50202
  • aru
    Mint a többi online játék esetén ami megszűnik, megszűnt... Ezért nem szabad egy játékban leélni valakinek az életét. Mint az a croasson idióta aki a leggazdagabb akar lenni a játékban és az életben meg lehet egy napszámból élő senki! Ezeknek vannak ilyen hajlamaik.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.03.29. 08:06:04
  • gerisz23
    Persze ráférne egy alapos felújítás,de mi lesz a sok lifetimerrel,meg a kifarmolt cuccokkal stb.?
  • aru
    Én nagyon úgy gondolom, hogy mindenki úgy járna jól ha nem kapnák meg a továbbiakban a jogokat. Eléggé vontatott ez már, az mostani seasonbe gyak 4 hónap alatt nyomtak ki 2 epizódot, az előzőben meg 4 hetente volt egy új. A grafika is elavult már csöppet ez látszik a karaktereken, ez már egy lejátszott 6 éves engine! Aeea meg már régóta nem veszik a fáradságot sem, hogy a hajók belsejét kidolgozzák...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.03.29. 07:22:57
  • gerisz23
    Pedig volt rá példa hogy átrepítették őket egy másik galaxisba,azthiszem a TOS-ban volt..
  • Chak
    Ha nem tévedek a galactical barrier miatt STben nem szokták elhagyni a galaxisunkat. A hajtóművek sem képesek rá h átmenjenek egy másik galaxisba. Meg minek ha a sajátunkat sem térképezték még fel. Persze sto próbálkozik az iconian kapukkal, de az is csak kivételes esemény. Meg ezt a kiváltságot a Stargate és az analszondát gyártó Asgardiak már kimerítették. XD
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.03.28. 22:59:22
  • Daeus89
    season "a pecsek" és E.T >>Extra-Terrestrial >> földönkívüli tudood galaxyson kívüli
  • Plata
    Hogy kerül E.T. az ST univerzumba?
    Meg mi a szösz az a so.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.28. 21:02:20
  • Daeus89
    amíg nem tudod hol mikor játszódik a sorozat nem lehet megmondani , és nem azzal van a gondom miféle küldiket nyomnak ki hanem hogy egy játékba 2-3 engine van felhasználva , bugok nincs kontent ha van az is bugos és hát haldoklik az egész pl t6 os hajók 70 % a ujra textúrázot fos lásd galaxy vagy excelsior , pl a temporal dolog érdekel és remélem hogy ezt még megéri a játék de pl ami most van 3 hónapja szotyi meg 2 küldi azt pá ez gáz , legjobban tán Nsoftal járna az sto ,már az első 2-3 hónapba megmutatta a kedves fejlesztő brigád hogy menyit érnek , könyörgök végtelen területen van el terítve az st univerzum több idősíkba , és minden retkes so-val csak alfáznak meg bétáznak pl fasza lenne ha az androméda galaxysba betörne a kdf és be morcosítaná Et-t
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.03.28. 20:56:57
  • Chak
    Olvasd el amit írnak benne, ne csak klikkeld végig mert akkor tényleg rövid.
  • Chak
    Én is szeretem. Gáz lenne ha megszűnne akármilyen okból is. Egyetlen előnye az lenne h megszabadulnék az mmoktól.
  • Lokker
    De ezek a színvonalas küldik is csak 5-10 percig tartanak. :D
  • Plata
    Én is birom a STO-t,bár hogy ennyire a pénzre mennek rá most az kicsit szar.
  • Chak
    Valóban lehetne több story mission, de ha azt nézem h a default mmo questek annyiből állnak h szedj h össze 10 gombát vagy ölj meg 12 kis farkast stb akkor az sto még mindig színvonalasabb cuccot tol az arcomba, csak lassan csordogálva. Inkább ez mint 100 nővényszedős agyrém. Szerintem.
  • Plata
    Star Trek Online nem rendelkezik túl nagy játékosbázissal.
    Jövőre új sorozat jön.Az idén új film.Ha a sorozat siker lesz biztos sokan akarnak majd ST-t játszani.
    Ha CBS megbízásából csinál valaki egy értelmes multis játékot akkor arra lehet többen lennének kíváncsiak.
  • Lokker
    Hát igen, az tény hogy nincs semmi ami miatt most be kellene lépni. Az meg nekem nem tartalom, hogy dps huszárkodjak. Fasza pvp kellene összedobniuk oszt már lenne mit csinálni.
  • Daeus89
    olvastam valahol , + ez egy rakás szar 6-700k-s felhasználó táborral + ha van egy kis esze a Paramount Pictures-nek megcsinálják a maguk "dc" , "sw" , "marvel" stb univerzumot és kaszálnak nagyot , az hogy 3 havonta 4 küldi stb kicsit gáz és mind úgy mondom hogy nem 1 zenes hajóm van stb
  • Chak
    Ha le is jár, miért ne hosszabbítanának. Cryptic pénzt keres vele és fizet a CBSnek a jogokért. Plusz 2017.-ig és utánra is terveznek content. Persze ettől még a CBS elálhatna, de mire fel ha egyszer megy a biznisz. Az EA meg tudtommal Star Wars gémekkel is kereskedik. Na a CBS azoknak nem fog adni egy árva napra sem ST jogokat az tuti.
  • Lokker
    Nyilván, de olyat vélnek tudni itt párán, hogy nem is kapják meg újra, sőt el is veszik. Szóval belső céges infókat tudnak itt páran. :)
  • Plata
    Már tavaly volt a cseten hogy az idén bukják a jogot és az EA/BW páros adja ki a köv játékot.
    De aztán ennyiben maradt,bár időről időre felbukkan a téma,de csak annyi hogy nem hosszabbítják meg.
  • Chak
    Olyan tény amit valaki egy random cseten leírt, vagy olyan tény amit egy dev mondott valahol. Mert nem mindegy h melyik.
  • gerisz23
    Ez tény,mármint hogy idén lejár a szerződésük a jogokra.
  • Lokker
    Ott dolgoznak, Plata meg olvasta de egy kukkot se értett belőle. Innen az infók...
  • Chak
    Honnan szeditek ezeket a elveszik a IP jogait vagy h lejár és nem kapják meg újra és a hasonló belső céges infokat? :D
  • Daeus89
    igaz
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2016.03.28. 20:02:27
  • gerisz23
    Először a játék jogait kapják meg majd újra,aztán jöhet a T7.
  • Daeus89
    hamarosan jön a t6 temporal előtte van 20% os le árazás azt várd meg, t7 még jó ideig nem jön. Ha jön is akkor karira talán , de elvileg a temporal jobb lesz a mostaninál meg az tán min a kdf/fed/romulán oldalon jó lesz , + ha ferengi tényleg promo akkor azoknak kéne elsőnek t7 re állítani mivel 1 évet kell kiszolgálni
  • Nomad90Hun
    Azt mondjátok már meg nekem, olvastam/halottam, hogy nyár környékén jönnek majd új hajók, elvileg T7-esek, várjak még addig, és gyűjtögessem a zen-t? Vagy esetleg ha akarok venni 1 Presidio-t mostanság, ha összejönne rá a zen akkor nem teszek vele nagyon rossz lóra? Tac karinak gondoltam.
  • Plata
    Jah kösz láttam,az egyik ferengi promós lesz.Talán.
  • Daeus89
    Platac ment privi , elvileg az arany ferengi az c-storos lesz vagy mind 2 vagy az egyik
  • Chak
    szörnyű :D
  • Daeus89
    szigszalag csodákra képes ugyan ide occó szigszalag nagy menyiségbe akár borg kockára is eladó bírja a temporális /transztér és féregjárat utazást
  • Plata
    De ha lelövik őket hogy akarod használni?
  • Daeus89
    1-2 hét és kiderül jövőhéten boxos event lesz meg lelövik a hajókat bár nem tuti , a hajók meg tippre vagy only fed (ez gyökérség lenne) vagy pedig ezek lesznek az első mind 3 frakció által használható uni hajók (tippre ez lesz)
  • Plata
    Jah nem is láttam hogy írtad,hiába mondom hogy melyik cset.Nem tudsz feljönni mert zárt,nekem meg nincs jogom hozzá.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.26. 19:24:46
  • Plata
    Nem.Cross faction lösz.Vagy temporal faction.
    Jah a 22.5k az csak poén volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.26. 19:23:35
  • Plata
    Jó,készítek egy táblát.
    Mentsd meg a kecskéket,öljél több muszlimot.
  • Chak
    akkor ideje indítani egy mentsük meg a kecskéket eventet
  • Plata
    Aha,én épp tevéket kergetek a sivatagban,teve van sok,de homár muszlim ritka,mindegyik a kecskékhez vonzódik.
    Van nálam egy-egy fotó az egyiken justin bíber a másikon egy kecske van,ha justinra felnéz le ütöm és meg kötözöm.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.26. 17:27:45
  • gerisz23
    Hm ilyenekért csak 10k körül szoktak kérni,amúgy sztem csak 5k lesz mivel csak fedeseknek lesz elérhető.
  • Chak
    jól hangzik