50180
  • Plata
    Olvastad amiket írtam?
    Vagy láttad már hamarabb?
    Ha tényleg jön PvP repu az fasza lenne.
    Meg a többi dolog is.
  • Raulblanco7
    mielőtt még nagyobb vagy több hülyeséget írnál, a p2w azt jelenti, hogy a játékban a legjobb cuccok csak valódi pénzért érhetőek el.
    a sto-ban egyetlen dolog érhető el csak valódi pénzért, a lifetime, azzal viszont semmit nem kapsz, ami kategóriájában a legjobb lenne.
    a sto a legtávolabb áll a p2w-től.
  • Plata
    Jah az este el felejtetettem.
    Újabb kemo nerf jön.
  • Plata
    Szerintem a WoT-ra sem igaz amit írsz,inkább merő hülyeség.
    Ha jól emlékszem több mint 5 éve játszom vele,nem vagyok egy jó játékos,mert kb 3 éve csak az ökörködésről szól a játék nekem,de amiket itt állítasz arról állítom hogy oltári nagy baromság.
    Csupán arról van itt szó hogy van két féle játékos,az egyik elfogadja hogy ő nem túl jó és vagy próbál ezen javítani vagy el szórakozik így,a másik meg nem tudja el fogadni hogy ő szarul játszik inkább mindenféle idióta elméletet gyárt.Volt idő amikor törekedtem rá hogy jobb legyek,mert aktív voltam,és voltak haverok akikkel tudtam játszani.Annak idején szép eredményeket is értem el,akkoriban még 12 killes csatám is volt randomban.De miután többiek át mentek másik MMO-ba én át váltottam az őrült rally stílusba.De az is jó móka.

• Kotomicuki
    A wot-ról volt szó, nem az STO-ról!
    A STO-val, ezen oldalról semmi bajom: nem PvP-zek, mert az a túl sok időt-, vagy pénzt beleölők játszótere - és itt (pontosan ezért) kisebb is lehet az RNG-faktor, mint a többi MMO-ban -> a vásárolt dolgok megléte (és azok helyes kihasználása) a döntőbb az STO-ban!
    Ebből a szempontból tényleg az STO a legtisztább MMO, itt "nyíltan" felvállalják a p2w-t!
  • Plata
    Ezt nem teljesen értem.
    Rank V and VI Kit Modules

De ezt igen.
    PvP Transport Raids and Colony Defence
    Memory Alpha 2.0
    Enhanced Tech Upgrades

• Plata
    Weapon Type: Na'kuhl Plasma: to target: 2.5% Chance: {Magnitude} Plasma Damage per sec {duration} (Ignores Shields) to self: Gain 1 stack of Positronic Plasma Applications (max 5 stacks) (chance to trigger increases by .5% per stack of Positronic Plasma Applications)
    Daemosh Science Vessel [T6] Console: Na'kuhl Radiation Field
    Tadaari Raider [T6] Console: Na'kuhl Constrictor Platform

Holds Enemies
    Archeros Battlecruiser [T6] Console: Na'kuhl Distortion Field

Immunity to All Damage

• Plata
    A jajajajaj.
    Multi-Mission Science Ship [T6] - Status: Cancelled, Data Removed
    PvP Reputation

Unreleased / Cut Content
    Special Task Force: Anointed

Unreleased / Cut Content

Flagship [T6] Console Set

2 Piece: –

3 Piece: When receiving damage while a shield facing is depleted, apply "Deadly Response". Increase Temporary Hitpoints for a short time (Stacks up to 3 times)

4 Piece: Flagship Starship Console Powers:

Adaptive Emergency Systems (Eng Console): Required Minimum Health to activate is increased from 50% to 75%

Fleet Weapon Acceleration (Tac Console): Increases duration from 15 sec to 20 sec

Violent Dampening Wave (Sci Console)): Increases radius from 4km to 5km
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 23:26:03
  • Plata
    Én sosem fizettem a játékért,de ilyen marhaságokat sosem gondoltam róla,ennyi erővel azt is mondhatnánk hogy a STO-ban a fizetősöknek van oneshot gomb a hajóján és azért tudnak nagy dps-t csinálni.
    Az UFO-kban hiszel?
  • Kotomicuki
    A wg is csak azt ígéri meg, hogy ingyenesen is játszható - ezt be is tartja - a játék, azt már nem, hogy az általa "fizetőképesebbnek" látszókat hogyan, milyen trükkökkel szeretné megtartani..., akár az "ingyenélők" kárára is!
    A kezdetekkor volt a hivatalos fórumon beszédtéma, hogy a játék más értékeket használ, mint amit kiír.
    Erre a wg válasza mi volt?! Ban-nolás a fórumról, fórum purgálás - ez azért beszédes...

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.02.09. 22:28:28
  • Plata
    Erre csak annyit tudok mondani hogy hülyeség,van egy fő zárt bétás accom és két sokkal későbbi alt acc,még a gold bug idején kreáltam őket.
    Én nem érzek különbséget.
    Mellesleg itt egy cikk az új ST sorozatrú.
    Katt.
  • aru
    Erre a fiók-fiók külömbségre hajok én egy ideje. Olyan mint ha már akkor besorolná a fiókot egy szintre amikor létrehozod. Gyakorlatilag van 2 felhasználóm és furcsa módon durván eltérő a statisztikájuk, pedig én ugyan úgy játszom.
    AW esetében is tapasztaltam olyat, hogy zöld volt az indikátor, pontoson oda ment a lövés ahova céloztam, és mégis pattant.

Off vége, bocsi.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.02.09. 22:03:53
  • lammaer
    Na tessék innen kimenni ezzel a hülye témával, ott a WOT topik ahol lehet nyomatni egész nap az összeesküvés elméleket és még van is aki lelkesen bólogat hozzá. Hess hess :)
  • Plata
    Szerintem te simán üldözési mániában szenvedsz.Nekem most nem tudom mennyi az átlag találati arányom,de én az olyan pályán mint malinovka eleve poénból vakon belövöldözök az ellenfél bázisára troll ágyúval,mert az jó hecc.
    Volt már hogy így vakon belőve kilőttem valakit,meg volt az is hogy agyon lőttem a scout csapattársat.Mert csak vaktába rá lőttem trollal az ellenség bázisára.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 21:07:25
  • Kotomicuki
    Akkor te, mint (volt) béta-teszter vagy kiemelve, mert nagyon nem ez az általános a wot-ban a nemfizetők között!
    Képet ugyan nem lőttem róla, de én is one-shoot-oltam SU-152-essel, félig látszó E-25-öt, >600 méterről - csak ez (a) nem mindennapos esemény, "nálunk"!
    Hihetetlenül markáns a 7.4-7.5-ös és a mostani idők wot-ja közötti különbség: a régiben hasonlóan éreztem én is magam, mint most te (77%-os találati aránnyal, kezdőként) - és örömmel is játszottam, akkor - , de a mostaniban már korántsem tudom ezt elmondani a helyzetemről: számomra, mint egy rossz rémálom, olyanná lett a wot!
    Neked biztos nincs 2-3-as mellé-sorozatod, tuti célpontra, míg nekem beadja ezeket, amikor meg enged találni, akkor a 40-es, közel merőleges szögben álló lemezről is lepattintja a 175-ös átütést, szintén sorozatban..., "csak" ennyi a különbség fiók és fiók között!
    Nagyjából, ezért hagyták el az él e-sportolók is a wg-s játékokat!

Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.02.09. 20:54:11
  • Plata
    Replay nekem nincs bekapcsolva,így csatát nem tudok mutatni,és képet is kb szökő évente jut eszembe készíteni.De egy két képem van.

Láthatod,alap felhasználói fiók,nuku prém,és nekem mégis igen magas a találati arányom,nagy távolságra egy ilyen pontatlan ágyúval is.A képen az is látszik hogy nem fizetős lőszerem van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 19:43:32
  • Plata
    Cimbi,nekem nem fizetősként,van hogy a napi statisztikám T49-es tankkal 91%-os találati arány,azt ugye tudod hogy a T49-en egy atom lassan szűkülő troll ágyú van.
    Jah és 19 másodperc mire tölt az ágyúja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 19:25:23
  • Kotomicuki
    Annyi különbséggel, hogy a WT-ben arrafelé is megy a lövedéked,amerre céloztad - az már más kérdés, hogy nemfizetőként ott sem tudsz értelmes sérülést kiosztani olyan sűrűn, mint ahogy te kapod azokat.
    Szoktatom is magam vissza a régi jó GoG-os játékokra - na, ezek biztos, hogy nem lehúzások!
  • Plata
    Te Raul ma este Heist?
    Tegnap nem sok pénz jött.Kéne sok sok lóvé.
  • Plata
    A War Thunder akár hogy nézzük szar,AW és a WoT jobb,mondjuk a WT a WoT klónja,egy az egyben WoT klón.
    Szerintem a játék nagy része egy az egyben a WoT-ból van át emelve.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 17:49:22
  • Raulblanco7
    De az nem lehúzás, mert van benne röntgen nézet. Mert az ugye húdenagy feature, pár szín megváltoztatása meg egy két textúra elrejtése egy nézetváltáskor. Az kb annyi mintha sto-ban átépítenek egy meglévő űrállomást, lófasz.
    Mondj rendes példát ha már meg akarod mondani, hogy melyik játék nem húz le és fejleszt.

GTA online, bár nem ingyenes a játék, és tele van hackerrel, de az tényleg nem húz le, egyszer megvetted, azóta kijött fél tucat dlc, mindegyik ingyenes, minden új cucc ingame pénzért megvehetős. Az oké.
  • lammaer
    Plusz nagy vonalakban elnézve a játékot mi is van egy updateban:
    - pár térkép
    - új repülők meg tankok
    - összevissza csavargatott paraméterek

Ez kb egy az egyben az STO meg az összes többi MMO update filozófiája (új insta, új sztori küldi, új hajók).
  • Plata
    De át jött,egy olyan játékhoz hasonlítottad a STO-t ahol a fizetős tankokat repülőket nem veheted meg csak valós pénzből.
    STO-ban bármit megvehetsz,csak játszanod kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.09. 17:36:44
  • bgabor911
    Látom a gondolatmenet lényege nem ment át, srácok.
  • Plata
    Csak kár hogy a War Thunder egy rakás kutya gumi.
    Nekem csöppet sem jött be,vagy azért mert a játékosok 99%-a idióta vadbarom,vagy azért mert a WoT után kevés volt.
  • lammaer
    Nem is tudom, a topikja tele van sírás rívással....
  • bgabor911
    Nem értek egyet. Ott van a War Thunder. Ingyen játszható repülős MMO, aztán belekrakták játszható a tankokat, nemsokára a hajókat tervezik. Új játékmódok jöttek, röntgennézet a tank és legénység sérüléseiről stb. Vannak olyan ftpmmo-k, ahol a fejlesztőcsapat folyamatosan próbálja gyökeresen megújítani a játékot. Nem hiszem el hogy nem látod hogy itt csupán éppen annyi erőfeszítést tesznek a fejlesztők, hogy el lehessen mondani hogy időnként kerül új tartalom a játékba.
  • bgabor911
    Nagy kár, pedig igény az lenne rá.
  • Plata
    Igen ez hivatalos,hivatalosan kamu.
  • lammaer
    "A sto a legingyenjátékos barátabb játék a világon"

Ezzel a résszel maximálisan egyetértek. Szoktunk is csörtézni az ingame chaten emiatt....

• lammaer
    Van egyáltalán olyan MMO ahol nem a bevált sémákat ismételgetik újra meg újra?
  • Gundark 1 1
    Igen :( Szépek az új hajók, de hú most kap még egy nagyobb lövőkét. Azért bosszant mert az SW után az STben van/lenne a legtöbb lehetőség. Időutazás, csavarok, politika, titkos küldetések, amit akarsz. (31es szekció val jó kis politikai merényletek:) Az ikón küldisor sem volt rossz. Egyben. Nem hetekre széthúzva. Meg annyi g*ci van ebben a világban minek kell még több világpusztító genyó..

Az új STO milyen lesz? Én még nem hallottam erről. Vagy csak hülyítesz? :)

Raul:

Lásd Elite. Az új, amiben már a bolygón is autókázhatsz, azt vedd meg megint :)
    Utoljára szerkesztette: Gundark 1 1, 2016.02.09. 14:09:20
  • Raulblanco7
    Ennyi erővel bármit le lehet így fikázni. Másik MMO, csinálnak 2-3 új instát, pár új cuccot átskinneznek és új statot kap, aztán mehet ki a népnek DLC formában amiért fizethetsz. Itt még mindig nem kötelező megvenni, ingyenes játék, sőt ingame is kifarmolhatod. A sto a legingyenjátékos barátabb játék a világon, szóval aki emiatt sír az csak magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
  • lammaer
    Kicsit odébb van még április 1....
  • Raulblanco7
    ezt miből gondolod? van valami hivatalos?
  • Plata
    2016 szemptember 16-odikán este 7 órakor lelövik a STO szervereit.
    Azok akik március 3-ig rendelkeznek lifetime előfizetéssel az új novemberben induló STO mmo bétájára kapnak meghívót kárpótlásul.
  • bgabor911
    Elférne ja, de ahhoz dolgozni kellene. Ehelyett fognak három régi hajót, átskinezik őket, beállítják a képességeiket, hozzácsapnak egy új single player küldetést, azt nesztek péccs és új tartalom, mehet ki a nép közé. Megvan négy nap alatt.
  • bgabor911
    Világos hogy keresni akarnak, hiszen ez egy pénzügyi vállalkozás. De lehet ám bevételt termelni átlátszó lehúzás nélkül is. Újabb és újabb hajók kiadása (sőt, inkább a régiek átfazonírozása) szerintem nem nevezhető tartalombővítésnek. Persze ha az unatkozó játékosok más játékot keresnek, az a fejlesztők problémája.
  • Raulblanco7
    Egyszerűen szánalmas, hogy el akarják tartani a szervereket és az ott dolgozókat, sőt a tulajdonos még némi profitot is akar ha már annyit belefektetett a játék és jogok megvételébe.
    Előbb járj ingyen dolgozni, utána mondd ilyenre hogy szánalmas. Nem kötelező megvenni, ennyi.
  • Plata
    Bár egy új frakció le vinné a zen árát,mivel új frakció új flotta és akkor új flotta bázis.