50195
-
Plata #18821 A Bortasq már megint nagyon fasza.
A legótvarabb cuccokkal feltankolva meg flagship konzol szettel felszerelve egy tank engi karival 10k dps-t toltam vele,úgy hogy nem térsebzős skilljei voltak csak beam overload,torp hy és cannon rapid fire. -
Plata #18820 Minek 12k-ért?
Úgyis lesz még akció rá. -
gerisz23 #18819 Én meg kiszámolom mennyi idő lesz összeszedni még 6 k zent aztán megveszem a pakkot 12kért max,nem mintha használnám a többi hajót.
-
Plata #18818 Gondolkozom hogy esetleg meg veszem pilot packot is.Mert az is akciós lesz.De asszem nem. -
gerisz23 #18817 No,az jó.De nem fogok pénz költeni zenre,pedig gondolkodtam rajta. -
Plata #18816 20% ship sale van és 15% zen sale. -
Plata #18815 Minden sci hajó 3-3 fegyverrel van ellátva,még a T6 sci vessel is.
Ha zenes T6 sci hajót veszel,az is 3-3.Kivétel a roma sci,az 5-3.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.11. 17:39:02 -
lammaer #18814 Engem kb csak az admirality miatt érdekelt :D -
aru #18813 Ez a Krenim Sci az eddigi legpocsékabb ajándék hajó. 3-3 fegyverhellyel t6 korszakban egy vicc! :D -
Plata #18812 Én inkább pve,pvp nagyon ritkán.
WoW-ban az volt a jó hogy régi ismerősökkel kezdtem a játékot,és játékban is elég sok új ismerősre tettem szert.Sok jó haverra leltem benne.
Rengeteget ökörködtünk,sajnos a WoW játékosai az idők során egyre szarabbakká váltak, a régiek elmentek avagy abba hagyták,és az újak meg egyre idiótábbak lettek.
A játékosok egyre fiatalabbak lettek és ezzel együtt hülyébbek és elviselhetetlenebbek is. -
Lokker #18811 Igen megverhetők de ott már sokat számít az ügyesség. Én a 8-9 évnyi WoW 90%-át pvp-ben nyomtam le. Voltak vásárolt geares emberek azokat easy volt leverni. De ha itt meglépnének valami hasonlót akkor kezdő küldetés pvp-hez ad egy alap geart és csak a pvp cuccokkal tudsz bemenni elkerülve az ilyen-olyan op set-eket ami ellen a friss játékosnak nincs esélye. -
lammaer #18810 Erre mondjuk azért kiváncsi lennék... nem negativ éllel, hanem hogy tényleg érezhető legyen hogy valóban ennyit számítanak e a nem ECből vagy Zenből származó skillek... azért nem vagyok még meggyőzve, mert amikor olyan emberekről beszélünk akik sok DPSt csinálnak, azok mindig olyanok, akik tömegével nyitják a ládákat, vadászgatják a crtdX4 fegyőket, 10milliókat ölnek abba hogy egyetlen item epic legyen stb stb. Olyat még nem láttam hogy vki kirőppen az STF-re egy mirror hajóval azt elpakolja a borgot :D
Persze lehet hogy összekeverem az okot meg az okozatot, és egyszerűen csak azért gazdagok a sok DPSesek, mert ők már 3 éve tolják ezerrel.
Nem szervezünk vmi hungarian tournamentet? Standard hajó/trait/skill set (no lockbox, no zen cucc), aztán hadd jöjjön ki a skill... eve onlineban sokszor volt ilyen, jött a corpban a körmail hogy ma fregatt party van, aztán mindenki hozta az olcsó fittet azt adott neki.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.02.11. 17:17:42 -
Plata #18809 Nem biztos,WoW-ban annak idején mikor az első warrimat felhúztam én megvertem vele a nagyobbakat.Az volt a legnagyobb poén mikor Sw előtt 60-as prot warrival megvertem a 70-es tauren warrit.Az én karim kraftolt cuccban volt.
Ugyanezzel a karival kezdő cuccban poénból mentünk arénázni 2v2-be,és megvertük a fullos geares csapatokat. -
Lokker #18808 Szerintem ezzel lehetne elkerülni, hogy behozzanak unbalanced itemeket a pvp módba. Egyszerűbb, átláthatóbb lenne ezáltal szélesebb közösséget ér el. Az ügyesség, skill használat meg kialakul, vannak oldalak ahol kerülnek fel buildek, WoW-ban 10+ éve működik a dolog itt is kell. -
Raulblanco7 #18807 és ezzel milyen változást remélsz? nem azzal van a gond, hogy a pvp-s jobb beameket tesz fel mint Te, pl @zsirosdeszka mk 10-es fehér beamekkel is 15-0-ra szarrá verne bárkit innen, hiába lenne neked fullos mk 14-es epic felszerelésed. Ok, Harryke tankját nem. A pvp egyáltalán nem abból áll, hogy kinek milyen cuccai vannak. Traitek, hajó, skillhasználat, hozzáértés, ügyesség. Főleg az utóbbi kettő hiányzik nagyon mindenkiből. -
Lokker #18806 Ha beleraknának egy értelmes pvp rendszert, fasza pvp felszerelésekkel akkor már sokat dobna a játékosszámon. WoW pvp rendszerét tudnám elképzelni, alap craftolható pvp cuccok, majd pvp pontért vehető cuccok és végül valami aréna szerű pontért vehető pvp cuccok. Persze akkor elég sok mindenhez kéne hozzányúlni, pl tiltott itemek pvp-n, bár ez orvosolható hogy csak pvp cuccokban lehet bemenni. -
Plata #18805 Hát ha hirogén hajó jön és szép lesz akkor kell,ha ronda akkor nem. 
887 Mb patch jön lefelé.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.11. 16:30:37 -
lammaer #18804 Ja a SCI az nálam is hiánycikk, mondjuk fed karijaimnak megvan minden mirror hajó, abból 2 vagy 3 is elég jó SCI. 1-2 millát megér a kártya.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.02.11. 15:29:52 -
lammaer #18803 Ne izguljatok már rá ennyire a hajókra 3 év után, mert miattatok lusták a rendes innovációra... bojkottáljátok ti is őket mint én :D
-
Plata #18802 Ilyen a krenim hajó admiraltyban.
-
Plata #18801 Valami coalition disruptor beamek vannak rajta.
Többi karinak repu storeból ingyen kivehető,jah meg van hozzá egy torpedó. -
Plata #18800 És végre ez a szar is kész.
-
Plata #18799 Na kb 2 óra alatt végeztem is.
És még csetelésre is jutott idő.
Valszeg újra neki kell állnom lóvét gyűjteni.
Ha igaz még ebben a fél évben jön hirogen meg tal shiar hajó,a tal shiar hangáros lesz.Ha igaz.
Hirogenre vevő lennék,az régen is fun volt.Tarantulámra is hirogen fegyókat vettem.
Jah meg T6 tholian sci hajóról is regélnek,de az kurvára nem érdekel mert fix pvp-s. -
Plata #18798 Jövőhéten 1 hajó lesz a jutalom a heti küldiben.
Ha 3 hetente adnak 1 hajót az nem is rossz. -
Lokker #18797 Jah, csak még kicsit kevés a hajóm, de már azért alakul a sok ingyen hajóval. Inkább sci statos hajóból állok vacakul, ezért is kell kiszenvednem ezt a mostanit. -
Plata #18796 Az omegát én sem csinálom.Kb 15 omega tokent gyártottam le,de most betegen kurvára nincs hozzá hangulatom.
És a másik meg hogy jókat mondanak a készülő romulán admiraltyról,elvileg új fajta up tokeneket vezetnek be és a roma admiralty valami durva up tokent fog adni.
De admiraltyzni kell,mert jól adja a dilit,és azért napi 100k dili ha megvan az már nem rossz,eddig van 2x30k meg mittomén mennyi apró.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.11. 11:25:54 -
Lokker #18795 Én most nagyon unom a játékot, még az eventhez is alig van kedvem. Sok ez így nekem egyszerre, 2 gyűjtögetős zsinórban... -
Plata #18794 Hát dettó,de fura azért.
Eddig 9 karival van kész admiralty,közben kajáltam,fórumoztam,satubbi,de 4 kari lépett eddig szintet.
Olyan mintha xp event lenne,tegnap is vagy 10 szintet lépett.
Bár Xp eventen volt hogy a tarantulás karival napi 3 szint is megvolt,mivel készültem a Tarantulára és nyomtam vele orvérzésig a küldiket. -
Lokker #18793 Ilyen volt nekem is, de nem foglalkoztam vele, elköltöttem :D -
Plata #18792 A vulkán sci karim tuti defektes.Megint szintet lépett,de nem 1 hanem 3 spec pontja lett,pedig nem volt neki felesleges,és ezt már másodszor csinálja. -
Plata #18791 Tuti,T5 skint rá lehet rakni T6 hajókra. -
Zemanov #18790 A simi skint rájuk lehet húzni?azt nem láttam sehol írva. -
Plata #18789 Én azt fogom tenni,t6 simire rárakom t5 simi szettet.
-
Zemanov #18788 A romulán hajókra igazán rádobhattak volna egy Thalaron 2.0-t.kicsit még gondolkozom rajta hogy a Falchion meg a Tulwar-t kellene megvenni pont a Thalaron miatt.épp ezért indítottam most egy romulán sci karit. -
Plata #18787 A Bortasq is jó lesz,de mennyire. -
Zemanov #18786 Hát nem tudom.újdonság nem sok van plusz ocsmányak is.Romulán pack max ami ebből kelleni fog. -
Plata #18785 Ezek a hajók atom jók lesznek admiraltyban.
De amúgy is faszák,a klingon meg a roma hajó brutál lesz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.10. 18:40:47 -
Plata #18784 Meg jöttek a Flagship statok.
Katt -
Plata #18783 CLR—Infected Space[7:09]— Dmg(DPS) —Dido 13 363 086(31 969) Gaval 9 698 210(22 766) Cpt. 1C3C0 7 557 670(17 867) Gamlore 6 406 440(15 326) Nive 3 094 799(7 475)
Nem is rossz ez a tarantula.Főleg ha lesz rajta szet és uppolom a cuccait. -
Plata #18782 Be vásároltam ruhákból a csaj karinak,mivel iszonyú sokba kerültek a ruhák,a másik kari túrót sem kap.
A kocsit lehet megveszem,de nem marad pénz tuningra.
Rosseb,elfelejtettem fegyvert venni,voltam olyan hülye hogy nyílt sessionba mentem,és ott vásároltam,idióta játékost idegesítette hogy passzív vagyok és felrobbantotta helim,meg a ruha bolt is bezárt miatta,mehettem másikba,de követett és vásárlás után inkább leléptem, a fegyvereket ki is felejtettem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.10. 17:07:52