50194
-
Kotomicuki #19502 Ehh, idő előtt kifogytam a dili'-ből, így tovább tolódik a fejlesztés! :(
De, 2 karakternél egész jól állok már - az egyiknél már csak a sci konzolok XII-esek! :) -
Plata #19501 Sárga konzolok közül 2 jó,többi mókás.
Plasmonic leech és Supplemental subsystem jó,az energiát tornázzák fel.Többi csak móka. -
Kotomicuki #19500 De, ha segít életben maradni, már akkor többet jelent, mintha mezei XII-es konzol figyelne a helyén, ami olyan sokat nem ér - ezért sem használják őket a profik.
Meg, gondolom a képen nem látható dolgok között is bőven akadna "XII-es szint" fölötti, amit nem tehet csak úgy magáévá a most kezdő!
-
Plata #19499 Valóban epic konzolok,de mind idióta konzol. 
Van ott zavaró és tüzijáték konzol na meg cloak konzol,saucer sepa konzol,robbanó pajzs konzol meg satubbi,egyik sem dps kategória,inkább poén.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.20. 19:18:35 -
Kotomicuki #19498 Úgy érzem, megint elbeszélgetünk egymás mellett...
Ha #19345 ez volna a te MK XII-d, akkor az nagyon nem MK XII, mert a konzoljainak zöme epic és XIII-XIV - ezt írtam: ha nem a fegyverekkel, akkor másként van XII fölé húzva az a "XII-es" hajó, mert full natur XII-vel nagyon bajos jól szerepelni (boff-ok, doff-ok, trait-ek, skill-ek, stb. nélkül - és még T6 is, ami megint csak nem áll a kezdők rendelkezésére).
Én is csak a tac konzolokat fejlesztettem és már egészen más képet mutatott az amúgy XII-es fegyverzettel ellátott, T6-os hajó...
...
"gyártást nyomom ahogy mondtátok, de nagyon lassan halad, nem hiszem h a közeljövőben tudok gyártani bármi érdemlegeset"
Az első fél évben sok mindent, kreditkártya használéata nélkül, nem is nagyon fog tudni csinálni az egyén.
A 2. félévben nyílik meg a lehetőségek tárháza, innentől kezdődik a "játék"!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.20. 19:15:13 -
Plata #19497 Nem tudom ismered-e a HUN csetet,ha igen próbáld meg megkeresni a Magyar Horda nevű flottát,ők magyar klingon flotta.
Ott van Zsírosdeszka is,az a flotta szerintem jó lenne neked,azt hiszem aktív nagy klingon flotta,Zsíros meg kurvára ért a játékhoz,a többi magyar flotta kicsi,és nem túl sokan játszanak de nem aktívan,mert valljuk be a klingon oldalt nem sokan szeretik.Pedig az a bulis oldal.
Ha nem vesznek fel oda akkor fel vehetlek a mi flottánkba esetleg,de a Magyar Horda biztos aktívabb.Másik értelmes nagy magyar klingon flotta nincs,ami van az vagy kicsi vagy olyan amit max annak ajánlanék akivel ki akarnék tolni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.20. 19:08:38 -
Plata #19496 Hát nézd én mk11-12 cuccokban tökéletesen el vagyok uppolás nélkül,és csöppet sem érzem gyengébbnek.Amíg a sci karim mk12 cuccban le nyomja dps-ben a csapat többi részét random ISA-n addig mi a francnak váltsak.
A tarantulám még csak félig meddig UR és itt ott Epic,de az is sci konzol.Elvileg support sci a skillezése,de mégis erős.Ha nagyon pipa úgy oda basz hogy a fű sem nő vissza. -
Kotomicuki #19495 Ma nagyon gyalázatos az SG oldala: még szerkeszteni sem tudok!
A szerk:
De jók még a patrol missziók is, amik bizonyos bolygóknál elérhetőek.
Ill. vannak napi küldetések is, azok is adhatnak egy kevés dili'-t és XP-t. -
Kotomicuki #19494 Lehet, hogy több mark-ot (meg mindent) ad az STF (PvE queue), de ott szabott a létszám és ha még egy-két, hasonlóan nem kellőképpen felkészült egyént kap társul az ember, akkor az sima bukta, míg RA-kon, jobb esetben a tömeg mindent megold - ezért is szerényebb az utóbbi díjazása.
Lehet, hogy nem kell annyira feltápolt hajó RA-ra - ha más téren tudja magát erősíteni az egyén (doff, boff, trait), akkor elég lehet az MK XII-is... - , de hihetetlen megnyugvást ad, ha full XIV-esben feszejt az egyén és azután már (félig-meddig joggal) szidhatja a többit az elbukott RA-kért...
De, komolyra fordítva a szót: nagyon is észrevehető volt már csak az 5 konzol Mk XII UC-rare-ről Mk XIV VR-UR-re való cseréje is a klingon tac-omnál, aki továbbra is Mk XII UC-rare beam-ekkel lövöldöz -> negyedével-harmadával nőtt a kiosztott sebzése a felvillanó számokat nézve. Ez meg kihatott az RA-kon mutatott teljesítményére is: most már aktív résztvevője a mészárlásoknak, nem csak ott van...
Nekem sem ment az SG! :(
...
Matusy #19490:
"Hol érdemes lövöldözni hogy tudjam cuccolni a hajómat?"
Az első fokozat a DSE, amit a nagy térképen piros, lángoló háromszög, benne felkiáltójel jelez. Ezeket a 30.(?) szinttől lehet látogatni és csak akörnyékén ad "megfelelő" jutalmat - a loot is a 30. szinthez igazodik - , magasabb szintű karakterekkel már nem is éri meg beugrani oda. Az alfa q.-ban már nagyobb ez a szint (40.-50.-?), ott még érdemes lehet benézni.
A következő lépés az RA, ez 50. szinttől elérhető és annak megfelelő a loot szintje is.
Az STF/Pve Queue az kicsit más.
Van többféle fokozat, ami az ellenfelek erősségét és ezzel együtt a loot nagyságát, mennyiségét is befolyásolja.
Ugyan, itt is el lehet lébecolni a nem megfelelően felszerelt hajókkal, de - számomra, legalábbis - nagyon rossz érzés más farmolását elrontani az egyén UP teljesítményével, ha bukjuk a menetet - márpedig a csotrogány hajók erősen visszavetik a kis csapat hatékonyságát: itt kötött a létszám, ált. max. 5-en mehettek.
A szárazföldi verziója "egyszerűbb", mert könnyebb és olcsóbb a hozzá kellő 3 dolgot felhúzni, mint egy komplett hajót, de uú potyognak abban is a cuccok. -
Plata #19493 Grat.
érdekes eddig nekem nem ment SG. -
gerisz23 #19492 CLR—Infected Space[2:23]— Dmg(DPS) —TealC 16.206.493(115.761) Kotruk 10.330.370(73.265) Lusankya 6.557.929(45.860) Ayius 3.742.391(27.317) Mary Mitch 3.654.228(25.917)
-
Plata #19491 J betű PVE és ott a The breach.
STF pedig Special task force asszem. -
Matusy #19490 Mi az a breach és hol találom meg? STF micsoda? :D
Loot még sosem esett red alert-en. Hol érdemes lövöldözni hogy tudjam cuccolni a hajómat? gyártást nyomom ahogy mondtátok, de nagyon lassan halad, nemhiszem h a közeljövőben tudok gyártani bármi érdemlegeset. -
Plata #19489 Zsíros meg látná mivel vannak felszerelve a hajóim kitérne a hitéből asszem.
-
Plata #19488 Tudom hogy a beam meg a faw a menő és a nagy dps,de én szarok rá.
Nekem az a jó ha a carrieremen van dhc és turret.
Az én öreg taligám mai napig a leges legjobb carrier amit kipróbálhattam.Tarantulát ne vegyük ide,mert az nem Carrier hanem egy kibaszott op fél carrier.
Az én öreg carrierem így néz ki.
Kicsit bugos a hajó képe,mert már vagy egy éve bugozik.És nem javítják.
De csak a status fül alatt néz ki így,igazából egy cuki bajszos hal.
Neki sincsenek feljavított cuccai.Még is erős.
De ő nem is kap jobbat,tavaly szeptember október óta várok a T6 változatára,amire azt mondták AP-s lesz,ezért nem is uppolok neki semmit,max a sci konzolokat.Aztán meg látjuk meddig bírok még várni a T6-ra. -
Plata #19487 Nekem is van egy KDF-es beames carrieres karim,báár,én meguntam mert a beam meg a faw nekem túl unalmas,és szegénykém még ikony repu előtt befejezte,azóta csak néha veszem elő mert viccesek a boffjai.
De ő nem klingon hanem KDF Joined Trill.Eredetileg a hajó felszerelését minimum Mk14 UR-re akartam húzni,de a beam meg faw annyira unalmas hogy végül hanyagoltam.
Ilyen a hajója.SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Lökött boffjai miatt bírom a karit,de ha jön valami jobb carrier át ültetem bele és át cuccolom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #19486 Red alertnél stf több markot ad és asszem több dilit is,minden repuhoz van stf,az első háromhoz is.
Nem kel feltápolt hajó RA-hoz,olvass vissza egy kicsit én múltkor elfelejtettem felszerelést tenni Bortasq-ra és úgy mentem vele RA-ra,borgra és tholianra is.
És az Xp-nél valóban számít a sebzés,de az is mennyit sebzel bele.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.20. 07:35:53 -
Plata #19485 Red alert rengeteg xp-t ad és egy kevés markot meg dilit is.
Csak xp eventkor csinálom vagy akkor ha kell egy hajó trait mert arra jó.
A vuki carrierhez van advanced és elite hangár,az elite a durvább de annak darabja 45 ezer dilithium és 100 ezer fleet credit.
Ha a jobbikat akarod az elite a jobb.
Vuki carrierhez gondolom 8 beamet használsz és beam fire at will boff képességet.
Vuki valamikor jó kis strapabíró madár volt,bár hozzá elég lomha.
Javaslom hogy kezd el kihúzni a repukat és próbálj szerezni repu markokat,jelenleg van a breach event,csütörtökig,breach ad sok markot minden féle repura.
Specialization fül alatt én az Intel és a pilot ágat választanám.Mivel gondolom főleg űr küldikben szeretnéd használni a karit ezért először csak az űr intel képességekre tegyél. -
Kotomicuki #19484 Az RA-khoz:
Mindenképpen érdemes beugrálni rájuk, mert állandó mennyiségű dili'-t adnak - nem úgy, mint az újrajátszott küldetések - a győzelemért (ennek mértékét növelheti a dili'-event és a flotta-projektek is) és 2x-es tapasztalati pontot (a sebzés is számít - HA leterítik az általad megsebzett ellenfelet - , nem csak a kill).
Félóránként lehet ugyanarra beugrani, de az extra 50 repu-pontot csak az aznapi első adja (ill. 20 óránként), amúgy teljesítmény-centrikusan adja a dili'-n kívüli dolgokat.
Annyi probléma lehet, hogy ha nem ad be jobb felszereltségű hajókat melléd, akkor nem nyerhetsz (XP-n kívül nem kaphatsz mást - csak az ölésekből hulló loot-ot) és újra lehet próbálkozni a félórás cd blokkolása nélkül.
Az első 3 repu-hoz nem tartozik külön küldetés (ezt adja a 2-féle RA): az 50. szinten alanyi jogon elérhetőek, míg a többiért majd futni kell pár küldetést és adott helyekre menni értük (vagy PvE Queue-ben portyázni, ha már jól felszerelt a hajód).
Ha sokat halsz, akkor sérülhet a hajód, amit a bázisokon érdemesebb javíttatni. mert ott ingyenes - amúgy sem lehet "csontgyönge" hajóval tényező lenni RA-kon; ha meg nem gyönge a hajód, akkor nem is halsz vele (oly sokat, hogy sérülhessen). -
Matusy #19483 Meglett a lvl50 és azóta folyamatosan kapom a red alert-eket. Érdemes ezeket csinálni? Illetve keresek klingon flottát vagy olyat akivel tudnék néha együtt menni. Kezdő vagyok nagyon gyenge felszereléssel, de igyekszem ezen változtatni.
A másik kérdésem: Meglett a carrier-em és rájöttem hogy imádom ezt a hajót :). hogy érdemes fejleszteni, építeni? Ahogy néztem ebből fejlettem csak flottás van.
Érdemes hozzá megvenni az epic bird of prey hangart? most 40.000finomitott dilithiumom van és egy ilyen hangar 30.000-be kerül ha jól láttam. Nem szívesen szórnám el feleslegesen.
Illetve meglett az első specializációs pontom. Sci vagyok, de nem tudom mire költsem. Ebben tudnátok tanácsot adni? -
Plata #19482 Mi a múmia zavarosban halászó hong kongi nénikéje van? -
Angelus1991ster #19481 OFF: Stargate verzióban is lehetne egy MMO végre. -
GaborST #19480 Egy kis help!
Ennek a karimnak a skilezéséhez és a hajójához milyen szett ill dof skillek illenének?
Azért SSC a hajó mert jelennleg ez az egy zenes T6 hajóm van és ha már meg vettem kihasználom rendesen :)
Ja és Delta kari az lemaradt!
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2016.03.19. 18:15:04 -
Plata #19479 Régen még DR előtt volt egy pvp karim,kb 1 hétig,mert meguntam.
Volt 3 lila Beam overload doffja,B'rel bop-ja volt,asszem fleetes,elől 1 dual bím hozzá beam overload 3,meg breen cluster torpedó ,bio-neural warhead és még valamilyen quantum asszem.Kerratban álcában a fedesek mögé mentem beam overloaddal seggbe kúrtam lejött a pajzsa bele a torpedókat.Harryvel partyban sok sok fedest megöltük így.De meguntam és át skilleztem fun karira.
Jah volt subsbace jumper konzolom is,hogy mindig a hátukban maradjak. -
Plata #19478 Az egy sulibán doff,általában 3-5 néha 8-12 milla. -
GaborST #19477 Köszi :) -
gerisz23 #19476 Energy weapons officer,30% eséllyel shield alá lösz sikeres beam overload után 4mpig,30%-át ignorálja a pajzsnak,Tact team leveszi ha rád lőnek így.
-
GaborST #19475 amúgy nagyon sután van némely hajóra ráhúzva a bőr 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
GaborST #19474 ja azt a skill sort benéztem de már későn vettem észre :D
nem tom a herald fegyók bejönnek nagyon főleg a túl töltött verzióké
"pajsz alá lövős doffokat használt" ez melyik doff típus ? -
gerisz23 #19473 Minek neked álca?Romuknál lenne egy kis értelme de azoknál se szoktunk rá tenni pontot mert boffokból van elég skill.
Amúgy nem rossz a szkillezés,herald ap fegyók ha funra kell jók,dpsre nemigazán.A boff kisosztásod abban az esetben lehet jó ha beam overloadhoz pajsz alá lövős doffokat használt,hogy nagyobbat üssön a torpedó. -
gerisz23 #19472 A palsma explosionos az embassys,ha beameket használsz meg fawot akkor ajánlott minél többet feltenni,és epicre vinn(a rom tactomon 5 van,több sebzés bónuszt ad mint a spire konzolok).
Ha valaki üver dpsre vágyik akkor DMG 3 Pen,vagy CRTD 3pen,de mindegyik mellé kell plasma exlopsion konzol eppicre húzva(5 vagy 3) meg spire tac konzolok,melléje minden ami crtiet növel és severityt.Amúgy google és DPS league van jópár build fent.
Figyelmeztetés,skill rewamp után nemtudom mi lesz jó...
Valaki esetleg tudja hogy gatewayen hogy lehet feloldani hogy mások is lássák a cuccom?
Amint írtam ha valakinek segítség kell kari húzásban az jelezze,ha van időm épp akkor segítek.
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2016.03.18. 20:51:18 -
Plata #19471 Lehet ha elmész a határra. -
Kotomicuki #19470 Dehogynem - 9. és 2x.(klingon) szint után!
Ha ott vagy a térkép szélén, akkor felteszi a kérdést, hogy át akarsz-e menni a másikba - rábólintva már ott is vagy.
A Delta az más tészta: oda repu mark és szint (én a téli event-ből szedtem ki, minden karimnak), vagy küldetéssorozat kell.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.18. 17:46:10 -
Matusy #19469 qvadránsok között csak pénzért lehet utazni? Át kéne mennem a szomszédosba de pénzt kér érte. Áthajózni simán nem lehet? -
Kotomicuki #19468 De én csak pirossal szedve szeretem a "Miss"-t látni... 
A lényeg, hogy az acc+dmg-ről eljusson a hajó és a karakter a c.D+pen-ig, de ez nem kis idő.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.03.18. 17:36:44 -
Plata #19467 Van partgen+grav gen skilles.És van ami plasma sebzést ad partgen vagy grav gen mellé. -
Plata #19466 Őtvenes szint alatt tökmindegy milyen cucc.Én szarok rá hogy milyen a statja VR legyen és kész. -
GaborST #19465 ezért raktam hasonlót :) -
GaborST #19464 Azt tudom olyan van csak csak ott nem találtam a listába :D -
GaborST #19463 Bocs a hülye kérdésért de Akkor simán CrtD? (+ szorzó)