50195
  • Lokker
  • Plata
    ARC kliens.
  • GaborST
    És ezt hova gépeljem be amit kaptam kódot mert azt megtalálni :(
  • Kotomicuki
    Hű, de unalmas 4x-re is nekivágni a "Sunrise"-nek, meg a "Stormbound(?)"-nak a 2 Quantum szettért - ezek egyike adja a +1 fézer, univerzális (tac) konzolt (ezt a "hibát" már nem követték el az utolsó szettnél: a tac konzol tac konzol lett, nem univerzális; pedig, egy 3+1-es Rezreth is nagyot szólt volna - polaronnal)!
    Viszont, ha meglesznek, és MK XIV-re lesznek felhúzva, akkor tényleg ütős (fézer) hajót varázsolnak a delikvensből...
  • Plata
    Passz,azt tudom hogy t6 vesta volt fejlesztés alatt,de törölték.Sci pack vagy sci destro pack jött volna,ami kiderült hogy vesta,de törölték.
  • gerisz23
    Fighter ingyen
  • GaborST
    Plata nem tudod Dyson hajókból jön esetleg T6-os verziók?
  • GaborST
    Ezt észre vettem én is fura na mindegy

Inkább a gondom az hogy nem azt kaptam mint amit mutatott szó szerint felezte a torpedóm képességét :O
  • GaborST
    na nem fejlesztek inkább ma semmit ha ez most ilyen bugos most :(
  • GaborST
    Ja és azt írta ultra rara lesz de csak sima lila lett :P
  • Plata
    Nekem zenes juhturóm van juhturó szettel,de nagyon ütős.
  • Plata
    Ha epic lesz akkor szarabbá válik,ez tény.
    UR torp még jobb de mikor epicre vált,akkor gázabb.Sebzése dps-e vissza esik,ami no comment.
  • GaborST
    Srácok hogy van az hogy az MK XIII torpedómnak szarabb lettek az adatai mint ami volt, mikor azt írta hogy sokkal de sokkal jobb lesz
  • GaborST
    Jesszusom ez a Eclipse Intel Cruiser T6 még egy rusnya hajó

Ráadásul semmi értelme a 4 gondolának rajta (csak dísz de annak is ronda )
  • Kotomicuki
    Na, hála a HGF-nak, meglett a fleet-es "juhtúró" - köszönet érte, fiúk!

Mivel egy viszonylag friss, lvl 60-as karakter kapta, akinek csak a többiek által átadott és saját gyűjtésű, Mk XII-es cuccai vannak, így nem lepett meg, hogy még az Alita-hoz képest is zsengébb a madárka az első harcában.
    Nagyon igényli az Mk XIV-es dolgokat, meg a tankosabb szetteket, de úgy is egy tipikus brust gép: nagyobb tömeg, vagy sokkal erősebb ellenfél ellen alárendelt szerepe lesz és csak társaságban vághat neki ilyen küldetéseknek.
    De, mivel van már "jól" felszerelt Alita-m, így reménykedek, hogy ez sem lesz használhatatlan az RA-kon és a könnyebb "kalandzónákban".

...

Érdekes az Eclipse is!
  • Plata
    Nekem este nem volt gondom laggal,de kora délután mikor felnéztem volt snr ESD-en.
  • Kotomicuki
    Mint egy falat kenyér...
    A lag-gokat csökkentenék- (a szárazföldi harc kész rémálom a hatalmas lag-gok miatt - mintha csak felhőn keresztül játszanánk) és a ledobálásokat szüntetnék meg végre - ennyi idő után!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.12. 21:41:43
  • Plata
    Jön egy új feature,Ship Visual Ovverides.
    A hajódon lévő szetted kinézetés olyanra módositod amilyenre akarod,vagy amilyen szettel rendelkezel.
  • Plata
    Nem hiszem hogy azt akartam hogy komolyan vegyenek,mert poénból írtam.
  • Although
    Figyelj :) Nem rossz, de nem sokan fognak komolyan venni. Ami nem rossz mert, letudják, nem komplett a csávó :)
    Mi is ilyenek voltunk, nevetgéltünk egymáson mindegy volt éppen ki miatt szoptunk. Legfeljebb viccelődtünk jövő héten ugyanekkor ugyanitt. Sajnos vége lett, úgy néz ki mindenek vége lesz egy nap. :)
  • Plata
    Nem tudom,nem szoktam ilyesmivel kereskedni.
  • Chak
    Nem tudom jó-e ha ide írom kérdésem. Eddig az r&d packokat csak reselleltem és az lenne a kérdésem h érdemes-e nyitogatni most h 3m feletti az ára vagy mikor kéne csinálni. Mostanában egy darabot nem tudtam venni 3m alatt vagy 2.5m körül. Kéne megint valami ec forrás. Nem is igazán tudom most mit lenne érdemes csinálni. :D
  • Plata
    Ideiglenesen beszüntettem a tag felvételt,először meg kell írnom a szabály könyvet,utána az illem könyvet,meg építeni hozzá egy illemhelyet,ha kész vagyok újra lesz felvétel.Egész jól haladok a szabály könyvel,már a bekezdés megvan,csak fingom nincs mit írjak még.Meg látjuk hogy Raul mit szól a szabálykönyvhöz.
    Az első 10 szabály megvan:
    Első szabály,nincs szabály.
    második szabály ugyanaz mint az első.
    harmadik szabály ugyanaz mint a második.
    negyedik szabály ugyanaz mint a harmadik.
    ötödik szabály ugyanaz mint a negyedik.
    hatodik szabály az hogy szarok a szabályokra.
    hetedik szabály kezd kicsit sok lenni a szabály.
    nyolcadik szabály kéne egy kis kávé mert álmosodok.
    kilencedik szabály elfelejtettem mit akartam írni.
    tizedik szabály az hogy az előző nyolc szabály szar.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.11. 18:05:37
  • Kotomicuki
    Írok ide privátot!
    Az a zaklatási forma, idáig még bejött!
  • Plata
    Na itthon vagyok,viszont van egy be nem tervezett dolgom egy másik univerzumban,de nem tart sokáig csak elő veszem a fénykardom és azzal rendet vágok.
    Kb 20 perc és megyek fel STO-ba.
    Ha csak le nem ragadok,de igyekszem nem le ragadni.
    Ragya,jött új patch,azt is le kell szedni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.11. 17:21:39
  • GaborST
    Na jó meguntam egyelőre hogy folyton ledobál a szerver :P
  • Plata
    Jelenleg épp kint vagyok a fràszba.Tàn 5 körül haza érek.
  • Plata
    Ha fent leszek ìrj ràm küldök invet.
  • Plata
    Pontrendszer meg vàsàrlàsi engedély nàlunk nincs,mivel mindenkinek minden azonnal elérhető.Tele vagyunk projectekkel.Minden èpületben fut mindenféle project.Nàlunk nem kell sem nyalzni sem pénzt fizetni a flotta vezetőknek hogy kegyesen meg engedjék hogy vàsàrolj.Van több mint 10 ezer provisionunk.Akàr tìz féle konzol szettet is kivehetsz,feltéve hogy van rà fc meg dili.
  • Kotomicuki
    Thx, tehát: van még vmi "háttér-pontrendszer" is - gondolom, ilyen a fleet-es hajóvásárlásnál a 3. ellem - , hogy nehogy egyszerű legyen... (francos "angolszász fejlesztők": mindent túlbonyolítanak!)

A gondom az, hogy a 2, fed oldalt választott romulán karimmal olyan flottákban vok, amik fejlesztésileg full-osak, így már alapvackokat - amik nekem is volnának esetleg - nem vesznek át. Vannak még projektjeik, de azokat nem az én időmben indítják, így jó, ha a maradékon (100k-kért doff-ot, ritkán dili'-berakási lehetőségeket hagynak nekem) rágódhatok - az armadájukban meg le vannak tiltva azok a dolgok, amikből nekem is lennének (pl. az RA-kban szerezhető 5-10 pontokból már >200 FM-om, mert nem tudom berakni azt sehová sem).

De, ha nálatok ilyen szabadság van, akkor váltanom kellene - ha megengeditek!
  • Plata
    CLR—Infected Space[7:07]— Dmg(DPS) —Garon 17 465 598(41 784) Ilyena 11 387 904(26 922) King 8 808 676(21 175) hrcak 2 783 347(6 789) Rita 1 311 495(3 115)
    Dps nem rossz,de a max one hit megint kurva szar.
    Max. One-Hit: 350 598 (Garon)
    Ettől a kapok agyfaszt,350k max one hit,há méééééééééé.
  • Plata
    Azok még bent vannak most is.
  • GaborST
    A fedes karimmal amivel egy időbe csináltam azzal végig vittem akkor csak gondoltam megcsinálom megint csak sci-vel de így marad eniger :)
  • Zemanov
    Szerintem már mindegy hogy a kiskarija deltás vagy sem ha nem csinálta végig az eventet akkor vége.úgy vettem észre hogy már küldikből is kivették azt a delta akármit amit aktiválni kellett.már csak a rewardokat lehet kiszedni amihez anno megcsináltad a kitűzött célokat.de lehet rosszul tudom.
  • Plata
    Na má meg mééé?
    A lekvár carrierem neve miatt már párszor beszóltak nekem,de nem tudom miért.
  • gerisz23
    Hülye neve van a hajódnak:D
  • Plata
    Megéri a deltás karival megcsinálni az összes küldit opcionálisan,mert sok jutalmat kapsz,amit az összes karid meg kap.
  • GaborST
    Az kár akkor ez marad belőle :)
  • Plata
    Na tök idióta karival csak 9.3k dps jött össze.Még dolgozni kell rajta,bár magasról szarok rá hogy milyen a dps-e,mert ez a díszhajóm.
    CLR—Infected Space[9:11]— Dmg(DPS) —Jacobs 12 469 318(22 879) Rik'Kha 7 211 385(13 135) Lucifer 6 649 628(12 291) Aliena 5 388 505(9 815) Jamison 5 102 668(9 328)
  • Raulblanco7
    deltás karit már nem lehet.