50168
  • Raulblanco7
    Majd ma folytatjuk a heistet, szerintem 6-7 között jönnek a többiek, majd gyere te is, addig sima küldizünk amíg nincs mindenki.
  • Plata
    Ma mentem pár kört Recluse-al,kibaszottul csábított az Orb.
    De addig nem merem kinyitni amíg a Tarantula statja ki nem jön,ha nagyon nem lesz jó sci karinak,akkor úgyis másik karinak kell adnom.
    Bár azért remélem sci karinak is jó lesz az a Tarantula.Pénz már van rá,remélem elég lesz.
    Pénzről jut eszembe,ma megyünk pacific standard-ra?
    Kellene még pénz,két milla kell a hajómra,meg legalább 1 milla kell valentin napra,venni akarok régi taligát,na meg persze ruha is kell.
    Jah tényleg kell még tommy gun is,egy rakás cucc fog jönni,bár a piros fehérnemű nem tom hogy jön a valentin napi mészárláshoz.De az is kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.19. 16:36:15
  • Plata
    Hát én nem értettem belőle semmit csak hogy doff meg hogy milliókat lehet vele kaszálni.
    De most hogy hazaértem,újra meg akartam nyitni a linket de nem engedi.
    Vagy:all of our servers are busy right now
    please try again in a minute
    (error code: 503)
    Vagy:502 Bad Gateway
  • Raulblanco7
    válaszoltam rá, érdekes, elképzelhető hogy még működik is, jelenleg is, ha hazaértem kipróbálom.
  • Gundark 1 1
    Meggyőztél :) Akkor az Overt csak a hecc kedvéért hagyom fenn.
  • Raulblanco7
    pen messze és egyértelműen a legjobb mod ami egy fegyveren lehet. ezen kívül nagyjából a dmg3 és a crtd3 jelenleg egyforma erős, crtd3 pen és dmg3 pen mindkettő a legjobb fegyvernek számít, a crtd3 pen kedveltebb és nagyobb mennyiségben fellelhető.
  • Raulblanco7
    Ha egyszer előfordul és írsz nekik ezzel kapcsolatban, szerintem még a kapott javakat is megtartod és legális lesz, nem hiszem hogy vissza tudják vagy fogják venni. Ha nem szólsz nekik és egyszer eljátszod, ki tudja, nem hiszem, nem a Te hibád. Viszont ha másodjára játssza el valaki, akkor 1 oké, de másodjára már direkt erre utazott, mert tudja hogy megúszhatja esetleg ingyen, ha akarna fizetni nem mondaná le azonnal, csak másnap, vagy később. Szóval második eset után ha észreveszik garantált egy lifetime ip ban.
  • lammaer
    Garancia semmire sincs, nyilván mindig benne van a pakliban hogy gondolnak egyet azt csá, csak informatívan írtam hogy véletlenül mibe botlottam. Szóval nem mondom hogy csináld mert aztán meg rám leszel mérges :)
  • Kotomicuki
    Mostanság eléggé sűrűn elveszti a kapcsolatot a szerverével a játék!

...

lammaer #18264:

Thx, az infóért!
    De ezért nem fognak megharagudni?
    Az évek óta fércmunkájuk miatt arra gyanakodok, hogy ők is megélhetési címfelvásárlók: majd a ST eladja az Ótvart (is). Az ilyenek meg nagyon szoktak hepciáskodni, ha egyszer rájönnek, hogy rajtuk is "keresnek" - nem szeretném kockára tenni az acc-om, ha már ennyi időt beleöltem.
  • Plata
    Raul írtam neked egy privát üzenetet.
    Nem tom hogy van-e értelme,nem értettem belőle szinte semmit,gugli fordítóval meg csak katyvasz lett belőle.
  • Plata
    Állítólag a crtdx3 pen a legjobb.Bár ha bímet használsz akkor nem tudom mi a jó.
  • Gundark 1 1
    Építgetem a FézerFun hajómat. Egész jó, van két overes fézerem is, ezt értem hogy mit tesz (egyelőre CRTD2Xesek) időnként bazi nagyokat sebez, 19- 25 ezreket. De ahogy olvasom a pen-es (crtd2-3) cuccok a legjobbak. Értem a szöveget hogy minden használatkor 10 armor rating-et figyelmen kívül hagy. De mit jelent ez számokban? Most sok ócó kicsi fézer van kint penekkel. Érdemesebb lenne ezekre fókuszálni?
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.01.19. 10:11:03
  • lammaer
    Jah, ha elégetem akkor kivehetem megint... hmm.. nem is rossz ötlet
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.18. 13:28:28
  • Raulblanco7
    persze, azokat kell elküldeni olyan küldikre amikben elveszted a doffot, klingonnál akad sok ilyen dilithiumért. utána ha kész, kiveszed újra
  • Plata
    Lószart,valaki azt mondta csak egyszer lehet kivenni,én meg próbaképp megnéztem és tévedés,mert többször is.
    A DR pack speckó doffjait és boffjait is többször kilehet venni.
  • lammaer
    Oszt minek van jó hangja?
  • lammaer
    Há'me ingyen vót :D

Plata is olyan mint a nyugdijasok a metróújság osztó embereknél, mindig 5-öt visznek mert ingyé van :)

• Lokker
    két légdeszka? (inventoryban)
  • Plata
    Most hogy vége lett winter eventnek össze pakoltam a winter tokeneket,az idén keveset szereztem,igaz most kevesebb időm is volt rá,de a jutalom is kevesebb volt mint tavaly.Diliből is kevesebb jött.Az idén nem is nagyon költöttem,minden karinak kivettem 2 kit modult,meg egy két karinak vettem winteres baromságokat,de nem sokat és ennyi maradt.
  • Plata
    Hangja.
    Amikor bejött az voth antiproton aszittem majd jó hangja lesz és végre használhatok én is AP-t,erre idegesítőbb lett mint a sima.
    Fluidic-et asszem ki sem próbáltam.
    Jah és ami rohadt idegesítő azok a buzi ikony hajók stf-en.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.18. 09:29:59
  • lammaer
    MI a bajod az antiprotonnal? A hangja vagy a színe nem tetszik? :D
  • Plata
    Elite power siphone drone
  • Jence4
    Köszi ezt a siphon drone-os dolgot nem tudtam , ezt ki fogom próbálni
  • Plata
    Bár ami azt illeti tervezem hogy egyszer csinálok energiaszívós karit,de azt kéthangáros hajóval,reményeim szerint T6 Fleet Karfiollal.
    Vagy ha lesz valami más jó és értelmes T6 harci carrier akkor azzal.A T6 vuki nem az én világom,a T5 is vacak volt.
    Na jó ezzel biztos sokan nem értenek egyet,de a Karfiol után a Vuki iszonyúan szar érzés.
  • Plata
    Nem tom,de azt tudom hogy klingon oldalon T6 neghwar van az engimnek,vele próbáltam ki,váltottam is vissza mert szar volt.
    Fed oldalon szintén engivel próbáltam.Vele mentem is stf-re a hajóval de szintén szánalmasnak éreztem,ótvar ronda lomha,nem az én világom.
    Az meg hogy jem hadar vagy breen szettet pakoljak rá rossz ötlet,még egyszer nem csinálom meg a breen vagy jem hadar küldiket.Nyáron delta eventet végig nyúztam 3 karival fullra,elég volt egy életre breen meg jem hadar küldikből,a régi breen vagy jem szettet meg töröltem a csába.Egyrészt a jem szettől buzis lesz a hajód és gyenge,a breen meg szimplán lószar.Polaront meg utálom ugyanúgy mint az antiprotont.
    De ha van porszívós breen hajód próbáld ki az elite siphone drone hangárral,az a hangár az elszopott energiát neked adja vissza.De csak az elite,és zenért kell unlockolni,jah meg klingon.
  • Jence4
    Amúgy mi számít gagyinak , mitől hajó egy hajó ?
  • Jence4
    Narn és Én voltunk ketten, ez volt a szervezés
  • Raulblanco7
    A Nandi jó kis hajó, a többi ingyenes azon kívül elég gagyi. Ez a Rezreth is. Nem igazén van olyan hajó amiből nem lehetne 20-30k dps-t kiosztani tac karival.
  • Plata
    27k dps egy random ISA-n nem rossz,de nem is jó,egy szervezett ISA-n meg kicsit kevés.
  • Jence4
    ISA (4:45)
    Topaboss 12 757 567(45 726) Narn 8 091 507(29 002) Z'tora 7 786 796(27 418) Surak 5 863 313(21 015) Criosis 2 200 199(8 179)
    Z'tora -Rezreth (tac, energiaszívós, aux2damp, polaron bfaw) / Narn - Nandi(sci ,pici gw, pici energia szívós, antiproton bfaw )

Utoljára szerkesztette: Jence4, 2016.01.16. 09:25:59
  • lammaer
    Igazából nekem is bejövős - mondjuk az asszimetria az nem, de ezen valahogy látszik hogy űrhajó. Ellentétben a fedes csészealjjal, ami sztem totál idétlen hülyeség. Még akkor is ha ez a klasszik Startrek hajóforma. Eleve pl az ablakok amik látszódnak rajta, kívülről vagy 20 fokos szöget zárnak be s vizszintessel (mint vmi rohadtul megdöntött tetőablak), ehhez képest belülről meg 90 fokosak...
  • lammaer
    Ja, minden egyes patchban. Még a végén el is hiszem hogy már minden hetekkel előre meg van csinálva és le van töltve a gépemre :D

Sztem csak nnyi az egész hogyha egy 100 megás fájlban csinálnak 10 bytenyi változtatást, akkor szépen lehuzatják velünk a 100 megát újra. Elfelejtettek már patchelni, hogy is kell azt...
  • alyr2
    en mertem mar, 1k alatt shimitart is..nem a hajo szar hanem akik jatszanak vele kb..
  • Chak
    lol.. azt talán még nekem is sikerülne felül múlni :'D
  • Plata
    Hát hogy szép azt erősen kétlem.Olyan mint egy kurva nagy rák vagy egy elcseszett konzervnyitó.
    Sajnos random ISA-n én még nem láttam normális dps-t vele.Sőt már 1k alattit is sikerült mérnem.
  • Jence4
    Legrosszabb esetben traitek nélkül minden extra nélkül is simán megvan vele a 15-20 k dps, de hétvégén fent leszek szaladhatunk egyet mérni.
  • Jence4
    A breen rezreth nagyon jó hajó , romulan tac karival 20-30k dps /mkIV minden, sima polaron fegyverekkel , jh set 2 ,breen set 2 , 4 breen console set, aux 2 damp -os energiaszívós bfaw builddel , jó az a hajó csak jól kell megépíteni , meg szép is/
  • Plata
    Ha ágyús akkor rakj fel Quad-ot,attól még hangulatos is lesz,bár a Quad alapból dmgx4.
  • Gundark 1 1
    Nézegettem ezt a kvantum cuccot, amit a Sunrise ad. A konzol 20%-kal növeli a fézer sebzést? Azon gondolkodom hogy kéne építeni egy fézerhajót. :) Dilim van, pénzem is, hajóra nem vágyom, az AP meg már uncsik :) Szerintetek érdemes lenne belefogni? persze a szokásos crtd2-3-4 esekre gondoltam. Lehet hogy ágyús kéne mert az vicces. Vagy akár sima beamboat. Gondolom minden fézerfajtára hat ez a dolog mindjárt meg is nézem a wikin milyenek vannak.
  • Plata
    Galactic development campaign van.
    Global event,fleet kreditet kell szerezni egy hézig,és a következő héten mark bónusz event lesz.