50202
-
Kotomicuki #18068 Na, ezért utálom én a net-hez kötött dolgokat: "Disconnected Server"!
-
harryke #18067 Itt van a Krenim Science Vessel [T6]-ról egy kis infó, ha valaki még nem látta volna:
Krenim Science Vessel [T6]
•Starship Trait: •When hit with directed energy while Feedback Pulse is active: +{Magnitude}% Feedback Pulse damage (Can happen once every second, stacks up to 10 times)
•Console: •Passive: •+{Magnitude}% Cooldown reduction on Science Bridge Officer Abilities
•Active: •Foe: Increases recharge times of abilities by 50%
•Foe: Reduces Turn Rate by {Magnitude}% {Duration}
•Foe: Reduces Impulse Speed by {Magnitude}% {Duration}
•Self: 2 - 4% Bridge Officer and Captain Ability Recharge Time Reduction every second
•Self: 15 - 30% Firing Cycle Haste for All Weapons
Meg akkor itt a Terrán Box képe, ha még ezt se látta volna valaki:
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.12.30. 20:23:45 -
harryke #18066 "Time and Tide" ad 400 vackot és akkor majd lesz valami 5 perces küldi, mint tavaly az Omega Particle gyűjtés 3-4 helyről és kész az ad 40-et. -
Plata #18065 Ha megcsinálod a küldit vagy 20 napon át. -
harryke #18064 Valószínűleg évfordulós ajándék lesz, tehát igen, ha minden igaz az lesz, mint tavaly csak most a "Time and Tide" nevű küldiből kapunk majd 400 db vackot, amivel elkezdhetjük a projektet. -
Lokker #18063 az mit jelent a krenimnél hogy "Possibly Anniversary" ajcsi lesz mindenkinek?
-
Plata #18062 Naaaaaa,ez így nulla infó,nekem infó kell,érted infóóóóóó. 
Mindjárt előveszem a csatahajóm és alád pörkölök 15 kilóméterről a plasma railgun-al.
-
harryke #18061 Ez csak ráerősítés, hogy biztosan lesz. Következő információk leírása alapján januárban várható. -
Plata #18060 Bővebben?
Ezt már évek óta tudjuk.
-
harryke #18059 Egy kis információ a közelgő dolgokról bizonyára mindenki tudja már, de egy kis ráerősítés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
•New Episode - (Anniversary episode!) Time and Tide
•New Lockbox - Terran Lock Box
•New Ships - Tier 6 Flagship Bundle
•New Ship - (Possibly Anniversary) Krenim Science Ship [T6]
•New Promotion - Tholian Tarantula
•Q!
Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.12.30. 15:21:29 -
harryke #18058 BUFF aztán meg elsütöd. -
Plata #18057 Szerintem nagyon fun gw-zni. -
alyr2 #18056 9-10k dpst csinaltam en is a scimmel anno fegyverpontok nelkul! -
Plata #18055 Damage: 3 052 159 (10 939,64 /s)
Hull: 2 665 325 (9 553,14 /s) [87,33%]
Shield: 386 834 (1 386,50 /s) [12,67%]
Max. One-Hit: 112 687 (Heavy Temporal Disruption Device II - Heavy Temporal Disruption II)
Gw max sebzése 11362 volt ezúttal.A karimnak nincs rakva a fegyver skillekre pont szóval a sebzése elég szár.
Jah és a fegyverei is nullák.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #18054 Nah elugrottam ISA-ra fun Gw-s sci karimmal.
A Gw legkissebb sebzése 727 volt a legnagyobb 7261.
Nem lett valami jó stf,kb a közepén megzavartak és arra jöttem vissza hogy már csak kocka él..
Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.30. 11:19:31 -
Kotomicuki #18053 Igen, még egy sci konzol sincs a GW-hez rajta, de a kis vadászgépeket mind összegyűjti és össze is roppantja őket, már így is.
Le kellett állnom a fejlesztésekkel, mert nem bírta a csapat az anyagiakat megtermelni hozzá: piszkosul fölment mindennek az ára!
Mondjuk, fleet modult meg 13,5-ért láttam a minap, 16 helyett...
harryke #18050:
Tehát, akkor előtte volna célszerű elsütni, mert az aux-változások nem hatnak rá...
-
Plata #18052 Sebez gw sokkal többet is,több partgen kell és több aux,Gw-hez jó ha felnyomod maxra aux-ot. -
alyr2 #18051 Jo is az mikor 10 kilometerrol beszippantassz mindent es torpedo spreaddal megkinalod a csapatot :D -
harryke #18050 Mint minden skill, a BUFF csak akkor érvényes rá mielőtt el nem sütjük, utána hiába sütöd el nem fogja megkapni az adott bónuszt, tehát, ah erősíteni akarod mindent előtte. -
Kotomicuki #18049 Másodpercenként 500 környékén sebez /sec, modulok nélkül - 100 körüli skill-ponttal és 75 aux-szal.
Van egy modulom, ami 15 másodpercre +40 pajzs-moci-aux energiát ad (2 percenként
). A GW-nek meg idő kell, mire behúzza középre az áldozatokat és középen sebezne a legtöbbet.
Ezért érdeklődnék, hogy mikor volna jobb elsütni ezt a buff-ot: a GW előtt, vagy ráérek akkor, amikor már bent vannak középen...
Lényegében: hat-e az aux energiaszintjének változása a sebzésre?
...
Az epohh-okkal + korcsolyázással egész szép repu-pontmennyiséget lehet összeszedni: az első karakteremnek csak ebből meglett egy egész és még van pár epohh-ra valója. -
Plata #18048 De ha partgen és grav gen is 250 fölött van akkor atom poén,mindent behúz 10 kilóméterről. -
gerisz23 #18047 A gw nemkimondott sebzős skill,minél nagyobb az auxod annál több hajót húz be,elméletileg. -
Plata #18046 Passz,de sci karinál az aux minél magasabb annál jobb.Az Aux-tól sebez jobban. -
Kotomicuki #18045 Kérdés: a Gravity Well sebzését hogyan befolyásolja az aux energiaszintje? Az ellövés pillanatában élő szinten sebez végig, vagy lehet játszani és csak akkor buff-olni az aux szintjét, ha már beértek a célpontok a darálóba? -
harryke #18044 Az a torpedó bármelyik hajóra átrakható és igen csak egy lehet fent egyszerre, tehát a Thermonic torpedó bármelyik hajóra átrakható. -
Plata #18043 Szerinted torpedó is átrakható?Nem vagyok játékban így nem tudom hogy csak 1 lehet-e fent belőle vagy több. -
harryke #18042 Orb konzolja igen, de a Recluse konzolja nem tehető át az Orb hajóra. -
Plata #18041 Kérdésem lönne,tholian web konzol át tehető recluse-ra? -
Plata #18040 jó is lenne,egy büdös Ec-t sem szereztem még. 
Jön dili event akkor majd eladok 1750 contrát.az remélhetőleg lesz vagy 80 misi. -
Lokker #18039 Szerintem már össze is szedte
-
Plata #18038 Inkább 2 hónap,mert winter event miatt nincs contrázás. -
harryke #18037 Ahogy te farmolsz két nap alatt megvan. -
Plata #18036 Raul ma elbasztam egy kis pénzt,320 misiért találtam egy ilyet exen.
Viszont most újra el kell kezdenem pénzt farmolni,mert csak 574 misi maradt.
-
Plata #18035 Na ma gondoltam megint megszámolom mennyi dilit jön össze winter+admiraltyból.egész jól ment már 127k után jártam,amikor buktam a dolgot,jöttek hozzánk,én meg kikapcsoltam a gépet elfelejtettem megnézni mennyi a pontos dili.A számítógép számológépébe mentegettem a dilit,de mivel kikapcsoltam buktam.Pedig ma egész jól jött,most tudtam folytatni a játékot,de mivel lőttek a mérésnek így már nem is folytattam. -
Plata #18034 De azóta változott.
-
Kotomicuki #18033 Javítás! Kimaradt egy elem:
- Events
- Store
- Account Reward Claim
(már megint túl fáradt vok a hibamentes kommunikációhoz
)
-
Kotomicuki #18032 Egen, az összes többivel kivehető - ha egy karakter már végigcsinálta a "korcsolyázást"! 
Ha esetleg lenne köztünk, hozzám hasonlóan zöldfülű, akkor szájbarágósan:
- "U"
- Reputacion
- Events
- Account Reward Claim
- kiválasztani a megfelelő "dobozt", majd "Buy"
- az inventory-ban doboznyitás, majd névadás
- elballagni a hajóválasztóhoz és elsődlegesként kiválasztani
Innentől meg csak a finomított dili', EC és FC mennyisége korlátozza a féktelen tombolást!
...
harryke #18028:
Nem is DPS volt a cél, hanem a T6 (át)érzése - de, ehhez is rengeteg befektetés kell (még)!
Ha megvan az előző 2-3 fetured event(?) küldetésből a fézerre (a fed-es alapfegyver típusa) +X%-ot adó, univerzális konzol és át van szerszámozva a hajó fézerre, akkor már "4 tac-konzolhellyel" bír, ami jót tesz a sebzésnek - én ennyit tudtam kihozni belőle. -
lammaer #18031 Sztem én voltam még régebben, de már a PHn is lefotóztad annó :)
(el van ám mentve a tudás - link :) -
harryke #18030 Igen, ha már egy karival egyszer kiszedted bármikor kiszedhet akár egy újonnan létrehozott karakterrel is. -
zsan666 #18029 Így emlékeztem én is, ezért kérdeztem rá (hátha rosszul tudom). Később is ki tudom majd venni a hajót? Olyan karira gondolok, ami még kicsi hozzá, de majd felnő....