50180
-
Kotomicuki #18486 Végül is, tényleg a felhasználó hibája, hogy a fejlesztő nem tud normális kapcsolatot felépíteni a termékével... (ha már annyira ragaszkodik az állandó net-kapcsolathoz benne)
Gondolom, pont a fejlesztőnek lehet a legkevesebb információja arról, hogy a nagyobb event-ekkor mennyivel növekszik az aktív felhasználóik száma és azt hogyan is kéne kezelniük... (ha már MMO fejlesztésre adják a fejüket, ilyesmivel is törődni kéne)
Persze, előferdülhet az is, hogy csak nálunk, Európában van ez a helyzet és a Szent-USA-földön meg minden szép és jó... (bár, ez meg azt jelentené, hogy mennyire leszarja a nem "hazai" (egy nemzetközi MMO-ban ilyen nem is létezhetne...) felhasználóit az ARC - persze, a pénzükre nem mond nemet...)
-
Chak #18485 Az apokalipszis is így kezdődik..
-
Plata #18484 Tizede sem.
Másik gubanc hogy az ARc szerverek szarok,és ma leterheltek lesznek,ma indul az új FPS játékuk,és a többi MMO-ban is nagy eventek kezdődnek.
-
alyr2 #18483 Ezzel az a baj, hogy szerintem a játékos állomány negyede van tribblin, szerintem a többség nem is tudja hogy van. -
Plata #18482 Nem is tudtam stressz tesztről. -
Raulblanco7 #18481 volt stressz teszt tribblin, kértek mindenkit hogy aki tud logoljon be és esd-n jöjjön egy megadott fél órás időben, hogy tesztelni tudják az eventet.
ha nem mentetek, akkor így jártatok, ne panaszkodjatok. -
Lokker #18480 én a vége fele kezdtem el szedni, addigra egész jól lehetett gyűjtögetni -
alyr2 #18479 Én nem DCztem legutóbb egyszer sem, ellenben sokszor voltam ott ahol nem..Meg kurvasokszor szakadt meg a szedegetés, a lag miatt vagy azert mert más is elkezdte szedni..max talan 3 vagy 4 tokent gyartottam le aztan hagytam a fenebe -
Lokker #18478 Nem lesz szerver az event alatt
-
Plata #18477 Valamit elfelejtettél.Múltkor is atom lag és dc hegyek voltak,de akkor még nem volt bugos command és pilot spec ami lag-ot okoz,most össze eresztve a kettőt vajon mi lesz.
-
alyr2 #18476 Ha az omega eventre gondolsz..az necces..mulkor kurvara lagolt alig lehetett banyaszni..ha valaki melledallt megszakadt..3 különböző helyen kell szedni..stb..amikor elárasztja a piacot a particle akkor ha sok pénzed van felvásárolsz ápgrédelsz vagy even után aladod őket minimum dupla haszonnal..szedni nem éri meg -
Lokker #18475 Végre lesz értelme elkezdenem a sci karimat is, mert lesz majd hajója. Csak győzzem csinálni az eventet laptopon is... -
alyr2 #18474 igen mindig 3 darab kell 1 nagyobb gyártásához..És lehet paramétert adni (db) mennyit gyártassz(5 max)az upgradetokenből. De akkor 5 napig craftolja.(legutobb igy volt) -
Plata #18473 De lesz,mert azt mondta holnaptól jön az összeomlások kora,arra mondtam hogy ma estétől.
-
Lokker #18472 Jaj Plata, már hogy lenne ma estétől? Ma nem is lesz délutántól szerver reggelig mert valamit el fognak baszcsizni.
-
Plata #18471 A dolog nem túl egyszerű,3 féle színű particlet kell gyűjteni,mittomén már milyen színüek,asszem kék sárga piros.
Asszem 3x3 vagy 3x1 omega vacakból lesz egy common particle anyámkínja,3 commonból 1 rare,3 rareból egy VR és 3 VR-ből egy upgrade token.De a token gyártása 1 nap.Majd ha feljutok játékba megnézem pontosan,craftban most is ott van,csak nincs hozzá alapanyag,vagy ha van az kurva drága exen.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.01.28. 09:07:26 -
alyr2 #18470 Haha! Ne reménykedj! :D -
Plata #18469 Ma estètől. -
Akkor holnaptól van a nagy összeomlásos lagok kora :) De bízzunk hátha tanultak a tavalyiból. -
Plata #18467 Ahogy tavaly,és holnaptól. -
bgabor911 #18466 Srácok, állítólag lesz megint omega particle event, az mikor lesz és hogy lehet fejleszteni vele cuccokat?
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.01.27. 22:45:17 -
Lokker #18465 Csak flottás dolgokra költheted -
Kotomicuki #18464 Minden hajón végigokítottad, megvan a felszerelése, trait-jei, skill-jei, a végső hajója, van ötleted, hogy ahhoz mi kéne a skill-ekből (mégis: hogyan képzeled el a harcot, az életben maradást vele)?
Mutathatnak olyat, ami jó egy másik felállásban, de ami nálad van, az nem a legmegfelelőbb hozzá - nincs pl. spéci boff-od - és így elmarad majd a várakozásaidtól...
Szvsz, eléggé nehéz "kiajánlani", bármit is, ha nem tudják a nagyok, hogy miből is lehet gazdálkodniuk ahhoz!
Ha meg tényleg ütőset akarnak, akkor az meg lehet, hogy beszerezhetetlen számodra, mert...
Részemről megnézném, hogy a mostani skill-ezésével mit mutat és végigpörgetnék pár felállást.
Aztán körbejárnám, hogy a nekem nemtetsző dolgokon hogyan lehetne változtatni - pl. jobb/más konzolok, boff-ok - és csak a legvégén nyúlnék az 500 Zen-ért, amikor már minden összeállt és csak a végső simítás maradt hátra - összeállt a kép, be van gyakorolva és tetszik (meg sikeres) is a harcmodor...
...
Plata #18460:
Ezzel fleet dili'-vel mit lehet kezdeni?
A flottánál lehet bepakolni a fejlesztésekhez?
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.01.27. 21:58:12 -
gerisz23 #18463 Ott is vannak skillezések amik néha érdekesek.Szerintem fontold meg először-kérj tanácsot hogy pontosan mit akarsz elérni a karival. -
Csak egy gyors kérdés. Van ugye a főkarim, fed mérnök. De mivel ez volt az első van amit benéztem a skilleknél. Van zenem, új karival meg nincs kedvem kinlódni, veszek egy retraint. Ami skillezést a dps league-nél van mérnököknek, az gondolom jó nekem. Vagy inkább a Tac skillezése legyen, annak ellenére hogy mérnök? Tudom hogy a mérnökök nem dps karik, de nem is az a célom :) Ahogy a listát nézem jó 100k val elmaradnak a rekorderektől. De annyi baj legyen. Szóval mit gondoltok? -
gerisz23 #18461 Oksa,akkor én nem logolok be neki,úgyis majdnem bealszok. -
Plata #18460 Ma 20k fleet dili a cuccos,kivettem klingon karival. -
gerisz23 #18459 Szia!kivettem tegnap este,meg ha ma lesz vmi akkor megint belogolhatok.Az egyik kariddal admiraltyt is indítottam,majd közbe ha lesz időm/energiám akkor azt csinálgatom velük. -
Plata #18458 Ki jött tarantula stat.
Tarantula -
Plata #18457 Tényleg nincs.De valaki már kivette a 2 spec pontokat. -
harryke #18456 Gerisszel, mikor elmentem akkor próbáltuk és nem volt Account Guard, de most mond míg van egy kis adatforgalmam, és kikapcslom, ha esetleg mégis belenne kapcsolva. -
Plata #18455 Jah majd ha haza èrtem. -
Plata #18454 De majd megpróbálom.Règen át tudtam verni.De egy ideje nem megy. -
Plata #18453 Elvileg betudnánk,de acc guard nem enged be csak az emailben kapott kóddal. -
harryke #18452 Plata, gerisz, zsíros, ide még csak feltudok jönni, ha esetleg lenne valami értelmes a giveaway-nál akkor megtennétek, hogy belogoltok az accomra és kiveszitek? Előre is köszönöm :) -
Plata #18451 3-4 milla van minden karimnál. 24.5k zenem van,ès egy milliard ec sporolt. -
Raulblanco7 #18450 Régen számoltam össze, de valahol 42-45 milliárd (negyvenkettőezer millió) ec között lehetek, nehéz megmondani, mert a nagyja item és azoknak ingadozik az ára, simán lehet 1-2 milliárd különbség attól függően hogy ma vagy holnap mennyi az ára exen. -
alyr2 #18449 Nekem a max vagyonom valami 70 milla volt..Jelenleg az egész accon van 1100 zen meg 3 milla körül EC..:D -
Plata #18448 Hát nekem most annyi pénzem van mint még soha,több mint 1 milliárd ec-m van,sosem volt ennyi pénzem,és ezt is doffozgatással szereztem.
És még egy Orb-ot is vettem 320 misiért.Igaz régen azért nem volt ennyi pénzem,mert delta event előtt mindig elbasztam minden pénzem kulcsra,50-100 kulcsot vettem és nyitogattam mókából.Igaz akkor még 2 misi volt a kulcs,delta event után kiégtem és nem édekelt se ec se kulcs és leszoktam a boxozásról.de pénzt sem termeltem többé,egészen októberig amikor mondták Tarantulát.
Igaz akkor is elbasztam vagy 300 millát gurambára meg brelre.Vagy többet,utána az uppolásra is jó sokat.
Ha lesz tarantulám és a sci karinak lesz,mert elviselhető sci karival is,akkor a többi pénzből veszek kulcsot,és 20 percig elleszek mint a fene.
-
Lokker #18447 Még szerencse, hogy én játszani szoktam fellépni. :D