50168
-
Kotomicuki #17994 Akkor csak az marad, hogy nem akarnak Zen-t eladni és annak kevésnek, ami vehető, megy föl az ára. 
De, akkor az EC-ért vehető fleet moduloknak is föl fog menni...
-
Plata #17993 Mint látod ennek a karinak 16 hajó van admiraltyban,jutalom hajóval együtt.Ebből kb 8-9 hajó 10-40 szintű.
Még nem volt kedvem többet kivenni neki.
És nincs igazad mert nagyon sok ember nem most kezdte,és van rengeteg hajójuk,mivel sok ember nem azt csinálja amit én,hanem megveszi bankkártyával a hajókat.
És rengeteg játékosnak van sok sok dili mining claim.je,ami karinként napi 10 ezer dili.
És a winterezéssel is lehet dilit szerezni,nem kellenek bele szuper doffok sem,16-os 30-as karival és fehér doffokkal is lehet húzni. -
Kotomicuki #17992 Igen, de ez csak azokra érvényes, akik:
- rengeteg karival tolják (és/vagy)
- nem most kezdték és van miből (T6-os hajópark, már jó felszerelés)
A többinek uú el fog fogyni 1-2 hét alatt és nem értem, hogy nekik miért is éri meg 230 helyett 270-ért, majd 20%-kal drágábban venni a Zen-t - ennyivel többet a napi, finomítási limit miatt sem kereshettek -> ami plusz bevételük lenne azt el is herdálják egyből?!
Nekem is kéne Zen, de ennyiért inkább elfejlesztem (pár UR cuccra megint szert tettem így, pár tízezer dili' árán és közeledek a full Mk XIV felé - az egyik karakternél), vagy fleet-es dolgokba ölném. -
Plata #17991 Event nélkül is jól jön.
-
Plata #17990 Zen szerintem azért lett drága mert admiraltyval és dili eventel rengeteg dili jött,napi 1-2 admiraltyzással meg winterezéssel úgy kb 200-300 ezer közt jött egy nap dilim,ha lett volna dili minig claim-em akkor az még plusz 300k dili lett volna naponta. -
Plata #17989 Húzd vissza.
-
Plata #17988 Most volt dili event,mindenkinek rohadt sok jött.És vásárolják,jönnek nagy hajó packok,szerintem arra mindenki be akar vásárolni. -
De jó hogy több hónapja tiszta vagyok a játékot illetően
De a cset ablakotok még mindig széthúz -
Kotomicuki #17986 271 a Zen! 
Nem tudok annyival többet termelni mostanság, mint ahogy emelkedik a Zen árfolyama: az egyre több dili'-m egyre kevesebbet ér...
-
Plata #17985 Van szerver,legalább is látom hogy mások is feljöttek. -
Plata #17984 Elvileg fél hétig lett volna leállás. -
gerisz23 #17983 Hmm arc fórumon azt írták csak server karpantartás lesz,ehhez képest kicsit megvannak csúszva... -
Plata #17982 Brotherhood randommal is könnyű,azzal farmoltam ki ikony szettet Gurambára. -
Plata #17981 Raul mit rakjak Recluse-ra hogy jó legyen?
Elite petek megvannak,kell rá valami spéci konzol spéci skillezés?
Vagy egyéb dolog? -
Zemanov #17980 Delta nagyon egyszerű:Argala patrol vagy Assist ocampa freighter kb. 5 perc.Dyson megint 5 perc.Romulán az New Romulus-on egy 5 perces küldi.Omega,Nukara,undine egyértelmű.Igazából csak ikoniai meg terran ami bonyolultabb,csinálhattak volna ezekre is 5 perces küldiket.bár a Brotherhood nem rossz ha jó a csapat. -
Raulblanco7 #17979 bughunt. -
Plata #17978 Deltát nem is tudom hirtelen mivel lehet húzni.Eventeken farmoltam ki a delta reput. -
gerisz23 #17977 Sztem meg a delta és a terran.Undine bzben megcsinálsz egy foglalást és megvan a napi mark.Dyson szintén csak az ground(van space is csak az elbott). -
Plata #17976 Megjött a Star Trek Beyond szinkronos trailere,állati jó magyar címe lett.Star Trek Mindenen túl.
Ki volt az a barom hülye állat aki kitalálta ezt a címet.
-
Plata #17975 Szerintem az egyik legjobb a neutronic,terran sem rossz,főleg ha kevés % hp-ja van a célpontnak. -
Plata, szerinted melyik a legjobb leghatékonyabb standalone torpedó? Most a neutronicot használom az van amikor brutálisat critel. Megvan az a trait is amit mondtál, az vicces a romulán kisérleti torpedóval :) Szóval mit ajánlasz? -
Plata #17973 Hát a legszarabb a Roma dyson undine terran. -
gerisz23 #17972 Nem olyan nehéz kiszedni a napi markokat repukhoz.Mindennap mész Pveket,napi 100 mark biztos meglesz,az meg elég 3napra a repunak.Èn elosztanám hogy mindnek jusson. -
Kotomicuki #17971 Az utolsó 4 repu közül melyiket a legutálatosabb, vagy a legnehezebb húzni, esetleg: melyikhez kellene az átlagosnál több pötty?
Kezdenek beérni az epoh-ok nálam is és szeretném "hatékonyan" beváltani őket. -
lammaer #17970 Mé ne lett volna komoly? :)
Nem volt világos hogy mit eliteznek itt jobbra meg balra, amikor csak sima projekt XP.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.12.21. 11:42:12 -
Chak #17969 Remélem nem komoly a kérdés, de ha még is akkor az a project 5 xp-t is ad az omega repuhoz. T5-ön semmit nem jelent max olyannak aki még nem érte el. -
Plata #17968 Az omega,semmi több.
-
lammaer #17967 És a special task force reputation az mi az? Abból is ad 5-t....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.12.21. 08:12:52 -
Plata #17966 Azt csak naponta egyszer lehet csinálni,azoknak van akiknek nincs idejük repus tokent farmolni,de van sok markjuk,markért vehetsz napi 1 tokent,mondjuk kurva kevés de van. -
lammaer #17965 Az elite reputation mark mire jó?
Pl a borgnál van az "Elite omega compensation" repu assignment, az ugye ad egy borg neural procit meg 5 OMEGA special task force reputationt.
Ez utóbbi mi a pék? aA leirásban meg azt mondja 1-et ad minden 100ért, ez meg ugye nem 1 hanem 5.... vagy a Neural proci lenne az elite reputation mark?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.12.21. 02:26:04 -
lammaer #17964 Köszi srácok, na az az a hely ahol biztos nem kerestem volna :D -
Chak #17963 A GPL Conversion konzolban lehet átváltani ami a winter epohh csaj mellett villog. -
Daeus89 #17962 azt hiszem az epohos csajnál lehet mint romuluszon -
lammaer #17961 És hol lehet markot csinálni a winter epokból? -
Daeus89 #17960 epoh>>>mark>>>dili ? -
lammaer #17959 Izé.. Winter epohhból hogy lehet dilitiumot csinálni - ha lehet egyáltalán (rémlik hogy olvastam vholvagy mondta vki, de nem találom a részleteket)? Vagy van vmi más értelmes felhasználása azon kívül hogy van?
Van egy elder gumpdropom (megcsináltam a doff assignmenteket), so whats next? -
istikovacs #17958 Azért mert +26.2-t ad az attack patternre. -
Plata #17957 Nem tudom a roma engine miért jó?
-
Plata #17956 Neki is az volt 5 plasma expl,3 locator,1 eps 1 plasmo meg valami amire nem emlékszem,8 ap bím.3 részes takony szett+roma szett darab. -
gerisz23 #17955 Olyat én is láttam,még epicelnem kell a beameket,meg kell a takony sett aztán talán nekem is meglesz a 75k.