50197
  • gerisz23
    Másik fórumra csináltam egy tact dps meg egy sci-torpos skillezést is.
  • Matusy
    Sziasztok!

Valahol van már infó hogy érdemes skillezni a karaktereket? Nem szeretnék nagy marhaságot csinálni és aztán elkölteni soksok pénzt h kitapasztaljam hogy érdemes pakolni rá.
  • Plata
    Küldis szettnek nemszokott lenni.
    De ha lesz is csak akkor kapod ha full a szett.
  • aru
    Valaki aki informált szokott lenni nem tudja, hogy az új küldiből kivehető ground set kap e visualt és/vagy szabónál beállítható ruhasémát?
  • Lokker
    Egyszer se...
  • Plata
    Nekem is volt vagy 200 cuccom overlow bagban,de kijött mind.Neverben ugyan ez a rendszer van mint STO-ban.
  • Kotomicuki
    Mennyiszer kéne?
  • Lokker
    Naponta hányszor fogod még ezt ide írni?
  • Kotomicuki
    Megint mentem egy Na'gyonkúl RA-t és megint kaptam jutalmat, ami most belefért a tatyóba..., de ezeket sem tudom kinyitni, mer' még mindig az ofb-ra hivatkozik, amit szintén nem tudok megnyitni!

A Neverwinter-ben meg azonnal, mindent és darabonként veszem ki, ha úgy akarom!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.14. 12:50:18
  • Orbancapitan
    Hát a OFB-s bugot se fogják javítani.....
  • Lokker
    Hát, nem estem hanyatt az új küldetéstől, elég rövid volt és sablonos.
  • Plata
    Sok bug miatt ma is lesz leállás.
  • Kotomicuki
    Nekem meg továbbra sem engedi az OFB-ból kivenni a bennszorult cuccokat, hogy rohadna meg az összes befőttjük - erre hivatkozva még a dobozból (mer' ennek a karinak pont azt kellett adnia, míg az összes többinél egyből be is rakta a helyére az átnevezés után (hely ennél is lenne a hajónak (is))) sem engedi kivenni neki a jutalomhajót!

...

gerisz23 #19810:
    Nem pont arról volt szó, hogy most még kevesebb skill-pont jut a karaktereknek?!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.14. 00:51:49
  • gerisz23
    Pedig 46 van amit spacre lehet költeni
  • GaborST
    hát nekem 28 pontot engedett szétosztani összesen :O
  • gerisz23
    A skillezés nem sokat változozz,csak jobban átlátható,és több skill pont osztható ki mint korábban.
  • GaborST
    Na nem tudom nyomtam egy random skillezést nem lett rossz :)
  • GaborST
    Olyan lesz ez mint a special pontok hogy minden szintlépéssel kapok + 1 vagy fix az amit most szét lehet osztani ?
  • GaborST
    Hali srácok nem voltam kb 1-1,5 hete bent a játékba milyen ez az új skill tudnátok segíteni kicsit ?
  • Plata
    Ha jó.
    Asszem mind meg van.
  • Daeus89
    hajó :D
  • Zemanov
    Ott a pont.csak hát nekik a lehúzás fontosabb.meg ez egy ideig plusz bevételi forrás.
  • aru
    Majd biztosan arra fogok költeni amikor ott a Tribble! Szerinem átmásolom 10x a karakterem és csinálok 10 verziót és ami a legjobbnak bizonyul. Ma mértem egyet Argala adv.-en 15k DPS lett pontok kiosztása nélkül.

Amúgy én úgy gondolom, hogy ha nem a játékosok lehúzása a cél hanem a modernizálás akkor egy bizonyos számú tokent ingyen biztosíthatnának...
    Utoljára szerkesztette: aru, 2016.04.13. 17:16:50
  • Zemanov
    Igen ha egyetlen egy pontot elköltöttél az onnantól kezdve ott is marad.retrain tokennel lehet újra kezdeni.
  • Kotomicuki
    De hogyan van a játékban: amíg rá nem böksz a végső elfogadásra, addig lehet rakosgatni, vagy ha egy pontot, próbaképpen elköltöttél, hogy lásd, mit is csinál az a skill, akkor azt már vissza se lehet vonni?!
  • gerisz23
    Akcsiós a retrain token,40% kedvezmény
  • Kotomicuki
    Megint lesz tapaszolás, csak a túlcsordulás táskát az inventory-nál javítanák már meg végre: az új RA végső jutalmait bedobta az invbe, kiütve a helyükön lévő dolgokat a ofb-be -> nem tudok semmit sem csinálni, mert a dobozoknál hivatkozik arra, hogy van vmi a of-táskában, de abból meg semmit sem hagy kivenni (már a játék kezdete óta, legfeljebb 24 óra múlva), hiába is csináltam neki helyet...

Bezzeg a Neverwinter-ben még azt is mutatja, hogy mi van az ofb-ben...
  • aru
    A földi résznél nekem gondom nem akadt, mert a 4 eng bof lehozta. Az űr érdekes volt advanced (2 csík) szinten, simán többször 250 ezreket vertek belém... Ráadásul a hajóm hullja 60 ezerről 44 ezerre csökkent nem igazán tudom miért, amikor tribbe-n néztem egy-két skill leosztást akkor se nagyon ment följebb.

Tegnap 23 óra körül akartam tribble-n skillezést próbálgatni de nem ment a szerver így még nem osztottam semmit sehova.
  • Plata
    Van amelyik karimnak az Epic admiralty kártyák meg duplázódtak.
  • Plata
    Szerintem Raul mostanàban nem jön.
    Màssak jàtszik.
  • Lokker
    Nagyon nem látom át az új skill treet még, de azok a tac masteryk vagy mik amik x elköltött pont után járnak elég gyatra. Hangar pet dmg LoL
  • gerisz23
    Nem tűnik rossznak a skillezés,habár én crowdra rakok 2pöttyöt legalább hogy ne kapcsoljanak le folyton.
  • Lokker
    mk2-esek ja xD
  • gerisz23
    Penes fegyóid vannak?
  • gerisz23
    Hogyne jelentene.Tegnapvfelskilleztem a romu dps tactomat úgy hogy kimaxoltam a tactos részt,nem tudom hogy a skilltől,vagy a serverek miatt de amint elkezdtem használni az aktív skillt szét snr-ezett a játék.Az új lockboxot útállom,több mint 200 kulcs hajó nélkül.
  • Lokker
    fed karimnak ezt gondoltam ki, bár 1-2 dologban nem vagyok biztos, remélem Raul benéz majd ide és mond rá valamit, hogy mennyire lett sz@r :D
  • Kotomicuki
    Hhmm, még nem "költöttem el" egyetlen skill-pontot sem, így vágtam bele az új küldetésbe a legjobban felszerelt karakteremmel...
    Eléggé megszorongattak és vergődés volt, mind az űrben, mind a földön, pedig mindenhol volt mk XIV-es cucc, nem is egy.
    Sza'l, mégiscsak jelent vmit az a fránya skill-ezés.
  • Plata
    Nekem 20 perc alatt lejött 6.2 giga.
  • Kotomicuki
    Először 3+ GB, majd 500 MB..., nem lehetne választani, hogy lemondok az átvezető videókról, csak legalább aznap játszhassak még?!
  • aru
    30/3 Mbps-os.