50191
-
Plata #19218 Asszem az új sci karim jobb lesz crit terén.
Most kezdtem event miatt.
Még csak 11-es szintű küldiknél tart,vicces lesz flambardal menni rá.
Repu markja Fm-je mind delta recruitból van,na meg egy kis red alertből.Két napos kari.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.05. 13:20:33 -
Plata #19217 Én nem értem,én ezzel a cuccal sci karival tudok vele tankolni bakter. -
Raulblanco7 #19216 nekem engi karin van, dps-ben ugyan az mint a fleet eclipse, 40k, de életben maradni sokkal nehezebb a tarantulával. fleet eclipse ezerszer jobban bírja. -
Plata #19215 Megmondom őszintén nem tudom.
Nekem teljes tholian hajó szett van rajta,így a hajó fordulékonyabb is.Nekem sci kari használja,mivel előzőleg neki már évek óta a tarantula kistestvére volt, a Recluse.
A web cannonra hat a particle generator és a subspace decompiler skill.
De a lényeg a partgen,az növeli a sebzését.
Az enyémnek jelenleg ennyi a fordulása.
-
Zemanov #19214 Nekem sci karin van meg ahogy elnéztem általában mindenkinek.torpedósként felejtős,beam kell.conductive rcs-el egész jól fordul szerintem,viszont könnyen lehal bár nekem még nincs rajta semmilyen szett. -
lammaer #19213 Elgondolkodtam hogy meglepem magam egy Tarantulával, de lenne pár kérdésem:
1. Milyen karira érdemes tenni? A web cannon miatt SCIben gondolkodom (mert azt azt exotic damage boostolja, plusz kell neki egy jó gravity well is), bár a konzolkikiosztása nem annyira SCIs.... Jelenleg egy SCI karim van (KDF torpedós), életképes lehet ez a hajó torpedókkal? Ahogy nézem az adatlapját vemhes tehénként fordul - 7.5 turn rate, alig jobb mint a vuki carrier, mondjuk ezt nem vágom mert úgy rémlik a fő Tholian fan azt regélte hogy olajozott villámként mozog... szóval most rosszul emlékszem, nerfelték vagy az STO wiki rossz?
2. Életképes a cucc a többi tholian hajó cuccai nélkül? (azok nincsenek meg és nem is tervezem megveni őket) -
vadkandiszno #19212 Nekem a Na'Kuhl hajók tetszenek nagyon, szerintem benne vannak a top10 legszebb hajó válogatásban. -
Plata #19211 Tudom,ezért is kellenének nekem,szeretem a ferengi hajókat.Főleg ferengi lobis szettel. -
Lokker #19210 az a marauder nagyon csúnya... -
vadkandiszno #19209 http://imgur.com/a/0jwWl
http://imgur.com/a/UW1wK
gyönyörűek az új hajók -
Plata #19208 Passz.Fogalmam sincs,talán acc managment? -
Plata #19207 Nem tudom mikor jön pontosan.De elvileg kb egyszerre mint a skill rewamp. -
aru #19206 Srácok tudja valaki, hogy lehet e valamilyen módon nevet váltani a játékban? A @ utánira gondolok. -
vadkandiszno #19205 Szia Plata, nagy gondban vagyok. A strat spec mikor jön szerinted? és mennyi a százalékos valószínűsége eddigi tapasztalataid alapján, hogy lényegében nem változik? Már kigondoltam a buildem a tesztszerver alapján, de a strat spec miatt még kezvezőbb lenne a helyzet. Szóval, ha nem írod le akkor buktam volna 500 Zent. Ha egyszerre jönne, akkor meg teljesen optimalizálni tudnám a buildem. Köszi. -
Plata #19204 Valami buffot nyomtak rám attól durrant el a Tarantula agya.
Általában 2.4 milla körül sebez csak.De nyomtak valami buffot pont elsütés előtt,És úgy szétbaszta a népet mint a huzat. -
Zemanov #19203 Majd kipróbálom már én is,de nekem még jó darabig nem fognak ilyen nagy számok jönni főleg úgy hogy a kari aminek szánom még csak 21-es szintű. 
Utoljára szerkesztette: Zemanov, 2016.03.03. 18:19:43 -
Plata #19202 Azért,szerencséd van hogy az én édes drága Tarantulámat nem szidod.Mert akkor rád eresztem a horgolt pit bullom.
-
Zemanov #19201 Persze pozitív értelemben. -
Plata #19200 Kell hozzá ARC,indítsd el az ARc launchert,és ott lesz benne hogy ARC quest. -
petyahun2 #19199 hali all Rexxarr vagy hasonó néven ismerhettek játékból (lehet már volt hasonló hsz de nem tom most regeltem nah...) mi ez a játékkal szerezhető kis mennyiségű zen ? Mit lehet róla tudni stb -
Plata #19198 Na jön le patch,652 mb. -
Plata #19197 Jó kis hajó az. -
Zemanov #19196 Ez a hajó egy dög. -
Plata #19195 CLR—Crystalline[1:36]— Dmg(DPS) —Gaval 3 764 502(50 193) Sloane 2 695 175(28 075) Xara 1 973 340(20 556) Bobu 1 447 391(15 077) Rinara 1 285 489(15 488) Vespa 872 204(9 585) Blax 852 410(10 395) Kzahtka 467 651(5 846) IRONRINO 207 269(2 657) Tristan 161 215(2 067)
Bakker,kaptam egy buffot,és 3.1 milliót szól a web cannon.
-
Plata #19194 Játszható fajok,de csak lifetimereknek.
A kardassziai lifetimer csak a karda kieg után jön,vagy azzal együtt.
Boffként lehet majd megkaphatod kardassziai pack-al.Valami harcos faj lesz a kardis.
Nem tudok linket adni,csak kimásoltam privát üziből amit én kaptam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.03. 12:05:44 -
vadkandiszno #19193 2 új játszható faj vagy boffok?
Slipstream Hyper-Impulse Engines ezt sector space-re értik hogy a leggyorsabb vagy mapban is?
Imádom a torpedókat remélem lesz olyan ami utoléri pvp-n a EM-es hajókat ;D
Temporal Shield Array ez remélem nem csak temporal hajókon lehet majd a lélegzetem is elakadt.
Blade of Potents [CrtD]x4 ez meg az új groundos fegyverem lesz ha jól értem.
Ismét nagyon köszi Plata.
ui.: Linket eltudod küldeni? Privátban is jó. Köszi
Utoljára szerkesztette: vadkandiszno, 2016.03.03. 11:56:46 -
Plata #19192 Pletyka On:
Egy vagy két új faj jön lifetimereknek,az egyik az amit tavaly is mondtak,a pvp-s űr traites faj, a másik kardassziai faj ami inkább erős ground traitet kap.Az űr traites lehet hogy Android. -
Plata #19191 Jön a kardassziai kieg.
Trilithium-Laced Tricobalt Torpedo - Heavy hitting Tricobalt torpedo with radiation DoT PRoc
V'Ger Plasma Energy Bolt - Re purposed as Omega Torpedo Launcher.
Precision Phaser Beam Array - The Precision Phaser Beam Array is accurate and has bonuses to critical hits.
Undine Unified Beam Array - This energy focusing Beam Array was part of the technology recovered from Species 8472, also known as the Undine. This Unified Beam Array allows the vessel to focus energy from multiple arrays on the starship to form an extremely powerful directed energy attack. Antiproton space weapons have a chance increase your Critical Severity. Fires Unified Beam Array, 5 second charge up, 30 second cooldown, 40 degree arc, knockback effect. Repurposed as Nicor Stationmod
Slipstream Hyper-Impulse Engines - Slipstream engines blend impulse and faster-than-light propulsion technologies to attain the highest maximum speed of any engine.
Prototype Transphasic Torpedo Launcher - Transphasic Launcher that can used at level 10
Bilitrium-Tipped Quantum Torpedo Launcher - The bilitrium element added to these torpedoes results in a heavier payload.
Temporal Shield Array - An experimental technology, Temporal Shields provide unparalled protection to the ship's hull. Only 1% of all damage received will bypass the shield and hit the hull, and the shield absorbs a portion of all damage it receives.
Kinetic Neutralizing Body Armor - Kinetic Neutralizing armor drastically reduces the amount of damage you take from physical and kinetic attacks.
Klingon Warrior's Disruptor Pistol
Explosive Phaser Assault Weapon
Virulent Plasma Pulsewave Assault Weapon - The Virulent Plasma Assault Weapon fires focused plasma that causes severe burns and leaves lingering radiation. Once irradiated, the target and nearby allies continually take damage
Borg Assault Weapon
Tetryon Neural Scrambler - The Neural Scrambler is a modified stun pistol. The scrambler leaves targets confused after they recover from the stun effect.
Hansen Nanite
Radiometric Converting Shields - This starship shield system absorb theta radiation from incoming attacks and sends the energy directly to your EPS conduits to increase your ships power levels.
Borg Console - +50 All Power Levels
Borg Plasma Beam Array / Borg Plasma Torpedo Launcher
Borg Shield Array - Covariant with 63,000 shields
KDF-Aligned Cardassian Bridge Officer
KDF-Aligned Hirogen Bridge Officer
Blade of Portents [CrtD]x4 - This ancient weapon has passed through the hands of many Catian rulers. Legends claim that it holds the power to project the will of the wielder and reveal the hidden. Grants the following powers: Energy Projectile (Cone AoE Attack), 'Sight somewhat beyond normal sight' increases stealth detection and critical severity. -
Plata #19190 Most is szettben van,két részes szett. -
Zemanov #19189 De szerintem én nézek be valamit.egy boxos meg egy eventes hajó a konzoljaik meg partyba lesznek.így logikus. -
Zemanov #19188 Én csak a Marát meg a négy Temporal hajót látom.viszont érdekes hogy csak a Temporal sci hajó után van zárójelben hogy T6.majd kiderül.de lesznek itt dolgok.Hirogen bridge officer.borg shield,borg plasma beam,borg console,borg assault weapon.mi a szösz kapunk egy Borg repu 2.0-át.én nem bánnám. -
Plata #19187 De bár csak igazad lenne. -
Plata #19186 Ferengi Battlecruiser [T6]
Ferengi Nagus Marauder [T6]:
Az egyik valszeg eventes a másik boxos.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.03. 10:48:22 -
Zemanov #19185 Én csak egyet látok Ferengi Marauder T6 + kép. -
Plata #19184 Kettőről van hír és kép.
T6 bc és T6 marauder. -
Zemanov #19183 Csak egy Ferengi hajó lesz.de szerintem az is boxos. -
Chak #19182 Vagy kapnak vacsora xD -
vadkandiszno #19181 Neeem, élvezik ők is és jutalmazni kell minden szintlépést, vagy 500Zent valamivel (édessség, mozi, játék) igazi win-win szitu :D -
Chak #19180 Igazi rabszolgasorsnak hangzik :D -
vadkandiszno #19179 Kezd el egy régi laptopon leszedni az összes arc gémet és 30 accounttal neki állni :D (ha van gyerkőc a családban azt kell megbízni eme nemes feladattal:)