50181
-
Chak #18207 A Star Trek Countdown képregényben benne van h a vaultban a Tal Shiar borgosítja a Naradát h utána Nero elmehessen klingonokat meg federation hajókat darálni amig aztán jól el nem nyeli a mélység. Utána meg kiadtak egy másikat ami pedig azt a 25 évet tölti ki ami a filmben szintén kimaradt. Míg Nero várja Spock érkezését. Milyen kár h megírni képtelenek voltak rendesen a filmet, így utólag próbálták befoltozni. -
Raulblanco7 #18206 csak a sto-beli változata borg-romulán, a filmben elmondták teljesen egyértelműen, hogy ez csak egy bányászhajó, nincs benne semmi borg. -
Plata #18205 Azt elfelejted hogy az új filmben az enterprise mindig jóval fejlettebb hajó ellen harcol,a második filmben pedig amikor a vengeance szétlövi a pajzs fent sincs,az első részben meg egy 200-300 évvel modernebb borg romulán hajóval harcolnak.
Vicc hogy azt a tal shiar hajót berakták a játékba de egy rakás szart sem ér. -
lammaer #18204 Nekem a kedvencem az, hogy néhány másodpercnyi harc után a pajzsok már 20-30%on vannak, és a hajóhídon mindíg van vmi cső amiből gőz tör elő vagy vezeték ami látványosan szikrázik. Annak ellenére hogy van még pajzs :D -
Lokker #18203 Az új filmekben meg mindig szétlövik. :D -
alyr2 #18202 Láttam a filmet parszor..de tulzas hogy minden szetesik kvazi egy lovestol csak az enterprájsz nem :D -
Lokker #18201 Utólag nézve szerintem itt volt a legjobb a pajzs megoldása, mármint hogy illeszkedik a hajótestre nem pedig olyan mintha egy nagy buborékban lenne a hajó. Jól nézett ki na. :)
Kíváncsi vagyok lesz-e hasonló kaliberű csata az új sorozatban és ott mennyire sikerül látványosra megvalósítani. -
lammaer #18200 Külön kell csinálni a karikat, a mindenre jó kari semmire se jó. Ezért van sok kari slotod :D -
lammaer #18199 Van, unatkozó milliárdosoknak :D -
Lokker #18198 Van pvp a játékban?
-
gerisz23 #18197 Én romuval most pilot hajóval rohangálok(romu -klingon).Mimden energiám enginesen van,sci konzolok flow-plasma explosion.Energi drainnel elszívom az energiát amennyit csak tudok,aztán meg a faw(plasma explosion) közbe meg torpedózok.Viszonylag gyors a hajó-igaz csapat pvpre fejlesztem-,közbe meg szórom az álsást.Isan ezt még nem teszteltem,Van neki plasmonic leech conzolja szval mindíg szív el energiát az ellenfélltől,nagyobb hajók ellen meg elnyomom az energy siphont. -
Kotomicuki #18196 Thx az infókért, mindenkinek! 
Sz'al, választani kell: vagy lopakodsz és torpedózol, vagy DPS-t tolsz és faw-ozol (+ torpedózol - de kinek van erre ennyi skill-pontja)...
Így, hogy csináljak sci karit klingonból és romulánból - a fedes tiszta sor: egyedül ő nem lopakodik?!
Igazán odabiggyeszthetnék a játékban is a help/info fülbe ezeket a morzsákat, hogy egyértelmű legyen, hogy mi, mit is tud és mire hat(, mire nem hat)!
Szívesen venném, továbbá azt is, hogy ha ráviszem a kurzort, akkor jelenítené má' meg, hogy az az adott dolog mennyivel is járul hozzá a mihez - hiszen az "angolszászok" amúgy is szeretik a csili-vili táblázatokat, (ki)értékeléseket, m'ér pont itt kell ezeknek hiányozniuk...(jó, egy-két helyen ez - részben - működik, de nem általánosan, az egész játékban, mindenhol)
...de lehet, hogy má' ők sem tudják pontosan ezeket és inkább nem írnak semmit, nehogy bepereljék őket! Ez a legegyszerűbb: inkább nem kínlódnak vele, majd a játékos, ha annyira kíváncsi...
...
A kedvenc XII-es rohamsörétesemet fejleszte(tte)m: a 166-os sebzésből 192-es lesz (de ezek az értékek is változnak...
), ha XIV-es és uú VR lesz!
-
Plata #18195 Amit megvehetsz Mk10-en azt vedd meg 10-en,lehet egyből epicre ugrik,míg egy mk12 lehet egy hét alatt sem lesz epic,és mk10-ről mk12-re uppolni kb 3000 dilibe kerül.Pontosan nem tudom,de nagyon gyorsan mk12. -
lammaer #18194 Skacok, igaz az a megállapítás hogy minden tekintetben (FC és dili) olcsóbb alacsony szinten (MK X) megvenni a fleetes dolgokat és utána felupgradelni mint megvenni őket MK XII-ként? -
lammaer #18193 Jaja, ez a terv. GWk megvannak, partgent még megtolom aztán meglátjuk mi jön ki a ködből. :)
Net népe aztat írta 200 körüli partgen már elég, vmi nerf miatt már nincs értelme nagyon fölé menni. Nemtom igaz e, meglátjuk. Mivel shieldet nem használok, SCI konzolokra mehet a sima particle generator is ha olcsójánoskoddok, nem kell 20 millás exciter.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.06. 13:33:46 -
Raulblanco7 #18192 a konzol a partgen miatt erősíti az összes exoticet, de a plasma based dmg csak arra a párra hat amit itt felsoroltak. -
Plata #18191 Ebből a fel sorolásból azért jó pár dolog ki maradt.
Egyébként meg a partgenes torpnak nem a sebzése a nagy,hanem a köd a mit csinál,magas partgennel kurva nagyot sebez.
Láttam milyen kurva nagy sebzést tud,csóka összefogta a sok borgot gw-vel közéjük spread particle torpedó és a dot-ja kibaszott sokat sebzett. -
Plata #18190 Eszerint a link szerint minden exotic damage-re adja,abba beletartozik a thalaron a gw is.
De valszeg még a tractor beam repulsor is.
A konzol meg a plasma explosion proc és a partgen miatt kellett. -
lammaer #18189 Na, itt hivatalosan is leírták - link
"The +Plasma Damage bonus gained from these consoles now only affects Exotic Damage abilities (e.g., Eject Warp Plasma, or Plasma Shockwave)" -
lammaer #18188 Az internet népe szerint ezek a plasma based exotic damage-k:
Eject Warp Plasma
Eject Cryoplasma
Plasma Shockwave
Particle Emission Plasma Torpedo (Plasma Cloud)
Fluidic Phase Decoupler
Coolant Ignition
(szóval lehet plata bácsi érti félre, és nem ad +11.2% plazma sebbzést, hanem a fent emlitett hatások effektjét növeli 11.2%al)
Kutakodva a fórumokon, a sci partgenes torpedoboatoknak nagyon erősen ajánlják a particle emission torpedókat. Szóval plata konzolja az én partgenes SCI torpedóboatoma való :D Anníi azépséghibával hogy azon meg nincs egy szál energiafegyver se, szóval a proc ugrik :(
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.06. 11:55:42 -
Plata #18187 A játékban is ilyen. 
Van másodlagos pajzsa is.És tud álcából lőni úgy hogy a pajzsa fent marad.
Secondary shield és cloaked barrage ha jól emlékszem. -
Raulblanco7 #18186 az egyik verzió konzolja tudja. kipróbálod, örülsz neki, aztán leveszed és dps konzolt használsz a továbbiakban. ez igaz a másik 2 konzolra is. -
Lokker #18185 Ennek milyen cloak-ja volt hogy shield is volt alatta? -
alyr2 #18184 nekem nem proccol szinte soha..sajnos..egy isa alatt kb 50 procc. -
Plata #18183 Én scimitart a film miatt szeretem,nem a dps-e miatt,a Star Trek 9-ben nagyon klassz volt.
-
Kotomicuki #18182 Hát, önmagában az a 2,5% nem adhatna ennyit: a 7 energiafegyver az csak 14 löket/2 sec (az ágyú többet lőhet/sec, a beam meg kevesebbet), ami még eléggé messze van az 50-től. Vagy ennyit jelentene az ágyú (tűzgyorsasága)? 
De mindegy is, ha egyszer érezhetően működik és adja hozzá a pluszokat a sebzéshez!
Ha lesz elegendő dili'-m, kipróbálom (FC-m tán van elég)!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.06. 08:58:43 -
Plata #18181 Tudja a tököm,nekem nincs is tac konzolom,ez egy fun sci kari.
A hajó sebzésének a 32%-át adja a plasma explosion. -
Kotomicuki #18180 Áhá, így már egész más a leányzó fekvése: ilyen nekem is kell! 
A 2 másodpercenként +1,5k plazma sem rossz - de, gyanítom, hogy ehhez a kritikus találatok esélyét is növelni kell(ene): pl. fleet-es tac konzollal. -
Plata #18179 Érdekes de most hogy nézegettem tegnapi dps-t,most vettem észre hogy a thalaron nanite gömbbe 64k-t sebzett de az össz sebzés a nanite gömbbe 132k.Vagyis akkor mégis van thalaron radiation,csak már nem jelzi külön a dps mérő sem a játék. -
Plata #18178 Félre érted +11.2% sebzést ad,ami plasma.
Tegnap 7 perces ISA alatt 218 alkalommal proccolt a plasma explosion. -
Kotomicuki #18177 A Particle Generator részét értem.
Mik lennének a plazma bázisú, egzotikus sebzések, amikre még 11,2%-ot ad?
Az a 2,5% esély a plazmarobbanásra ennyit érne? Lehet ezt a %-ot növelni, hogy ne csak minden 50. lövésnél aktiválódjon, vagy hat rá a kritikus találati aránynövelés a skill-ekkel, más konzolokkal?
...
A 4+1 tac konzol + 5 ilyen az már sebezhet. nem?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.06. 08:19:37 -
Plata #18176 Hát nem tom mennyire jó a skill kiosztásom.De tessék.
-
Plata #18175 Háát majd lehet kipróbálom,ha tudok megint venni.
-
gerisz23 #18174 Igen bármilyen fegyójét,sőt abban nem vagyok biztos hoyg a az alap procos plasma fegyókra ad-e plasma explosiont.Plasmaticra ad olyan szettem van azzal működik.
Plata,tudom hogy nem dpst építessz,de mivel van plasmonic leached,lehet jobban járnál flowos embassy konzolokkal,szívna auxra is,meg minden energia szintet jobban növelne ugye.Nekem az volt furcsa hogy főkarin kivettem 2 tact konzolt,bement 3 flow,meg egy még az engi slotra ami kraftos,és jobb lett a sebzésem a +flowwal,lehet még thalaront is jobban buffolja.
Jah mégegy dolog,Plasma explosionra NEM hat a particle gen skill!A flow viszont jól jön neki!
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2016.01.05. 17:12:08 -
lammaer #18173 Ez ugye bármilyen energia fegyverre adja a procot? Tehát nem kell plazmának lennie, urambocsá egy antiproton beam arrayra is rádobja... -
lammaer #18172 Mester, a torpedo boatod skill kiosztását (a boffokét) lefotóznád nekem majd? (elég egy kép amit az űrben látsz) -
lammaer #18171 Basszus, azt hittem szivatsz :D -
Plata #18170 A Thalaron partgenes. -
gerisz23 #18169 Minek partgen konzol?mit buffolsz vele?A plasma explosiont még értem... -
alyr2 #18168 Jah jo...ebből van nekem is