50170
  • gerisz23
    Bocs, most néztem a sok hibát amit vétettem írás közben.
    A viral probe a herald boxból eső uni konzol.45mpig élhetne csak de nempusztult el a játék meg úgy kezelte mintha maradt volna ellensèg.
    Az új box katasztrófális lesz nyitás szempontjából,ha nyitni támad kedvem akkor maradok a xindi meg a vaad dobozoknál.Összejött 750m tegnapra,vettem egy oleant 100mért,majd omegába fektetek pár száz misit,meg vannak hajók amiket talán eltudok adni menet közben.Sok kedvem úgysincs játszani mostanság.
    Pvpt próbáltam tegnap este,liluék premadeztek esélyünk se volt,így hagytam az egészet,semmi értelme nem volt.
  • Plata
    Én csak a dilire megyek,vagyis a klingon tour-t csinálom,ha van tour akkor csak azt veszem fel és lépek másik karira,ha nincs akkor 8 küldit felveszek és másikra,jobb napon 3-4x30k dili bejön.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.27. 12:02:01
  • Plata
    Akkor az már 3,1 craft 1 box 1küldi.
  • alyr2
    Jaja, napi 1 belépés, elküldöm a kb 16-20/hajó/kari aztán ennyi. de igy is jön naponta-2 naponta egy pont
  • Raulblanco7
    craftolható mellé szerintem egyet lehet, de egynél többet abból sem.
  • Plata
    Én arra leszek kíváncsi a boxos omni beam fegyókból vajon lehet-e felrakni egynél többet,és a sima craftolható omni mellé lehet-e rakni.
  • Plata
    Nem ehhez csak egy dolog kell sok hajó,és 4-6 óránként felnézni.Ha van hozzá kedved.De ha napi egyszer admiraltyzol akkor is sok xp jön,minden karim 60 feletti,és én aztán nem patroloztam a szintekért meg spec pontokért,de mégis már van olyan karim nem is egy amivel mind két spec ágat amit használ maxoltam.
  • alyr2
    ja ha nincs életed :D
  • Plata
    Xp event alatt admiraltyval 3 is megvan egy nap.
  • alyr2
    nekem ha minden nap adnanak 2 spec pontot az is jo lenne.
  • Plata
    Első nap nem adnak ilyet egyből.
  • aru
    Plusz +2 fölösleges spec pont ami ott fog várakozni a másik 31-el a spec ágak bővítéséig... Inkább boff helyet adtak volna.
  • gerisz23
    Ha nem lesz cd pakk a dobozban akkor talán kisct helyrebillenek az r&d árak,de várjuk ki a végét.
    Felvetettem trade chaten is a kérsést vajon lesz-e az új dobozban.Valaki egyből rávágta hogy prezse,és mondom ezt honnan goboztad ki,vszleg salvaged tech lesz a dobozban r&d pakk helyett.Szóval úgy néz ki jószar box lesz,akkor inkább promot csináltak volna szvsz.
  • Plata
    Mi az a viral probe,
  • Plata
    Elméletileg dili bug van,és amiatt megy fel.
  • Lokker
    Jaja, azokat. Pár hete 450ezer fölött adtam el, most meg 375ezer alá ment
  • gerisz23
    Hogy miket?olyan is van?vagy azokra gondolsz amiket PVE-ért kapsz?
    Szerk:Ne használjatok Virapl probot PVEn,mert bebugolhat.
    Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2016.01.26. 21:38:49
  • Chak
    300 felett a zen, lassan ott jár mint Neverwinterben ahol majdnem 500 ami egyben a maximum is lol
  • Lokker
    remélem hogy nem lesz mert sose fogom tudni jó áron eladni az elite r&d packjaimat...
  • gerisz23
    Jól látom hogy nincs r&d pack az új boxban?
  • Chak
    Ne is mond, fél nap lesz mire végig megyek a seregen :DD
  • Plata
    Jah,bár elég strapás 30 valahány karival kivenni.
  • Chak
    Giveaway meg 2 spec ponttal indul, ez sem rossz. :D
  • Plata
    Láttam,máár alig várom.
  • Chak
    Na Plata, boxos a pókod, vegye-vigye míg a készlet tart :D
  • Raulblanco7
    sto dps league, ezzel foglalkozik, van fent egy halom build, köztük ez a top dps scimi is.
  • Plata
    Jah küldtem megint 2 üzit,majd nézd meg.
  • Plata
    Nagyrészt igazad van,de csak nagy részt,de tudom hogy te nem nagyon ismered a klingon és a roma oldalt,gondolom azért írtad amit írtál,mert klingon és roma oldalon igen is sok nagyon jó zenes konzol van.
    Az új T6 zenes hajók közt is csak roma vagy klingon jó konzol jut eszembe.A Hestia konzolja például szerintem úgy ahogy van szar,de a hajó maga nagyon is jó,Bár a konzol passzívan ad +10% all energia sebzést,meg mittomén mennyi critet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 16:35:39
  • lammaer
    "inkább azt nézd mit használnak a top dps-ek"

Ezt hogy tudom előhalászni? Értsd:

1. Honnan tudom hogy kik a top DPSek?
    2. Hogy szedem elő a fittjüket?
  • lammaer
    Ezt örömmel olvasom :)
  • Plata
    Nekem kell a tarantula.Mert szèp.Már van egy milliàrd.
  • Raulblanco7
    a zenes konzolok 90%-a egyszer kipróbálod, jajjdejószépcsilivili effekt, ok, mehet bankba vagy kukába mert egyébként szart sem ér. vannak kivételek, de nem sok. tac konzolok, sci plasma proc szarok, plasmo, 1-2 lobis vagy borg konzol oszt ennyi. lehet még egy két boxost vagy másik repust, de nagy csoda nincs benne. a skillek full támadó, skillfa is. traitek és hajó traitek már megdobják, nyílván nem fog mindenki 6-700 milliót költeni pl hogy az annoraxot kinyissa a tac karin hogy tudja használni a traitet róla.
  • Plata
    De van,a Red Matter Capacitator nem elérhető F2P játékosnak.
    Nekem is csak azért van a ferengi karim hajóján mert kaptam egyet Raul-tól.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 13:52:45
  • lammaer
    Huh, ez a csodabuild? Semmi zenes konzol, csupa földi halandóknak elérhető cucc? :)
  • lammaer
    Kérdés hogy akkor most van e értelme vagy nincs... a Mester szerint nem sok :)

Mondjuk valszeg egyszerűen el lehet dönteni, ha stabilan maxon van a fegyver energia akkor nem használ, ha esetleg lemegy akkor érdemes lehet kipróbálni.

Amúgy Zsiros RCS accelerator konzoljait meghagyom a csilliárdosoknak, van olcsóbb alternatíva is (EPS flow regulator)... egyelőre még nem vagyok hajlandó 100 milliót fizetni egy darab itemért (vhol 10-15 környékén van jelenleg a fájdalomküszöb :D ).
  • lammaer
    Hát, ilyen és ehhez hasonló topikokban néztem és hát hivatkoztak vmi Jena-ra, mintha vmi STO celeb lenne. Utána a célirányos guglizás sorban dobta ki az ilyen topikokat, tehát nem egy ember hülyeségére ugrottam rá.

Volt videó is, pl ez, ahol szóba került a téma, és mivel a srác stílusa egyébként bejön (nemcsak kijelentéseket tesz hanem indokol is) ezért gondoltam lehet benne vmi.

De ugye nem véletlenül hoztam fel a topikot itt, hiszen tisztában vagyok vele hogy az interneten bárki mondhat bármit, mivel kb senkit nem ismerek (csak ugye az ittenieket), ezért kértem ki a véleményt.
  • Plata
    Nézd ilyen a ferengi konzol,eps és és flow cap is.
    Igaz az enyém csak mk12 és kék,de ez a ferengi kereskedő karim,örüljön ennek is.

Most jöttem rá hogy nincs már egyetlen ötvenes karim sem,mind 60.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.26. 13:38:18
  • Plata
    Driver Coil mi a ráknak?
  • Plata
    Na látod,nem is az antiproton a nyerő hanem a disruptor.
  • Raulblanco7
    242k dps rekord build. 0 eps konzol = baszott fontos lehet az az eps tényleg. ok, skillfában maxolta.
    link