50202
  • Kotomicuki
    Na, ezért utálom én a net-hez kötött dolgokat: "Disconnected Server"!
  • harryke
    Itt van a Krenim Science Vessel [T6]-ról egy kis infó, ha valaki még nem látta volna:

Krenim Science Vessel [T6]
    •Starship Trait: •When hit with directed energy while Feedback Pulse is active: +{Magnitude}% Feedback Pulse damage (Can happen once every second, stacks up to 10 times)

•Console: •Passive: •+{Magnitude}% Cooldown reduction on Science Bridge Officer Abilities

•Active: •Foe: Increases recharge times of abilities by 50%
    •Foe: Reduces Turn Rate by {Magnitude}% {Duration}
    •Foe: Reduces Impulse Speed by {Magnitude}% {Duration}
    •Self: 2 - 4% Bridge Officer and Captain Ability Recharge Time Reduction every second
    •Self: 15 - 30% Firing Cycle Haste for All Weapons

Meg akkor itt a Terrán Box képe, ha még ezt se látta volna valaki:

Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.12.30. 20:23:45
  • harryke
    "Time and Tide" ad 400 vackot és akkor majd lesz valami 5 perces küldi, mint tavaly az Omega Particle gyűjtés 3-4 helyről és kész az ad 40-et.
  • Plata
    Ha megcsinálod a küldit vagy 20 napon át.
  • harryke
    Valószínűleg évfordulós ajándék lesz, tehát igen, ha minden igaz az lesz, mint tavaly csak most a "Time and Tide" nevű küldiből kapunk majd 400 db vackot, amivel elkezdhetjük a projektet.
  • Lokker
    az mit jelent a krenimnél hogy "Possibly Anniversary" ajcsi lesz mindenkinek?
  • Plata
    Naaaaaa,ez így nulla infó,nekem infó kell,érted infóóóóóó.
    Mindjárt előveszem a csatahajóm és alád pörkölök 15 kilóméterről a plasma railgun-al.
  • harryke
    Ez csak ráerősítés, hogy biztosan lesz. Következő információk leírása alapján januárban várható.
  • Plata
    Bővebben?
    Ezt már évek óta tudjuk.
  • harryke
    Egy kis információ a közelgő dolgokról bizonyára mindenki tudja már, de egy kis ráerősítés.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

•New Episode - (Anniversary episode!) Time and Tide

•New Lockbox - Terran Lock Box

•New Ships - Tier 6 Flagship Bundle

•New Ship - (Possibly Anniversary) Krenim Science Ship [T6]

•New Promotion - Tholian Tarantula

•Q!

Utoljára szerkesztette: harryke, 2015.12.30. 15:21:29
  • harryke
    BUFF aztán meg elsütöd.
  • Plata
    Szerintem nagyon fun gw-zni.
  • alyr2
    9-10k dpst csinaltam en is a scimmel anno fegyverpontok nelkul!
  • Plata
    Damage: 3 052 159 (10 939,64 /s)
    Hull: 2 665 325 (9 553,14 /s) [87,33%]
    Shield: 386 834 (1 386,50 /s) [12,67%]
    Max. One-Hit: 112 687 (Heavy Temporal Disruption Device II - Heavy Temporal Disruption II)

Gw max sebzése 11362 volt ezúttal.A karimnak nincs rakva a fegyver skillekre pont szóval a sebzése elég szár.
    Jah és a fegyverei is nullák.

• Plata
    Nah elugrottam ISA-ra fun Gw-s sci karimmal.
    A Gw legkissebb sebzése 727 volt a legnagyobb 7261.
    Nem lett valami jó stf,kb a közepén megzavartak és arra jöttem vissza hogy már csak kocka él..
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2015.12.30. 11:19:31
  • Kotomicuki
    Igen, még egy sci konzol sincs a GW-hez rajta, de a kis vadászgépeket mind összegyűjti és össze is roppantja őket, már így is.
    Le kellett állnom a fejlesztésekkel, mert nem bírta a csapat az anyagiakat megtermelni hozzá: piszkosul fölment mindennek az ára!
    Mondjuk, fleet modult meg 13,5-ért láttam a minap, 16 helyett...

harryke #18050:
    Tehát, akkor előtte volna célszerű elsütni, mert az aux-változások nem hatnak rá...
  • Plata
    Sebez gw sokkal többet is,több partgen kell és több aux,Gw-hez jó ha felnyomod maxra aux-ot.
  • alyr2
    Jo is az mikor 10 kilometerrol beszippantassz mindent es torpedo spreaddal megkinalod a csapatot :D
  • harryke
    Mint minden skill, a BUFF csak akkor érvényes rá mielőtt el nem sütjük, utána hiába sütöd el nem fogja megkapni az adott bónuszt, tehát, ah erősíteni akarod mindent előtte.
  • Kotomicuki
    Másodpercenként 500 környékén sebez /sec, modulok nélkül - 100 körüli skill-ponttal és 75 aux-szal.
    Van egy modulom, ami 15 másodpercre +40 pajzs-moci-aux energiát ad (2 percenként ). A GW-nek meg idő kell, mire behúzza középre az áldozatokat és középen sebezne a legtöbbet.
    Ezért érdeklődnék, hogy mikor volna jobb elsütni ezt a buff-ot: a GW előtt, vagy ráérek akkor, amikor már bent vannak középen...
    Lényegében: hat-e az aux energiaszintjének változása a sebzésre?

...

Az epohh-okkal + korcsolyázással egész szép repu-pontmennyiséget lehet összeszedni: az első karakteremnek csak ebből meglett egy egész és még van pár epohh-ra valója.
  • Plata
    De ha partgen és grav gen is 250 fölött van akkor atom poén,mindent behúz 10 kilóméterről.
  • gerisz23
    A gw nemkimondott sebzős skill,minél nagyobb az auxod annál több hajót húz be,elméletileg.
  • Plata
    Passz,de sci karinál az aux minél magasabb annál jobb.Az Aux-tól sebez jobban.
  • Kotomicuki
    Kérdés: a Gravity Well sebzését hogyan befolyásolja az aux energiaszintje? Az ellövés pillanatában élő szinten sebez végig, vagy lehet játszani és csak akkor buff-olni az aux szintjét, ha már beértek a célpontok a darálóba?
  • harryke
    Az a torpedó bármelyik hajóra átrakható és igen csak egy lehet fent egyszerre, tehát a Thermonic torpedó bármelyik hajóra átrakható.
  • Plata
    Szerinted torpedó is átrakható?Nem vagyok játékban így nem tudom hogy csak 1 lehet-e fent belőle vagy több.
  • harryke
    Orb konzolja igen, de a Recluse konzolja nem tehető át az Orb hajóra.
  • Plata
    Kérdésem lönne,tholian web konzol át tehető recluse-ra?
  • Plata
    jó is lenne,egy büdös Ec-t sem szereztem még.
    Jön dili event akkor majd eladok 1750 contrát.az remélhetőleg lesz vagy 80 misi.
  • Lokker
    Szerintem már össze is szedte
  • Plata
    Inkább 2 hónap,mert winter event miatt nincs contrázás.
  • harryke
    Ahogy te farmolsz két nap alatt megvan.
  • Plata
    Raul ma elbasztam egy kis pénzt,320 misiért találtam egy ilyet exen.

Viszont most újra el kell kezdenem pénzt farmolni,mert csak 574 misi maradt.
  • Plata
    Na ma gondoltam megint megszámolom mennyi dilit jön össze winter+admiraltyból.egész jól ment már 127k után jártam,amikor buktam a dolgot,jöttek hozzánk,én meg kikapcsoltam a gépet elfelejtettem megnézni mennyi a pontos dili.A számítógép számológépébe mentegettem a dilit,de mivel kikapcsoltam buktam.Pedig ma egész jól jött,most tudtam folytatni a játékot,de mivel lőttek a mérésnek így már nem is folytattam.
  • Plata
    De azóta változott.
  • Kotomicuki
    Javítás! Kimaradt egy elem:

- Events
    - Store
    - Account Reward Claim

(már megint túl fáradt vok a hibamentes kommunikációhoz )
  • Kotomicuki
    Egen, az összes többivel kivehető - ha egy karakter már végigcsinálta a "korcsolyázást"!

Ha esetleg lenne köztünk, hozzám hasonlóan zöldfülű, akkor szájbarágósan:
    - "U"
    - Reputacion
    - Events
    - Account Reward Claim
    - kiválasztani a megfelelő "dobozt", majd "Buy"
    - az inventory-ban doboznyitás, majd névadás
    - elballagni a hajóválasztóhoz és elsődlegesként kiválasztani
    Innentől meg csak a finomított dili', EC és FC mennyisége korlátozza a féktelen tombolást!

...

harryke #18028:
    Nem is DPS volt a cél, hanem a T6 (át)érzése - de, ehhez is rengeteg befektetés kell (még)!
    Ha megvan az előző 2-3 fetured event(?) küldetésből a fézerre (a fed-es alapfegyver típusa) +X%-ot adó, univerzális konzol és át van szerszámozva a hajó fézerre, akkor már "4 tac-konzolhellyel" bír, ami jót tesz a sebzésnek - én ennyit tudtam kihozni belőle.
  • lammaer
    Sztem én voltam még régebben, de már a PHn is lefotóztad annó :)

(el van ám mentve a tudás - link :)
  • harryke
    Igen, ha már egy karival egyszer kiszedted bármikor kiszedhet akár egy újonnan létrehozott karakterrel is.
  • zsan666
    Így emlékeztem én is, ezért kérdeztem rá (hátha rosszul tudom). Később is ki tudom majd venni a hajót? Olyan karira gondolok, ami még kicsi hozzá, de majd felnő....