50197
  • gerisz23
    Csak nekem van SNR?kaptam egy nagy adag pirosat,bezártam a játékot nem enged vissza...
  • Plata
    Summer Event:
    Food
    4 New Food Items:
    New Special Bonus (30 mins):
    +{magnitude} Kit Performance {duration} (+50% more effective during Summer Event)
    Tribble:
    Out of combat knock resistance buff.
    Out of combat Regen Buff + Max Hit Points
    During Summer Event:
    {Magnitude} Inertia to Self and Friends within 4.5 for 3600 sec
    {magnitude} Flight Speed to Self and Friends within 4.5m for 3600 sec
    Powerboards:
    The Old Powerboards get Mini-Versions (new Wide-Models from last Post)
    Midnight Marauder, Yellow Blazer, Lavender Highliner, Gray and Yellow, Teal and Aqua, Black and Orange, Sky and White
  • gerisz23
    First contact
  • Plata
    Marhaság azt hinni hogy mindenki beszerzett 10-12 féle szettet,max 1-2 szettje van az emberek többségének.
    Repusra gondolok,ingyenes küldisből lehet hogy több is van.
  • aru
    Tribble-n lehet próbálkozni és méricskélni. Én amit ma összeraktam ott a jelenlegivel azonos sebzésnél 20% hull és shield hp csökkenésem volt.
  • Chak
    link meg is jött a First Contactos buláj :D
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.03.31. 18:09:54
  • Zemanov
    Igen.nekem is így jött le.gondolom "türelmi időt" nem fognak adni,ha elsőre elrontod a skillezést veheted zenért a respec tokent,ez pedig egyenesen vezet a zen dráguláshoz.
  • aru
    Tényleg van olyan aki azt hiszi, hogy a visual slottól lemegy valamennyit is a zen ára? Már régen mindenki kiszedte azt amire szüksége volt, és ott pihen valamelyik inaktív hajóján vagy valamelyik invertoryban. Amúgy elkúrták mert a warp corenak nem raktak be helyet.

Ránéztem ma az új skillezésre - tegnap délelőtt nem ment a tribble - és nekem úgy tünt, hogy ez egy szép kis nerf lesz, mert a 43/10 kiosztható pont sokkal kevesebb, mint a jelenlegi.
  • Plata
    Ha fel mész tribblire láthatod a szettek más milyenek.
  • Plata
    Csak át alakítják,és fel újítják,régi repus szettek már szarok voltak.
  • Chak
    Tehát revampolják őket Optimus Prime-á. Értem.
  • Plata
    A régi szetek át alakulnak S11.5-ben,erősebbek és jobbak lesznek,és mást fognak adni.
  • Chak
    Egyébként egy ideje pont arra gondoltam h kellene egy ficsör amivel a nem használt seteket visszaválthatnám. Mit tudom én, hasamra csapok mondjuk visszaadná a belefektetett nyersik 50%át. Vagy valami hasonló cucc. Mert főleg main karin, de jó pár alton hever olyan repu set amit már nem használok és csak áll egy helyben mint egy ... :D
  • Chak
    Remélem is, akkor tuti elverem összes kék kavicsom. Lehet kéne gyűjteni az expansion 3 giga packra. Tudom h ha 5/5-én bejelentik akkor is van még pár hónap a release-ig. De inkább legyen meg a sok zen hamarabb mint h ne legyen pf.
  • Plata
    Meg fog zuhanni a zen ára szerintem.Mindenki lázasan veszi majd ki a repus szetteket.
  • Chak
    Na hivatalosan is megjött a visual slot ficsör :D
  • Daeus89
    A perfect world vagy mi az a koreai a cryptic meg amcsi mint ahogy eredetileg a játék is , és egyet értek hogy a delta óta vagy a takony óta szarnak bele , csak kérdés az hogy azért mer a temporalis kieg tényleg jön akkor érthető csak ezeket a kiegeket nem 2-3 évente kéne szorni hanem 1 max 1.5 , a tos be volt hogy galaxison kívüli lények akartak visszamenni az andromédába tán (ez nem tuti) és ott még nem volt meg a fednek a technikája (kb warp 7-8 al) lehetett azóta tán ujra is alakították a warps skálát ahol már a 9.999x en is lehet annyit tolni hogy számít + transwarp csillagkapu transzportálás féregnek a lyuka stb stb szal el lehet hagyni , plata neked meg bele kéne törődni nem lesz t6 karfiol se brokkoli kelbimbó semmi :D max t7 :D ha lesz még sto :D
  • Plata
    Hát az fix,megyek twitterre és megint elküldöm őket az anyjukba amiért nincs T6 karfiol.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.29. 12:28:03
  • Zemanov
    Ez a baj hogy sok mindenre sz@rnak.
  • Plata
    Az biztos,de attól ők még szarnak rá.
  • Zemanov
    Az rendben van.de azért szerintem az Európai meg Amerikai játékosok vannak többen.
  • Plata
    Na de ami európában hosszú hétvége,az koreában és kínában semmi.
    Ez a cég meg asszem vagy koreai vagy kínai.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.29. 10:29:08
  • Zemanov
    De ha annyi tervük van miért fullad ki időről-időre a játék?most is Húsvét-kor azthittem lesz egy kis giveaway meg új sztori aztán jött a pofára esés hogy semmi.szerintem ezzel is hatalmas hibát követtek el hogy az embereknek semmi tartalmat nem adtak a hosszú hétvégére.
  • Plata
    Igen én tudom,egy rahedli dolog van tervben.
  • Chak
    Itt egy reddit post a legújabb deves interviewról amiben látszik h azért Cryptic részéről hosszútávú terveket szövögetek. Ez is valami.
  • Plata
    Azért ezek kicsit rendesebbek,február elején kilőtték a mac klienst,és a mac játékosoknak megszűnt a STO,kárpótlásul kaptak a lifetimerek meg fizetősök zent az ARC accjukra.Amit más játékokban el költhetnek.
  • Chak
    Ezek mind csak a ritka kivételek sorába tartoznak. Utána csak pislognak nagyot és elindulnak balra.
  • lammaer
    Hát, pár hete láttam egy ilyen epizódot a picardos sorozatban. Kicsit megtunningolta vmi energialény a hajtóművet azt voilá.. :)
    De általában elég a polaritás megfordítása is :D (bírom hogy bármely scifiben ez ultimate megoldás szokot lenni a problémákra)
  • Chak
    valóban
  • lammaer
    Sztem a lifetimer az nem azt jelenti hogy a játékosok életük végéig játszhatnak, hanem azt, hogy ameddig a játék él... :)
  • Plata
    Remélem az Új Star trek film azért nézhető lesz,bár egy szánalmas majom rendezi.
    Az új Star Wars film hatalmas csalódás volt nekem.Olyan volt mint egy kis költségvetésű ócska film.
    Bár Han Solo nagy volt benne,de a többi gyenge volt,harmat gyenge.
  • Plata
    Jah,crosis,hát ő tuti sok pénzt nyom bele.
    Aszittem már valami francia gyerek akit a croissantról neveztek el.
  • gerisz23
    Crossisra gondol sztem,de ő tudtommal kva sok pénzt öl a játékba,nem hiszem hogy napszámból él sőt...
    Nálunk a flottába van egy NASA mérnök,ő is szokott zent venni,a dilit ált. ő rakja a projektekbe.
    Nemtudom crossisnak mekkora vagyona van ingame,de van egy sejtésem hogy nem ő a leggazdagabb...
  • Plata
    Ki az a croasson?
    Ha van ideje a játékra akkor nem hiszem hogy az lenne aminek gondolod,nem lenne ideje játékra.
    Bár fingom sincs kire gondolsz.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2016.03.29. 08:09:00
  • Plata
    Lifetimerek kapnak majd az ARC accountjukra egy kis kárpótlást,többi mehet a csába.
    Az EA ha lelő egy MMO-t akkor általában szarnak a fizetősökre.
    Velük volt már régebben szerencsém.Annyit mondtak kösz hogy játszottál de most húzz a picsába.Vagy fizess elő másik játékunkra.
  • aru
    Mint a többi online játék esetén ami megszűnik, megszűnt... Ezért nem szabad egy játékban leélni valakinek az életét. Mint az a croasson idióta aki a leggazdagabb akar lenni a játékban és az életben meg lehet egy napszámból élő senki! Ezeknek vannak ilyen hajlamaik.
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.03.29. 08:06:04
  • gerisz23
    Persze ráférne egy alapos felújítás,de mi lesz a sok lifetimerrel,meg a kifarmolt cuccokkal stb.?
  • aru
    Én nagyon úgy gondolom, hogy mindenki úgy járna jól ha nem kapnák meg a továbbiakban a jogokat. Eléggé vontatott ez már, az mostani seasonbe gyak 4 hónap alatt nyomtak ki 2 epizódot, az előzőben meg 4 hetente volt egy új. A grafika is elavult már csöppet ez látszik a karaktereken, ez már egy lejátszott 6 éves engine! Aeea meg már régóta nem veszik a fáradságot sem, hogy a hajók belsejét kidolgozzák...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.03.29. 07:22:57
  • gerisz23
    Pedig volt rá példa hogy átrepítették őket egy másik galaxisba,azthiszem a TOS-ban volt..
  • Chak
    Ha nem tévedek a galactical barrier miatt STben nem szokták elhagyni a galaxisunkat. A hajtóművek sem képesek rá h átmenjenek egy másik galaxisba. Meg minek ha a sajátunkat sem térképezték még fel. Persze sto próbálkozik az iconian kapukkal, de az is csak kivételes esemény. Meg ezt a kiváltságot a Stargate és az analszondát gyártó Asgardiak már kimerítették. XD
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2016.03.28. 22:59:22