek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.15. 18:37:42 -
Plata #17925 Tudom,néztem a boltban.
A hajó alapjáraton 6-7-8 misi.A berendezése és személyre szabása újabb 1.75 misi kb.
Magyar zászló is van hozzá.Megnézheted és ki is pingálhatod magadnak ha felmész netre,igaz a végén ha meg akarod venni kiírja hogy nincs elég pénzed.
Nekem van 2.8 milla körül a bankban,meg elköltöttem olyan 10 misit már ruhára kocsikra lakásokra.H amost ezeket eladhatnám.
Csak a lowrider taliga több mint 1 misi volt,és van vagy 30 kocsim.Jah a páncélozott terepjárókról megfeledkeztem,meg a harci heliről,a repülőről,motorcsónakról.
-
Raulblanco7 #17924 platac, a személyre szabott (sok mindent lehet beállítgatni hogy milyen legyen) yacht amit meg akarok venni majdnem 10m. nekem van 1,1m, szóval kell majd pár heist :D -
alyr2 #17923 Szerintem meg mindeggy..az hogy epp jovoben multban kihez mikortol..ez az egesz epp attol jo hogy nem a regi sorozatot koveti..ha azt kovetne feleannyian sem neznek meg. és a profit a lenyeg meg hollivúdban is. -
gerisz23 #17922 Pont erre céloztam én is:d
De mivan ha egy ismeretlen faj galaxis bajnokok ligáját hirdetett?
Vagy a ferengik elakarják őket adni rabszolgának?:d -
lammaer #17921 Mióta számít ST-ben a dátum? Állandóan ugrálnak az időben előre hátra, a legtöbb nagy dolog mindíg az időutazásból jön :) -
lammaer #17920 Yeah, Starship Trooopers!
Emlékszem amikor még udvaroltam az asszonynak, moziba mentünk és beültünk a nevezet filmre.. 17 év elteltével még mindig emlékszik rá, pont a héten küldtem be a fiamat hogy menjen kérdezze meg anyát hogy tudja e mi a csillagközi invázió.. előre mondtam mit fog mondani az asszony (fúj, az a bogaras).
De megérdemelte, amikor ő választott filmet akkor meg Zefirellitől kellett megnézni az apáca szerelmét... -
Plata #17919 Én szerettem az első két részt.
Igaz nem a régi stílust követte,de jó filmek voltak,ezt nem biztos hogy meg nézem.
Előző kettőt jó rendező csinálta,ezt egy balfasz.
Halálos iramban filmek szart sem érnek,az első részek talán egyszer nézhető kategória, a többi meg a jobb ha megsem nézed kategória. -
bgabor911 #17918 "ez nevetséges, mint valami űr...várjatok hadd éljek ezzel a szófordulattal, űrben játszódó Halálos Iramban..."
Találóan jellemezted a reboot Star Trek szériát.
Elnézegetve a trailert szerintem ez lesz az első Star Trek film amit nem nézek meg. Ha ilyesmire színvonalra vágynék, beülnék valamelyik szuperhősfilmre abból a több mint kétszázból, amit az utóbbi tizenöt évben kitermelt magából hollywood.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.12.15. 13:08:54 -
Plata #17917 Tévedsz,amikor Nero fekete lyukat csinált a vulkán magjában,az pont a hirogenoknál lyukadt ki,át szívta a hirogenokat,de eddig tök kábultak voltak az utazástól. -
Raulblanco7 #17916 A vulkániaik szaga tartotta őket távol, viszont ebben a világban már nincs vulkán, így nincs szaguk sem. Tök logikás. -
ne felejtsd el, a reboot óta bármi lehetséges :DDD -
Plata #17914 De ez hülyeség,a hirogenekkel először a delta vagy gamma vagy a franc tudja melyik kvadránsban találkozik a Voyager,vagy 200 évvel Kirk után. -
gerisz23 #17913 Hirogenek hogy kerülnek Kirkék közelébe?Amúgy sztem is ők lesznek a ludasok,az egyik arca látszik egy pillanatra.A másik verzióm hogy összeszednek népeket a galaxys különböző pontjairól hogy egymással küzdjenek,úgy lehet köztük hirogen is. -
Plata #17912 Most sok a pénz hacker,tegnap az apartmanomban is pénzeszsákok potyogtak,de nem vettem fel.
Yacht-ra jó pénzért fel vehetsz testőrnek.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.15. 10:37:41 -
Kotomicuki #17911 A konzolok fejlesztése felébe-harmadába kerül, mint pl. fegyvert felhúzni - az Mk II-es legyártásához meg max. zöld alapanyag kell, amiből van rogyásig. Egy 12,5-es up-pal akár Mk VIII-ig is elmegy - pár alkalommal több lehetősége van jobb színt kapni, mint a X-XII-es flottásnak. Mk VIII-X környélén ugrik meg a fejlesztési költségük - akár azt is megcsinálhatnám, hogy "ingyen" legyártom, ~100k EC-ért felhúzom VIII-ig és a nem színváltókat eladom ex'-en, talán még haszonnal is...
A tac konzol pluszait nehezen tudnám most kihasználni: nincs annyim, hogy a többi oldalról is hozzátegyem a hozzávalókat, hogy tényleg érjen is vmit.
Azonkívül, ezeket átdobhatom arra a karira, amivel éppen foglalatoskodom, a flottásat meg nem.