50198
  • gerisz23
    Hogy tudta lefokozni őket?a többi admirálist én se tudnám lefokozni nálunk csak ha nem lépnek be akkor automatikusan.
  • Plata
    Galactic development event
  • Plata
    Nem jogosultság hiányzik,hanem hogy legyen ilyen project,de nincs.Klingon flottában már az elején egyből volt ilyen szoba.Össze is dobtuk rá a dilit pár óra alatt.Akkor még a régi klingon flottánk volt.
    Kár hogy nem ismerted a régi flottát,nagyon jó volt,jó hangulat,sok ökörködés,még pvp-zni is jártunk.meg sokat farmoltunk közösen dilit a flottának.
    Minden nagyon jó volt amíg nem jött az a niva,és el nem lopta a flottát.
    Mondjuk aki kihasználja hogy a flotta vezető nem tud játszani betegség miatt az egy gerinctelen szemét tetű.
    De ott is hagyta mindenki,kivéve a haverjait akiket előléptetett.Régi vezetőket meg flotta alapítóit lefokozta értéktelen rangra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.25. 10:16:42
  • Plata
    Le vagy maradva, a klingon oldalon ez alap felszereltség egy bázisnak.
  • lammaer
    Asszem elég nagy a jogosultságod ahhoz hogy elindits egy ilyen projektet a flottában, nem?

Mondjuk lehet nem a fapicsa fedes flottában kell próbálkozni ezzel a felvetéssel, hanem az életvidám és tökös klingon oldalon. Qapla!
  • Plata
    Én már három éve kampányolok hogy legyen a flotta bázisnak ilyen épülete.de nem akarják betenni.
  • lammaer
    Hiányolom a a rudakat a táncoslányoknak...
  • Plata
    CLR—Infected Space[3:14]— Dmg(DPS) —Beba 9 422 686(48 822) TRINITY 9 414 916(49 293) Orijin 6 533 030(33 675) Meiri 5 191 335(27 323) Mina Aquen 3 877 541(19 987)
    Legnagyobbat én lőttem.
    Max. One-Hit: 417 132 (Meiri)
    És mivel?
    Max. One-Hit: 417 132 (Javelin)
  • GaborST
    Mi ez valami Illegális bár XD
  • Plata
    Na'Kuhl hajó híd.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.24. 19:43:31
  • Plata
    Egy PVP tournament hírdetés volt,ki volt listázva mit lehet és mit nem használni,DR utáni hajókat skilleket repus szarokat nem,meg egyéb.Full angolul szóval tizedét sem értettem.
  • Plata
    Basszus,ezek a tetves tolvajok,már betűt is lopnak.
    A Flambard buildjuk egy rakás szar.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.24. 17:53:54
  • gerisz23
    Ellopták.
  • Plata
    Jót,még egy órája megvolt.
  • gerisz23
    Biztos jót linkeltél?
  • Plata
    PVP-seknek itt egy kis olvasnivaló..
  • Plata
    Spire.De hogy melyik nem tudom,nekünk mindkettőből van dögivel.
  • GaborST
    Ez melyik provision amúgy mert kettőből nullásak vagyunk.
  • GaborST
    Köszi ez megnyugtató igazán :D
  • Plata
    Akkor jó,már megijedtem hogy elnéztem,de most utána néztem gyorsan,de nincs gond,még rengeteg provisionunk van,sok sok ezer hála az égnek.
  • GaborST
    Nem kb 2 hete vagyok bent ebbe ide is csak úgy meghívtak :)
    megtömtem őket Fleet markal és most akartam szüretelni de elég gyér a termés XD
  • Plata
    Gondolom nem a mi flottánkban vagy.
    Mert úgy emlékszem vagy 400 vagy 600 körül van még nekünk.
  • GaborST
    Az király pedig még egy kell majd, na akkor majd később hátha lesz!

Köszi!
  • Plata
    Nem.Akárhány lehet.Max a flottának nincs több,mert elfogyott.
  • GaborST
    Srácok ebből a Konzolból max csak egyet lehet venni mert nem enged még egyet

• Raulblanco7
    csak hullra van a resist amit írnak. pajzsra mástól függ.
  • Raulblanco7
    halálukban nem tolnak dps-t, mert meg sem halnak.
    nekem nincs resist konzol, van egy reverse shield 1 és egy hazard emitter 1, így sem szoktam meghalni, akkor sem ha gyenge dps-ekkel megyek flottában, ha pedig nagy dps-ekkel dps channelről, akkor a healt sem kell használni.

annak kell heal akinek nincs dps, és a borgnak van ideje lőni őt.
  • Zemanov
    Igen a nagy dps hajóknál jól jön.de te szerinted STO közösség nagy része mennyire max dps?mikor sokan még 5k is képtelenek összehozni.
  • lammaer
    Amúgy most meg is néztem az egyik karimon, az első ilyen neutronium konzol cirka +10% rezisztet jelent (vs ha nincs egy se), ezt valahogy nem érzem annyira kritikusnak, hogy élet halál kérdése legyen.... ha szétesek, akkor tuti nem emiatt, és tuti nem az fog segiteni ha felrakok még 1-2t.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.02.24. 16:08:22
  • lammaer
    Na, akkor csak jól értettem. Max a célközönség nem jött le jól :)

Amúgy a damage resistance shieldre is vonatkozik, vagy csak akkor jön a képbe amikor már a hullt eszik?
  • gerisz23
    Az über dpnél nem jó a resist,sőt káros.Tac kariknál ott van a go down fightning,50% hull alatt aktiválható,és nagyon megdobja a dpst.Minél kevesebb a hullod annál nagyobbat sebzel vele.Aztán ott vannak a csapatra ható traitek,setbónuszok stb.
    Tegnap vagy tegnapelőtt voltam isan klingon karival tesztképpen,tulwarral.2T6-os scimi is volt bent,haltak rendesen,2. lettem 65kval és csak fun hajónak indult.Ha átteném a fegyókat másik kariról aķkor esélyes lenne a 90k.
  • Plata
    A T6 Intrepid traitje kb ilyen.Ha használsz valami pajzstöltős cuccot kapsz ablativ hullt.vagy mi a túrót.
    Asszem Ablative field projector.Az benne a poén hogy másra is lehet nyomni,ha valakire nyomsz pajzs hílt ő is meg kapja.
    Le szoktam a box nyitásróóól.
    Mert a box nyitogatás olyan mint a drog.
    Jah nekem a full szett kellene,de nagyon.Az 600 lobi sajnos.
    A plasma shockwave-es Hestia hajóra jó hecc lenne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.24. 14:27:41
  • vadkandiszno
    :D
    180M EC-ből megvan kábé +/- luck és az árból még lejön ami esik a dobozokból, (abból meg akár fel is húzhatod epicre) szerintem megéri belevágnod, ahogy olvastam a fórumot, kereted lenne rá, tudom,hogy ezeket Te is tudod, én csak bátorítani szeretnélek. És mindenki mást is akinek már van párszáz milliója és kész a hajója, hogy nyitogassatok, nagyon jó lobbis cuccok vannak, kicsi az esély, hogy hajó esik, de gyűlik a lobi és a hátha az ott van, + kiváló szórakozás a nyitogatás szerintem.

Egy másik nagyon jó console, amit sajnos nem tudok a hajómra rakni, de szeretnék néha:
    http://sto.gamepedia.com/Ability:_Ablative_Generators
    az öreg Janeway tiszteletére, aki fittyet hányt az elsődleges idő irányelvre is (L)
  • Plata
    Szia,ne gyere nekem ezzel a konzollal mert balhé lesz.
    Pont erre a konzolra fáj a fogam,csak nem merek boxot nyitogatni hozzá.Erre belinkeli ide nekem,hááát rád küldöm a vadindiánokat hogy skalpoljanak meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.02.24. 13:57:59
  • vadkandiszno
    Sziasztok,
    itt van info a resistről:
    http://sto.gamepedia.com/Damage_resistance

én, ha baj lenne a túléléssel ezekből használnék valamit:
    http://i.imgur.com/KmBz7TV.png
    Console - Universal - Regenerative Integrity Field
    (High Hull Heal, Heals Hull when Dealing Damage)
    Console - Universal - Shield Absorptive Frequency Generator
    (Gives all of your Energy Weapon attacks a 2.5% chance to heal your shields for 200% of the damage they deal. This ability is always on.)
    http://sto.gamepedia.com/Trait:_Energy_Refrequencer

Engi consolt a craftolton kívűl (ami nem ad resistet), soha nem tennék be.
  • GaborST
    Jó kis hajók Plata grat !! (gondolom van is benne meló)
  • Zemanov
    Igencsak eltúloztad.az viszont tényleg baromság ha 5 engi konzolhelyre felteszek 5 engi konzolt.1-2 viszont nem.

Ja és azt már észre vettem hogy te milyen kommunikációs színvonalat képviselsz.:D
    Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2016.02.24. 12:59:17
  • Plata
    Mind a ketten rosszul tudjátok,az engi alloy konzol passzívan növeli a subidubi skillt,amitől a bím hamarabb feláll,és így több lesz a dps-ed.
  • lammaer
    A kis rigó örömmel veszi az alacsonyabb lóról való kommunikációt :D
    A kimondottan károst lehet eltúloztam, a lényeg hogy a DPs szempontjából magyarázta az illető hogy a sok konzol csak a helyet foglalja miközben értékelhető bónuszt már nem ad.

Mondjuk bedobhatnám ilyenkor raul szövegét is, hogy ugyan az über DPses emberek miért nem hasznáknak ilyen engi konzolokat - de nem teszem :D Ők biztos halálukban is tolják a DPSt, tehát nem kell reziszt :P
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2016.02.24. 12:41:46
  • lammaer
    Úgy működik az ahogy le van írva. Az elméleted amúgy jó, a probléma ott van hogy a CRTH nagyon kevés %-ot ad, a 2% CRTH globálisan kevesebbet jelent DPSben mint a 20% CRTD.

Ez itten egy remek topik, még egy grafikont is betettek annak ilusztrálására hoy állnak egymáshoz a különböző kombók.

Ha megfelelően lenne belőve a CRTH bónusz értéke (nem 2% hanem több) akkor lenne értelme neki, de ez itt nincs rendesen kibalancolva.

(amúgy én megértelek azon amit sérelmezel, még ha a passwordjét hirtelen megtaláló kolléga nem is értette meg miről írtál :D )