50168
  • lammaer
    Skacok, olvasgatam erre arra és irták hogy az EPS az nagyon fontos tulajdonság (és igy a flow cap is) mert ugye ezt teszi lehetővé hogy jól menjen a plasmo (ez látható is, flow cap skill nélkül 1et hoz, skillel meg 1.8-2-t is) meg kevésbé essen a weapon power (gyorsabban visszatölt ahogy lőnek a fegyverek).

De vmiért sokszor előjött hogy ez főként beameknél fontos. Az viszont nem derült ki hogy cannon-nál miért nem? Azokra ugyanúgy hat a fegyverenergia meg a plasmo is, nem?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.26. 12:26:33
  • Plata
    Krenim hajóról van jobb kép.Ez lesz az eventes hajó.

Raul neked küldtem privátot,ha benéznél.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 09:53:09
  • Plata
    Mikor támadták?
    Bocs én eddig GTA-ztam,8 óra körül hagytam abba STO-t akkor nem volt gond.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.25. 22:35:57
  • gerisz23
    Még támadják a szerót?
  • Plata
    Orosz tankok vörös csillagot kapnak a csövükre,ha az átlag sebzése meghaladja a Kiválóság jeléhez szükséges átlagot.
  • lammaer
    Amúgy rendesen kiosztották a cikkírót, meg már ő is próbált kicsit korrigálni (megszólalnak a játékosok doboz). De tényleg elég gyökér volt a csávó, nagyon komoly hozzánemértésről tanúskodik a cikk.

Lehet hogy be is adom a jelentkezésem hozzájuk mondjuk mint női mentálhigiénés szakértő... annyit értek hozzá mint a csákó a WOThoz...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.01.25. 16:19:08
  • lammaer
    Ez a magyarázat bizonyos tankok oldalán lévpő nagy vörös csillagra is... mármint a devek "részirűl" :D
  • alyr2
    Ha faszt rajzolnának rá, akkor meg a feministák lázadnának..mindenre van valami aberrált szervezet, minden ellen van tüntető/megmondó csoport..
  • Kotomicuki
    Tehát: burkolt/álcázott önkényuralmi jelkép!
  • Zemanov
    20-30 év múlva a liberalizmusra úgy fognak emlékezni figyelembe véve a mai és jövőbeni történéseket.
  • Plata
    Jah és mielőtt valaki a csillagot a tank csövén valami önkényuralmi jelképnek vélné,szólok az nem az,hanem a kiválóság jele.Ami egy kitüntetés féle,a tank sebzéséért adják.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.25. 12:48:30
  • Kotomicuki
    Nem egyszerű emberek és egyszerű gondolkodás, hanem vagy tudatlan, vagy aljas módon számító és hergelő: az egyszerű embert nem érdekli, hogy "náci" tankban ül, csak az, hogy játszható-e a játék, vagy sem!

Plata #18380:
    Igen, de vannak megélhetési barmok, akik még ebbe is belemagyaráznák azt - ilyen álságosan alattomos világban élünk!
  • Plata
    De én amerikai tank bolond vagyok.
  • Gundark 1 1
    Ők a klasszikus hülyeséget követik el. Azért mert valaki a német oldalon játszik nem náci. Ahogy sokan az akkori katonák közül sem voltak azok.
    Lásd a legjobb harckocsizójukat, Kurt Knispelt. nem volt jó náci ezért kellett egy igazi náci a propagandának.

Ha a RoFban beülök egy D.V.-ös Albába akkor már királypárti vagyok mi? És ragozhatjuk, ha pl Szentgyörgyi Dezső a példaképünk, ő messzerrel ment. Ha náci lett volna akkor nem 50ben tartóztatják le a "szokásos" vádakkal hanem 45ben kivégzik. Mindegy német=náci orosz=komcsi. Kész :)

Egyszerű emberek, egyszerű gondolkodás. És igen a videojátékoktól leszünk elmebeteg gyilkosok. Az iszlám állam is csak egy wot/wow/sto klán volt, de kinőtte magát. Meg volt ez a Manson gyerek, na az meg CODos volt.
  • Plata
    Én arra lennék kíváncsi hogy a klánunk jelmondata mitől náci.
    Ha jól emlékszem az a jelmondata a Klánnak hogy:Life is HOAX.
  • Kotomicuki
    Hát, szerfölött értenek a romboláshoz, azt meg kell hagyni!
    Tényleg az egyik legjobb lap volt a piacon, amíg a koszos csülküket rá nem tették!

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.25. 11:47:42
  • bgabor911
    Pedig ez a HVG tíz évvel ezelőtt még micsoda egy színvonalas gazdasági lap volt, öröm volt olvasni, én nagyon szerettem a gazdasági elemzéseiket. Ma meg egy ballib szemét.
  • Plata
    Megmondhatom ha érdekel.Egy rakás hülyeséget amire nincs úgysem szükséged,esetleg ha nagyon jó fejek,kapunk táska vagy bank bővítőt.vagy pár tribblit.
  • Plata
    De,az új box rohadt népszerű lesz, a hajók miatt.De én nem költök rá,nekem kell a Tarantula.
  • Gundark 1 1
    Holnaptól ajándék osztás :) Lehet már tudni miket kapunk?
  • lammaer
    Most kéne venni kulcsokat is mert jön az új lockbox, nem?
  • Plata
    Igen.
  • Lokker
    Csütörtökön jön már új küldetés?
  • Lokker
    Jogos, megzavart hogy csak 1 karakterem volt akkor. :)
  • Plata
    A kobali sem volt ilyen szerintem,ezt csak most a nyáron vezették be,és visszamenőleg is érvényes.Úgy emlékszem jó pár engi karival szenvedtem a kobali hajóért.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.23. 15:57:43
  • Lokker
    Úgy emlékszem a kobali hajó volt ilyen és azt is elég volt egy karakterrel megcsinálni.
  • Plata
    Csak eggyel gondolom.
  • Kotomicuki
    Mit jelent, konkrétan ez a szarakodás?
    Minden karakterrel kell küzdeni a hajóért, vagy elég csak egynek szenvedni, mint a winter-ben?
  • Chak
    szóval mostantól @NeoPlatac néven keresünk..
  • Plata
    Jut eszembe,tudtad hogy mindketten jobbikos neonácik vagyunk?
    Meg írta a hvg hogy azok vagyunk.
  • Plata
    Kötelezö.Ezzel kapsz event hajót.Règen egyböl megkaptad,semmit nem kellett csinálni,de most szarakodhatsz vele.
  • lammaer
    Az én idegeim biztos nem, ugyanis nem szállok ebbe a "jó" mókába :)
  • gerisz23
    Én 100ért,de csak 2-őt tudtam,jah még egy sglothot augmentől 90mért.
  • Raulblanco7
    115-ért vettem darabjukat, 400 millió 1 nap alatt nem rossz.
  • gerisz23
    Jól tetted 170m+ a quast,én csak 2-őt vettem,annyira volt keret.
  • Plata
    Nehezen,de 1k zen 10 slot,és a delta bughoz kellett 40 hely.
    Kb fél délelőttöm ráment,de a legtöbb fedes karimnak vettem ki hajókat admiraltyhoz,lehet 1-2 kimaradt,de így is rengeteget ellógtam,kétszer majdnem le is buktam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.22. 11:44:21
  • Raulblanco7
    te jó ég, 40 hely, hogy lehet azt bírni? csak a dobozban lévő hajóim több helyet foglalnak az accountbankomban mint 40 :D
    tegnap vettem 7 quast még amíg olcsó.
  • Plata
    Hát remélem ennyi elég lesz tarantulára.
  • alyr2
    Ezért hagytam a faszba mulkor..5-6 omega upgradet csinaltam azt felhagytam vele :D
  • Plata
    Jah és hagy tegyem hozzá hogy 1 particlét 1 percig tart kb kitermelni,egy idegesítő hülye minijátékkal,és ha egy másik játékos megzavar téged miközben csinálod akkor el is bukod.
    Mivel minden insta tele lesz játékosokkal,sokszor elő fog fordulni hogy megzavarnak,szóval nem csak a szerver de az idegeid is túlterhelődnek majd.