50197
-
gerisz23 #19825 Másik fórumra csináltam egy tact dps meg egy sci-torpos skillezést is. -
Matusy #19824 Sziasztok!
Valahol van már infó hogy érdemes skillezni a karaktereket? Nem szeretnék nagy marhaságot csinálni és aztán elkölteni soksok pénzt h kitapasztaljam hogy érdemes pakolni rá. -
Plata #19823 Küldis szettnek nemszokott lenni.
De ha lesz is csak akkor kapod ha full a szett. -
aru #19822 Valaki aki informált szokott lenni nem tudja, hogy az új küldiből kivehető ground set kap e visualt és/vagy szabónál beállítható ruhasémát? -
Lokker #19821 Egyszer se... -
Plata #19820 Nekem is volt vagy 200 cuccom overlow bagban,de kijött mind.Neverben ugyan ez a rendszer van mint STO-ban. -
Kotomicuki #19819 Mennyiszer kéne? -
Lokker #19818 Naponta hányszor fogod még ezt ide írni? -
Kotomicuki #19817 Megint mentem egy Na'gyonkúl RA-t és megint kaptam jutalmat, ami most belefért a tatyóba..., de ezeket sem tudom kinyitni, mer' még mindig az ofb-ra hivatkozik, amit szintén nem tudok megnyitni! 
A Neverwinter-ben meg azonnal, mindent és darabonként veszem ki, ha úgy akarom!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.14. 12:50:18 -
Orbancapitan #19816 Hát a OFB-s bugot se fogják javítani..... -
Lokker #19815 Hát, nem estem hanyatt az új küldetéstől, elég rövid volt és sablonos. -
Plata #19814 Sok bug miatt ma is lesz leállás. -
Kotomicuki #19813 Nekem meg továbbra sem engedi az OFB-ból kivenni a bennszorult cuccokat, hogy rohadna meg az összes befőttjük - erre hivatkozva még a dobozból (mer' ennek a karinak pont azt kellett adnia, míg az összes többinél egyből be is rakta a helyére az átnevezés után (hely ennél is lenne a hajónak (is))) sem engedi kivenni neki a jutalomhajót! 
...
gerisz23 #19810:
Nem pont arról volt szó, hogy most még kevesebb skill-pont jut a karaktereknek?!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2016.04.14. 00:51:49 -
gerisz23 #19812 Pedig 46 van amit spacre lehet költeni
-
GaborST #19811 hát nekem 28 pontot engedett szétosztani összesen :O -
gerisz23 #19810 A skillezés nem sokat változozz,csak jobban átlátható,és több skill pont osztható ki mint korábban. -
GaborST #19809 Na nem tudom nyomtam egy random skillezést nem lett rossz :) -
GaborST #19808 Olyan lesz ez mint a special pontok hogy minden szintlépéssel kapok + 1 vagy fix az amit most szét lehet osztani ? -
GaborST #19807 Hali srácok nem voltam kb 1-1,5 hete bent a játékba milyen ez az új skill tudnátok segíteni kicsit ? -
Plata #19806 Ha jó.
Asszem mind meg van.
-
Daeus89 #19805 hajó :D -
Zemanov #19804 Ott a pont.csak hát nekik a lehúzás fontosabb.meg ez egy ideig plusz bevételi forrás. -
aru #19803 Majd biztosan arra fogok költeni amikor ott a Tribble! Szerinem átmásolom 10x a karakterem és csinálok 10 verziót és ami a legjobbnak bizonyul. Ma mértem egyet Argala adv.-en 15k DPS lett pontok kiosztása nélkül.
Amúgy én úgy gondolom, hogy ha nem a játékosok lehúzása a cél hanem a modernizálás akkor egy bizonyos számú tokent ingyen biztosíthatnának...
Utoljára szerkesztette: aru, 2016.04.13. 17:16:50 -
Zemanov #19802 Igen ha egyetlen egy pontot elköltöttél az onnantól kezdve ott is marad.retrain tokennel lehet újra kezdeni. -
Kotomicuki #19801 De hogyan van a játékban: amíg rá nem böksz a végső elfogadásra, addig lehet rakosgatni, vagy ha egy pontot, próbaképpen elköltöttél, hogy lásd, mit is csinál az a skill, akkor azt már vissza se lehet vonni?! -
gerisz23 #19800 Akcsiós a retrain token,40% kedvezmény -
Kotomicuki #19799 Megint lesz tapaszolás, csak a túlcsordulás táskát az inventory-nál javítanák már meg végre: az új RA végső jutalmait bedobta az invbe, kiütve a helyükön lévő dolgokat a ofb-be -> nem tudok semmit sem csinálni, mert a dobozoknál hivatkozik arra, hogy van vmi a of-táskában, de abból meg semmit sem hagy kivenni (már a játék kezdete óta, legfeljebb 24 óra múlva), hiába is csináltam neki helyet... 
Bezzeg a Neverwinter-ben még azt is mutatja, hogy mi van az ofb-ben...
-
aru #19798 A földi résznél nekem gondom nem akadt, mert a 4 eng bof lehozta.
Az űr érdekes volt advanced (2 csík) szinten, simán többször 250 ezreket vertek belém... Ráadásul a hajóm hullja 60 ezerről 44 ezerre csökkent nem igazán tudom miért, amikor tribbe-n néztem egy-két skill leosztást akkor se nagyon ment följebb.
Tegnap 23 óra körül akartam tribble-n skillezést próbálgatni de nem ment a szerver így még nem osztottam semmit sehova. -
Plata #19797 Van amelyik karimnak az Epic admiralty kártyák meg duplázódtak. -
Plata #19796 Szerintem Raul mostanàban nem jön.
Màssak jàtszik. -
Lokker #19795 Nagyon nem látom át az új skill treet még, de azok a tac masteryk vagy mik amik x elköltött pont után járnak elég gyatra. Hangar pet dmg LoL -
gerisz23 #19794 Nem tűnik rossznak a skillezés,habár én crowdra rakok 2pöttyöt legalább hogy ne kapcsoljanak le folyton. -
Lokker #19793 mk2-esek ja xD -
gerisz23 #19792 Penes fegyóid vannak? -
gerisz23 #19791 Hogyne jelentene.Tegnapvfelskilleztem a romu dps tactomat úgy hogy kimaxoltam a tactos részt,nem tudom hogy a skilltől,vagy a serverek miatt de amint elkezdtem használni az aktív skillt szét snr-ezett a játék.Az új lockboxot útállom,több mint 200 kulcs hajó nélkül. -
Lokker #19790 fed karimnak ezt gondoltam ki, bár 1-2 dologban nem vagyok biztos, remélem Raul benéz majd ide és mond rá valamit, hogy mennyire lett sz@r :D -
Kotomicuki #19789 Hhmm, még nem "költöttem el" egyetlen skill-pontot sem, így vágtam bele az új küldetésbe a legjobban felszerelt karakteremmel...
Eléggé megszorongattak és vergődés volt, mind az űrben, mind a földön, pedig mindenhol volt mk XIV-es cucc, nem is egy.
Sza'l, mégiscsak jelent vmit az a fránya skill-ezés.
-
Plata #19788 Nekem 20 perc alatt lejött 6.2 giga. -
Kotomicuki #19787 Először 3+ GB, majd 500 MB..., nem lehetne választani, hogy lemondok az átvezető videókról, csak legalább aznap játszhassak még?!
-
aru #19786 30/3 Mbps-os.